|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Piekne byly chwile w sezonie 07/08 ale bylo minelo jest totalnia rownie pochyła i tylko powiedziec Petrescu wroc
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Trzeba sobie powiedziec jedno. Organizacja gry Wisly to jeden wielki SMIETNIK!! Ilosc strat, bledow i rynsztokowa wrecz jakosc gry poszczegolnych zawodnikow jak i calego zespolu, upowaznia wlasciciela do natychmiastowej reakcji (niezaleznie od koncowego wyniku).
Za calej kadencji Skorzy tak zle jeszcze nie bylo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bez sesnu i bezładu to jest gra Wisły...mistrzostwa za to nikt nieprzyznaje...zawodnicy rozumiem są nietyklani i nawet jakby nasz klub spuścili do 2 ligi to Skorza Król a zawodnicy Króleiwcze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A czy ktoś tych Panów stawia w ogóle jako potencjalnych trenerów naszych "dziewcząt" ?!
Nie gadaj pierdół. Lepiej mieć Skorżę i zbierać klapsy od Levadii, Legii, Lecha, Piechurów Morza Czerwonego, Bełchatowa, Arki...itd, itp ?! Moim zdaniem - NIE ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
I teraz caly stadion HRRRRIIISSSSSTOOOOOOVVVVV
****a co ja ogladam-.- Co oni robili na tych zgrupowaniach!?!?! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
A co Ty za przeproszeniem k...a wszystkie mecze w sezonie chcesz wygrać? Weź już chłopie nic nie pisz ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ten Tishaba zagrał ręką przy zdobyciu gola?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
mam dziwne wrażenie że zawodnicy giną gdzieś na środku boiska
bo pod bramką często nie ma do kogo podąć, pomijając tych co się za piłkarzami Arki kryją ;P organizacja fatalna Marcelo popełnił błąd ale większe pretensje mam do ofensywy... a zwłaszcza skuteczności JEDEN -celny strzał na bramkę :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Widać dobrze gramy skoro żadnych zmian. Pewnie zaczną się ok 70-80 minuty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wisla pod wzgledem fizycznym w tym meczu prezentuje sie dobrze, mozna powiedziec nawet bardzo dobrze. Tutaj szwankuje co innego. Mianowicie .......one lenistwo i czekanie az ktos wypracuje sytuacje pod bramka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja powiem tak gramy poza swoim stadionem bez kibiców dodatkowo ciężko podwójnie jest !!!
Ale Wisły Skorży nikt się nie boi już ... bo to jest piach !!! . Drużyna cofa się w rozwoju i choćby w drugiej połowie 5 goli strzelili to wiele to nie zmieni... bo będzie to tylko chwila .... gra jest słaba a tylko wyniki są jeszcze jako takie dlatego Skorża jeszcze żyje .... ale dziś już jest 45 minut od zwolnienia balastuje .... Sama sytuacja z Pawełkiem jest komiczna dziś już każdy w Polsce wie co to są Pawełki ... ale my dalej trzymamy tego golkipera który umiejętności nie ma na taki klub jak Wisła !!!...
Ostatnio edytowane przez Borinho : 05.03.2010 o godz. 21:25.
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Toshiba robi z nami co chce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
szkoda, że nie padła bramka na 0-2
-.- tragediaaa... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
z Liverpooolem to mamy wspolne tylko czerwone koszulki jak do tej pory....
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Sama prawda... gorzka niestety ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak ten Trytko teo nie strzelił
Będzie remis skoro Arka nie wykorzystuje takich setek. ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mam niejakie wrażenie że oni k..łerwa nie chcą wygrać.... ! I ciekawe jest ino czy se rozkminiają nową miotłę...
![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Boguski kompletnie bez formy, Diaz nie wspomnę a reszta to brak zgrania i chaos. I ciężko jest strzelić bramkę gdy jesteśmy w polu bramkowym Arki a ci bronią się niemal w dziesiątkę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze Glowa nie boi sie podawac do Pawelka...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
wiecie co czasem mam wrazenie ze tam ktos na stadionie siedzi z kompem i widzi co wy piszecie i do Skorzy mówi: "nie wierzą... mozecie przegrać"...
przestancie pieprzyc. jestescie KIBICAMI WISŁY a to jest FORUM KIBICÓW WISŁY. MYŚLEĆ POZYTYWNIE! WYGRAMY! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Proste bledy techniczne , gramy jak ci*y
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
A po drugie, za kogo ty się uważasz, co ty sobą reprezentujesz, taki jesteś fachowiec ?! Twój komentarz to dno dna ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
60 minuta i już dwie zmiany? Skorża chyba za bardzo ryzykuję. W końcu przegramy tylko 1-0.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
TAK JAK PISALEM....Jirsak i Hristov, tylko dlaczego Kirm schodzi;(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Oho Stoiczkov nas zbawi...........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja.......e. Gość ściąga Kirma..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bedzie dobrze, Tomas i Hristov wchodza!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tu Boguski z Sobolem byli do zmiany a nie Kirm.. ja jebie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dawno nie widziałem tak słabo grającej Wisły. Niestety przy 0-1 nasze statystyki są słabe, jak już przegrywaliśmy w meczu 0-1 tak mecz kończył się przeważnie takim wynikiem (2 wyjątki z bytomiem i ruchem), ale nie oszukujmy się czy tu będzie remis czy nawet zwycięstwo to z taką grą możemy zapomnieć o mistrzu (wyjazd legia, wyjazd polonia, wyjazd bytom, u siebie lech)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|