The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2010, 22:56
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Myśle ,że juz teraz mogli by przedluzyc kontrakt z Issą,bo jest to obecnie najlepszy pomocnik w Wiśle
Myślę że Issa po tym co tutaj zobaczył już podjął decyzję aby przetrwać jakoś do końca tego 3,5-miesięcznego kontraktu i spieszać stąd jak najszybciej. Koledzy nie potrafią przyjąć, podać, kopnąć prosto i celnie piłki a Pawełek co 5 minut robi z siebie pośmiewisko. Myślisz że Issa tego nie widzi?
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 12.03.2010, 22:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że nadal pod wodzą Skorży?

Bez szans.
Ze Skorża, czy bez Skorży i tak bez szans na coś klarownego, młode wilki to możemy pooglądać w Premiership, albo na Animal Planet.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.03.2010, 22:57
thechris ja jestem ciągle jego fanem ale chce pokazać jak jechano Mauro u nas za taka grę jaką Sobl teraz gra niestety...

Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 12.03.2010, 23:00
P.e.c.h napisał(a):Wyświetl post
Wypada przeprosić kibiców
No co ty, znowu?

Może lepiej od razu zarezerwować wszystkie poniedziałki do końca rundy i rozpisać grafik dla składu reprezentantów, którzy z pokorą obiecają poprawę i odbiorą prezenty od kibiców?
Po każdej skończonej kolejce konferecja pod tytułem "Dlaczego poszło źle" a dodatkowo w czwartki spotkanie z kibicami z myślą przewodnią "Tym razem się postaramy".

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 12.03.2010, 23:01
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Szczerze wolfy? Tak pod wodza Skorzy. Dac jemu poustawiac druzyne w taki sposob jak on chce a nie ustawiac druzyne tak jak chca pilkarze. Bo niestety z czyms takim widac mamy teraz do czynienia.
Słaby jubiler i diament będzie potrafił zepsuć.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.03.2010, 23:02
Śmieszą mnie teksty o spisku piłkarzy,którzy jakoby chcą wywalenia Macieja.W takim razie największym i najbardziej perfidnym spiskowcem wobec własnej osoby jest geniusz Maciuś,bo wprowadził Boguskiego i Łobodzińskiego,którzy powinni budować formę w młodej ekstraklasie,a nie wygłupiać się w B.
Odpowiedz cytując
cuba libre
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.03.2010, 23:05
Zmiana trenera w tym momencie nic nie da! Kto by nie przyszedł to jak się nasi kopacze nie wezmą w garsc i nie uderzą w pierś to porobione. Być może było złe przygotowanie do rundy,być może problem tkwi w psychice,a może trzeba szukać go całkiem gdzie indziej! Moim zdaniem mieliśmy farta,że wywozimy 1 pkt. Wojciech Łobodziński-obdarzony lewą nogą tylko po to by mogła go boleć!!! PS;Presji nie ma na szczycie,pojawia sie gdy jesteś drugi lub trzeci! Trzeba przyjąć to wszystko na klate i ...czekać?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Krissu napisał(a):Wyświetl post
Słaby jubiler i diament będzie potrafił zepsuć.
Ja już wysiadłem.
Po prostu trzeba poczekać, aż Skorżę wreszcie wywalą. Nie wiem, czy następny trener będzie miał pomysł na naprawę czegokolwiek, wiem, że ten nie ma. Pora kończyć ten kabaret.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Kluvi napisał(a):Wyświetl post
thechris ja jestem ciągle jego fanem ale chce pokazać jak jechano Mauro u nas za taka grę jaką Sobl teraz gra niestety...
U nas na dziś niestety każdy oprócz śr. obrońców i poniekąd bocznych gra taką kichę że to pała mała
Co ciekawsze nawet jeśli ktoś chciałby grać lepiej to przez totalną chujnie pozostałych - nie jest w stanie.

Dla mnie ten mecz to były himalaje żenady - stać ich było w zasadzie na pierwsze 15 minut a to co działo się w drugiej połowie, tego nie da się opisać słowami.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.03.2010, 23:06
Wpuszczenie Boguskiego na boisko było jakąś dywersją ze strony Skorży. Cały tydzień ogląda zawodnika na treningach i nie dostrzega, że ten zawodnik formę u siebie to ostatnio widział, jak mama ciasto z piekarnika wyciągała
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 12.03.2010, 23:07
Zgadzam sie i tez pisalem o tym wczesniej. W kazdym normalnym klubie zawodnik powracajacy po kontuzji gra najpierw w rezerwach zeby sie troche odbudowac bo wystepy od razu w pierwszej druzynie sa zbyt ryzykowne.
No i na koniec ogromna kompromitacja Skorzy czyli zakup Hristova, koles nie gra wiec po cholere zostal sprowadzony? Nawet Boguski i Brozek kompletnie bez formy sa od niego lepsi? Litosci.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.03.2010, 23:08
no pora konczyc kabaret i niech Skorza zaplaci plus z pilkarzami takimi jak Paweł Brozek, Pawełek, niech zostana wystawienie na liste transferowa. Pawel sie tutaj meczy. Pawelek to szkoda slow umi pilke wyciagnac a potem glupi blad popelnic. Kiedys Cupial po PAO to potrafil pozbyc sie Kłosa i Majdana z klubu,

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.03.2010, 23:08
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Luzik, on po prostu gra na poziomie Odry. Niestety Wisła zeszła na ten sam poziom. Różnice się już zatarły.

