|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wypierdzielić nieudaczników, bo skonczymy jak banik ostrava na 13 miejscu.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wstyd, wstyd , wstyd
Oni reprezentują Nasz Klub, noszą Nasze barwy !!! Przecież to przechodzi ludzkie pojęcie ! Klub, z ponad 100 letnią tradycją, a oni kopią się po czole przez 90 min ? Nie rozumiem ... ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jakoś przez ten mecz mam jeszcze większe ciśnienie na karnet, i zasadnicze pytanie: kiedy grają koszykarki? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W sezonie w którym zajeliśmy 8 miejsce mieliśmy 4 porażki. W tym sezonie mamy już 5! a jeszcze mecze z Amicą i Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No i niestety w niedzieli stracimy lidera.. a kto wie czy i nie mistrzostwo.. ech..
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak wam ale mi zajechało Levadią....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Smutne, że jeszcze rok temu psioczyliśmy przy okazji marnowania przez naszych piłkarzy średnio 5 setek na mecz. Doszło do tego, że chciałoby się teraz mieć w meczu 5 takich setek, choćby zmarnowanych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Nie wiem czy zmiana trenera ( która najpewniej nastąpi) coś zmieni. Widać, że wielu piłkarzy jest już wypalonych i znudzonych grą dla Wisły. Minus dla trenera,że w takiej sytuacji nie stawia na młodych - oni może przynajmniej by powalczyli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
KIBICE NA TRENING!!!
gwiazdkom należy sie porządny kop w dupe! 0 ambicji, 0 walki, 0 taktyki, 0 konstruktywnych akcji
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.03.2010 o godz. 22:45.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
nie no Pawełek za utrate gola nie powinien byc obwiniany, akurat nie o to. Kazdy dobry napastnik juz by go przelobował bo była to sytuacja sam na sam przypominam! Lub podcinką zagrał i by nie było dobitki. A tak chociaz wybił piłe i nasi SZYBCY obroncy mogliby cos wybic, no ale niestety nie pomysleli i napastnik był szybszy. Z reszta ładnie sie starał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z taką grą do końca rundy zajmiemy na koniec sezonu miejsce w środku tabeli. Jak w sezonie 2006/2007...
Wydaje mi sie, że to był ostatni mecz Skorży jako trenera Wisły |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że skład personalny od przyszłej kolejki się zmieni. Taktyka na kopanie piłki na oślep przed siebie się nie sprawdza. Może z powodu braku wysokiego napastnika, a może z powodu jakotakiego pojęcia przeciwnika o grze w piłkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dobra szanse sie wyrównały. i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż rok temu. Do boju Wisełko wszystko zależy od Nas i to jest najważniejsze!!!Emocje się nie skończyły, teraz może być tylko lepiej!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak wam ale mi zajechało Levadią....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak nie było zawsze stawałem w obronie piłkarzy zawsze nawet na siłe kierowałem się sercem nie głową, zawsze szukałem pozytywów i usprawiedliwień...w****iałem sie jak inni jechali po piłkarzach itd, ale teraz to moja cierpliwość jest u kresu wytrzymałości, co tooo ****aa ma być, ja sie pytam?żenada wstyd ..nie ma słów żeby opisac co robie ta druzyna i co się dzieje w tym klubie, zawsze będe wiernym Wiślakiem bo tak zostałem wychowany.Proponuje zaśpiewać naszym piłkarzyką "JAK NIE MASZ AMBICJI TO WYPIERDALAJ Z NASZEJ WISŁY" !Nie działacze, nie piłkarze, nie trenerzy...WISŁA TO MY!!!!Nie ma już żadnych usprawiedliwień dla nich, rozumiem kontuzje itp ale ile trzeba sutuacji?ilez ****a oni graha w piłke zeby nie wykorzystywac takich sytuacji?Ide spać w ****u bo nie mam siły o tym już myśleć, nawet mi się czytać forum nie chce bo szkoda nerów.Tak czy tak...CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAKKK KOCHAMMM CIEEEE W SERCUUU MOIMMM WISŁAAAA I NAAA DOBREEE I NAA ZŁEE!!!!Dobranoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Luuuuzik. Liga będzie ciekawsza
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
****a mać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
- Panie trenerze, ale my gramy, nie widzie pan jak biegamy po boisku?
Aż żal było patrzeć. Mamy bramkarza, który niczego nam nie ratuje, mamy piłkarzy, którzy nie wiedzą co mają robić na boisku, mamy trenera, który przez cały mecz krzyczy: "GRAMY PANOWIE!". Arka posiadająca nieznanych piłkarzy potrafi coś zagrać, a u nas nawet najlepszy gracz stanie się żenującym kopaczem. Totalny regres i niepowodzenie, trener bez wyobraźni. I tak pójdę na mecz i zedrę gardło, chociażby dla czystego sumienia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tak z ciekawości, Kasperczak gdzieś pracuje obecnie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
za komentarz zagadka:
kiedy Wisła zdobędzie mistrza? jak Małecki z Boguskim nauczą się grać głową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jedna sytuacja Arki i giol idzie sie załamać,nasze grajki z wyjaztkiem nielicznych powinni mieć po premiach na kilka najblizszych meczy. A boisko zamiatać powinni wlasnie oni!
