The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2010, 22:10
Ludzie otrząśnijcie sie Wisła miała 3 sytuacje 300% i ich nie umiała wykorzystać. Dwie przypadkowe brami ustawiły mecz. Ja uważam ze zagraliśmy najlepszy mecz w tej rundzie. Drużyna jest tragicznie przygotowana, ale wieże w p. Henia już widać ze nakazuje grac piłka po ziemi. Najlepszy występ Łobodzińskiego w tym sezonie. Ja jestem umiarkowanym optymista, bo zaczyna być jakiś pomysł na grę.
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.03.2010, 22:11
FraMat napisał(a):Wyświetl post
w telewizji też to widzialem jeden raz, ale pomyslałem, że mi się przywidziało
Miałem tak samo. No to Pawełeczek wyciąga wnioski...
Kbobt
Member

Od: 01.2010

Stary 23.03.2010, 22:11
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Trener powinien polecieć bo ?

1:3 w Krakowie z Lechią po jakiejś parodii a nie grze i Ktoś się pyta dlaczego ?

Dlatego, abyśmy nie musieli walczyć o mistrzostwo 1 ligi z Górnikiem Zabrze
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.03.2010, 22:12
Kbobt napisał(a):Wyświetl post
Jakby Ktoś chciał rozliczać za dzisiejszą parodie powinni polecieć trener i Wszyscy "piłkarze" bo to była masakra.

Tylko jak czytam że 1:3 z Lechią dostajemy u siebie i piszecie że widać lepszą/inną gre to nie mam pytań
A ty się planujesz zacząć leczyć
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

qchar90 napisał(a):Wyświetl post
WiślakMyślenice
dobrze piszesz
nie 20 zespolow, co nam da gra z Dolcanem Zabki, Odra, Polonia, Zniczem itp
A czym my się od nich (obecnie) różnimy ? A podejrzewam, że motorycznie wcale lepsi nie jesteśmy
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
RoS
Senior Member

Od: 11.2002

1:3 w Krakowie z Lechią po jakiejś parodii a nie grze i Ktoś się pyta dlaczego ?

Nie karmić trolla!
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.03.2010, 22:13
gigant napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy tylko ja nie mogę już ****a patrzeć na Małeckiego?
Małecki to ****a może machnąć łapką następny raz dla mnie w połowie 2012roku albo jak strzeli co najmniej 20 bramek w oficjalnych rozgrywkach.

Co do Hristova to nie był mniej widoczny niż Paweł Brożek.

Dalej nie ma wyjścia na pozycje, co pocieszające trochę się kiwać zaczeli i nie grają na raz.

Ogólnie to jak oglądam te mecze ostatnio to wydaje mi się że taktykę na Wisłę to rozpisał jakiś student i rozesłał po wszystkich klubach ekstraklasy, bo wszyscy czytają naszą "grę" jak przepis na ciasto.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.03.2010, 22:14
w takiej dyspozycji jak w ostatnim czasie to pod koniec lipca przyjedzie autobusem zespół klasy Lewadii i znowu nas oklepie
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 23.03.2010, 22:14
Robek napisał(a):Wyświetl post
oby Puchar był Wasz a MP nasze gratulacjei powodzenia

Ja niemam zadnych watpliwosci ze Wisla stanie na 1 miejscu na koniec sezonu... Kuchenki to do sklepu a nie do pucharow
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.03.2010, 22:15
Cytat:

PO DOSŁOWNIE JEDNYM MECZU GO WYWALASZ? Wszystkie drużyny z czołówki ubiegłego sezonu (Wisła, Lech, Legia) walczą już tylko o MP. Niech sobie Lechia, Jaga czy Ruch wywalczy PP i wystąpi w europejskich pucharach. Co nam da zarobienie 300 tys. zł jeżeli musielibyśmy rozegrac 3 mecze dodatkowo przy i tak zdupconych przygotowaniach fizycznych? Że o trenowaniu kondycji nie wspominając? Piłkarzyki do Cupiała o zwolnienie Henia bo jak nie to wdupcą 5-0 nawet z Polonią Warszawa przy czym połowa zespołu mogłaby leżec jak Trałka.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.03.2010, 22:15
Kirmowi chyba już totalnie koło dupy lata ten cały pobyt w Polsce. Żadnych emocji w nim nie widac. ani w****ienia, ani woli walki ani nawet małego uśmiechu po dobrej akcji.
Albo jest w tak słabej formie albo po prostu skończyły mu się chęci do dalszego biegania po Polskiej ziemi. Chłop skuszony przed przyjściem do Wisły, walką o Lige Mistrzów.. a tu co? Okazuje się ze musi biegac po pastwiskach z "baranami piłkarskimi" na czele z Małeckim. Dostosowuje się do poziomu reszty.
Hristov przypomina mi w każdym calu Jirsaka. Nic nie widoczny.
Alvarez - zapierdziela równo, stara się - na pewno nie możemy zarzucić mu że nie walczy. Ale cholera.. z kim On ma grac po tej prawej stronie? Z Łobo? Któremu wyjdą 2 podania na 10?
Issa Ba - tak samo jak wyżej.. nie ma z kim grac. Jestem pewien że gdyby grał w lepszej drużynie niż Wisła, pokazał by pełnie swoich umiejętności.
Co do Małeckiego - nie wiem czy ktoś zwrócił uwage.gdy sędzia podyktował karnego, nasz skromny Patryk od razu doskoczył z buźka że to On będzie strzelał. Dośrodkować nie umie, podać dokładnie tez nie umie. Tylko drzeć się potrafi. Moim zdaniem on ma za wysoką samoocenę.
Na plus występ Burligi pomimo kilku błędów.