Gdyby ktoś w przerwie zimowej napisał na forum, że po trzech meczach będziemy mieć bilans:
0-1-2 i bramki 0:2 to by chyba dostał bana
Do następnej kolejki będziemy zapewne podchodzić z trzeciej pozycji, może to odblokuje naszych traktorzystów.
Odpowiedz cytując
Aleks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 12.03.2010, 23:09
mic napisał(a):Wyświetl post
Ale pare zagran kopaczy Jagi bylo naprawde na granicach brutalnosci... np. wejscie sprzedawczyka w Alvareza

sam jesteś sprzedawczyk
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.03.2010, 23:10
Mecz dobitnie uswiadomił ze Wisla ze Skorzą moze równac tylko w dól ...

Niewiem jak mozna przez tyle czasu nie wypracowac zadnego planu,schematu,mysli taktycznej zeby zawodnicy grali cos automatycznie.To wyglada jakby sie zebralo 11 ludzi ktorzy graja tylko by kasa na koncie sie zagadzala.

Sobol,Brozki,Kirm,Malecki,Boguski-ja tych pilkarzy nie poznaje ,nie przypominaja w niczym ludzi ktorzy nazwyja sie profesjonalistami i tymi ktorzy mysla cokolwiek na boisku.

Sobol za kazdym razem dzis byl spozniony,za wolny ,-ilez to mozna zwalac na kontuzje zwlasza ze trenuje na pelnych obrotach juz troche czasu.

Pawel "stoje w miejscu" Brozek to dzis parodnia napastnika.jak mozna tak chwac sie i za kazdym razem byc zle ustawionym to ja tego poprostu nie potrafie wyjasnic.przeklinam dzien w ktorym to Fulham go nie kupilo.
Boguski ,Maelecki tez dzieci we mgle ,grali ale jakby ich ne bylo.
Czlowiek az niepoznaje tych zawodnikow,i sposobu w jakim sie ruszaja ,jak mysla ,co robia.

jeden jedyny Alvarez ktorego zreszta pewnie zaraz nie bedzie ---i Marcelo to za malo jak na taka Jage.

Mariusz jak zwykle "stała " forma -2 farfocle jedna obroniona setka-wiec i tak jest na minus...

Najgorsze w tym wszytskim jest to ze czlowiek oglada juz 3 mecz i nie widzi nic.zadnego pomyslu,sensu ,ladu i skladu.
Widzi 11 ludzi ktorzy najprostszymi srodkami wykop i moze cos bedzie starają sie strzelic bramke..juz od 270 minut.
Moze zapatrzyli sie w Bytovie Bytow ,bo graja podobym schematem,tyle tylko ze tamte bidoki graly dla przyjemnsci po ciezkiej robocie a te nieroby za taka zenade biora po 30 -40 tys zl miesiecznie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 12.03.2010, 23:11
Aleks napisał(a):Wyświetl post
sam jesteś sprzedawczyk
Znasz mnie ? Wiesz kim jestem ? Wiesz cokolwiek o mnie ?
Jak masz jakis problem gnojku to zapraszam na osobiste powiedzenie tego.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.03.2010, 23:17
No to mieliśmy dziś szczęście bo Jaga zasłużyła na wygraną i okazje miała.
Nasi niestety nadal beznadziejnie.

Ze szczura kompleksy wychodza
To samokrytyka na podsumowanie twoich wypowiedzi
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Stary 12.03.2010, 23:18
Nie jest dobrze panowie :/ Trzeba poczekac i zobaczyc jak Legia poradzi sobie z Polonią i jak Lech poradzi sobie z GKSem. Choć nie liczył bym na porażki tych drużyn, ale w sumie nigdy nic nie wiadomo bo przecież Legią przegrała w ostatniej kolejce z Odrą.
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 12.03.2010, 23:20
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
To samokrytyka na podsumowanie twoich wypowiedzi
Nie, to krytyka wielkiego gwiazdora, a raczej pseudogwiazdora o nazwisku na F., ktory sie sprzedal za parset euro. Poodbijal sie (ponownie) od Glowy i Marcelo to prawie sie rozplakal i jeszcze do Skorzy wyskoczyl
Odpowiedz cytując
Aleks
Senior Member

A znasz Tomka że go tak nazywasz?

