|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Bardzo fajne są te buty do grania,ja mam poprzedni model gram w nich drugi sezon na hali,do tego czasami zdarzy mi się w nich gdzieś wyskoczyć i zero problemów,tak że mogę polecić . ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzięki
10 znaków.![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/
"Dzieci do lat 12 na mecze wchodzić będą za darmo." pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja np zamawiałem w zeszły czwartek w tą środę odebrałem kolega w poniedziałek i też w środę miał odbiór.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak wyjac taka wtyczke: http://img257.imageshack.us/i/dsc00573.jpg/
Ani na chama nie chce wyjsc, ani jak ją scisne.. Jest to kabelek idacy od zasilacza do karty graf. Z gory dziekuje. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedzi dotyczące KK. A teraz pytanie odnośnie Youtube. Coś mi się stało i filmiki "idą" dopiero po jakimś czasie (włączam jakiś filmik i muszę czekać ok 1 min na jego odpalenie a wcześniej tak nie miałem..Da się to jakoś zmienić?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
co zrobić jak mi niesympatyczny wiatr telepie anteną i zakłóca odbiór orange sportu? da sie wogole coś zrobić?
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś posiada, albo spotkał się z rozmiarem butów Nike 43,5?
Na żadnej rozpisce takiego nie znalazłem, a jestem niemal przekonany, że kiedyś miałem takie buty. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
może być to wina programu antywirusowego jak używałem Kasperskiego to tak miałem i chyba nic się z tym zrobić nie da
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
W internecie się chyba nie spotkałem, ale osobiście kiedyś kupiłem halóweczki 44,5 których też jako tako nie ma w sprzedaży.
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 20.03.2010 o godz. 19:05.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() EDIT: Ma ktoś w domu najnowszą serie vlepek? Możecie zmierzyć i podać wymiary tej podłużnej? Z góry dzięki
Ostatnio edytowane przez bercik860 : 20.03.2010 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Matematyka nie kończy się w szkole ![]() ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czy da sie w Wordzie zrobic tak, ze caly tekst z polskimi znakami mozna przerobic na tekst bez polskich znakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Jest taki program jak "Notatnik SP": uruchamiasz, wczytujesz plik, dajesz "konwersja" -> "usuwanie ogonków" i chyba tyle. A w Wordzie to nie wiem ![]() EDIT: a NAJPROŚCIEJ to tutaj -> http://napisy.niebieskie.net/ -> wrzucasz plik i przerabia na "bez polskich znaków"
Ostatnio edytowane przez Zola : 21.03.2010 o godz. 00:19.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
hmmm... nie wiem czy jest w Wordzie prosta metoda...
tak trochę na piechotę to można zrobić tak... 1. Wciskasz ctrl+f 2. Wyskakuje okienko wyszukania... tam jest zakładka zamień 3. Wpisujesz, że chcesz np. zamienić "ą" na "a" i klikasz zamień wszystko 4. I tak ze wszystkimi polskimi znakami ![]() wydaje mi się, że powinno działać ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jak wyłumaczyc czym jest styl casual
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielka prośba
Napiszcie jakie są najbardziej znane australijskie zespoły oprocz AC DC i Men at Work ![]() Pilnie potrzebne ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
a kibicowski ?
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
no chyba chodzi o styl, w którym możesz pokazać się na ulicy. Np. elegancka koszula z małym logiem klubu, szal w rodzaju garniturowego w barwach klubu, ale taki bardziej elegancki i z grafiki wzbogacony co najwyżej logasikiem gdzieś z boku, coś w ten deseń chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Crowded House, INXS, Nick Cave and the Bad Seeds
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakim cudem robiąc jajecznicę wyszło mi jajko sadzone ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nie mieszales non stop ; )
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tylko, którą mam wybrać haską czy helsińską ?
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|