|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Boguski na zmiane.. nic nie gra po tej kontuzji.
Niech wejdzie Hristov. edit: Boguski - żal ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jezuuuu ale piła od Ba do Bogusia,a ten nie strzelil
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie wyrywaj zdan z kontekstu, bo bedzie 4.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy Mączyński nie zrobił już więcej niż Jirsak w I połowie
Aj Boguś... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Lechici potrafią wykorzystywać takie sytuacje...my nie.
dlatego jest 1:3. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja dostałem kiedyś bana za prawdę nt. gry Kmiecika. Gdzie gdzie on on teraz "wymiata"? Gramy taki koszmar, że muszę sobie robić przerwę w oglądaniu bo mi się niedobrze robi - mniej więcej jakbym oglądał Piłę część siódmą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Tak spalonej ziemi jeszcze w Wiśle nie było. Piłkarze sprawiają wrażenie kompletnych nowicjuszy i baranów człapających bezładnie na wypasie. Jakby treningi ostatnich lat polegały na destrukcji lub wręcz eutanazji ich dotychczasowej wiedzy i umiejętności piłkarskich.
Kasperczak nie ma szans w naprawie tej destrukcji drużyny. Popełnia do tego także swój grzech pychy lub nie rozumie tej destrukcji i forsuje system 442, który od dawna już w Wiśle nie funkcjonuje i nie ma szans zafunkcjonować przy obecnych piłkarzach. Zwłaszcza w dzisiejszym meczu przy braku 2 podstawowych stoperów i braku defensywnego pomocnika, system 442 to wręcz dla oduczonej takiego systemu Wisły nie tyle szaleństwo co głupota. Wydaje się na dziś, że Wiśle brakuje wszystkiego, ale najbardziej pieniędzy Cupiała na sensownych piłkarzy i trenera, gdyż Kowalski z Piasta to nie jest wystarczające lekarstwo na całe zło, jakie pozostało po Skorży a Kasperczak żyje wspomnieniami, co z obecną Wisłą nie ma już nic wspólnego i nie da się ich powielić dzisiaj. Przykro jest patrzeć na patologię Wisły i wcale nie Cupiał jest tutaj najbardziej winny lecz dosłownie wszyscy ci, którym płacił i płaci nadal tak ogromne pieniądze, za ich bezwstydne marnowanie.
Ostatnio edytowane przez kot : 23.03.2010 o godz. 21:26.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
taka Wisła słaba jak jej piłkarze i taka prawda... smutne to :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mógł poczekać aż Kapsa położy się jak Pawełek i zrobić podcinkę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
o rany, Boguski.. Co z tego, że tworzymy sytuacje, jak nie umiemy wykorzystać?
No, ale podanie Ba in plus. Wreszcie jakiś zawodnik, którego chwalą od razu po sprowadzeniu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
i tak mnie dziwi ze jako tako sie stara ten Pawełek... szydza z niego trybuny to i po co chocby kopac pilke... nie jestem akceptowany, nie bede sie nawet ruszal , co mi zalezy.. zalezy kto maczal w tym palce, oby po meczu sie wyjasnilo..
nie jego winą jest że Wisła ma jednego bramkarza.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Vaazon: My nie gramy z Lechem tylko z Lechią a więc " Lechiści " ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Pawełek to najgorszy bramkarz w lidze. Oczywiście to nie powód by go obrażać, ale fakt jest faktem. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza, to niech wskaże, kto jest gorszy.
A co meczu - paradoksalnie, gra nie wygląda wcale źle. Piłka zaczyna w końcu chodzić po ziemi, jest więcej ruchu. Do optymalnej dyspozycji jeszcze daleko, ale jakaś jaskółka jest... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
LECHISCI, rozumiem ze atmosfera napieta ale my nie amica ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Juszczyk tez slabiutki ale mam nadzieje ze Pawelek siadzie na lawce bo tak dalej to sie nie da
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znowu świetna zmiana to mi sie podoba
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hristov za Boguskiego musi wejść, bo mnie ch... strzeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest Baa i 10 koszulek. ****a a to przeciez nowy zawodnik hahah
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Do tego Ba ma kontrakt do czerwca, co to bedzie jak go Amica albo Legia podkradnie ?
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co z tego, że gra nie jest tak koszmarna, jak wyniku i tak nie ma. Masakra... I jeszcze jedno- Skorża czy Henio jak widać jeden pieron. Trzeba było pana Maćka zostawić w spokoju i załatwić mu lepszych partnerów (trenerów od przygotowania fizycznego, dyrektora sportowego itd). Ciężka sprawa... Serce boli- ale tylko kibiców, tych najważniejszych, najmniej winnych. ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie zastanawia jedna rzeczy czy Skorza ich w ostatnim czasie tak rozpi*****il jako druzyne czy oni rzeczywiscie tacy słabi a przy skorzy poprostu byli na wyzynach i teraz spadli do swojego poziomu
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy wy naprawdę kompletnie nie widzicie, że ta drużyna gra inaczej niż za Skorży?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pawelek najpierw 3 kroki do przodu a potem sie cofa. WTF?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przecież widać ewidentnie że my nie mieliśmy okresu przygotowawczego.. teraz się ogrywamy i zgrywamy jak widac...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mecz z Polonią B. odpowie nam na pytanie czy te trzy mecze z Lechią były ustawione czy nie. My się tu emocjonujemy a może tak miało być...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
INACZEJ nie da się ukryć.
Z Zagłębiem jak graliśmy bez 10 podstawowych (w Sosnowcu) z Burligą i Jopem to przynajmniej te 1:0 wygraliśmy. Nie przypominam sobie żebyśmy w Krakowie dostali 1:3 od Lechii. To ja wole "brzydkie" 1:0 niż teoretycznie "piękne" 1:3 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wazne zeby sie w tym sezonie zalapac na puchary, bo o mistrza bedzie ciezko. I dac Kasperczakowi spokojnie przepracowac okres przygotowawczy, sprowadzic nowych zawodnikow, bramkarza, napastnika, przedluzyc umowe z Ba (to priorytet!) i z Alvarezem (przy Henku moze zaczac fajnie grac, bo to mlody i dobrze technicznie pilkarz). Bo widac, ze ten trener moze cos zrobic dobrego, ale w tej chwili druzyna jest tak rozbita, zle przygotowana, ze ten sezon trzeba po prostu dokonczyc z jak najmniejszymi stratami.
I niech nikogo nie mysli ostatnie 3-0, bo niestety gra byla bardzo slaba, szybkosci nie bylo zadnej, a tego sie nie zmieni w ciagu sezonu. Po prostu Macius ze swoja super ekipa zajebal po calosci, teraz to widac jak na dloni. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|