Brawa dla Lechii za początek spotkania. Gratulacje z awansu i mam nadzieje że wygraja PP i zaobczymy ich w Lidze Europy.

gigant napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy tylko ja nie mogę już ****a patrzeć na Małeckiego?
Na to samo choruje.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 23.03.2010 o godz. 22:19.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 23.03.2010, 22:16
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Pawełek to najgorszy bramkarz w lidze. Oczywiście to nie powód by go obrażać, ale fakt jest faktem. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to niech wskaże, kto jest gorszy.

A co meczu - paradoksalnie, gra nie wygląda wcale źle. Piłka zaczyna w końcu chodzić po ziemi, jest więcej ruchu. Do optymalnej dyspozycji jeszcze daleko, ale jakaś jaskółka jest...
Ja miałem bana za Małeckiego jak powiedzmy kwestionowałem jego iloraz inteligencji

Wracając do tematu: Pawełek najgorszy w lidze - czy ja wiem ? no w każdym razie w "czołówce" ))

Ba -cos tam umie ale kondycji nie ma - na całym świecie by go "odbudaowali" ale u nas raczej nie w tej rundzie.

Łobo - coś tam usiłuje robić na tym skrzydle - raz mu wychodzi raz nie ale i tak postęp.

Żirsak - ciężko powiedzieć jak grał bo nie widziałem niestety

Małecki- tez coś próbuje ale to jest 20% Małeckiego z zeszłego sezonu ( mówię o stronie fizycznej bo od strony intelektualnej to wydaje mi się że nawet coś drgnęło do przodu )))

Ogólnie nie ma co się pastwić nad nimi bo juz jest po zawodach. Natomiast paradoksalnie jestem większym optymistą niż po meczu ligowym bo widać że powoli zaczynają myśleć , stwarzają jakieś okazje. Może nie będzie tak tragicznie.
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Rozumiem że Fergusona byś też wywalił po 2 meczach z czego jeden 3-0 a drugi 1-3 ? spasuj bo to nie jest śmieszne a żenujące co wypisujesz...
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Porządki po eksperymentach beztroskiego Macieja , potrwają jeszcze bardzo długo. Zal tylko ,że naszemu byłemu trenerowi nie dane było wypicie tego wątpliwej jakości trunku ,który w okresie przygotowawczym nawarzył , do końca. Maciej leciał z wysokiego konia na pysk ale nagle otworzył się spadochron i się uratował przed maksymalną kompromitacją. Powinien Cupiała po rękach całować ,że go wywalił. W mojej ocenie powinien dotrwać do końca kontraktu bez względu na wszystko. Tak to jest teraz problem odpowiedzialności. Nowy trener powinien przyjść w klarownej sytuacji i rozpoczynać swoją misję. Teraz na forum pokazują się opinie pod tytułem "1-3 Kasperczak dziękujemy". Szczyt ignorancji i bezmyślności. Pracownicy Lechii wykonywali swoje obowiązki rzetelniej i dlatego cieszą się z półfinału. Nasi zawodnicy jedyne co potrafią to wysoka piłka na pałę do przodu zgodnie z emanacja geniuszu Macieja. Żal patrzeć na to co ten Skorża narobił.

PS. KBOBT jesteś jebnięty. Dajcie mi tydzień wolnego.

