|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Vangelis - Conquest of paradise
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Będzie jakiś mecz LM dzisiaj na którymś z kanałów Cyfry + ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
czy isnieje możliwość zapisania się do SKWK przez internet ? np. emailem kasa na konto ... czy też trzeba się zjawić osobiście ?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pytanie nurtujące mnie od dawien dawna, a teraz mi wpadło do łba:
Jak przetłumaczyć na polski 'Old Trafford'? Co to znaczy to cholerne 'Trafford'? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zna ktoś wynik tego meczu
HC Risuty - HC Vlci Jablonec nad Nisou to jest hokej 2 liga czeska... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wy też macie dziwne kolory na polsacie na meczu? oO
E: sie naprawiło ;p
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 10.03.2010 o godz. 21:13.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
tak ja myslałem że telewizor mi się zepsuł
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
zna ktoś jakąś stronę z której mógłbym pobrać całe mecze (nie tylko Wisełki) ?
Najwygodniej dla mnie gdyby linki były na rapidzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jadę sobie jutro kupić meble do salonu... jakie znacie jeszcze duże salony meblowe oprócz ikei, 2 x witek ( w których od 10 lat jest to samo) BRW i Mix... są jeszcze jakieś ciekawe w krk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zajrzyj do Abry oraz w łagiewnikach w budynku elbudu jest sklep z meblami.Wogole polecam Ci znaleźć meble które Ci się podobaja i poprostu zrobić je na zamówienie.Wyjdzie Ci taniej a i będziesz mógł skorygować wymiary jeżeli nie będzie Ci się jakiś mebel mieścił do pomieszczenia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamil odradzam meble BRW bo jakość chvjowa. Co splitera. równiez czekam na opinię bo jestem zainteresowany
![]() teraz kłeszczyn. Był kiedyś w sprzedaż środek dla kierowców (chyba w pigułach) na poprawienie koncentracji i takie tam żeby nie zasnąć za kierownicą. Jak się to zwie i czy dalej jest w sprzedaży. ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja kupilem sobie clone'a bezprzewodowego i jestem bardzo bardzo zadowolony, z kablowych goscie mowili, ze wszystko to to samo i nie ma co przeplacac za ladne opakowanie
![]() spliter tylko uprawnienia dzieli, wiec wiele sie tu nie moze spierd...ic ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze takie małe techniczne pytanko. do tego splitera potrzebne min. 2 tunery tak
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jak najlepiej(najszybciej) dostać się do Rewalu z Krakowa ?albo chociaż do Kołobrzegu
![]() auto odpada... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
1 x splitter 1 x karte abonencką 3 x karty klijenckie 3 x dekoder z wejściem na te kart 3 x doprowadzony sygnał z anteny satelitarnej do każdego dekodera Dyru zobacz na pw
Ostatnio edytowane przez MatMario : 11.03.2010 o godz. 16:19.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
zobacz tu: http://www.mmkrakow.pl/5647/2009/6/2...gory=naDrogach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Panowie kolega ostatnio polecił mi grę FIFA 2007 , jak się ona przedstawia w kontekście tych nowszych wersji gry FIFA
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Do jakiego urzędu mam się zwrócic, żeby przyjechała firma dbająca o porządek w Krakowie i posprzątała ulice?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
FIFA 2007 to dobra gra, ale wtedy gdy wyszła. Nie ma sensu jej kupować. Zdecydowanie bardziej polecam tę z numerkiem 10, jest po prostu lepsza.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|