|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Akurat ja wypowiadałem się, że najlepszy obecnie skład Wisły to:
Pawełek Alvarez Marcelo Głowacki Diaz Kirm Sobol Ba Pi.Brożek Małecki Pa.Brożek Nie będę więc grzmiał na Kaspra, że wystawia taką jedenastkę bo wydaje się to powoli zbliżone do mojej koncepcji. Zastanawia mnie jeszcze burliga bo ma potencjal.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 17.03.2010 o godz. 06:10.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Małego nie ma w kadrze meczowej.
Juszczyk - Alvarez,Marcelo,Głowacki,Diaz - Kirm,Sobolewski,Jirsak,Pi.Brożek - Brożek,Boguski
Ostatnio edytowane przez Proximus : 17.03.2010 o godz. 06:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cos tam pacnal w gazecie, ze zwalnianie Skorzy to glupta.
Jesli Cupial jest konsekwentny, to Maleckiego pewnie juz nie zobaczymy we Wisle. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cupiał wywali młodego reprezentanta Polski za ten wywiad?... Może skończy się na kilku meczach w ME.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
bo Malecki to wielka gwiazdeczka ktora wszystko moze a tu pikus bo zostal poskromiony
! Minimum 3 mecze powinien siedziec na lawce w mlodej ekstraklasie...![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Malecki tylko z nazwy jest reprezentant. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie opowiadajcie głupot... bo Kasperczak wyraźnie powiedział na konferencji prasowej, że Mały i Ba są kontuzjowani i raczej nie zagrają. ( http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=22861 )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym jednak doszukiwał się w tym spisku
! Dziwne że po swojej wypowiedzi nagle ma uraz, a klub przecież nie powie że za wystąpienie zostanie ukarany ;d...![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Na poczatek strzelmy jakas bramke, bo ze Kasperczak w 24h cudu dokonac nie mogl to oczywiste. Chcialbym w koncu zobaczyc zespol grajacy do przodu, odwaznie, tego na Wisle nie bylo od 8 miesiecy. No i zobaczymy jak jestesmy przygotowani fizycznie, co prawda Kasper na pewno glosno nic nie powie nawet jesli sie okaze, ze z kondycja ciezko, ale to wyjdzie samo z siebie przy jego ofensywnej taktyce.
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skoro Diaz ma przejść na lewa obrone, a Piotr Brozek na lewa pomoc ,to pewnie Kirm pojdzie na prawa ,a moze Heniek moglby sprobowac ustawic Kirma w srodku ,tymbardziej ze nie ma w tym meczu Ba
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś w której tv będzie mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Orange sport
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Na Tym Kanale Bedzie mecz na SopCascie >> Channel - 56947 <<
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Szymkowiak - "Wisła idzie w złym kierunku" po wywaleniu Kaspra utalentowany wtedy Wierzchowski za chlapnięcie czegoś na Smudę trzy Mam nadzieję, że Mały nie poleci bo to na dziś jeden z nielicznych w Wiśle co potrafią zrobić trochę wiatru na boisku (a nie tylko... puszczać wiatry ) |
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Natomiast nie ma się co oszukiwać, w 24h Kasperczak nie zmieni błędów w przygotowaniu zespołu. Najważniejsze aby w końcu ich Kasperczak ustawił jako tako,natchnął,zmotywował. Nic innego nie zrobi. Szczęście w tym,że gramy z przeciętnym ligowcem i można na nim próbować się odbudować. Jestem optymistycznie nastawiony. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz przecietnym ligowcem, oj Marszalek chyba sie pogniewamy ;>! Najwazniejsze ze Diaz wraca na obrone, okaze sie czy faktycznie nie mial wyboru i musial Diazem w pomocy grac. i
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu sie od razu gniewać?,przecież Lechia nic wielkiego nie gra,ani nie grała. Patrzmy na sprawę realnie.
Wolisz abym pisał och ach, jaki to mocny team o wspaniałych grajkach i nieszablonowej taktyce?Z geniuszem na ławie trenerskiej? Tak mógłbym pisać o kimś z kogo sobie robię żarty i zwyczajnie odwalam kpinę połączoną z szyderą. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia jest strasznie niedoceniana, to ze ma przecietnych graczy i mlodego trenera nic nie znaczy, tu liczy sie kolektyw a u was ostatnio o to ciezko. Lechia wyeliminuje Wisle z pucharow ale przegra w lidze, trzeba jakos sie podzielic... ;p
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak,tylko jak u nas zadziała kolektyw to nie będzie się czym dzielić.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego modle sie zeby efekt mioty Kasperczakowej zaczol dzialac od soboty a Lechia wykorzystala chwile gdy Kasperczak nie zna zawodnikow i ich mozliwosci, Lechia zrobi zaliczke i potem powinna ja utrzymac
...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Niestety meczu nie obejrzę. Zresztą w sobotę też nie będę mógł. Ciekawi mnie postawa Kirma w tych spotkaniach. Jak na razie ewidentnie oszczędza się na mundial. Unika gry, ostrzejszych starć, byle nie załapać kontuzji. Jesienią grał przeciętnie ale przynajmniej walczył i się starał. Teraz to jest dramat. Może Henry wpłynie na niego mobilizująco.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokladnie Orange Sport Info
moj blad - Orange sport. wczesniej gdzies widzialem info ze Info ![]()
Ostatnio edytowane przez Coglin : 17.03.2010 o godz. 17:13.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
w programie jest na Orange Sport...
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Gdyby nie działały transmisje online spróbujcie tutaj. Zapraszamy.
http://lechia.boo.pl/articles.php?cat_id=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Z tego co wiem na Orange Sport Info ma byc tylko studio przed meczowe, a mecz będzie na OS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na orange sport info w wiadomosciach mowili ze Lechie z Wisla na obu kanalach puszczaja!!
http://www.orangesport.pl/tpsa/run?n=os_ogladaj ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |