The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2010, 22:22
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
No to daj kase i bedziesz szczesliwy, jak Brozek chcial odchodzic to pwenie spiewales na rynku podczas fety (Broziu jeszcze pol roku) a teraz chcesz Go na zbity pysk z klubu wyzucic.
Tu się grubo mylisz... Moje marzenie jest takie żeby właśnie się ich pozbyć...Za kasę lub za darmo niech idą... A zrobią miejsce młodym... Nie cieszą mnie Pyrrusowe zwycięstwa = Mistrzostwa Polski....
A młodych niech kupują za grosze albo biorą ze szkółki... Więc kasa jest moim zdaniem zbędna...
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.03.2010, 22:32
ToTylkoJa - u was przynajmniej ktoś z przodu jest w formie (Grzelak, przynajmniej moim zdaniem)

co do Krivetsa - zawodnik bardzo podobny do Kirma, odrobinę lepszy w defensywie, ale przede wszystkim... ma farta, czyli coś czego Kiro w Wisle brakuje - patrz bramka z dzisiejszego meczu - rykoszet, poprzeczka a i tak wpadła.
.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.03.2010, 22:33
Z rokowaniem kto mistrzem itd to liczy sie koncowa tabela i tyle w tym temacie.

trzba miec k***** farta zeby w 3 meczach zdobyc 0 bramek ,1 punt grac totalna zenade i dalej byc liderem
Legia w sumie gra to samo ,Amika dzis niby pokazala ze calosciwo tworzy mocny zespol ale Bechatow mogl ich ograc.Wiec zadnymi mocarzami nie są.

My musimy spiąć dupska i zaczać wreszcie grac ,....bo...kiedys w koncu musi to nastapic...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.03.2010, 22:49
Staramy się i staramy i za nic nie udaje nam się pozbyć pozycji lidera ... ech, ciężka ta liga
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.03.2010, 22:52
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Amika dzis niby pokazala ze calosciwo tworzy mocny zespol ale Bechatow mogl ich ograc.Wiec zadnymi mocarzami nie są.
Bełchatów wyrasta w tej rundzie na klasowy i czołowy zespół ligi. Mimo wszystko na dzień dzisiejszy wydaje mi się, że Lech najmocniejszy i na prawdę widać różnicę między nimi, a Wisłą (może to kwestia "przełamania" złej passy po prostu...). Legia raczej się nie liczy.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.03.2010, 22:57
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrazenie ale wydaje mi sie tak jakby nam sie poziom podniosl w tej rundzie. W tej lidze nie ma juz chyba slabych zespolow i kazdy moze wygrac z kazdym. A to mam nadzieje ze podziala tylko mobilizujaco na wszystkie kluby ktore maja aspiracje na cos wiecej niz tylko gre w ekstraklasie.
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 14.03.2010, 23:00
Źle ci się wydaje. po prostu Czołówka ( Ruch , Wisła, Legia ) obniżyła loty natomiast dół tabeli trochę sie podniósł. Środek bez zmian czyli raz lepiej raz gorzej. Tak przynajmniej mi się wydaje ;]
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.03.2010, 23:05
Marszałek i kilku innych.. Czy Wy naprawdę jesteście tak nieogarnięci, żeby pisać te wszelkie bzdury? Balonik to pompujecie nam Wy, wespół z panami z Wyborczej. Szary kibic z Poznania ma znacznie mniejszą wiarę w swoją drużynę niż macie Wy w swoją (rzekomo najlepszy skład w tej lidze). Lech w 10 mógł wygrać z Bełchatowem, z którym Wy nie istnieliście na boisku, a pierniczycie farmazony, że aż ciężko się czyta. Ja nie twierdzę, że Lech wygra ligę, imo ma mniejsze szanse na to niż nawet Legia, bo nie wierzę w to, żeby nagle w zawodnikach przy Zielińskim taka mentalność zwycięzców się zrodziła, ale debilizmów pisanych tutaj nie da się momentami czytać. Jedynym, kto trafnie na forum Wisły określił rzeczywistość na dzisiaj był kibic Legii. To trochę żenujące, nie sądzicie? A zrównywanie 5-krotnego MP z GKSem Bełchatów to już żenada totalna ocierająca się o jakiś stan maniakalny.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.03.2010, 23:14
4-krotnego MP

