|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No właśnie nie :/ od 30min się "loguje"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak teraz sprawa wygląda z wojskiem zawodowym. Trudno jest się dostać (ile jest osób na jedno miejsce)?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak się nazywa ta część w kole do roweru bo kompletnie zapomniałem....
![]() http://images37.fotosik.pl/270/ede59cdf6161acf4.jpg
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 21.03.2010 o godz. 14:53.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Piasta! 10
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czy tylko mi to gg nie dziala dalej? bo juz mnie to wpierd.. od rana
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
tylko Tobie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Może komuś obiła się o uszy książka na temat zakłamań angielskiego ? alianckiego? wywiadu w czasie 2 wojny . Książka jakoś niedawno wyszła a tytułu nie pamiętam bo wtedy kasy nie miałem żeby kupić a teraz mam
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mi dalej nie działa ... ;-/ ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Za ile sie opłaca kupic psp na allegro? jaka jest taka cena w sam raz? +/- 500 zł?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przeinstalujcie gg
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
pytanie odnośnie fryzjera.
Jaki salon polecacie gdzie fryzjer[/ka] będzie potrafił doradzić, dobrze robotę wykonać i weźmie... no jak najmniej Głównie kieruje to pytanie do dziewczyn, bo wiadomo, że inaczej jest z facetami a inaczej z kobietami. Będe wdzięczna za pomoc, może być na priv.![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Właśnie oglądam sobie mecz Real Saragossa- FC Barcelona.
Mam pytanie odnoście gospodarzy, którzy na koszulkach mają reklamę Telefonici. Ta Telefonica z ich koszulek ma coś wspólnego z tą Cupiałową? ![]() e: dzięki za odp
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 21.03.2010 o godz. 23:44.
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Telefonica to to samo co w Polsce Telekomunikacja Polska, więc nie mają nic wspólnego. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Znacie stronke gdzie jest relacja na żywo ligi polskiej i podane składy w obrazie 2D ?. Kiedyś ktoś to wrzucał na forum że można śledzić wynik Wisły ale niepamiętam w którym temacie
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest akwarysta tu jakis ktory mieszka w okolicach woli duchackiej?potrzebuje opinii jakiejś o sklepie zoologicznym o nazwie bodaj"Amazonia" na ulicy Dauna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W jakim banku oprócz Aliora są darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce ?
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pytanie: Jeśli mam zakupiony karnet na 3 sektor to czy na jutrzejszy mecz wchodzę za frajer czy muszę kupić osobny bilet?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Karnet zawiera także wejście na jutrzejszy mecz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przy zatrudnieniu na umowę zlecenie, jest jakaś tam określona kwota brutto, netto jest o ileś tam procent pomniejszona itd - i tu pytanie: czy zawiera się w tej kwocie potrącanej od rzeczywistej wypłaty UBEZPIECZENIE ZDROWOTNE?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zostałem oszukany na allegro i co teraz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale allegro przeciez ma obowiazek chyba jakos tam zainterweniowac? chociazby konto pajacowi zablokowac
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.filestube.com/0301ae5d662...9/details.html
Wie ktoś może jak nazywa się piosenka która zaczyna się od 13:10 ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam kompa : Procesor 1,6 GHz , 447 MB RAM , kartę NVIDIA Geoforce 6100
Co polecacie z Fify albo PES tak żeby normalnie hulało ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
no radziłem się allegro co mam w tej sytuacji zrobić to kazali mi założyć "spór" ale to nic nie dało... koleś powiedział że i tak mi nie odda pieniędzy allegro napisało mi że nie maja podstaw zablokować mu konto... jakieś tam regulaminy mi powysyłali na 2 godz czytania... bez sensu. znalazłem na allegro taką opcję że allegro zwraca mi kasę, ale najpierw muszę zgłosić sprawę na policji, później po 30 dniach dostane pismo które mam wypełnić i odesłać, żeby tym razem od 30 do 60 dni mam czekać na kolejne pismo które mam znowu wypełnić, dołożyć jakieś dokumenty swoje i odesłać znwu do nich i po pół roku dostane kasę z powrotem... chciałbym założyć sprawę temu kolesiowi który mi sprzedał szajs, żeby nie tylko musiał mi oddać wartość towaru ale też jakąś dodatkową kasę musiał wyłożyć (chodzi żeby on był stratny) albo żeby miał zakaz handlu, albo zakaz korzystania z allegro... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|