|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylko żeby na dzień otwarty nie zagościło więcej niż 15 osób bo się cała konstrukcja zawali.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ja po tych fotorelacjach zastanawiam się czy punkty gastronomiczne na trybunie wschodniej zostały wybudowane. Pomieszczenia toalet były na zdjęciach pokazane, za to nie widziałem ani jednego zdjęcia przedstawiającego punkt gastronomiczny, a tych jest pewnie około 10.
Oby nie odstawiono melodii jak z trybuną południową, ze katering wyląduje w namiocie przed trybuną. LukL, wiesz coś na ten temat?
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 07.03.2010 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W odpowiedzi prezydenta było napisane, że ma być taki sam typ krzesełek jak na istniejących już trybunach.
No ale możemy się jeszcze łudzić, że dadzą składane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przeglądając te fotki z 11. widać że na murawie nie ma ani jednego elementu masztów oświetleniowych nr. 6 i 7 tak więc chyba miałem racje z tym że będzie 5 masztów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Tylko z kamierki wydaję się ze jest asymetrycznie a tak naprawde wszystko jest symetryczne i tak zostanie bo więcej nie ma gdzie upakować zeby było oswietlane boisko a nie dach. Zastanawia mnie tylko co z tymi lampami na ostatnim maszcie.
Co do siedzonek to nie uwierze dopóki nie poinformują o tym oficjalnie. A na tym co jest w odpowiedzi prezydenta nie ma jasno napisane ze siedzonka będą takie same
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 07.03.2010 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czy klasa Elite czasem nie wymaga składanych siedzeń? http://www.stadionwisly.info/dane_te...buna_wschodnia ![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie ja tak nieśmiało zaznacze że na makiecie jest też 5 masztów... Nie wiem sam co o tym myśleć. Może ma ktoś specyfikacje przetargową na tą trybunę, pozatym ten maszt najbliżej D ma reflektory na połowie tylko co może rzeczywiście świadczyć o tym że ich będzie 5, co według mnie nie wygląda najlepiej. Najważniejszy powinnien być widok z parku a jego nigdzie nie ma ostatnimi czasy.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeżeli potwierdzą sie informację o krzesełkach nierozkładanych to będzie mała tragedia. Parę stron temu trochu krakałem o takim rozwiązaniu, jak przeczytałem odpowiedź Majchrowskiego na temat koloru krzesełek. Majchrowski stwierdził, że krzesełka będą nawiązywały do juz istniejących.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie z tymi krzesełkami. Skoro tam, gdzie byłyby najbardziej potrzebne (D i E) jakoś się ludzie do nich przyzwyczaili (choć i bez nich mogliby by się obejść , tam się rzadko siada) to na trybunach bocznych nie będzie to żaden problem
Tam siądą starcy, pikniki, mądrale i marudy (jak ja Po powrocie do domu okazuje się , że mam potłuczone dupsko, zakaz od ochrony i żony, plus ironiczne docinki synalka i sąsiada arkowca ![]() Krzesełka przełknę, boję się o wykończenie i IT. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Demontują dzwig to chyba już skończyli montaż jupiterow
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Coraz dobitniej widac ze NIKT nie pilnuje tej budowy. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekaw jestem tych oświetleń, wiadomo kiedy będzie próba?
Miały porządnie świecić przy siedmiu a okazało się że jest 5 z czego skrajne mają o połowę mniej reflektorów więc na dobrą sprawę są 4 pełne maszty oświetleniowe. Dźwig jedzie prosto na zachodnią? Co do krzesełek to jestem za składanymi a te na E i D się wymieni jak wejdziemy do Ligi Mistrzów za jakiś czas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Stadion Wisły: operator lub sponsor pilnie poszukiwany
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...tadionie_.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jestem ciekawy jaka będzie widoczność telebimu przy włączonym oświetleniu, mam wrażenie że patrząc na ekran będą przeszkadzały zapalone jupitery. Obym sie mylił, ale mam wrażenie że jak już oddadzą stadion nawet w całości nie gotowy to wyjdzie bardzo dużo mankamentów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze bedzie to przeszkadzac przy patrzeniu z murawy, bo to tam będą lampy skierowane. Z trybun w wiekszosci nie bedzie widac jupiterow, jedynie dolna czesc kazdej z nich moze miec na nie widok, ale jak mowilem, nie będą one przeciez skierowane w ludzi tylko na boisko.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Tak jak pisałem ma być dodatkowe doświetlenie pod dachem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na pocieszenie, przynajmniej dla mnie jest to że "okrąglak" to jest Wersal w porównaniu z tym pudłem na Legii. Oglądałem wczoraj mecz i okropnie to wygląda.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Działa Wam kamerka live? Bo u mnie pojawiło się dzisiaj 404: Not Found
rtsp://91.213.255.219/live/mpeg4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciasteczka usuń, u mnie pomogło
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzieś w tym miejscu na zachodniej będzie stała główna kamera telewizyjna?
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Główna kamera bedzie na zachodniej trybunie której jeszcze nie ma
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
kamery beda w tych samych miejscach na zachodniej i wschodniej, tyle ze wiadomo ogolnie transmisja bedzie prowadzona z zachodniej..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to chyba ten dzwig od C bedzie pracowal tez na A i B, przynajmniej pojawił sie juz w kamerce, ciekawe czy bedzie mozna ogladac skladanie na zywo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, kamery telewizyjne będą na zachodniej ale będzie to kopia trybuny wschodniej i telebim może przeszkadzać. Kamery na środku która uchwyci całość się nie postawi chyba, że drugiego telebimu nie będzie.
Co do kamer to chętnie zobaczyłbym na naszym stadionie spidercam. Technicznie technicznie różne wysokości dachów nie przeszkadzają w tym? Chociaż nie Ja zamontowałbym ją w dwóch puntach na wschodniej w dwóch na zachodniej i by było No to teraz Canal+ musiałoby popracować nad budżetem na kolejny sezon ![]()
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 08.03.2010 o godz. 13:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z zamontowanie spidercam nie powinno być żadnego problemu na stadionie Wisły nawet pomimo różnych wysokości trybun. Jakiś czas temu oglądałem mecz Marsylii na Stade Velodrome i tam taka kamera śmiga pomimo dziwnej konstrukcji stadiony .
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|