P.S.
DarekK_11 napisał(a):
Legia raczej się nie liczy.
Teraz to wszystko możliwe. Nawet to, ze piłkarzyki zaczna grać.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 14.03.2010, 23:15
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
(rzekomo najlepszy skład w tej lidze). Lech w 10 mógł wygrać z Bełchatowem, z którym Wy nie istnieliście na boisku,
nie pierd*l. Nie istnieliśmy to z Jagą w ostatnich 30 minutach. Z GKSem mecz był w miarę wyrównany. To, że nie stworzyliśmy zbyt dużo sytuacji, to już inna kwestia.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.03.2010, 23:24
skttrbrain,radzę Ci poczytać Wasze fora,to zmienisz zdanie...choć na to nie liczę,bo stopień nasycenia piłkarskim"mesjanizmem"w Waszym regionie już dawno przekroczył granice zdrowego rozsądku...zwłaszcza że dotyczy to klubu,który przez ponad 15 lat nic nie znaczył w polskiej lidze.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.03.2010, 23:33
Do czego to doszlo,zeby jakis kuchenkowiec pouczał nas w kwestii wiary we wlasna druzyne.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.03.2010, 23:33
Wszyscy wiemy jak gra Wisła i Legia,sądze,że mamy do tego daleko posunięty dystans z lekką szczypta ironii. Szczerze mówiąc jakoś nie chce mi się wierzyć aby miało się to poprawić w najbliższym czasie. Ale to osobna kwestia. Niemniej żeby robić z Amiki nie wiadomo jaki zespół tylko dlatego,że potrafi zagrać to co powinno być normą uważam za himalaje absurdu. I jakoś przeszedł bym nad tym do porządku dziennego gdyby nie to,że wszysctko co kuriozalne i absurdalne wiąże się z klubem z Wronek. Zaczynając od nazwy pod ktorą wystepuje itd. I naprawdę jesteście strasznie silni,bo z GKS-em o mało w 10 nie wygraliście. Klasa europejska"). Jakby Ci to powiedzieć?,dla nas zwycięstwo dla GKS-em nie jest żadnym wyczynem,czy też remis. Dochodzi nawet do tego,że co niektórzy wybrzydzają u nas MP. Jakby to powiedzieć,co dla nas jest podogą dla Was jest sufitem w tej okrągłej grze. I tego nie zmienisz. A kto jak zagrał z GKS-em nie ma najmniejszego znaczenia.

A skład mamy najlepszy w Polsce,czy tego chcesz czy nie. Chodź już nic nie będę pisał w kontekście Twojej drużyny,bo jeszcze znów coś śmiesznego mi zarzucisz. A prawda jest taka,że medialny twór jakim jest Amika nie zasługuje na czas mu poświęcony. Legia i Wisła piętro wyżej,patrząc z Twojej perspektywy. Że posłuże się metaforą. Siedzta w przedpokoju i czekajcie, może dostaniecie za ileś lat zaszczytu rozmowy z tej samej perspektywy. Jak równy z równym. Tylko pamiętaj droga ku temu długa i wyboista. Wy dopiero zbieracie się do drogi. Mleko pod nosem.

Co do Białasa. Pewnie będędzie realizowany znany wszystkim i wielokrotnie przerabiany scenariusz. Dwa mecze dobre, bo kopacze zagrają na adrenalinie pod nowym trenerem a póżniej pikowanie. Coś czuje,że u nas będzie podobnie.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 14.03.2010 o godz. 23:44.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.03.2010, 23:56
Jak za Lechem(?) nieprzepadam, to tak mówię Ci skttbrain słowa tu przeczytane traktuj z przymrożeniem oka, ewentualnie humorystycznie. Ja również uważam, że poziom zaślepienia co poniektórych już dawno przekorczył wszelkie granice.

Gramy taką chujnię, że głowa, zęby i palce bolą a tu ktoś jeszcze broni naszych kopaczy.Jestem przekonany, że gdybyście teraz z nami grali, to dostalibyśmy z 5 i tyle by było.Liczę że nasi kopaczę jeszcze jakimś cudem się przebudzą...