PS1. Andrzej Iwan dobrze powiedział. Każdy obcokrajowiec ,który przyszedł do Wisły pod okiem PMS'a Macieja się uwstecznił. Marcel, Alvarez, Kiro, Jirsak , Diaz.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 23.03.2010 o godz. 22:22.
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 23.03.2010, 22:18
AYALA napisał(a):Wyświetl post
w takiej dyspozycji jak w ostatnim czasie to pod koniec lipca przyjedzie autobusem zespół klasy Lewadii i znowu nas oklepie
Nie ma potrzeby. Piłkarze Żiliny wybiorą się na spacer do Krakowa, obejrzą prawie gotowy stadion, skopią d... naszym grajkom i wrócą do siebie na podwieczorek.

Może gdyby nasze grajki za nieudane zagrania dostawali dodatkowe 10 okrążeń wokół R22, to poprawili by nie tylko formę, ale też celność. Po dzisiejszej kopaninie ból jest o tyle mniejszy, że to lanie od swoich. Ale i tak przykro. Jeśli Ruch w tym roku nie zdobędzie pucharu, to bardzo się zdziwię.
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.03.2010, 22:19
Christow to zero absolutne.
Pawełek miał w pierwszej połowie ręce związane za plecami a na nogach łyżwy.
Kirm, jeden ładny strzał z dystansu... i tyle z gry.

Zwłaszcza Grześ powinien się zapaść pod ziemię ze wstydu. A gdy przychodził tak kpił z naszej ligi. "Może mam problem ze skutecznością ale nie na tyle by tutaj był to jakiś problem" - gorzej jak Dudu.
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.03.2010, 22:19
To tak, zagraliśmy najlepszy mecz w tej rundzie, ale przegraliśmy najwyżej. Widać moim zdaniem poprawę, próbują coś chłopaki grać, starają się grać piłką. Niestety tak jak Wy uważam, że fizycznie leżymy... Pozdrowienia tutaj do trenera Skorży wielkiego zwolennika ściągnięcia włoskiego trenera do przygotowania fizycznego.. Na minus również, ciągłe Lechia Gdańsk, Lechia Gdańsk.

P.S: Najgorszy Rafał Boguski niczym jeździec bez głowy.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 23.03.2010 o godz. 22:21.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.03.2010, 22:20
Rozumiem że Fergusona byś też wywalił po 2 meczach z czego jeden 3-0 a drugi 1-3 ? spasuj bo to nie jest śmieszne a żenujące co wypisujesz...
Czasami tez na to się łapie więc tym bardziej apeluje - nie karmić trola.
94 - Allah Akbar!!
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Heniu w delikatny sposób na konferencji pomeczowej dał do zrozumienia ze zawodnicy sa zatyrani do granic możliwości.
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Większe emocje będą w naszej cudnej ekstraklasie bo ktoś z czołowej trójki nie zagra w pucharach.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.03.2010, 22:21
ja bym proponowal dla najwiekszych placzkow forum robic seanse! Tak jak teraz zamiast chodzic na mecze i dopingowac Wisle to zamiast siedzenia przed komputerem zbieralibyscie sie w jednym miejscu, ogladalibyscie mecz i przescigali sie w obrazaniu Wisly pilkarzy, w wymyslaniu glupich tekstow typu "Kasperczak dziekujemy" itd itd Dla tego kto wymysli najwieksza obraze wzgledem klubu moznaby zafundowac rurki z kremem albo paczki
Eh ludzie ludzie, zal was czytac. Na mecz sie wiekszosci dupy ruszyc nie chce a ma tyle co rzut beretem al do krytykowania pierwsi. Tak tak ja wiem, jestem monotonny bo sie powtarzam, sam na meczu nie bylem ale czy wy nie jestescie monotonii z tym waszym placzem?! Wielcy kibice jak Wisła gra super i zdobywa trofea, wtedy to sie oplaca Wisle kibicowac i sie chwalic ze ja to kibicuje klubowi co gra najlepiej w Polsce ale zeby juz na mecz isc, cos od siebie dac to nic. Dziwne, od pilkarzy wymagacie, sami chuja dajecie.
A plakanie jest o tyle bez sensu co rozpisywanie sie nad super dobra gra. Gramy swietnie to wiadomo fajnie i juz, gramy zle to szkoda, kazdy widzi jak jest. Ale po chujod razu sie zalic co mecz, czy to do czegos prowadzi
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
lotnik
Member

Od: 05.2004

Stary 23.03.2010, 22:22
Widzę że chłopaki graja piłkę do przodu bez tych wrzutek jak za Skorży i stwarzają sobie sytuacje tylko ta skuteczność .Ja jestem optymista jeszcze parę meczy Brozio Boguski i Mały w końcu się przełamią i zaczniemy wygrywać .Nie ma co płakać .Ja widzę już rękę Henia ....będzie jeszcze lepiej
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.03.2010, 22:23
Abstrahując od wyniku, zagraliście najlepszy mecz w tym roku.

Teoria "wy nam ligę, my wam puchary" jest kusząca w kontekście tego meczu Ale jak dla mnie Lechia miała sporo szczęścia, a później dobrze wykorzystała przewagę.
karsanpela
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 23.03.2010, 22:25
Trzeba było zostać przy Petrescu kilka lat wstecz to by dziś ich Lukjanovs nie miał jak szóstoklasistów. Prawda jest taka, że tego co było podczas pierwszej ery Kasperczaka prędko nie zobaczymy, bo piłkarzom się w głowach ******* i zamiast harować [bo za to im się płaci] to przechodzą obok meczów... Dzisiaj na wp znalazłem artykuł o 18-letnim chłopaku, któremu lekarze wykryli wadę serca i co? - umarł z piłką na boisku bo nie mógł bez niej żyć - robił to za friko! a oni? Ile ten Łobo bierze? - 75 tysięcy fakt podawał na miesiąc, rocznie 75 000 x12.... jak można odpiep*** taką fuszerę? Żal patrzeć na to co chłopaki robią, ale i tak mamy lepiej niż przy Łazienkowskiej xD ... a co do nastrojów po porażce, to pewnie ostateczna ocena przyjdzie po meczu z Lechem, który zadecyduje o tym, czy znowu będziemy mieli okazje pobawić się w podbój Europy...

A co do Maćka Skorży - nie wińcie trenera - wińcie zawodników, którzy narzekali za czasów Petrescu [o którym wspomniałem wyżej], że Rumun ich zajeżdża... Wielkie gwiazdki, które nie muszą trenować...

Tu jeszcze bramki z dzisiejszego meczu
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 23.03.2010, 22:25
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Christow to zero absolutne.

Zwłaszcza Grześ powinien się zapaść pod ziemię ze wstydu. A gdy przychodził tak kpił z naszej ligi. "Może mam problem ze skutecznością ale nie na tyle by tutaj był to jakiś problem" - gorzej jak Dudu.
Jurek! Georgi nie Grigorij (Dżordż)
Kbobt
Member

Od: 01.2010

Stary 23.03.2010, 22:26

W czym jest większy sens po blamażu 1:3 i odpadnięciu z pucharu podziękować trenerowi, który już zaczął swoje ......... Kapki ściągać czy 2 dni po zdobyciu drugiego mistrza wypisywać "Skorża won z Wisły" jak spora część forum robiła ?

Wcześniej to mieliśmy super piłkarzy tylko trener ich niszczył dlatego tylko mistrzostwa zdobywali no to teraz mamy super trenera. Jeżeli już wywalili Skorże to trzeba było ściągnąć trenera z renomą i kokones z zagranicy.

(Oczywiście do ostatnich sekund do póki Kasperczak będzie trenerem będe życzyć jego Wiśle samych zwycięstw, ale jest też logika)
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.03.2010, 22:27
Bronex - zgadzam się w 100%. Rozwalają mnie te wpisy o Kasperczaku.
Człowiek jest 8 DNI w klubie. I co on miał zrobić w tym czasie. Zawodnicy danego stylu trenera uczą się latami. Stylu drużyny nie zmienia się od pstryknięcia palcami - pracę Kasperczaka będziemy mogli oceniać po następnym okresie przygotowawczym, czyli początek sierpnia. Wtedy piszcie "Kasperczak out" itp. Oto my Polacy...
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
bartekbkk
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 23.03.2010, 22:27
...Gratulacje dla Gdańskiej Lechii!!! oby PP był Wasz
Devonisch
Senior Member

Stary 23.03.2010, 22:29
Aż miło się patrzyło na grę Lechii. Szybka, krótka piłka, jedno, dwa podania i byli pod naszą bramką. Gratulacje za zasłużony awans.
Fajnie, że im podziękowaliśmy po meczu dopingiem.
Gry naszych nie ma co komentować bo co jeden to gorszy.

PS. Nie mogli jednak wyłączyć tego prądu przed meczem na tym blaszaku?
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.03.2010, 22:30
Było na forum 99 razy, a Heniek powiedział po raz setny na konferencji, że fizycznie drużyna wygląda źle. Jedni po kontuzjach inni fizycznie zmęczeni. Brakuje przede wszystkim dynamiki co się przekłada na problemy techniczne. To co zrobili z piłkarzami na obozie przygotowawczym to jakiś sabotaz. ****a wystarczyło pobiegać w Polsce po jakichś pagórkach i na 100% mieliby kondychę...
Ostatnio edytowane przez tofik : 23.03.2010 o godz. 22:34.
..

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów