|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
potrzebuje pilnie wiedziec gdzie w Krakowie dostane takie płytki. orientuje sie ktoś
wiem, że w okolicach Os. Strusia był jakiś sklep gdzie mieli takie płytki bo na allegro sie ogłaszali ale neistety nie mogę znaleźć teraz tego sklepu http://www.ceramikakonskie.pl/pl/str...IDKategorii=54 ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
zadzwoń do przedstawiciela handlowego, tam się dowiesz wszystkiego
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Także jakby ktoś się w sprawach ciuchów orientował to pomoc się przyda. ![]() ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podobno nie ma, bo piłkarze wyruszają w podróż do Gdańska, ale nie wiem na ile to pewne informacje. Może ktoś zweryfikować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Nike Aeroflight http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=Nike+Aeroflight lub http://www.allegro.pl/listing/search...&category=5546
Ostatnio edytowane przez Zola : 15.03.2010 o godz. 22:52.
![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
w jakich cenach orientacyjnie chodzą hotele/hostele na jedną noc w Krakowie ? gdzie najtaniej ? wie ktoś ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Planują wprowadzić ale jak do tej pory nic się nie zmieniło. Chyba nie zdążą tego przepchnąć do najbliższego sezonu, ale głowy nie dam. Kiedy ja robiłem kat. A robiło się ósemkę, slalom, hamowanie na punkt i awaryjne, ruszanie pod górkę. Trasa w mieście jest jedna i niezmienna.Jak miałeś wcześniej doświadczenie z motocyklami jakimikolwiek, to taki egzamin jest bułką z masłem. Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
Zobacz akademiki na Bytomskiej zawsze jest wolne miejsce i doba to koszt 55 zł a do rynku tramwaj z jedną przesiadką. Ja tam zawsze się zatrzymuję. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ZADAM PYTANIE PO RAZ KOLEJNY.
Dlaczego od kilku miesięcy nie mogę odwiedzić strony skwk? Ładuje się w nieskończoność... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak dojechac na stadion Hutnika z dworca pkp jakas komunikacja miejska? i jakby mozna bylo podac nazwe przystanku na ktory trzeba wysiasc to bylbym wdzieczny;]
![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wsiadasz w tramwaj nr. 15 z DWORCA GŁOWNEGO wysiadasz na przystanku KS HUTNIK tj chyba na 14 przystanku ,po prawej zobaczysz stadion
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
U mnie też wchodziła zawsze i bez problemu. Aż tu nagle, kilka miesięcy temu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jeżeli dam swoją karte kibica koledze to on bez problemu będzie mógł mi wykupić karnet?
Ostatnio edytowane przez NowaHutaWNH : 16.03.2010 o godz. 19:34.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
tak ale się upewnij i zadzwoń do wiślackiego swiatu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panowie, czy ktoś wie jak zrobić dobry marker własnej roboty do tagowania?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tutti Frutti (czy jakos tak ) jest hostel na Florianskiej,ostatnio kumpel placil 50zl za nocleg a lokalizacja zajebista.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Google nie gryzie ![]() ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
używa ktoś z was internetu z NETII na łączach tp ? Dobrze wam śmiga ten internet ?
słyszałem głosy że często zwalnia ![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://i39.tinypic.com/9jloh3.jpg
o co chodzi? Wlaczam komputer pojawiaja sie inf o procku itd potem windowsowe 'Zapraszamy' i mam czarny ekran... jak wciskam przyciski na monitorze do zmiany kontastu itd to menu sie pojawia, 10 resetow za kazdym razem to samo.... uruchomilem przez tryb awaryjny... ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Cinema Hostel na ul. Stradomskiej. Spałem tam ostatnio Sklep całodobowy 5 min drogi od Hostelu panie na recepcji bardzo miłe Ceny przystępne bo na legitymacje studencką koszt jednej nocy to 35 złotych![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o stabilność, zależy jak blisko "centrali" (dslam) mieszkasz. Jest to adsl, po liniach telefonicznych, więc znaczne ryzyko usterki. Wichury, deszcze itp > może być awaria, ale nie musi. U mojej mamy na Słonecznym w NH elegancko śmiga (1Mb). Jeśli masz możliwość skorzystania z internetu z kablówki, to dużo lepsze rozwiązanie.
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
A pytanie było głównie skierowane do tych co może już coś takiego robili i praktykowali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czy ktoś z Was moze wie czy w necie mozna oglądac kanał Discovery Historia ? Z góry dziękuje za odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bedzie mozna gdzies zobaczyc mecz Wisła - Lechia?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Podobno na orange sport jest transmisja
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|