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.03.2010, 00:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Jak za Lechem(?) nieprzepadam, to tak mówię Ci skttbrain słowa tu przeczytane traktuj z przymrożeniem oka, ewentualnie humorystycznie. Ja również uważam, że poziom zaślepienia co poniektórych już dawno przekorczył wszelkie granice.

Gramy taką chujnię, że głowa, zęby i palce bolą a tu ktoś jeszcze broni naszych kopaczy.Jestem przekonany, że gdybyście teraz z nami grali, to dostalibyśmy z 5 i tyle by było.Liczę że nasi kopaczę jeszcze jakimś cudem się przebudzą...
Dokładnie...jak dla mnie to jest już jakaś parodia.Jak ktoś liczy że ten stan(my mistrz - Amica - na majstra) będzie trwał wiecznie(bo tak), to ja na prawdę nie wiem co mu odpisać.
****a mać - na dziś różnica w poziomie gry jest ogromna.Amica wcale nie gra jakoś rewelacyjnie ale w porównaniu do nas to jest jak niebo a ziemia.

Być może to się zmieni ale to nie jest temat o wróżeniu z fusów.Tu powinno się dyskutować o tym co widzimy a nie o tym co ktoś chce zobaczyć.
Już tyle napinek czytałem , czy to przed słynnym 1-4 , czy też przed Levadią, derbami, że może warto by sobie dać z tym spokój i napinać się po danym fakcie a nie przed.

Na dzień dzisiejszy Amica jest głównym kandydatem do wygrania mistrza, tym bardziej że u grajków panuje zupełnie inny klimat niż w poprzednim roku - z drugiej strony my gramy najgorzej od wejścia Cupiała do Wisły.
To sa fakty z którymi dyskutować nie można - reszta, czyli to że nasi odżyją a Amica się posra , to są tylko pobożne życzenia.
Oni dziś już powinni być liderem, gdyby nie grube pomyłki sędziów.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Stary 15.03.2010, 00:38
Marszałek, jak na twór niegodny poświęcanemu mu czasowi, strasznie dużo czasu poświęcasz Lechowi. Jeżeli zdobędziecie kolejne mistrzostwo, obyś potrafił przekuć to na lekarstwo na swą chorobę. A jeszcze 3 mistrzostwa, i słowa o podłodze i suficie będziesz mógł kierować do Górnika i Ruchu.

Życzę Wam przełamania złej passy w najbliższym meczu. Niektórym z Was dobrze to zrobi na nerwy, a los mistrzostwa i tak rozstrzygnie się w meczach "na szczycie" (choć takie określenie w stosunku do meczu Wisła - Lech zapewne w oczach Marszałka jest grzaniem się Lecha w blasku chwały Wisły).
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 15.03.2010, 01:00
rozarian napisał(a):Wyświetl post
skttrbrain,radzę Ci poczytać Wasze fora,to zmienisz zdanie...choć na to nie liczę,bo stopień nasycenia piłkarskim"mesjanizmem"w Waszym regionie już dawno przekroczył granice zdrowego rozsądku...zwłaszcza że dotyczy to klubu,który przez ponad 15 lat nic nie znaczył w polskiej lidze.

Wiesz, z naszego punktu widzenia, Wy w 98 roku tez nic nie znaczyliscie i to nie od 15, a od 20 lat. I łubudu 12 lat pokory. Może Lech też zaczyna coś w tym stylu - zwlaszcza, ze wiele wskazuje, ze on bedzie faktycznie (w odroznieniu od nas) zarabiał kupe kasy na stadionie, co przełozy się na transfery, wyniki, puchary.

Taka ta nasza liga dziwna.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.03.2010, 01:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie...jak dla mnie to jest już jakaś parodia.Jak ktoś liczy że ten stan(my mistrz - Amica - na majstra) będzie trwał wiecznie(bo tak), to ja na prawdę nie wiem co mu odpisać.
****a mać - na dziś różnica w poziomie gry jest ogromna.Amica wcale nie gra jakoś rewelacyjnie ale w porównaniu do nas to jest jak niebo a ziemia.

Być może to się zmieni ale to nie jest temat o wróżeniu z fusów.Tu powinno się dyskutować o tym co widzimy a nie o tym co ktoś chce zobaczyć.
Już tyle napinek czytałem , czy to przed słynnym 1-4 , czy też przed Levadią, derbami, że może warto by sobie dać z tym spokój i napinać się po danym fakcie a nie przed.

