|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pajace......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Plusy:
Liga będzie ciekawsza Minusy: Wypada przeprosić kibiców ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gwiazda z poprzedniej rundy załatwia nam - 6 pkt. Wygląda na to, że stadion w przyszłym sezonie nie będzie nam potrzebny.
Do końca rundy jednak jeszce sporo meczy i wszystko może sie zmienić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kabaret!! jedynnym maly wytlumaczeniem dla skorzy sa braki kadrowe, brak dobrego pomocnika i drugiego napastnika, ale obrona ktroa ma b dobrych zawodnikow zanotowala regres, poza alvarezem :/
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Boli po raz kolejny ta porażka.. Ręce się łamią jak Christow nie trafia wręcz do pustej.. gra kompletnie się nie klei , jeszcze zamiast grać szybko w przód to próbujemy grać przez Pawełka.. Panowie co się z wami stało
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Widziałem 2 pierwsze mecze Wisły w tym sezonie i powiem tak. Jak Skorża, Pawełek i kilku innych wspaniałych nie wylecą to będę zdziwiony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nawet mi się nie chce kopać leżącego(Maciusia),bo tak naprawę to już od meczu rewanżowego z Tottenhamem trwa w najlepsze dożynanie Wisły obecnością tego trenera.Wystarczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
1. nie potrafią strzelać z dystansu (kiedy ostatni raz trafiliśmy z 20 metrów
2. nie potrafią przyjąć piłki 3. nie potrafią dośrodkować 4. nie potrafią nic 5. potrafią się tłumaczyć i pięknie mówić 6. no cóż, "liga będzie ciekawsza"... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie dajcie spokój wstydu oszczędźcie, nasi nie umieją podać piłki między sobą, gubią się przy przyjęciu reprezentanci polskie byli lub obecni nie mają pomysłu na grę.. teraz sposób na Wisłe jest prosty pressing od 30 metra i się gubią, grają wysoki piłki na mikrósów... Powiem tak kiedyś moim znajomi z innych drużyn chcieli aby ich drużyny grały jak Wisła, teraz ja jako Wiślak z urodzenia marzę aby grali po ziemi i pokazywali się na pozycję... niczym ta drużyna w niebieskich koszulkach której nie nawidzę... a takto mamy to co mamy napastnicy nie strzelają bo nie mają sytuacji... pomocnicy nie rozgrywają bo podają do obrońców a obrońcy przeważ nie walą piłę na skrzydło którą przejmują obrońcy przeciwnika... potencjał mamy ogromny jak na naszą szmacianą kopaną... ale co z tego
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"...a teraz każdy wsiada do swojego auta za 2 miliardy..."
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Liga będzie ciekawsza.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wszystkiego najlepszego dzielne piłkarki i trenerko Wisły z okazji zblizającego się dnia kobiet. Jest oczywiste, nie byłyście dziś zajebiste.
Profilaktycznie radzę zamknąć temat. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie wiem czy zagrali, musieliby być świetnymi aktorami.
Wydaje mi się że raczej jesteśmy mierni umiejętnościami. Nasi w ogóle nie zyskują terenu ustawieniem, zgraniem. Nasz poziom gry jest słaby, ilość błędów ogromna, nie ma chemii, zrozumienia. Wszystko to improwizacja. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przegrywamy ze średniakami to może wygramy z mocarzami ligi. Na jesień było odwrotnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ten sezon jest wręcz cudowny pod względem przerywania złych pass rywali, po wielu latach pierwsze porażki z Pasami, Legią na własnym stadionie, a na dodatek ten dzisiejszy, jakże kompromitujący wynik, który także pozwala się cieszyć rywalom z powodu wygranego meczu na naszym terenie.
Przykrym zjawiskiem jest oglądanie Sobolewskiego, który stara się szukać gry, a reszta jego kompanów nie jest w stanie nawet połowicznie dorównać mu zaangażowaniem. Chciałbym, by wkońcu nasz trener postawił na innego bramkarza, nawet młokosa, aczkolwiek wiem, że Pawełek nie zawinił przy bramce dla Arki. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
I osoby które tak napierniczały na krytyków Diaza... dalej będziecie go bronić
Ostatnio edytowane przez wojtala8 : 05.03.2010 o godz. 22:16.
![]() *NASZA SIŁA WAS PRZERASTA - LEPSZA STRONA TEGO MIASTA*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kompromitacja. Straciliśmy lidera i na razie nie widzę nadziei na to, żeby go odbić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nigdy nie myślałem, ze cos takiego napisze:
1. chyba nieodzowna byłaby "wizyta" kibiców na treningu 2.ten układ się wypałił, a że na wymiane połowy drużyny nas nie stać to trenerowi trzeba podziekowac Byle tylko zagraniczny terner nie bojący sie grac ofnsywnie Bo ku.. z Arka dwoma defensywnymi w pomocy i zmiana Kirma zamiast wycofac któregos obrońce to jest ponad moj poziom postrzegania abstrakcji nawet |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
I po balu . Brak słów
![]()
DĘBNIKI TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dla mnie ten mecz to jest koniec pewnej ery. Ery w której Wisła była solidnym klubem który, nawet przy pojedynczej porażce, potrafiła wyjść z podniesionym czołem i w następnym meczu zagrać o niebo lepiej, dziś jest przeciwnie...
