The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2010, 22:08
Markus napisał(a):Wyświetl post
Po tym, jak informacje Maci0sa dotyczące zatrudnienia Kasperczaka sprawdziły się, nie skreślałbym tak szybko jego słów
ja też nie, ale od przypadkowo podsłyszanych wiadomości (tak tlumaczy swoją wiedzę Maci0s) do wglądu w strategiczne i długofalowe plany, droga daleka.

Chociaż.... skoro nie mamy długofalowej strategii rozwoju klubu... to kto wie?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.03.2010, 22:14
Paweł Brożek na D, Frankowski na E, Żurawski na A/B a Kosowski na C , może tak?

nie osłabiaj mnie..

z tej listy to tylko Henryka Reyman i Mieczysław Gracz się nadają. Kmiecik.. hmm
to musi być legenda..która całe swoje życie podporządkowała Wiśle.. a ty jakichś Brożków, Frankowskich i Żurawskich wpisujesz.. owszem, są zasłuzonymi graczami dla Wisły, ale nie są i nigdy nie będą legendami.. gole to nie wszystko..

Reyman to by się w grobie przewracał widząc nazwe jednej z trybun oznaczoną "Kamilem Kosowskim.." któremu nie starczało na pampersy grając w Wiśle.. tak się zachowuje legenda? osoba której zależy na Wiśle? która ją kocha? nie, więc nie róbmy z niego i reszty wielkich postaci Wisły.. przysłowiowy najemnik, gdzie kasa tam i ja,nic więcej
"Frankowskiego..." który jako KAPITAN Wisły odszedł od ukochanej Wisły Reymana po porażce z Pao..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.03.2010 o godz. 22:31.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.03.2010, 22:16
Ale ten sam Maci0s widział drugiego napastnika z Czerwcem na lotnisku. Mało tego, murzyna widział. Także proponuję ostrożnie.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 22.03.2010, 22:17
A może zamiast kombinować z nazwami to spróbować sprzedać nazwy 3 trybun, a jedną zostawić pod trybunę Reymana? Nazwa byłaby w sumie tylko na biletach i podawana w mediach, a kasa do klubu by spływała.
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Ale ten sam Maci0s widział drugiego napastnika z Czerwcem na lotnisku. Mało tego, murzyna widział. Także proponuję ostrożnie.
Nikt raczej nie uwierzy, dopóki nie zobaczy oficjalnego potwierdzenia.
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 22.03.2010, 23:22
Z ostatniej chwili! Zakontraktowano ekipę, która zobowiązała się ukończyć budowę stadionu na lipiec, nawet bez dodatkowych środków finansowych!!!

Ale, żeby nie było, że powinienem tę grafikę umieścić w temacie „śmieszne zdjęcia” ! Wyjaśniam, że można ją interpretowac jako ALEGORIĘ BUDOWY STADIONU WISŁY. A kogo symbolizują postaci Pata i Mata? Myślę, że odpowiedź na to pytanie jest dość prosta...
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 22.03.2010, 23:27

Po pierwsze nie na lotnisku tylko w klubie...
Po drugie jako pierwszy napisał o pierwszym nowym napastniku Hristovie
Po trzecie jako pierwszy jakieś kilka godzin przed gazetami i portalami podał info o rozmowach z drugim napastnikiem...
Po czwarte przeczytajcie co napisałem...
Trwają rozmowy! Polimex chce, ale nie wiem czy podpisze bo to dopiero sie stanie w przyszłości...
Ja tylko Was informuje o zainteresowaniu stadionem Polimeksu podając to info za dosyć wysoko postawionym gościem z branży budowlanej...

Ps. Nie pytajcie mnie o skautów, prezesow, sprzątaczki... bo to juz nawet nie jest śmieszne...
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 23.03.2010, 00:12

Trybuna od ul. Reymana MUSI się nazywac TRYBUNĄ REYMANA.

A pawilon, z uwagi na wielkoduszność prezydenta możemy nazwać OKRĄGLAKIEM MAJCHROWSKIEGO :]
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Stary 23.03.2010, 00:27
massoud napisał(a):Wyświetl post

Trybuna od ul. Reymana MUSI się nazywac TRYBUNĄ REYMANA.