Na dzień dzisiejszy Amica jest głównym kandydatem do wygrania mistrza, tym bardziej że u grajków panuje zupełnie inny klimat niż w poprzednim roku - z drugiej strony my gramy najgorzej od wejścia Cupiała do Wisły.
To sa fakty z którymi dyskutować nie można - reszta, czyli to że nasi odżyją a Amica się posra , to są tylko pobożne życzenia.
Oni dziś już powinni być liderem, gdyby nie grube pomyłki sędziów.
Zgadzam się ze wszystkim poza wytłuszczonym fragmentem
Dyskutować można zawsze, nawet o tym że nasza wujnia na boisku to wynik podniesienia się poziomu ligi

Są ludzie, którzy nie będą widzieli problemu po pięciu, czy nawet dziesięciu meczach bez strzelonej bramki - winni będą piłkarze, sędziowie, właściciel, nigdy trener. Nie ważne co gramy, bo Skorża to szaman, a mistrzostwo magicznie i tak zdobędziemy.

Amica gra przyzwoicie, ale to o wiele więcej niż można powiedzieć o grze naszej bądź Legii. Piszę to z przykrością, ale tak to w tej chwili wygląda.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.03.2010, 08:32
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, z naszego punktu widzenia, Wy w 98 roku tez nic nie znaczyliscie i to nie od 15, a od 20 lat. I łubudu 12 lat pokory
Nie da się nawet porównać atmosfery wejścia na top ligi Wisły i Lecha(jemu się to jeszcze do końca nie udało).Lech ma bardzo wielu"przyjaciół"w mediach-również centralnych.Pamiętam tamte czasy i wiem jak traktowano wtedy Wisłę w prasie warszawskiej.Jak jakiegoś intruza,który zabiera zabawki Legii i Widzewowi.Poza tym rozmiar pompowanego balonika nijak nie da się porównać.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.03.2010, 08:53
Marszałek napisał(a):Wyświetl post

A skład mamy najlepszy w Polsce,czy tego chcesz czy nie.
Peszko - Łobodziński ? Lewandowski - Brożek ? Diaz - Stilić czy Krivets ? Burić - Pawełek ?

Na dzień dzisiejszy na poszczególnych pozycjach żaden gracz Wisły nie prezentuje się lepiej, niż zawodnik z Poznania.

Nie wypisuj głupot.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 15.03.2010, 09:16
ogromny zastrzyk gotówki w Bytomiu
http://www.futbol.pl/artykul/79327.html
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Stary 15.03.2010, 09:54
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Nie da się nawet porównać atmosfery wejścia na top ligi Wisły i Lecha(jemu się to jeszcze do końca nie udało).Lech ma bardzo wielu"przyjaciół"w mediach-również centralnych.Pamiętam tamte czasy i wiem jak traktowano wtedy Wisłę w prasie warszawskiej.Jak jakiegoś intruza,który zabiera zabawki Legii i Widzewowi.Poza tym rozmiar pompowanego balonika nijak nie da się porównać.
Dobra prasa Lecha wynika bardziej z tego, że Lech zaspokoił głód widowiskowej gry w Polsce, niż z jego sukcesów. Widowiskowo wcale nie oznaczało skutecznie, dlatego poniekąd masz rację, nic wielkiego jeszcze się Lechowi nie udało osiągnąć. Poniekąd, bo dla mnie mocno ugruntowana pozycja w pierwszej trójce czy nawet piątce ligi to jest top. Dodam, że budżety najsilniejszych klubów są teraz wyrównane, co każe inaczej spojrzeć na sukcesy teraz niż przez ostatnie kilkanaście lat.

A balonik? Jak słusznie zauważył kolega wcześniej, pompujecie go Lechowi między innymi Wy. Bywam na każdym meczu na Bułgarskiej, znam oczekiwania kibiców mojej drużyny. Dla nas brak mistrzostwa nie będzie porażką, ważne są puchary. Mieliśmy niezły trening cierpliwości. Pośród Was już błąkają się opinie, że nawet MP nic nie znaczy na tle poziomu Waszej drużyny. To zrozumiała różnica mentalności, kibice Wisły byli rozpieszczani sukcesami, kibice Lecha czekają.

Jeśli faktycznie odgłos rzekomego "pękającego balonika" ma tak ucieszyć niektórych z Was, to życzę Wam tego. Przynajmniej mniej pieniędzy z moich podatków pójdzie na leczenie chorób neurotycznych w Małopolsce. Tylko... to trochę tak, jakbym ja się cieszył, że Kraków nie otrzymał organizacji Euro. Rywalizujmy na stadionach, a nie PR-owo.
Odpowiedz cytując
omen69
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.03.2010, 10:02
Gdyby to był początek kolejki to tabela wyglądała by tak:
1. Odra Wodzisław 7pkt 3-0
2. Lech Poznań 7pkt 7-2
3. Zagłębie 7pkt 5-1
4. GKS Bełchatów 7pkt 4-2
5. Korona 6pkt 2-3
6. Lechia Gdańsk 5pkt 3-2
7. Ruch Chorzów 4pkt 4-3
8. Jagielonia 4pkt 2-2
9. Polonia Bytom 4pkt 1-1
10. Cracovia 3pkt 5-5
11. Legia 3pkt 2-3
12. Arka 3pkt 1-5
13. Polonia Wawa 2pkt 2-3
14. Śląsk 1pkt 2-4
15. Piast 1pkt 2-5
16. Wisła 1pkt 0-2

Liga rzeczywiście robi się ciekawsza ;/
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.03.2010, 10:05
nie rozumiem po co dyskutować z hipokrytami z Wronek? Gdyby ktoś z was zechciał na ich forum umieścić post podobny w wymowie do tego, co pisza skttrb coś tam lub rospun, to zostałby po paru minutach zbanowany.
Tak działają kompleksy...
A oni wypisują tu bzdury, ktorymi nie warto w ogóle sie przejmować i
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.03.2010, 10:19
Ale dlaczego? Moim zdaniem ani się nie napinaja ani nie obrażają?Więc nie rozumiem o co chodzi.Im więcej kibiców innych drużyn w tym temacie, tym lepiej.

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 15.03.2010, 10:44
Wieczorek został trenerem Piasta.Swoją drogą karauzela trenerska w naszym kraju obraca sie wokół kilku nazwisk.
http://sportslaski.pl/Ryszard-Wieczo...7026,info.html
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.03.2010, 10:55
Ale dlaczego? Moim zdaniem ani się nie napinaja ani nie obrażają?Więc nie rozumiem o co chodzi.Im więcej kibiców innych drużyn w tym temacie, tym lepiej.
może na zasadzie wzajemności?
Poczytaj może wpisy wiślaków na forum Amiki?
O ile je znajdziesz, o ile ich wpisy nie są natychmiast usuwane, o ile wiślacy nie sa tam z urzędu banowani?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.03.2010, 11:13
A na forum żydów jesteśmy wyzywani od kurew , gtsów itp, czy my mamy brać z nich przykład?
Niech robią co chcą, co mnie to obchodzi.To forum jest największym forum klubowym w Polsce i myślę, że znajdzie się miejsca dla kibiców innych drużyn, zwłaszcza, że piszą sensownie.
Osobiście, wolę nawet czytać ich zdanie, niż wieczne płacze naszych kibiców.

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.03.2010, 11:22
Popieram Pablo.

Niestety chciałby się zaklinać rzeczywistość, ale obiektywnie rzecz patrząc to obecnie gramy gorzej od Polonii Bytom. Lech coś pokazuje, głównie dzięki paru kreatywnym piłkarzom. Legia gra piach. Jak nagle nie nastąpić jakieś dziwne przebudzenie w czołówce, to na prawdę Lech najbardziej zasługuje na mistrzostwo.
Z taką grą jak prezentujemy my i Legia, z tą tylko różnicą że (L) stwarzała sytuacje a Grzelak nie potrafił trafić w bramkę, nie ma czego szukać w Pucharach.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 15.03.2010, 11:23
Osobiście, wolę nawet czytać ich zdanie, niż wieczne płacze naszych kibiców.
.....AMEN...
W niektórych sytuacjach trzeba obiektywnej oceny,bo w innym razie niczym sie mozna nie róznic od wyznawców Rydzyka...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów