|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wiecie. Kasperczak moze i dostanie pieniadze na trensfery czyli w zasadzie to co zwykle. Przychodzi nowy trener i dostaje kase na transfery. Zastanawia mnie tylko czy bedzie gdzie ja madrze wydac...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
post kibica Śląska mówi wszystko
Cytat:
zle sie dzieje :( tym bardziej ze pompowany balon zdobedzie zapewne MP.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Nie wiem co powiedzieć bo jestem zaskoczony. Spodziewałem się wszystkiego ale Kasperczak wydawał mi się mało realny. Cóż nie ma co mówić czy to dobra decyzja czy nie bo to wyniki zweryfikują. Tak samo nie ma co patrzeć na to co osiągnął z Górnikiem bo na ten moment Górnik i Wisła to mimo wszystko dwa światy.
Źle mu nie życzę, oby tym razem udało mu się wprowadzić Wisłę do LM. A jak będzie pokaże przyszłość. Jeszcze tak z innej beczki to Cupiał jakąś przemianę przechodzi. Najpierw Skorża mimo iż zaliczał sporo wpadek pracował 2,5 roku a jeszcze kilka lat wstecz to przy takich wynikach z 5 trenerów by się przewinęło. Teraz powrót Kasperczaka a przecież Cupiał nie wybacza. To może Kosa w lecie wróci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Moim skromnym zdaniem, Heniu nad Maciusiem ma taką przewagę, że już swoje przeżył i nie da sobie w kaszę dmuchać i nie będzie się pierdo*ił z gwiazdeczkami.
Mam nadzieję, że będzie wprowadzał młodych graczy, bo Skorża srał w gacie w tej dziedzinie. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
90% winy Macka, wybor idiotow do sztabu, glupie pomysly, zero taktyki
10% winy grajkow, cwicza na treningu to maja obowiazek cos podczas meczu wbic ![]() Brozki i Maleckie do mlodej eklstraklasy na zeslanie! Lobodzinski musi odejsc!! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
). Czas pokaze kto mial racje. Jedyne rozwiazanie to sukcesywnie wymieniac trzon zespolu sprzedajac pilkarzy ktorzy sa w tym klubie dlugo a sprowadzajac na ich miejsce nowych ktorzy moga zajac ich miejsce. Wtedy nie bedzie miejsca na zabawe i brak wiary u pilkarzy w trenera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie. Ale Cantoro chciał wysłać do Tłoków Gorzyce
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
kasperczak trenerem- skandal!! ten gość nas pozwał!!! Frajer nie trener. TRAGEDIA co sie dzieje w klubie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ja mam nadzieję, że to jest tylko miłość platoniczna Cóż - Kasperczka to na pewno nie "polska myśl szkoleniowa" (dla niezorientowanych - trenerki uczył się we Francji). To raz. Dwa - na pewno ma większy autorytet i doświadczenie niż Skorża, zarówno jako piłkarz, jak i trener. Czy wypali tym razem? Trudno powiedzieć. Oby tylko trzymał się z dala od transferów. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1906 % poparcia dla Henryka Kasperczaka, takie mecze jak z Schalke, Parmą czy Lazio pamięta się do końca życia!
Z meczów Maćka jak najszybciej bym chciał zapomnieć o tych wszystkich kompromitacjach! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ze starej drużyny jedynie nadal grają Brożkowie Jop i Głowa. Tak że dla Kasperczaka to całkiem nowa drużyna.