A pawilon, z uwagi na wielkoduszność prezydenta możemy nazwać OKRĄGLAKIEM MAJCHROWSKIEGO :]
ale po co? stadion juz sie nazywa imienia Reymana, i to jest najlepsze wyroznienie go
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.03.2010, 01:50
poza tym, jak zauważyłeś, zaraz obok jest ulica Reymana, o pomniku Reymana nie wspomnę. Dokładanie do tego jeszcze trybuny Reymana, jakkolwiek wielki i wspaniały był to człowiek, byłoby przesadą.

cholera, jakoś przeszła obok mnie wiadomość, że po przebudowie D3 będzie się zwało H3, a D3 w ogóle nie będzie
Ostatnio edytowane przez Zbyychu : 23.03.2010 o godz. 01:55.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.03.2010, 02:22
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze nie na lotnisku tylko w klubie...
Nie chcę mi się szukać, ale napisałeś że Czerwiec odebrał Murzyna z lotniska i że to musi być Makinwa.
Cytat:
Po drugie jako pierwszy napisał o pierwszym nowym napastniku Hristovie
I ślepej kurze się ziarno trafi.Skuteczność Białoński ma podobną.
Cytat:
Po trzecie jako pierwszy jakieś kilka godzin przed gazetami i portalami podał info o rozmowach z drugim napastnikiem...
Jakoś nie widać rezultatów? Zapewniałeś że będzie drugi napastnik...
Cytat:
Po czwarte przeczytajcie co napisałem...
Trwają rozmowy! Polimex chce, ale nie wiem czy podpisze bo to dopiero sie stanie w przyszłości...
Nie mam powodu żeby Ci wierzyć. Też mogę napisać,np. że Comarch chce być operatorem stadionu, ale toczą się rozmowy dopiero.
Cytat:
Ja tylko Was informuje o zainteresowaniu stadionem Polimeksu podając to info za dosyć wysoko postawionym gościem z branży budowlanej...
Co to znaczy dosyć wysoko postawiony gość z branży budowlanej? Co architekt miejski? Minister Infrastruktury? Co Ty w sobie masz, że każdy tak Ci o wszystkim mówi. Podchodzisz do prezesa Polimexu, jako szary kibic z ulicy, a ten: "Wie Pan, chcemy być operatorem stadionu. Dajemy nawet 65 mln zł, ale miasto jeszcze nam nie odpowiedziało. Może zechciałby Pan opisać to na forum? Tak?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 23.03.2010, 09:25
dj_ibutti - pomyśl trochę, maci0s nie odpowiada za transfery i negocjacje- podal infa o Hristovie i Kasperczaku kiedy nikomu przez myśl nie przeszło ze moga przyjść.Dał info o rozmowach z drugim napastnikiem i to sie potwierdziło.Co Ty myślisz że tu Cupiał sie wpisuje żebyś miał jeszcze info o szczegółach negocjacji?Jak ci nie pasuje nie komentuj szkoda Twoich spalonych kalorii przy klepaniu w klawisze
Widze że ci bardziej pasuje forum na którym tylko są tylko tematy i posty w stylu " wg.mnie Cupiał powinien kupić, ja bym ustawił zespół tak czy siak, tego powinni wyrzucic a ten jest zajebisty etc.czyli rozmowy na poziomie przedszkola nie mające nic wspólnego z rzeczywistością
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Travaux
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 23.03.2010, 09:35
filip74 napisał(a):Wyświetl post

Chłopie kibicem Wisły nie jesteś , do tego pokazujesz jaki masz do niej szacunek i to na jej forum.
Nie ma to jak pouczać innych.
Pilnuj lepiej swojego klubu żeby był dobrze zarządzany.
Chłopie kibicem Wisły to jestem od urodzenia, martwię się o nią i chciałbym dla niej jak najlepiej dlatego poruszam ten temat. Za to jak Ty nie widzisz tych problemów lub nie obchodzą Cię albo nie chcesz o nich mówić to chyba Ty nie jesteś kibicem Wisły.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 23.03.2010, 09:37
Nie chcę mi się szukać, ale napisałeś że Czerwiec odebrał Murzyna z lotniska i że to musi być Makinwa.

I ślepej kurze się ziarno trafi.Skuteczność Białoński ma podobną.

Jakoś nie widać rezultatów? Zapewniałeś że będzie drugi napastnik...

Nie mam powodu żeby Ci wierzyć. Też mogę napisać,np. że Comarch chce być operatorem stadionu, ale toczą się rozmowy dopiero.

