The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2010, 21:30
Co jak co, ale Heniek potrafi wyciągnąć z grajków potencjał piłkarski. Również nadzieję daje to zdanie:
"Na pewno będę pracował długo nad kombinacjami ofensywnymi, konstrukcją gry i wykańczaniem akcji. To na pewno spowoduje, że drużyna dostanie impuls i wróci skuteczność, która jest potrzebna” – mówił Kasperczak. „Co do ustawienia, to najpierw muszę porozmawiać z zawodnikami” – odpowiedział na pytanie, czy będą zmiany w ustawieniu wiślackiej jedenastki."
Wreszcie może zaczniemy do siebie podawać, wychodzić na pozycje, grać kombinacyjnie. A nie tylko ta dzida i ta dzida Ja mam w dupie czy to po europejsku, czy nie. Ja chcę widzieć grę w piłkę!
Na razie optymistycznie, bo po co narzekać ?

WSB napisał(a):Wyświetl post
Oby ten śmieć jak najkrócej tu został...
Skąd w was tyle nienawiści ludzie No cóż kolejny do przyśpiewki "Prawda jest taka nie chcemy w Wiśle Łaciaka...i Kasperczaka!" problem się zacznie jak się nazwiska pzestana rymować.
Ostatnio edytowane przez tofik : 15.03.2010 o godz. 21:33.
..

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów