|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Chociaż.... skoro nie mamy długofalowej strategii rozwoju klubu... to kto wie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Paweł Brożek na D, Frankowski na E, Żurawski na A/B a Kosowski na C , może tak?
nie osłabiaj mnie.. z tej listy to tylko Henryka Reyman i Mieczysław Gracz się nadają. Kmiecik.. hmm to musi być legenda..która całe swoje życie podporządkowała Wiśle.. a ty jakichś Brożków, Frankowskich i Żurawskich wpisujesz.. owszem, są zasłuzonymi graczami dla Wisły, ale nie są i nigdy nie będą legendami.. gole to nie wszystko.. Reyman to by się w grobie przewracał widząc nazwe jednej z trybun oznaczoną "Kamilem Kosowskim.." któremu nie starczało na pampersy grając w Wiśle.. tak się zachowuje legenda? osoba której zależy na Wiśle? która ją kocha? nie, więc nie róbmy z niego i reszty wielkich postaci Wisły.. przysłowiowy najemnik, gdzie kasa tam i ja,nic więcej "Frankowskiego..." który jako KAPITAN Wisły odszedł od ukochanej Wisły Reymana po porażce z Pao..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.03.2010 o godz. 22:31.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale ten sam Maci0s widział drugiego napastnika z Czerwcem na lotnisku. Mało tego, murzyna widział. Także proponuję ostrożnie.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A może zamiast kombinować z nazwami to spróbować sprzedać nazwy 3 trybun, a jedną zostawić pod trybunę Reymana? Nazwa byłaby w sumie tylko na biletach i podawana w mediach, a kasa do klubu by spływała.
Nikt raczej nie uwierzy, dopóki nie zobaczy oficjalnego potwierdzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Z ostatniej chwili! Zakontraktowano ekipę, która zobowiązała się ukończyć budowę stadionu na lipiec, nawet bez dodatkowych środków finansowych!!!
![]() Ale, żeby nie było, że powinienem tę grafikę umieścić w temacie „śmieszne zdjęcia” ! Wyjaśniam, że można ją interpretowac jako ALEGORIĘ BUDOWY STADIONU WISŁY. A kogo symbolizują postaci Pata i Mata? Myślę, że odpowiedź na to pytanie jest dość prosta... |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Po pierwsze nie na lotnisku tylko w klubie... Po drugie jako pierwszy napisał o pierwszym nowym napastniku Hristovie Po trzecie jako pierwszy jakieś kilka godzin przed gazetami i portalami podał info o rozmowach z drugim napastnikiem... Po czwarte przeczytajcie co napisałem... Trwają rozmowy! Polimex chce, ale nie wiem czy podpisze bo to dopiero sie stanie w przyszłości... Ja tylko Was informuje o zainteresowaniu stadionem Polimeksu podając to info za dosyć wysoko postawionym gościem z branży budowlanej... Ps. Nie pytajcie mnie o skautów, prezesow, sprzątaczki... bo to juz nawet nie jest śmieszne... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Trybuna od ul. Reymana MUSI się nazywac TRYBUNĄ REYMANA. A pawilon, z uwagi na wielkoduszność prezydenta możemy nazwać OKRĄGLAKIEM MAJCHROWSKIEGO :] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale po co? stadion juz sie nazywa imienia Reymana, i to jest najlepsze wyroznienie go
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
poza tym, jak zauważyłeś, zaraz obok jest ulica Reymana, o pomniku Reymana nie wspomnę. Dokładanie do tego jeszcze trybuny Reymana, jakkolwiek wielki i wspaniały był to człowiek, byłoby przesadą.
cholera, jakoś przeszła obok mnie wiadomość, że po przebudowie D3 będzie się zwało H3, a D3 w ogóle nie będzie ![]()
Ostatnio edytowane przez Zbyychu : 23.03.2010 o godz. 01:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|||
|
Nie chcę mi się szukać, ale napisałeś że Czerwiec odebrał Murzyna z lotniska i że to musi być Makinwa.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co architekt miejski? Minister Infrastruktury? Co Ty w sobie masz, że każdy tak Ci o wszystkim mówi. Podchodzisz do prezesa Polimexu, jako szary kibic z ulicy, a ten: "Wie Pan, chcemy być operatorem stadionu. Dajemy nawet 65 mln zł, ale miasto jeszcze nam nie odpowiedziało. Może zechciałby Pan opisać to na forum? Tak?![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
dj_ibutti - pomyśl trochę, maci0s nie odpowiada za transfery i negocjacje- podal infa o Hristovie i Kasperczaku kiedy nikomu przez myśl nie przeszło ze moga przyjść.Dał info o rozmowach z drugim napastnikiem i to sie potwierdziło.Co Ty myślisz że tu Cupiał sie wpisuje żebyś miał jeszcze info o szczegółach negocjacji?Jak ci nie pasuje nie komentuj szkoda Twoich spalonych kalorii przy klepaniu w klawisze
Widze że ci bardziej pasuje forum na którym tylko są tylko tematy i posty w stylu " wg.mnie Cupiał powinien kupić, ja bym ustawił zespół tak czy siak, tego powinni wyrzucic a ten jest zajebisty etc.czyli rozmowy na poziomie przedszkola nie mające nic wspólnego z rzeczywistością ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Chłopie kibicem Wisły to jestem od urodzenia, martwię się o nią i chciałbym dla niej jak najlepiej dlatego poruszam ten temat. Za to jak Ty nie widzisz tych problemów lub nie obchodzą Cię albo nie chcesz o nich mówić to chyba Ty nie jesteś kibicem Wisły.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
ad 2. Tobie się jakoś nie trafia... ad 3. Nie odpowiadam za negocjacje!! Nie wiem do chol...y o co tam poszlo... Ale negocjacje były faktem i nawet Skorża temu nie zaprzeczał ad 4. A pisz nawet ze ITI nas odkupi... Naprawde nie zależy mi na Twoim zaufaniu... Ale nie neguj wszystkiego ad 5. Mam Ci podac imie i nazwisko? Moze pesel? Gośc jest przedstawicielem firmy , która robiła u nas na stadionie uszczelnienia, co jakiś czas mają spotkania z wykonawcą, szkolenia itd... Nie musze Ci chyba mówić, ze w ten sposob bardzo łatwo sie jest dowiedzieć co się dzieje w Polsce... Mówił jeszcze np o autostradzie A4..., o centrum kongresowym na Rondzie Grunwaldzkim ale to juz inny temat |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Myślę ,że nazwy poszczególnych trybun to najmniejszy problem w tym momencie.
