|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dała nam przykład Jagiellonia jak zwyciężać mamy!
Gratuluję Jadze tego awansu. Niech dojdzie jeszcze Pogoń do tego i będziemy mieli ciekawe dalsze rywalizacje. I jak już pisałam, kciuki oczywiście za Lechię (może finał z nad morza...?). ![]() ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
a niby kto za kogoś z "wielkiej trójki" ma być? Bo Ruch czy Bełchatów to daleka droga. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zespoly nizej notowane wykorzytujac tragiczne formy Legii i Wisly wslizgnely sie do polfinałow i w sumie nikt o to do nich pretensji nie ma.
Jednak w konteskie Pucharow ......to niestety ale chyba czeka "ich" Levadia . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pary półfinałowe Remes Pucharu Polski (gospodarze pierwszych spotkań na pierwszym miejscu):
Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin. ![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że nie Pogoń
. Będzie dobrze, pojedziemy do Bydgoszczy . Będzie ciężko, ale wierzę że damy radę ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
ale jestem optymistą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Szkoda, że Lechia gra z Jagą. Obu drużynom kibicuje i wolałbym, żeby spotkały się dopiero w finale.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ruch ma tyle samo pkt co Legia aktualnie, a formę raczej ma wyższą od warszawiaków. Bełchatów traci do podium 4 pkt - to wcale nie tak dużo, biorąc pod uwagę ile już i Wisła i Legia potraciły w tej rundzie... A tak swoją drogą - gdyby Jagiellonii dodał te 10 pkt, które jej zabrano za korupcję, to zajmowałaby aktualnie 7.miejsce, zatem w Pucharze Polski grają teraz 4., 6. i 7. drużyna tej jałowej ligi, czyli w sumie ta jej 'lepsza część'. Do tego na deser Pogoń. Ciekawe mecze przed nami i fajnie, że ten Puchar odzyskuje jakiś blask ![]()
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 25.03.2010 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
1/2 finału Pucharu Polski 2009/10:
Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok (6 kwietnia, 20:15) Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin (7 kwietnia) Szkoda że Ruch trafił na Pogoń już w półfinale,chciałem aby taki był finał rozgrywek.Tak czy siak niebiescy wydają się zdecydowanym faworytem rozgrywek.Oby nie zmarnowali szansy bo następna może się nieprędko zdarzyć. ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
chyba tużeś chciał to wpisać.. http://forum.niebiescy.pl/ a może sie myle?
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 25.03.2010 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zabiłeś mnie tym. Nie psuj święta, trzeba się jakoś pocieszać ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Powiem ci ze 4-5 lat temu spokojnie mogłbym odpisac ze kazdy Polski zespol przejdzie 2,3 rundy grajacego wtedy Pucharu Uefa. Dzis jak pomysle ze jest duze prawdopidobienstwo ze odpadamy po pierwszej rundzie ,i fizycznie wysiadamy gdzies w 60 minucie meczu to cos mnie trafia co sie stalo z polskim futbolem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fan1906 - nie pomyliłem.Wisły już nie ma w pucharze polski.Gdyby grała byłbym za Białą Gwiazdą.A to że jestem sympatykiem Wisły nie musi automatycznie oznaczać że również mam kibicować Lechii i Jagiellonii.Mieszkam na Śląsku i dlatego chciałbym Ruch widzieć jako triumfatora PP.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Czyli jutro kibicujesz Wiśle czy jednak "koszula będzie bliższa ciału", bo mieszkasz na Ślunsku? W finale Jaga zagra z Ruchem ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisałem przecież że jakby Wisła grała to bym Wiśle kibicował,więc logiczne komu będe kibicował jutro.A wracając do pucharu polski - myśle że dla Ruchu półfinał może być trudniejszy niż mecz finałowy.Pogoń Szczecin nie przypadkiem zaszła tak daleko,myśle że rozgrywki pucharowe mogą być dla nich priorytetem gdyż o awans do ekstraklasy może być ciężko w tym sezonie z takimi zespołami jak Widzew,Łks czy Górnik Zabrze.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy "leci" gdzieś w TV mecz Ruch-Pogoń na żywo? Bo nie mogę znaleźć..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ruch - Pogoń poleci na orange sport info
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
hmm
Cytat:
a ty czasem tam Zawiercie nie miałeś wpisane hmmm ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Może być też z Żywca. Ich też na chama do Śląska przydzielili.
Jaga wygrywa z Lechią 2 do 0. Wygląda na to że to białostoczanie pojada do Bydgoszczy. Lechia prezentuje się tragicznie. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 06.04.2010 o godz. 21:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Karny dla Lechii i bramkarz broni nadal 0-2, w drugim meczu narazie niespodzianka bo Niebiescy tylko remisuja 1-1
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie Zawiercie,ale blisko zresztą nie wazne to nie temat o mnie ale o pucharze polski.Szykuje się niespodzianka w Chorzowie.Niestety miałem racje że z Pogonią będzie ciężko.Myśle że zwycięzca tego półfinału zdobędzie PP.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy Mysiak nie grał kiedyś w Wiśle ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Zbyszek opryszek ma słabość do Ruchu..Chyba mnie mdli...
W finale Jaga z Ruchem zagra. Wielka szansa dla Białostoczan i dla Probierza. Jestem ciekaw czy Michał Probierz będzię nadal trenerem Jagi, gdyż jak wróble ćwierkają ITI zaciska pętle właśnie na nim, a nie na Skorży.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
grał
następnym razem sprawdź na: http://www.90minut.pl/news/120/news1...-na-Ruchu.html
w Jadze ma co chce, może bez rewelacji ale adekwatnie do jej możliwości, poza tym gdyby nie punkty ujemne to Jaga prawdopodobnie zajęła by najlepsze miejsce w E-klasie w swojej historii, no i już ma większe szanse na finał PP mówcie co chcecie ale tam lepiej chyba w historii klubu nie mieli (poza ujemnymi pkt oczywiście ;-) )
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 06.04.2010 o godz. 21:29.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ruch był zdecydowanie lepszy, myśle że nie powiedział ostatniego słowa.Dwa mecze do wygrania i gra sie w europejskich pucharach .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drugi karny dla Lechii....
no gol Dawidowski dobry symulant ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 06.04.2010 o godz. 21:32.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawid to jest klasa sama w sobie
Lechia zagrała baaardzo słabo. A mimo to mecz był spokojnie do zremisowania, by nie powiedzieć do wygrania. Niestety Kafarski się przeliczył, nie można w takim meczu wystawiać rezerw... A Kosznik to chyba ma niezłe układy z trenerem, koleś nie prezentuje nawet poziomu I-ligowego. Nie mówiąc o ekstraklasie. A Białystok zdobędziemy! ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|