Zamilcz gamoniu i ochłoń. Bo na takich jak Ty te słowa są i tak za słabe, ale nie będe tutaj wszczynał jakieś polemiki.
Ostatnio edytowane przez Aleks : 12.03.2010 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
Toldo
Senior Member

Od: 05.2005

Wyluzujcie, choć rzeczywiście za zagranie łokciem w pierwszej połowie (chyba na Diazie), Frankowski powinien zobaczyć kartkę, bo za takie sytuacje niektórzy wylecieliby z boiska. Po drugie takiemu zawodnikowi nie przystoi, żeby pyskować do trenera drugiej drużyny, bo w sytuacji z Głową nie było niczego specjalnego, ani złośliwego.
When you touch my face
When you call my name
I`m burn with desire...

http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Spokojnie Panowie, emocje w Was grają, ale pewien poziom postarajcie się zachować. Dla mnie ten mecz pokazuje, gdzie tkwi błąd naszej ligii. U nas to piłkarze zwalniają trenera, a na zachodzie zazwyczaj jest odwrotnie. Warto popatrzec tu chocby na MU, gdzie idol kibiców Beckham został z klubu sprzedany, bo poklocil sie z Fergusonem. I myslę, że nie w osobie Skorży tkwi błąd, ale w piłkarzynach. I to oni pierwsi powinni polecieć, to dałoby do myślenia innym debilom, ktorym marzy się gra przeciwko trenerowi.
Tyle w temacie ode mnie. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 12.03.2010, 23:21
Skorza zapisuje ciekawa historie Wisły... przegral z parchami co innym trenerom Wisły nie zdarzyło sie z 15 lat... przegral dwa pierwsze mecze rundy co nie zdarzyło sie chyba z lat 30 a dotego nie zdobyl brami w 3 meczach z rzedu w buraczanej lidze... pieknie

Liga bedzie ciekawsza

ps Brozek, Kirm, Małecki widac ze sie meczycie, wezcie zrezygnujcie jedzcie na narty...prosze
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 12.03.2010, 23:21
Aleks napisał(a):Wyświetl post
a znasz jego żę go tak nazywasz?

zamilcz i ochłoń
Tak

Nie mam powodow aby ochlonac.
Odpowiedz cytując
Aleks
Senior Member

Stary 12.03.2010, 23:24
Co do meczu. Remis sprawiedliwi. Dużo walki, emocji oraz fajnej pilki.

życze obroniena mistrza, powodzenia
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.03.2010, 23:33
seba napisał(a):Wyświetl post
Skorza zapisuje ciekawa historie Wisły(...)
Seba to wtedy zaczyna sie pisac nowa historie.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 12.03.2010, 23:34
W 3 meczach straciliśmy 8 punktów. 8 punktów. Szkoda gadać...
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 12.03.2010, 23:35
W poprzednim sezonie styl Wisly byl podobny (czyli nijaki), ale nie pamietam meczu w ktorym nie oddalismy kilku groznych strzalow. W dzisiejszym spotkaniu poza strzalem Jirsaka nie stworzylismy NIC! smutne.

@donecki - wylacz kompa i nie pisz bzdur.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.03.2010, 23:45
Co do spotkania w miarę dobre 20min. a później już coraz gorzej. Druga połowa to już tragedia i tylko dobro postawa Marcelo z Głowackim którzy sporo ataków rozbijali a i Grosickiem nie dali się rozpędzić zawdzięczamy remis. Niestety ale mieliśmy problemy z opuszczeniem własnej połowy. Praktycznie w drugiej połowie poza linią obrony i Sobolewskim reszta zespołu nie istniała. Łobodziński wchodzi z ławki a przy zawodnikach Jagi wygląda jakby właśnie maraton ukończył. Boguski czego się tknął to stracił, Mały, Brożek, Kirm zupełnie bezużyteczni.
Można mówić że im się nie chce ale jak dla mnie są bez formy. Trzeci mecz i jak dla mnie poprawy nie widać.
Odpowiedz cytując
mastahkillah
Senior Member

Stary 12.03.2010, 23:46
Mnie sie wydaje że po takim początku rundu, po takim meczu z Jagą na forum powinno zapaść milczenie.
Ja sam nie byłem w stanie nic napisać bo mnie ku*wica chwyta jak widzę taki poziom i kompletny brak stylu u naszych grajków.
I możecie sobie pisać tu co chcecie, ja wolę posiedzieć niż bezsensownie wylewać żale jaki to ten zły a tamten niedobry. Niektórzy to chyba Wisłę ostatnio oglądali za Kaspra i teraz tak przypadkowo włączyli telewizor że nagle widzą tak kolosalną różnicę. Wisła się sypie już od dawna, i na to miało wpływ bardzo wiele czynników, dlatego nie widze sensu w jechaniu po Pawełkach, Łobodzińskich i innych Brożkach.
WISŁA TO MY! tak jakby ktoś zapomniał..
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów