|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ten Patyra to chyba ma ochotę na panią Agnieszkę, bo ciągle o niej gada
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
przypadkowo mieli xD
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
nie wiem czy ktoś zauważył ,ale...
...terminarz ssie pałę Kolejka 21 - 20-21 marca Wisła Kraków - Lechia Gdańsk w ciągu tygodnia szykują się trzy mecze z Lechią Gdańsk tydzień przyjaźni ![]() ![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
LIGA: 13-14 marca Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk
PUCHAR: 16-17 marca Lechia - Wisła LIGA: 20 marca Wisła - Lechia PUCHAR: 23-24 marca Wisła - Lechia i ja się pytam jak moje gardło to wytrzyma?! no jak ? ;] Pozatym ja nie chcę robic wam przykrości ale Lechia w tym dwumeczu musi byc lepsza niż Wisełka, przykro mi ale to trofeum ma powędrowac do Gdańska ;] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wypada mieć tylko nadzieję,że uda się tak przemeblować skład,że nie będziemy się bać czy oby na pewno ambicji starczy kopaczą aby przejść Lechię.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Szkoda ze akurat trafiamy na braci z Lechii ale coz,wolalbym Ruch albo Sosnowiec ...
mecze dopiero w marcu wiec kto to wogole wie kim my wtedy bedziemy grac ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jakbyśmy trafili na Sosnowiec, to bym się chyba pociął.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zdecydowanie zbyt wcześnie ten pojedynek
. Taki to finał powinien być .![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
w sumie mi np nie zależy na PP ale fajnie by było jakby Lechia wygrała cały Puchar My Mistrza Lechia z Pucharem ![]()
W I S Ł A- DLA Was to 5 liter, DLA NAS CAŁE ŻYCIE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Muszą przestać odstawiać dziadostwo i w końcu wygrać Puchar Polski. Wydaje mi sie, że tylko w ten sposób (MP+PP) mogą zatrzeć plamę z tego sezonu.
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Rozgrywki II ligi siatkówki kobiet, w sobotę mecz siatkówki na hali Wisły gdzie zagrają Wisła AGH Kraków - Siarka Tarnobrzeg, przyjdźcie pokibicować, wstęp wolny, w drużynie Wisły wiele naszych studentek, które mieliście okazję poznać na Beanaliach. W ostatni czwartek nasze dziewczyny pokonały liderki tabeli AZS Uniwersytetu Ekonomicznego Kraków po pięknej walce, tak trzymać...a na meczu było nas tak niewielu choć to parę metrów od Miasteczka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Biorąc pod uwagę kiedy miały miejsce mecze Wisły u siebie z AZS i Siarką (21.10 środa i 24.10) to ten post jest chyba z innej czasoprzestrzeni ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Czekamy na was w finale
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
P o żenującym początku rundy wiosennej 2010 roku, jestem pełen obaw odnośnie zbliżającego się środowego meczu z Lechią. Remis biorą w ciemno. Może nasze orły strzelą w końcu bramkę.
![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Strzelą brmkę bedzie sukces.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeden wygrany mecz i pojdzie z gorki, jestem pewien
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Nie ma sie co załamywac gra tylko trzeba na trybunach prezentowac zajebiscie swoja osobe. Piłka jak to piłka, jest to sport i raz sie zdarzy ze wygra sie latwo 5 meczow pod rzad a innym razem nawet bramki nie mozna stzelic przez te 5 meczow - taki ma sie kryzys formy.
Ja mam pytanie odnosnie meczu w Gdańsku. Czy jest opcja zeby spod zegara przejsc na sektor na ktorym beda Wislacy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Fajnie się zapowiada dla Nas przyszły tydzień
3 mecze pod rząd z Lechią.Mimo wszystko że jest to Puchar Polski, dał bym zagrać w nim od początku Hristov-owi, Mączyńskiemu, a nawet dać zasłużony odpoczynek Pablo Alvarez-owi wpuszczając Burlige. Miło by też było zobaczyć w akcji Filipa Kurto.. ale to chyba nie realne. Może być ciekawie. W Gdańsku nie liczę na wiele. Zobaczymy za to jak piłkarze będą chcieli się pokazać własnej publiczności. Pewne jest jedno. Lechia nie będzie odpuszczać PP, mają spokojne utrzymanie w lidze, na pierwsza 4 nie maja co liczyć, więc myślę że będą się skupiali właśnie na tym pucharze.
i myśle że reszta kibiców Wisły się ze mną zgodzi.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 13.03.2010 o godz. 19:36.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
3 mecze przyjaźni... Jako gdańszczanin, lechista i wiślak, dla mnie najlepiej by było gdybyśmy się podzielili zwycięstwami...
Biorąc pod uwagę obecną sytuację Wisły w tabeli, chciałbym aby nasza Lechia zwyciężyła w PP, a Wisła zdobyła te cholernie potrzebne punkty w lidze ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A tam jakieś Puchary. W ogóle mecze co 3 dni to się w głowie nie mieści. Oni już zasłużyli na wakacje ale nie w Turcji albo Hiszpanii tylko gdzieś dalej, tam gdzie będzie ciepło. A przynajmniej należy im jakaś odnowa biologiczna - minimum 2 tygodnie zabiegów w Piramidzie. Strzelona bramka? Nie wymagajmy od nich cudów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Popatrz na datę wysłania posta ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wiadomo jaka kadra pojechala dzis rano do Gda? \/
![]()
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Znając ofensywne usposobienie (i przywiązanie do nazwisk) Kasperczaka przewiduję następujący skład na Lechie:
---------------Pawełek------------------ Alvarez-Głowacki-Marcelo-Pi.Brożek Łobodziński-Jirsak-Sobolewski-Kirm --------Boguski-----Pa.Brożek--------- Powód: Pa.Brożek
Ostatnio edytowane przez Olivarez : 16.03.2010 o godz. 23:43.
![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Alvarez - Marcel - Głowacki - Junior Kirm - Jirsak -Sobolewski - Piotrek "Bogucki" Paweł |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|