Plusem jest to że zna polskie bagienko zwane ekstraklasą Minusem że jest częścią tego bagienka Oprócz pytania jak sobie poradzi z trenerką istnieje pytanie co jego przyjście oznacza dla Wisły. Czy jak ktoś napisał Cupiał ma już zupełnie wy.je.bane na Wisłę? Przyjście Kasperczaka pokazuje że ani nie jest jego zapał płomienny ani że zupełnie odpuścił. Ot nasza mała stabilizacja – a nóż bez wielkich nakładów coś się uda. Ważne będą pierwsze mecze. Jeśli piłkarze ,,zareagują pozytywnie” i parę meczów wygrają to wróci im wiara we własne umiejętności i chęć do pracy i gry. Jeśli natomiast "Chłopcy nie zareagują pozytywnie" to czeka nas równia pochyła.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.03.2010 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nalezne, mial kontrakt? mial. Tak samo byloby z kazda inna osoba, podpisujesz kontrakt z pracodawca na 3 lata, ale po 2 mowi Ci ze slabo sie spisujesz i chce zerwac umowe, to musi wyplacic odszkodowanie, a oni mu zlotowki zaplacic.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Pomijając już kwestie o których piszecie, to ja się boje jednego. Tak mi się wydaje że Henio to trener jednej taktyki - jeśli ma dobrych grajków(jak za naszych czasów) to gra żre, jak ma wyrobników - jak w Górniku i teraz u nas - to jest jedna wielka kicha. Oglądałem Górnika za czasów jego trenerki i był to obraz nędzy i rozpaczy - próbowali grac technicznie zapominając w ogóle o pressingu a że żadnymi technikami nie byli to wyniki były takie jak były. Jeśli Kasperczak nic się od tego czasu nie nauczył, to faktycznie jeszcze za Skorżą zatęsknimy. Jedyny doraźny plus jest taki że trener z zagranicy przez miesiąc, dwa ,poruszał by się w klubie jak we mgle.Kasperczak zna sytuacje i zawodników więc przestoju być nie powinno. Mimo iż po Dbilisi stracił u mnie wszystko (nie samym wynikiem a cyrkiem po)to życzę mu jak najlepiej, bo jego sukces to sukces Wisły. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamil Kosowski
były piłkarz Wisły u Kasperczaka i Skorży Decyzja Cupiała jest zaskakująca, ale pokazuje, że w piłce wszystko jest możliwe. Pracowałem z obydwoma trenerami - mają podobny warsztat pracy i wizję piłkę opierającej się na grze ofensywnej. Kamil chyba coś ćpał ostatnio... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Trochę szacunku! Gdyby nie on nie opowiadalibyście nikomu o meczach z Parmą, Lazio... Wstydziliśmy się za Valerengę, ale wstydziliśmy się za Levadię!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Jak taki jest, to po co pierdzieli, że on ma Wisłę w sercu od dawna ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
żeby liga była ciekawsza drużyna musi zareagować pozytywnie...tak to powiem. Cudów się nie spodziewam.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Ja bym nie beczał z tego powody Kasperczak zaczął z Wisłą gre w pucharach nie jako Mistrz Polski Na LM nie ma sie co łudzić drużyna może sie scementować ale LE Tak zresztą zaczynał Heniek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Rysiek Szul tez wroci?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Otóż to, ciekawe jakie by były reakcje jakbyśmy dostali polskiego Mourinho czy Rafała Janasa (bez urazy dla naszego trenera)...
Ostatnio edytowane przez Skipper : 15.03.2010 o godz. 22:36.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Wez pusc jakis lancuszek pro Skorzy w net to moze pomoc jemu i ... Tobie !!! zdrowi wszyscy w okolicy ![]() Kasperczak w Wisle znowu... Pozyjemy zobaczymy nie jestem jakims fanem tego pomyslu ale pomijajac aspekty pozasportowe to wszystko lepsze niz dzida i do przodu. GregorTS napisał(a):
![]() P.s. Dawac Bednarza na dyrektora.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 15.03.2010 o godz. 22:40.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bo ma kibiców za idiotów z amnezją?
Nie ma sensu przywiązywać wagi do tego, co mówi. Liczy się to, co zrobi. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Tego to już na pewno się nie spodziewałem , nawet kandydatura Kasperczaka nie przechodziła mi przez głowę dlatego jego nie brałem pod uwagę. Tak sobie jeszcze kiedyś myślałem , że oprócz Skorży lepsi w swojej pracy i na pewno bardziej doświadczeni mogą być tylko Smuda i właśnie Henryk , biorąc tylko pod uwagę szkoleniowców z naszego kraju. No i proszę ,dawna legenda piłkarska oraz ten zasłużony nie tylko dla Wisły szkoleniowiec znów jest u nas ! Trzeba się tylko cieszyć ! A przecież było od dawna wiadomo , że w nie najlepszych okolicznościach się rozstawał wtedy z zespołem , że walczył później z klubem o zaległe wynagrodzenie itp. No i teraz znów jest u nas. Dla mnie to zaskoczenie in plus ! Dziwi też fakt , iż sam szkoleniowiec zaproponował zarządowi swoją kandydaturę. A wszyscy już przygotowywali się do przyjęcia Niemca. Ale dobrze , że nie zatrudnimy go , jakoś mimo swoich sukcesów nie pasował mi do Wisły. Co innego Dan. Lecz trzeba się cieszyć z tego co mamy , chyba nie mogliśmy trafić lepiej
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|