Czas wreszcie by zeszli na ziemie,bo już po jutrze możemy nie być liderami!I Oby nie powtorzyla sie sytuacja taka jak byla z Lechem |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jeżeli Jakub Jarosz znajdzie dobrego kandydata zagranicznego to mam nadzieje ze od meczu z Jagą nie będzie już Skorży.
Nie wierzyłem ze to kiedyś napiszę, ale ta drużyna gra z każdym meczem gorzej i gorzej. Zero pomysłu, zero składnych akcji i jeszcze bardzo słyszalne dzisiaj podpowiedzi Skorży "graj przez obronę" albo "graj długą". Dość już nerwów. Personalnie skład jest dobry, trzeba go tylko ustrawić żeby jeszcze uratować coś z tego sezonu. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ekstraklasa - Kolejka 19. 05/03/2010 | Obiekt: Stadion Ludowy | Sędzia R. Malek ![]() Wisła Kraków - Arka Gdynia XviD | 720x416 | 2000kbps | Canal+ Sport LIVE 0:1 Tshibamba (11.41 MB) Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/2010-03-05-wisla-vs-arka-0-1-tshibamba-avi-000ba658s1jp2j6 http://www.youtube.com/watch?v=UGLt_kal61o |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jedyny gosc , ktory cos gral to Alvarez , reszta chvjnia.Mysle , ze Cupial zmieni trenera przed nastepna kolejka- dzieki dla Skorzy za dwa mistrzostwa , lecz na boisku radosna tworczosc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie dość że sedziowie nam mówiąc kulturalnie nie pomagają to jeszcze nasi zawodnicy serwują nam stojanowa przez 90 min . Płakać się chce jak się na to patrzy. Ale przecież piłkarzy interesuje tylko to czy ilość pieniedzy na koncie sie zgadza. PS kto mi odda kase wydana na piwka ?
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
2 mecze
0 pktów 0 goli 2 gole stracone 0 POMYSŁU NA GRĘ == MNIEJ NIŻ ZERO ========= MACIEJ SKORŻA DZIĘKUJEMY ========= BYŁO FAJNIE ALE TWÓJ CZAS PRZEMINĄŁ !!!! I TO NIESTETY JUŻ W TALINIE !!! PAWŁOWI BROŻKOWI ŻYCZĘ WYLECZENIA KONTUZJI I FORMY MAŁECKIEMU - ZROZUMIENIA ŻE JEST ŚREDNIM GRAJKIEM POLSKIEJ LIGI DIAZOWI - TRENINGU WSZYSTKICH ELEMENTÓW SOBOLEWSKIEMU : ZADANIA SOBIE PYTANIE CZY JESZCZE MA FORMĘ NA WISŁĘ ? 3 MARCELO - KONCENTRACJI ALVAREZOWI - TRENINGU PROSTYCH DOŚRODKOWAŃ ŁOBODZIŃSKIEMU : KOŃCA KONTRAKTU I DOBREGO KONTRAKTU NA CYPRZE ... PIOTROWI BROŻKOWI : MNIEJ UBLIŻANIA TRENEROWI A TRENOWANIA CHOĆBY STRZAŁÓW I DOBREGO USTAWIENIA SIĘ W OBRONIE PAWEŁKOWI : BEZ KOMENTARZA KRIMOWI : ODDANIA SERCA DLA WISŁY TAK JAK ROBI TO W KADRZE SŁOWENII ![]()
Borinho
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a wy co ?kibice sukcesu jak szło to och i ach a terz becza jak smarkacze ...onetowcy posrani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ale co się stało z Marcelo
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
"Niech kibice spojrzą na tabelę z zeszłego roku w tym momencie rozgrywek i niech nie tracą wiary."
A ja mówię DOŚĆ! MAM DOŚĆ SŁUCHANIA TŁUMACZEŃ I OBIETNIC PANA MAĆKA! MAM DOŚĆ ŻE WPUSZCZA ŁOBODZIŃSKIEGO KTÓRY W MINUTE POTRAFI 2 RAZY NIE PRZYJĄĆ DOKŁADNIE PROSTEJ PIŁKI ! TO NIE JA A PAN ZARABIA 500 TYS EURO ROCZNIE!!! TO PANA OBOWIĄZEK! PANIE MACIEJU DZIĘKUJEMY ZA 2 LATA PRACY ! ZA 2 MAJSTRY ALE WIDAĆ GRAJKI MAJĄ JUŻ PANA DOŚĆ, NIE JEST PAN DLA NICH ŻADNYM AUTORYTETEM! TAKTYKE TO PISAŁ PAN CHYBA NA KOLANIE ! A KOMUNIKACJA Z HRISTOVEM MNIE DOBIŁA! KOŃCZ I ODEJDZ!!! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|