|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Da rade jeszcze jutro kupić karnet czy już nie
dzięki
Ostatnio edytowane przez A.C.A.B : 18.03.2010 o godz. 19:37.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/
09.03.2010 – 19.03.2010 – sprzedaż karnetów 18.03.2010 – 19.03.2010 – sprzedaż biletów na mecz z Lechią Gdańsk ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak w Wordzie zrobić podkreślenie pod zdaniem na całej długości np:
aaaaaaaaa____________________________ tak aby kreska była też pod tekstem chudy_TSW Na allegro są przejściówki coś takiego http://www.allegro.pl/item947291104_..._sata_k78.html ja_ka_ nie oto mi chodziło, tzn o to ale nie do końca tutaj screen chce aby tak było http://images47.fotosik.pl/273/2f38f233ac360a4e.png ja_ka_ chodzi mi żeby to było na całej stronie ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 18.03.2010 o godz. 21:15.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Które z licznych kont bankowych polecacie. Zależy mi na 0 zl za prowadzenie i bezplatne wszystkie bankomaty wraz bezplatnymi przelewami. WBK, Alior? Podobno trzeba byc ostroznym bo sa rozne haczyki i mozna sie wkopac. Poradzcie cos. Dzieki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Jedyny haczyk przy mBanku o jakim słyszałem, jest to, że za sprawdzenie stanu konta w bankomacie = 2 zł (ale nie wiem czy w ogóle można to nazwać haczykiem). A tak to właśnie polecam mBank.
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 18.03.2010 o godz. 23:08.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
znajomi którzy maja w Aliorze tez sobie chwalą wiec wybór już należy do Ciebie aaa, no jeśli chodzi o przelewy to w WBK płaci się chyba 0.50 groszy![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Obecnie najlepsze konto to Inteligo.Jeśli chodzi o mbank ma jedną wadę jest to konto tylko internetowe więc aby wpłacić pieniądze musisz mieć zlecony stały przelew na rachunek (wypłata) lub skorzystać z wpłatomatu( w Krakowie to raczej nie problem ale w innych mieścinach ogromny).
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Mam bardzo wazne pytanie...
Jak widzice do Krk mam kawalek drogi, chciałbym sie dowiedziec czy istnieje jakis fan club Wisły badz nie fan club ale pojedyncze osoby ktore jezdza na Wisłe z okolic Lodzi, Piotrkowa Trybunalskiego, Płocka. Intersuja mnie te regiony bowiem z tymi osobami mialbym po drodze na Reymonta22. Prosze niech ktos pomoze bo chec jezdzenia na mecze ciagle narasta a samemu podrozowac przez 8h w jedna strone, przez dwa dni dla obejrzenia jednego meczu jest bardzo ciezko. Wiem, wiem przez internet sie nie umawia itd ale ja bym tylko chciał kontakt do tych osob a napewno by sie udalo uwierzytelnic moje istnienie i przywiazanie do Wisły. Pomozcie bo idzie sie zaje..c majac tyle km do Wiselki PS Chodzi mi o osoby ktore dosc regularnie jezdza na R22, najlpiejosoby fanatyczne. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Alior niedługo będzie korzystał z wpłatomatów mBank/Multibank
Ostatnio edytowane przez *KoTeK* : 19.03.2010 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
1. Ile teraz mniej wiecej teraz kosztuje prawko na motor? I czy wszedl juz ten przepis mowiacy 'prawko na motor od 24 roku zycia', jesli nie to kieyd ma wejsc. Bo chcialbym zostac 'dawca' ;] a mam za soba 20 roków wiec nie wiem czy moge jesli juz ten przepis wszedl lub czy powinienem sie spieszyc jesli wchodzi za kilka miesiecy.
2.Jak wyglada sprawa z pozyczkami/kredytami w bankach. Mialem umowe w pracy na 3 miechy, okres probny i teraz dostalem na rok umowe. A przydalby sie jakis lepszy samochod Cos obilo mi sie o uszy ze majac umowe na rok moge wziasc do 10tys wlasnie na rok. Czy jest mozliwosc abym dostal wiecej i na dluzej? Jesli tak to gdzie? W ogole gdzie najlepiej brac? Najmniejszy procent. Obecnie mam konto bankowe w BZWBK jesli to cos zmienia. I czy zmienia cos sytuacje [wieksza pozyczka i na dluzje] jesli ktos mi to podzyruje np. ojciec majacy umowe na stale.3. Jak to jest z kurierami, przykladowo sprzedaje cos na allegro i daje tam opcje ze dostawa kurierem, i gdy ktos wybierze ta opcje to: wypelniam formularz kurier przyjezdza do mnie po ta przesylke i tyle? Za wszystko placi kupujacy? Wedlug cen podanych na stronie kuriera tak ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co do kuriera to ty musisz zapłacić za przesyłkę, a kupującemu nalezy wystawić wyższy rachunek o koszty przesyłki i tyle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mam pytanie czy przeglada ktos forum kto aktualnie pracuje na wyspach? pozdrawiam, bylbym wdzieczny za priva
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie koniecznie. Można wysłać na koszt odbiorcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Chodzi ktoś z was do biblioteki na Rajskiej? Czy jest szansa jakiejś pomocy ze strony pań bibliotekarek np przy doradzeniu w wyborze książek do pracy maturalnej itp
![]() Dzieki Salman17
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 19.03.2010 o godz. 19:19.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja chodzę
... Panie Bibliotekarki są bardzo miłe i sympatyczne , więc jak poprosisz to powinny Ci pomóc ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja wysyłałam DHLem bez problemu poszło na koszt odbiorcy.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć gdzie jest jakis parking na Hutniku lub w jego pobliżu? Jutro mecz a ja tam nigdy jeszcze nie byłem
a pasuje gdzieś auto bezpiecznie zostawić![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tam to raczej bezpiecznie nie zostawisz, nie żebym straszył
Zaparkuj pod NCKiem i dojedź/dojdź. ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A dlaczego uważasz że "bezpiecznie nie zostawisz"? Czy takie parkowanie pod Hutnikiem będzie się coś różniło np. pakowaniem w Sosnowcu?
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Panowie jak przyspieszyć kopiowanie filmów i mp3 np z dysku na dysk, telefon,mp3 bo w XP to strasznie wolno idzie a w total commanderze wlacza sie systemowe przenoszenie plików czyli też wolne.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Joma Top Flex, dają radę takie halóweczki?
http://www.allegro.pl/item954090615_..._86_nr_46.html Drugie pytanie, która firma lepsza Joma czy Kipsta? ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
i na Reymonta nie zawsze bezpiecznie wiem cos o tym..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam 2 zadanka z majcy pomoże ktoś zrobić sprawa dość pilna do jutra potrzebuje odpowiedzi na te zadanka:
zad.1 Oblicz objętość i pole powierzchni graniastosłupa prawidłowego przedstawionego na rysunku http://i40.tinypic.com/2dc5pqv.jpg zad.2 Wysokość stożka jest równa 8 a tworząca jest nachylona do podstawy pod kątem 30. Oblicz objętość stożka. Z góry dzięki za wszelką pomoc. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://zadane.pl/ tutaj rozwiążą Ci wszystkie zadania
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam bardzo ważne pytanie dotyczące dzisiejszego meczu, czy dzieci do lat 12 są wpuszczane za darmo?
Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam ![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|