|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
czy ktoś brał moze udzial w konkursie wiedzy o UJ?
![]() BARDZO PILNEEEEE ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy w poczcie na Onecie da się ustawić powiadomienie o nowej wiadomości smsem? (chodzi oczywiście o darmową usługę
)![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
EDIT Nie wiem, nigdy nie korzystałem z takiej opcji, ale negatyw, jeszcze o takie gówno, warto? Tak jak wyżej mówiłem, napisz do niego/zadzwoń, powiedz jaka jest sprawa i sie dogadacie. Powód: macie piwo?
Ostatnio edytowane przez bercik860 : 24.03.2010 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Poczytalem na necie i znalazlem info, ze jak nie zaplace to dostane tylko ostrzezenie od allegro(po 3 blokada konta) prawda to? A jakas prowizja czy cos? Nie mowiac juz o negatywie od sprzedajacego.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
kiedyś tez tak miałem i z gościem sie dogadałem że pokrywam tylko prowizje za dodatkowy przedmiot 99gr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pisalem do niego.
A jak jest z ta prowizja? Zalezy od ceny przedmiotu czy zawsze wynosi tyle samo? Dzieki za szybkie odp ![]()
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 24.03.2010 o godz. 22:18.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
o ile sie nie myle na stronie www.allegro.pl sa dokladne odpowiedzi ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
osobiście nie korzystałem, ale słyszałem pochlebne opinie od zaufanych ludzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jadł ktoś z was w tej nowej sieci Asia to Go? dobre to? bo widze ze po rynku ludzie latają z pudełkami tego zarcia jak z amerykanskich filmow
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jak dostać się do MORDu z powiedzmy ronda Mogilskiego ? i ile taka podróż bedzie mniej więcej trwała
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja osobiście szaleję za orientalnym (azjatyckim) żarciem - z tym, że raczej zamawianym w restauracji bądź na dowóz. A ta Asia to go, to w sumie zwykły junk food jest, a ceny też chyba nie są jakieś atrakcyjne... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a jakies dobre zarcie orientalne na dowoz okolice ruczaju zakopianki ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pomijając to, że zawarłeś z nim ważną umowę sprzedaży i może domagać się w sądzie zapłaty za te 4y przedmioty.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No tak, ale jest chyba coś takiego jak prawo zwrotu do 7(?) dni od zakupu towaru kupionego przez internet, wiec nie dałoby się może w ten sposób tego zrobić? Zapłacić za 4, a potem odesłać 2?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Tak to prawda, jezeli sprzedajacy wniesie o zwrot prowizji (dosteniesz maila z pytaniem jak to wygladalo z Twej strony) i ja dostanie to Ty automatycznie masz ostrzezenie ( 3 ostrzezenia od 3 roznych przedajacych= staly ban). PS. ja nigby nie rozumiem jak mozna kupic 2 razy wiecej rzeczy niz sie chcialo, no 2 z jedna mozna pomylic( kolo siebie na klawiaturze) ale aby 4 z dwoma ? - zdolniacha PS.2 Sprzedajacemu pewnie do smiechu nie jest i Cie teraz tam wyklina PS. 3 Jak Ci sie nie usmiecha ten negatyw i jedno ostrzezenie a nie płacisz duzo za przesyłke to masz 10 dni na odesłanie towaru bez podania przyczyny ( oczywiscie w stanie takim w jakim przyszedł, czyli nie otwierasz najlepiej nic) PS.4 Pozatym wszystko masz w regulaminie allegro, przeczytanie go ze zrozumieniem zajmuje całe max. 20 min ![]() PS. 5 Co nie przeczytałes ragulaminu i niewiesz ze w momencie klikniecia "kup teraz" wiaze Cie umowa kupna- sprzedazy ? |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie rozumiem w ogóle twojego pytania.
po co ci paszport na wyjazd do Francji, Czech Słowacji ? nie masz dowodu ? jezeli nie skonczyles 18 lat to paszport. biuro podrozy nie obchodzi czy masz wazny paszport dowod. to lezy w twojej kwestii, a biuro jedynie moze cie poinformowac ze przy wyjezdzie za granice nalezy miec wazny dokument tozsamosci potwierdzajacy ze ty to ty / legitka sie nie liczy/ a TEORETYCZNIE ten wymog 3 miechow jest, ale to jest sprawdzane glownie przy wylocie za granice KONTYNENTU, po europie sie nie spotkalem aby ktos przy odprawie sie tego czepial
Ostatnio edytowane przez West : 25.03.2010 o godz. 08:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie mogę kupić w Krakowie fajne okulary przeciwsłoneczne do 50 zł max.? Zwykłe, do jazdy samochodem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak jak nazywa się firma tego kaszkietu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
to nie kaszkiet, jak na moje oko, tylko baseballówka/full cap...
New Era takie robi ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Takie pytanie: czy da sie wejść na szkieletora? Wiem że legalnie tam wejść nie można, ale chodzi mi o to czy wogóle istnieje taka możliwość, czy są jakieś schody w środku?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zna się ktoś na programie Mathematica? Mam takie podstawowe pytanie, a nie mogę nic wyszukać w necie i helpie
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A tutaj np patrzyłeś? Czasem coś ciekawego na youtube też się znajdzie ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak zabic zapach z ust po alkoholu?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|