|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jasne..na farcie..
Szkoda że Wisla jakoś nie pomaga szczęściu i nie zapieprza do 95 minuty tylko jeszcze przed przerwą odpuszza. ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A w ogóle to pachnie bramką...tylko nie wiadomo jeszcze dla kogo.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kurde jak ja niecierpie Roberta "mr. Szkity" Lewandowskiego, za ten jego styl biegania wydaje mi sie ze przy nastepnym kroku peknie mu cos nogach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdybyśmy mieli w tabeli 10 punktową przewagę to mało kogo z nas tutaj interesowało by to spotkanie, ale że Nasi grają jak grają i w górze tabeli robi się gorąco to każdy liczy na potknięcia rywali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Ja wiem, że lubimy Wisłę, ale zachowajcie choć minimum obiektywności. Czepianie się stylu biegania najlepszego strzelca rywali jest po prostu śmieszne. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy się komu to podoba czy nie, to właśnie GKS-Lech był prawdziwym meczem na szczycie..
I w pełni zasłuzył na to miano.. I wyobraźcie sobie Wisłę albo Legię w obecnej formie, walczącą z Lechem. Masakra. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jesteśmy pieprzonymi farciarzami. Bez odbioru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mamy wiecej szczescia niz rozumu. Teraz trzeba sie kur.a wziasc za wygrywanie bo wiecej takich prezetow juz nie bedzie.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Końcowy gwizdek sędziego.
No i szczęście nas nie opuszcza, lider zachowany. Może by tak temu szczęściu pomóc? ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Lidera mamy!!!!!!!!!! Jasny gwint, drugi raz ucieczka spod gilotyny sie udala. Ale trzeba sie wziasc do roboty. Walczyc Wisła walczyc!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dokładnie farciarze do potęgi... mój wynik sie sprawdził... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Uffff dobry wynik Bełchatów-Lech 1-1. Jakby nie było ciągle jesteśmy liderem
Myślałem że GKS pęknie a tu proszę, jakże lubię się mylić kiedy jest to z korzyścią dla Wisły. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Więcej prezentów od losu chyba już nie będzie..
Tym bardziej że Legia się posypie bez Urbana zupełnie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A jakby w naszej sytuacji była Legia i gdyby warszawiacy mieli takiego farta jak my to wszyscy zaczęli by mówić że to jest jedno wielkie gówno i ustawiona cała liga
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
z taki fartem to może mistrza obronimy
![]() Mam nadzieje ,że w końcu się przebudzimy i już nie odpuścimy do końca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pora spiąć dupska i w końcu coś pokazać, bo więcej takich cudów zapewne nie będzie.
Szczególnie że już nie tylko Legia i Lech ale też Ruch i GKS są coraz bliżej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wynik dla nas bardzo dobry. Trzeba jednak pamiętać, że nie jest to skutek (tak jak w przypadku naszym czy Legii) żałosnej gry Lecha bądź GKSu.
Nie mogę się już doczekać aż Pyrki zawitają do Krakowa! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A o do tego ten mega rewelacyjny trener no moze byc ciekawie w Warszawie.
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak nie wygramy z Lechią to Skorże raczej zwolnią ,pozniej mamy wyjazd z Polonia Bytom gdzie latwo tez nie bedzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Z taką formą możemy i Lechią przegrać za tydzień... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
ma ktos linka do LIGI +
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
I tak największa niespodzianką (dla mnie) jest ostatnie miejsce drugiego klubu z Warszawy. Hahah, Wojciechowski ma rękę do piłki! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ta liga przypomina wyscigi kolarskie na dochodzenie.
![]() gdyby mi ktos miesiąc temu powiedział ze nie strzelimy gola przez 3 mecze i dalej bedziemy liderem to smiechem w twarz |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Geniuszowi Maciusiowi znowu się udało i powodem wylotu nie będzie strata lidera. Mimo to patrząc na mecz Bełchatowa i Amicy można było nabawić się kompleksów. Jak widać w naszej lidze da sie grać z jakąś koncepcją, można wymienić na szybkości kilka podań, można stworzyć kilka okazji pod bramką przeciwnika. A my chyba gramy w tej samej lidze i nawet (jeszcze) jesteśmy wyżej w tabeli niż drużyny grające od nas obecnie klasę lepiej. Jeżeli Cupiał siedzi jeszcze za granicą może rozwiąże sprawę telefonicznie tak jak to w Legii zrobiono?
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
to wszystko ustawione, mamy kryzys to i prezesi musza zarobic w zakładach, sporo kasy
<zart>a powaznie jestesmy pieprzonymi fartuchami, jakies niebiosa czuwaja nad wisla... czy to mozliwe (teoretycznie) aby rywale grali tak ze wisla do konca sezonu nie ebdzie musiala wygrywac i zdobyc mistrza? ;p ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Lech i Belchatów a nawet Cracovia czy Polonia Bytom ,ma lepiej przygotowanych kondycyjnie i technicznie do sezonu od Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kto wie, czy na naszą wpadkę 1-0 w Bełchatowie po tym dzisiejszym meczu GKS nie należałoby ciut inaczej spojrzeć
![]() Dobra, żarty na bok, niech się do roboty wezmą bo prócz meczu Lecha z Legią więcej prezentów z Poznania może już nie być. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja powiedziałem przed rozpoczeciem rundy rewanzowej ze po 5 kolejkach powinno sie wszystko wyklarowac. tzn wiadomo kto bedzie sie liczył a kto nie. wiec jeszcze sie wstrzymuje z ocena przez 2 kolejki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jak tak patrzę na to co się dzieję to myślę, że zdobycie 50 pkt powinno wystarczyć do miejsca, które gwarantuję grę w pucharach...
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|