|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak za tydzień nie wygramy to żegnaj Mistrzostwo.
Tak oglądając kilka meczów w tej rundzie to chyba gramy największy piach z wszystkich na razie. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak Amikorz pograł ? Oglądał ktoś ? Niezłe kartoflisko tam mieli więc 3:1 to konkretny wynik. Krivec widze pierwsza bramka. Suvorow też. Czy tylko u nas w Wisełce wszyscy muszą tracić formę ?
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na ekstraklasa.tv możesz zobaczyć bramki. Grali bez cudów ale nieźle. Ofensywa wygląda naprawdę dobrze, Stilic wraca do formy, dobry Kriwets, Peszko i zmierzający po króla strzelców Lewandowski.
Aż mi głupio tak ich zachwalać, ale tak niestety to obecnie wygląda.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jednego tylko nie ogarniam. Jest to po trochu usprawiedliwianie naszych piłkarzy, choć przyznaję również że zagrali wczoraj tragicznie.
Nie da się ukryć że parę sytuacji stworzyliśmy, ale ani razu bramkarz Arki nie zepsuł, ani jednego rykoszetu z korzyścią dla nas nie było itp. Jak Amicorz przegrywa nagle piłki lecące w kosmos się odbijają i trafiają do Lewandowskiego 3 metry przed bramką, albo Peszko psuje dośrodkowanie i wpada akurat do bramki.. Nie chcę naprawdę naszych pseudo gwiazdorów usprawiedliwiać, ale chciałbym jednak powstrzymać falę zachwytów nad grą ziemniaków. |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Masz sporo racji, z tym że w ich grze widać jakiś pomysł na grę, wychodzenie na pozycje, pokazywanie się do gry, a u nas to Pi Brożek nie umie przyjąć piłki, a Alvarez co pociągnie prawą stroną to rozkłada ręce bo nie ma komu zagrać bo nikt się nie pokazuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Lech zagrał dobry mecz nie ma się co przypierdalać na siłę.
Cabaj i Pawełek chyba jednak są rodziną, bo podobne kiksy robią ![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
W cracovii jeszcze dobrze dziś zagrał młody klich, któremu widać ze piłka nie odskakuje i umie dobrze rozegrać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem czy ktoś ogląda mecz Ruchu z Zaglębiem .. jak na razie 0-0 pogoda nie sprzyja, ale na prawde fajnie się ogląda to .. Lubin broniący się przed spadkiem nawet potrafi grać piłką, przedewszystkim wszyscy grają po ziemii .. czemu nasi muszą grać te dzidy ? czemu Skorzą po każdej takiej wykopanej piłce nie zgani ? Smuda na kadrze podobno odrazu się wścieka jak ktoś zagra górą, nawet dokładnie .. ehh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zaraz zaczną się rzucać śnieżkami bo granie w tych warunkach niezbyt ma sens
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
No i Ruch przegral, wynik dosc sensacyjny.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Tylko ryzykują kontuzje piłkarzy. ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tyle że tak zasypało boisko w trakcie spotkania
przed meczem było całkiem ok, zaczynali grać nawet białą piłką |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po meczu Ruch - Zagłębie zastanawiam się jakim cudem Zagłębie Lubin które broni się przed spadkiem sprowadza bramkarza na naszą ligę co najmniej dobrego a Wisła mistrz Polski wciąż meczy się z Pawełkiem w bramce?Z tego co pamiętam Pawełkowi kończy się w czerwcu kontrakt (jak się mylę proszę poprawić) i liczę , że pożegnamy się w nim. Jeśli przedłużą kontrakt utwierdzi mnie to tylko w przekonaniu , że ludzie ze sztabu trenerskiego oraz zarząd klubu całkowicie nie znają się na swojej robocie.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Bramkarz to jedno, ale taki Suworow to drugie. My szukamy po Indiach i innych Indonezjach a dobrzy gracze sa w niedalekiej Moldawii.
Craxa dala za niego 20 tys. euro czyli grosze, Hristov, Beto i Dudu pewnie razem zarabiali z 10 razy wiecej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
jeszcze chyba nie czas na ocenianie ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co nie zmienia faktu, że ciekawy i młody zawodnik, podobno największa ich nadzieja piłkarska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a Suvorow ma .......nięcie, nie wiem jak on sobie technicznie radzi (dziś z trybuny ciężko było mi to ocenić), ale jeśli byłby niezły, to jest to jeden z ciekawszych zawodników do wyjęcia w naszej lidze. I w dodatku lewonożny chyba.
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 07.03.2010 o godz. 00:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Powiedzcie mi taka rzecz:
podobno nie mozna reklamowac internetowych buków, prawda? To jak to jest, ze ogladam wlasnie powtorke Ligi+ i na kazdym skrocie sa na bannerach reklamy Bet at home? Nie placa kary, czy jak? Czy te kluby stać na ewentualne kary? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
no właśnie też się nad tym zastanawiam... dlaczego liga może reklamować a piłkarze na koszulkach nie?
![]()
"Mocy przybywa, nie ma co ukrywać"
![]() "... i gdyby nie Ona świat mógłby się zatrzymać..." |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
I widocznie b-a-h placi im tyle, ze kary im sie opłacają bardziej niz nieemitowanie reklam. tak przynajmniej bylo w ostatniej kolejce ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
kluby nie podpisują umów z firmami bukmacherskimi - reklamy na stadionach to wynik współpracy firm wynajmujących bandy z klubami. zwykle wynajem band robiony jest na zasadzie 70% czasu dla klubu, 30% czasu dla właściciela band, w ten sposób klub nie płaci za wynajem band, a ich właściciel sprzedając czas reklamowy rekompensuje sobie koszta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Lech gra naprawde nieźle i wg mnie jest głownym faworytem do MP. Chyba, że nastąpi u nich takie cos jak przeżyli w rundzie jesiennej kiedy nagle po meczu z Brugią staneli w miejscu a nawet zaczeli cofać się w rozwoju. Zdrugiej strony nawet w takiej dyspozycji nie potrafiliśy strzelić im gola....
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 07.03.2010 o godz. 12:10.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ale akcja Odry - dzieciaki na podworku potrafia takie cos wykonczyc, a zawodowi pilkarze i krol strzelcow ligi maltanskiej - Bueno - NIE
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Odra gra bardzo ładnie, skrupulatnie i pewnie w obronie. Wydaje mi się, że Legioniści są "zesrani" mając swiadomość, że zwycięstwo oznacza pozycję lidera.
Już nie pachnie remisem - teraz jebie remisem... a nawet nie remisem - Odra prowadzi...
Ostatnio edytowane przez banasik : 07.03.2010 o godz. 15:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A myślałem że nasi kopacze grają padakę.
Jak widzę Ległę, to zmieniam zdanie, nie dość, że śmiesznie, to jeszcze strasznie. O! 1:0 dla Odry )))))))))))))))))))))))))))))) MP=Mistrz Padaki ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Spokojnie Legia to nie frajerzy jak nasze grajki,jeszcze wygrają.Choć na razie jest sensacja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Spokojnie ,spokojnie. Jeszcze nie przegrali (mam nadzieję że nie będzie powtórki z meczu z Cracovia).Ale na razie Odra bardziej mi się podoba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
I dlatego Lodziarze będa mistrzem... Maja najwiekszy potencjał, Legia nie ma dosłownie nic, żeby tym mistrzem zostac, amy nie mamy wiele do zaoferowania zeby MP obronić... Brawo Odra!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|