|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pablo84 ma rację. Jak sie nie czepiają ludzi nie wiadomo o co, to jęczą jeden po drugim nad fartem Lecha. Skupmy się na sobie zamiast zawodzić nad tym w jakim stylu oni wygrywają.
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Małek pedał*k przydrukował pod koniec polowy 2 zolte kartki dla Jagi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No to od czego jest ten temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lewandowski powinien czerwoną kartkę dostać, ale boją się dać gwiazdeczce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mecz nawet, nawet
bardzo ładna gra Jagi Lech bez Peszka nie jest taki niebezpieczny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ciekawy mecz w Poznaniu, zdecydowanie Jaga lepsza w tym meczu a wynik 1:0 dla Lecha cóż taka jest piłka. Myśle że skończy się remisem 1:1 lub 2:2
![]() ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Która to była kartka dla Lewandowskiego..?bo z moich obliczen wynika ze kartka ta wyklucza go z następnego meczu.. tak samo Injaca, szkoda ze z Odrą ale lepsze to niz nic
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
nawiasem mówiac, trochę mi się przypomniała czerwona kartka, którą dostał Beckham w 98 chyba w meczu z Argentyną - a to był mały pikuś przy tym, co zrobił Lewandowski. Chociaż też przyznam, że akurat mi przycięło i nie widziałem co jemu zrobiono ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W takim razie Cionek również.
Ludzie dajcie spokój, bo wioche robicie ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nawet na tak ciężkim boisku Jaga bardzo dobrze prowadzi grę.Potrafią wymieniać po parę podań i zgrabnie przedostają się pod bramkę Lecha.Powiedzmy sobie prawdę,lepiej operują piłką na kartoflisku,niż nasi na równej płycie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie patrzac obiektywnie to Cionek powinien zarobic czerwien bo to on zaatakowal go dwoma nogami, wrecz naskoczyl na niego. Nie zmienia to faktu ze kolejne dwie zolte dla Hermesa i Grosika byly wyrezyserowane. Jaga gra fajna naprawde fajna pilke. Dziwi mnie fakt ze takie druzyny jak Legia Lech Wisla graja taka padake mimo ze maja jak na Polska lige bd zawodnikow. Druzyny z nizszej polki jak Jaga Lechia graja elegancka pile. Klepa gra po ziemi, czekam az wkoncu Wisla bedzie tak grala...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panie Wieszczycki sytuacja z Lewandowskim i Cionkiem zgłosić do Komisji Ligii . Obu zawodników zawiesić w następnym meczu!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Kurde niedobrze. Miałem nadzieję jednak że Lewandowski opanuje emocje i tą żółtą kartkę dostanie przed meczem z nami.
Chociaż za tydzień grają z Odrą a jak pokazuje dzisiejszy mecz, bez Lewandowskiego kuchenki cienko przędą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jaga gra, a Lech wygrywa... :/
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Co Ci pokazuje dzisiejszy mecz? Przecież Lewandowski gra!?
![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
karny powinien być... Amika nic nie gra
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gra, ale z Odrą za kartki nie zagra.. a bez niego Amika nie istnieje praktycznie.. jasne?
jescze karny dla Jagi... coz, mecz ktory dla Jagi jest mega nieszczesliwy.. i tak zapewne bedzie do konca.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ewidentny karny. Do piłki nie doszedł, zostawił nogi, mógł je podwinąć, zamiast tego przejechał korkami po kolanie Franka.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wiem, że nie zagra. Skąd wiesz, że nie istnieje? Przeczytaj jeszcze raz posta, którego cytowałem, potem napij się oleju to może zrozumiesz.
![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
tiaaaaaa, jak zwykle Lech
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
napisal ze AMIKA NIE ISTNIEJE BEZ LEWANDOWSKIEGO.. I SZKODA ZE NIE ZAGRA Z NAMI , TYLKO Z ODRĄ moze dalej nie zajarzysz, tak więc bez odbioru ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
cały lech... 2-0 zaaal
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no aż przykro się zrobiło po tej drugiej bramce Amici. Strasznie dziurawo w obronie Jagi po dośrodkowaniach jest.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jaga gra ,Amica strzela
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
"Chociaż za tydzień grają z Odrą a jak pokazuje dzisiejszy mecz, bez Lewandowskiego kuchenki cienko przędą." Lewandowski dzisiaj gra, więc jak dzisiejszy mecz może pokazywać, że bez niego cienko przędą? ![]()
wafle? nie, dziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mają kure.wskie szczęście....tyle w temacie :/
![]()