Co to znaczy dosyć wysoko postawiony gość z branży budowlanej? Co architekt miejski? Minister Infrastruktury? Co Ty w sobie masz, że każdy tak Ci o wszystkim mówi. Podchodzisz do prezesa Polimexu, jako szary kibic z ulicy, a ten: "Wie Pan, chcemy być operatorem stadionu. Dajemy nawet 65 mln zł, ale miasto jeszcze nam nie odpowiedziało. Może zechciałby Pan opisać to na forum? Tak?
ad 1. Proponuje poszukać, bo nigdy nie mówiłem o lotnisku tylko o parkingu klubowym na którym sie pojawił z Czerwcem... ( Pewnie statkiem przypłynął z Afryki - to tak a propos lotniska)

ad 2. Tobie się jakoś nie trafia...

ad 3. Nie odpowiadam za negocjacje!! Nie wiem do chol...y o co tam poszlo... Ale negocjacje były faktem i nawet Skorża temu nie zaprzeczał
ad 4. A pisz nawet ze ITI nas odkupi... Naprawde nie zależy mi na Twoim zaufaniu... Ale nie neguj wszystkiego

ad 5. Mam Ci podac imie i nazwisko? Moze pesel?
Gośc jest przedstawicielem firmy , która robiła u nas na stadionie uszczelnienia, co jakiś czas mają spotkania z wykonawcą, szkolenia itd... Nie musze Ci chyba mówić, ze w ten sposob bardzo łatwo sie jest dowiedzieć co się dzieje w Polsce...
Mówił jeszcze np o autostradzie A4..., o centrum kongresowym na Rondzie Grunwaldzkim ale to juz inny temat
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.03.2010, 09:48
Myślę ,że nazwy poszczególnych trybun to najmniejszy problem w tym momencie.
Tak nawiasem mówiąc jest ktoś w stanie zrobić coś takiego jak na Legii ?
http://www.youtube.com/watch?v=6KtP8kfi63M&feature=sub
Z chęcią bym zobaczył nasze cudeńko z takiej perspektywy
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 23.03.2010, 10:13
Co to jest to co zwisa na srodku C z dachu ? Czy to pozostalosc jakiegos rusztowania czy tam ma byc jakas tablica swietlna na przyklad ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.03.2010, 10:19
jeśli o to chodzi http://i40.tinypic.com/m8px1u.jpg
to się dopiero co obudziłeś?
to wisi od paru tygodni.. telebim
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.03.2010, 11:08
edit: info znalazłem na innym forum, nie przeglądająć poprzedniej strony tego tematu stąd mój błąd, gdyż nie było tam tego obrazka. )
post do usunięcia
Ostatnio edytowane przez radekogi : 23.03.2010 o godz. 11:59.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 23.03.2010, 11:12
radekogi napisał(a):Wyświetl post
"Z ostatniej chwili!
Zakontraktowano ekipę, która zobowiązała się ukończyć budowę stadionu na lipiec, nawet bez dodatkowych środków finansowych!!!"

Czy ktoś znalazł potwierdzenie tej informacji w jakimś artykule
Chodzi Ci o post Plastmana Wczoraj z 23:22?
Odpowiedź masz na obrazku
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.03.2010, 12:21
W dodatku FraMat jest krewnym jednego ze współwłaścicieli tej ekipy - niejakiego Mata...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.03.2010, 15:31
Co to znaczy dosyć wysoko postawiony gość z branży budowlanej?
Jak wysoko postawiony i z branży budowlanej, to jak nic operator żurawia.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.03.2010, 16:06
Travaux napisał(a):Wyświetl post
Chłopie kibicem Wisły to jestem od urodzenia, martwię się o nią i chciałbym dla niej jak najlepiej dlatego poruszam ten temat. Za to jak Ty nie widzisz tych problemów lub nie obchodzą Cię albo nie chcesz o nich mówić to chyba Ty nie jesteś kibicem Wisły.
Jak jesteś kibicem Wisły od urodzenia to ją szanuj .
W drugim Twoim poście na forum który ma dwa krótkie zdania dwa razy napisałeś Wisła z małej litery , a zapewniam na całym forum nie znajdziesz trzeciego takiego przykładu.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Stary 23.03.2010, 16:33
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Myślę ,że nazwy poszczególnych trybun to najmniejszy problem w tym momencie.
Tak nawiasem mówiąc jest ktoś w stanie zrobić coś takiego jak na Legii ?
http://www.youtube.com/watch?v=6KtP8kfi63M&feature=sub
Z chęcią bym zobaczył nasze cudeńko z takiej perspektywy
Jakiś czas temu już ktoś coś takiego u nas zrobił.
Nie mogę tego filmu znaleźć, ale pamiętam że model latający startował czy też lądował z parku Jordana.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.03.2010, 16:39
Cytat:
W drugim Twoim poście na forum który ma dwa krótkie zdania dwa razy napisałeś Wisła z małej litery , a zapewniam na całym forum nie znajdziesz trzeciego takiego przykładu.