Tak nawiasem mówiąc jest ktoś w stanie zrobić coś takiego jak na Legii ? http://www.youtube.com/watch?v=6KtP8kfi63M&feature=sub Z chęcią bym zobaczył nasze cudeńko z takiej perspektywy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to jest to co zwisa na srodku C z dachu ? Czy to pozostalosc jakiegos rusztowania czy tam ma byc jakas tablica swietlna na przyklad ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
jeśli o to chodzi http://i40.tinypic.com/m8px1u.jpg
to się dopiero co obudziłeś? to wisi od paru tygodni.. telebim ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
edit: info znalazłem na innym forum, nie przeglądająć poprzedniej strony tego tematu stąd mój błąd, gdyż nie było tam tego obrazka.
)post do usunięcia
Ostatnio edytowane przez radekogi : 23.03.2010 o godz. 11:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Odpowiedź masz na obrazku |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W dodatku FraMat jest krewnym jednego ze współwłaścicieli tej ekipy - niejakiego Mata...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak wysoko postawiony i z branży budowlanej, to jak nic operator żurawia.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
W drugim Twoim poście na forum który ma dwa krótkie zdania dwa razy napisałeś Wisła z małej litery , a zapewniam na całym forum nie znajdziesz trzeciego takiego przykładu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie mogę tego filmu znaleźć, ale pamiętam że model latający startował czy też lądował z parku Jordana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Nie żebym się czepiał, ale nie uważam tego za objaw _nie_bycia kibicem Wisły tylko raczej niechlujstwa. I każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, travaux również. Moim zdaniem porusza on ważną kwestię, gdyż wielu rodziców w trosce o uszy swoich dzieci po prostu nie zabierało ich na stadion. Bo jeśli nie trybuny to komentarze kolegów z rzędu wyżej i dziecko słucha czegoś takiego, a chyba żaden rodzic by sobie tego nie życzył. Teraz miejsce na stadionie będzie dla każdego, a wśród dzieci zabieranych na mecze mam nadzieję wyrośnie nowe pokolenie ABG. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nikomu nie zabraniam wyrażać swojego zdania , ale niech robi to jak należy tym bardziej że może poprawić swój błąd a tego nie robi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Offtop...
Fortuna Artur show: http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=2395 Riposta: http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=2406 ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ten koleś ma ładnie nasrane w głowie. Jak czytam czasami wątek to mnie krew zalewa. Budują im typowy, nisko zadaszony kurnik, a ten wychwala ten stadionik w każdej wypowiedzi. A tego jego nawiązania do historii, Wawelu, Błoni itp mogą świadczyć o poważnych problemach z głową.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dlatego koleś jest obiektem drwin na większości for o budowanych stadionach. Pozostaje się cieszyć ze duzo sie udziela bo jest utożsamiany z parchami i robi im niezłą siarę.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tam jest sporo schizowcow. Kiedys czytalem ze stadion Cracovii bedzie stal na przecieciu linii miedzy Kopcem Kosciuszki, Rynkiem i Wawelem (nie wiem jak mu to wyszlo
) i w zwiazku z tym.... czakram wawelski bedzie wspoldzialal z (pisze z pamieci) tajemnica kopca i magia Rynku w zwiazku z tym bedzie to najlepiej naladowane energetyczne miejsce w Polsce. Brakuje mi ikonki zeby wyrazic to co pomyslalem czytajac to...Co do fortuny, czasem mam wrazenie ze to wislak przebrany w chałat i robiacy im siare pod przykrywka "historyka/budowlanca". ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Miałem z nimi parę razy nie-przyjemność dyskutować na forum SSC. Wariat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
. Widać bardzo w to wierzy...![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|