Tak się złożyło, że akurat nie dałem radę oglądać meczu, wysłuchałem cały w Radio Kraków. Pod koniec meczu komentator stwierdził:" No, żal mi trenera Skorży, żal zawodników Wisły", przez chwile pomyślałem to samo, lecz tylko przez chwile, to tylko i wyłącznie ich wina, ich nieporadność, nieskuteczność. Przyznam się bez bicia, że zawsze byłem zwolennikiem Skorży, broniłem go po porażce z Cracovią i Legią. Każdemu należy się druga szansa, lecz Skorża wykorzystał już dwie drugie szanse... Wszytko widzę w czarnych kolorach, nawet jak szukać trenera to kompletnie(przynajmniej w Polsce) nikogo na horyzoncie nie widać (bo kto Podsumowując: mieliśmy grać jak kandydat na mistrza, gramy jak kandydat do spadku. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
chodźmy im bojo odśnieżyć. byliście na koszu? kto był ten wie na czym różnica polega.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To wybicie w trybuny Pawełka jak 20 sekund do końca rewelacyjne !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
za komentarz zagadka:
kiedy Wisła zdobędzie mistrza? jak Małecki z Boguskim nauczą się grać głową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W najczarniejszych snach nie spodziewalem sie takiej gry. Jestem doglebnie zdruzgotany tym co zobaczylem. Az boje sie ogladac kolejny mecz, bowiem drastycznosc doznan porownywalna z uczestnictwem w sekcji zwlok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Staczamy się w dół. Ciężko znaleźć coś optymistycznego, jedyne co przychodzi mi do głowy że zaczynamy rundę tak jak Bełchatów na początku sezonu. Mizeria i niedokładność. Słabość fizyczna....
Moje oceny w skali 1-10 1 - Pawełek - to co On wyprawia to żal komentować (kiwanie się z napastnikiem Arki).... i dodatkowo wypluł piłkę przed siebie przy straconej bramce. Tragedia! 1 - Marcelo - (lepiej powinno być ale mam już dość jego Jopów) - niestety ale wyprowadził napastnika Arki na sam na sam..... tragedia, tracimy dwie bramki i przy 2 (dziś i Bełchatów) Marcelo jest głównym winowajcom. Dzisiaj coś sodówka "czarnemu Reymanowi" jak ktoś pisał na forum odwaliła. Chciał ośmieszyć Tchiwambe, a sam sie ośmieszył 4 - Głowacki - cóż pisac... przeciętnie 6 - P.Brożek - dobry mecz,widoczny z przodu, kilka dobrych dośrodkowań 6 - Alvarez - to samo co u Pi. Brożka. 5 - Sobolewski - walczył.... 4 - Diaz - biegał, ale stratę przed polem karnym też miał 5 - Małecki - najlepszy z przodu 4 - Kirm - sił zabrakło niestety 4 - Pa. Brożek - parę razy odgrywał, do kolegów ale sam nie strzelał 2 - Boguski - słabo, w piłkę nie trafił w dobrej sytuacji 3 - Christow - słabo 2 - Łobodziński - słabiutko 2 - Jirsak - słabiutko 1 - Skorża .... niestety Słabiutko gramy z przodu, bardzo słabiutko. Już pomijam babole Marcelo, ale my nie strzelamy bramek. Niestety... mizeria z przodu. Pewnie gdyby nie błąd Marceo skończyło by się 0-0... ale to żadne pocieszenie. Remis to też porażka Pewnie znając "emocjonalnego" Cupiała coś pierdyknie w przyszłym tygodniu.... i nowy treneiro nas poprowadzi. Czas pokaże
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 05.03.2010 o godz. 22:17.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak wygrywamy to jest cacy jak przegrywam to mieszacie ich z błotem słabo gra ale dopingujmy a nie krytykujmy.....
Czy wygrywasz czy nie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
urodziny dziś mam i taki mily prezent mam xD Wiselko dziekuje !! za tydzien kolejny mecz przegramy i tak dalej bedzie ....!! ;/ Skorza Out wezcie trenera z jajami i wizja zeby wyciagnac cos z tych kopaczy bo juz dwie paczki fajek wyjaralem ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
bez ambicji , bez perspektyw , bez zaangażowanie , bez szacunku dla barw i kibiców , bez szacunku dla siebie , bez wstydu , bez poczucia odpowiedzialności - BEZ JAJ!!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najbardziej widoczne jest to, że nie mamy drużyny - mamy 11 solistów biegających po boisku...
Niestety nasi piłkarze pod okiem Skorży doświadczają regresu umiejętności ... Przygotowanie fizyczne naszych piłkarzy to jakaś porażka... Panie Skorża kończ waść ... wstydu oszczędź .... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|