Nie żebym się czepiał, ale nie uważam tego za objaw _nie_bycia kibicem Wisły tylko raczej niechlujstwa. I każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, travaux również. Moim zdaniem porusza on ważną kwestię, gdyż wielu rodziców w trosce o uszy swoich dzieci po prostu nie zabierało ich na stadion. Bo jeśli nie trybuny to komentarze kolegów z rzędu wyżej i dziecko słucha czegoś takiego, a chyba żaden rodzic by sobie tego nie życzył. Teraz miejsce na stadionie będzie dla każdego, a wśród dzieci zabieranych na mecze mam nadzieję wyrośnie nowe pokolenie ABG.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Stary 23.03.2010, 17:07
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Nie żebym się czepiał, ale nie uważam tego za objaw _nie_bycia kibicem Wisły tylko raczej niechlujstwa. I każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, travaux również. Moim zdaniem porusza on ważną kwestię, gdyż wielu rodziców w trosce o uszy swoich dzieci po prostu nie zabierało ich na stadion. Bo jeśli nie trybuny to komentarze kolegów z rzędu wyżej i dziecko słucha czegoś takiego, a chyba żaden rodzic by sobie tego nie życzył. Teraz miejsce na stadionie będzie dla każdego, a wśród dzieci zabieranych na mecze mam nadzieję wyrośnie nowe pokolenie ABG.
[/color]
Jakoś w tych 3 postach które napisał do tej pory na forum Travaux nie mogę znaleźć tej ważnej kwestii i troski o uszy dzieci zabieranych na stadion.
Nikomu nie zabraniam wyrażać swojego zdania , ale niech robi to jak należy tym bardziej że może poprawić swój błąd a tego nie robi.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.03.2010, 17:12
Offtop...

Fortuna Artur show: http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=2395

Riposta: http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=2406

Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 23.03.2010, 17:37
Ten koleś ma ładnie nasrane w głowie. Jak czytam czasami wątek to mnie krew zalewa. Budują im typowy, nisko zadaszony kurnik, a ten wychwala ten stadionik w każdej wypowiedzi. A tego jego nawiązania do historii, Wawelu, Błoni itp mogą świadczyć o poważnych problemach z głową.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.03.2010, 17:52
Proud napisał(a):Wyświetl post
Ten koleś ma ładnie nasrane w głowie. Jak czytam czasami wątek to mnie krew zalewa. Budują im typowy, nisko zadaszony kurnik, a ten wychwala ten stadionik w każdej wypowiedzi. A tego jego nawiązania do historii, Wawelu, Błoni itp mogą świadczyć o poważnych problemach z głową.
Dlatego koleś jest obiektem drwin na większości for o budowanych stadionach. Pozostaje się cieszyć ze duzo sie udziela bo jest utożsamiany z parchami i robi im niezłą siarę.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.03.2010, 18:27
Tam jest sporo schizowcow. Kiedys czytalem ze stadion Cracovii bedzie stal na przecieciu linii miedzy Kopcem Kosciuszki, Rynkiem i Wawelem (nie wiem jak mu to wyszlo ) i w zwiazku z tym.... czakram wawelski bedzie wspoldzialal z (pisze z pamieci) tajemnica kopca i magia Rynku w zwiazku z tym bedzie to najlepiej naladowane energetyczne miejsce w Polsce. Brakuje mi ikonki zeby wyrazic to co pomyslalem czytajac to...

Co do fortuny, czasem mam wrazenie ze to wislak przebrany w chałat i robiacy im siare pod przykrywka "historyka/budowlanca".
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.03.2010, 21:19
Miałem z nimi parę razy nie-przyjemność dyskutować na forum SSC. Wariat.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.03.2010, 22:20
Proud napisał(a):Wyświetl post
Propaganda sukcesu i demagogia. . Widać bardzo w to wierzy...

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów