The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2010, 21:02
Nie chodzi o to że Skorża hańbi klub , tylko o to że gra Wisły się COFA w rozwoju pod jego skrzydłami - jak 2 sezony temu graliśmy pięknie , skrzydłami tak teraz klepiemy trawe!
Nie moge patrzeć na Diaza - WON!!!
Ruch bije Arke w Gdyni 3-0 a my przegrywamy!Oni nie mają jaj - taka prawda!Walczy Sobol , próbuje Kirm a reszta?Pawełek znowu się zachowuje jakby się stuknął o słupek , Marcelo zawalił wszystkie 2 bramki w tym roku , Boguski katastrofa , Pietia dno , Diaz - K(*^%^##*$*@&*(!!!!

Jest godzina 21 a ja już zasypiałem przed telewizorem.... TEGO SIĘ NIE DA OGLĄDAĆ!!!Czołokopy i tyle!!

HEJ WISŁA KOSZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Kibic_1906 : 05.03.2010 o godz. 21:05.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

**** tam wy.......ić Skorże w kolejce już czekają bobo, liczka, radolski Kulawik, Moskal, Motyka...
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

someonewisp napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak wy ale ja sie w sercu raduje na mysl ze za pare dni przeczytam rano w gazecie ze Skorza zostal pogoniony z Wiselki - Niech ta lamaga przestanie hanbic nasz klub!
Ochłoń, wsadź głowę pod zimną wodę, zrób przebieżkę wokół bloku, zapal sobie. Inwektywów sobie oszczędź.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
PrzemyślABG
Senior Member

Od: 08.2008

Dla mnie osobiscie i pewnie dla Was też to jest SKANDAL !
jedyna nadzieja że te grajki co biegają z Białą Gwiazdą na sercu kapną się że są na boisku do piłki nożnej o wymiarach ok 100 na 50 metrów i pokażą pazur jak w pamiętnym meczu derbowym (0-1)4-1
Krakowska Wisła !
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

3 miesiące przygotowań i jak zwykle Maciuś nie trafił z formą. Zespół dramatycznie nieprzygotowany do rundy. Nawet z broniącą się przed spadkiem Arką przegrywamy. Totalna niemoc, kopanina, parodia futbolu. W tej albo przyszłej kolejce zmiana lidera.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Piłka nożna to gra zespołowa. Wina jest całego zespołu w tym, że przegrywamy 1-0. Tyle.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Gra jest ok, pressing ok, ale k**** goli nie nuczyli ich strzelac?! Franek wroc i pokaz gwiazdkom co to znaczy snajper. Marcelo obciaza glownie ta bramka, jak to p*****a to juz nie mam slow,a Zlotousty out!! Pawelek zrobil co mogl, wiec nie najezdzajcie tak na niego.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
ksych
Member

Od: 04.2006

gol Tshibamby do pobrania
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.03.2010, 21:03
Przerażający jest poziom tego meczu, koszmarny obraz gry Wisły. Niechlujstwo aż kipi w każdym zagraniu, lekceważenie rywali i własnych obowiązków kuje w oczy, tragedia. Oni w ogóle nie biegają, nie walczą, nie są myślami na boisku.

Ciężko to oglądać i komentować. Wstyd mi, że tak gra moja drużyna i tak nieprofesjonalnie wyglądają nasi zawodnicy i ich podejście do zawodu.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
barteqTS
Member

Od: 02.2006

Stary 05.03.2010, 21:04
W tym sezonie jak co roku bijemy się o Ligę Mistrzów. Tylko czy zdobędziemy mistrzostwo? Póki co zapowiada się walka o puchary..
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Dla mnie czas Skorzy skończył sie po Levadii...niech ktoś mi powie jak to jest że zawodnicy którzy trenowali przez cały obóz wyglądają tak słabo, brak koncentracji, taktyki....w Bełchatowie wchodzi Ba którego jeszcze Skorza nie zepsół i gra najlepiej. Kiedy bramkę ostatnio strzelił napastnik....chyba z Odrą...a więc brak skuteczności, przygotowania taktycznego, koncentracji...do tego gra cały czas schematycznie jednym składem i Diazem na środku razem z Sobolewskim. gramy piach aż zal, skoro mamy grać skrzydłami to czemu te wrzutki są takie niedokładne...co oni robią na trenigach, czemu nikogo nie ma w polu karnym?. Jak tak to wygląda z Arką to ja nie mam pytań. Levadia dwa Panie Skorża. Dla mnie jesteś już wypalony a za zasługi Cię tu nie chce bo jakbyś był dobry to byś coś zmienił...a nie pogrążał klub...
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

już o tym pisałem kolejny ewidentnie spieprzony okres przed rundą GKS i Arka to takie Levadie z poczatku sezonu..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.03.2010, 21:05
............
Powód: do usunięcia
Ostatnio edytowane przez masterlag : 05.03.2010 o godz. 21:06.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Dalej bedzie 1906 poparcia dla Skorzy? Panowie trzeba skonczyc z tym biadoleniem chocby zdobyl mistrza.Rownież to, ze 2lata temu grali tak swietnie to nie znaczy, ze jest On wielki i swietyi. To laluś nie trener.
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

matizaq napisał(a):Wyświetl post
Zabijacie mnie takimi tekstami ......Pan Skorża faktycznie hańbi nasz klub - 2 mistrzostwa praktycznie bez żadnych wzmocnień , zdziesiątkowanym składem. Może nie gramy rewelacyjnie ,ale przynajmniej gramy a Arka wybija po prostu piłki na oślep. Czasem się tak zdarza- jeden błąd i nawet najwięksi frajerzy zdobywają bramkę. Wierzę ,że sie podniesiemy , tak jak z Ruchem ! Do boju Wisełka !
Brawo! To ten sam Skorza, ktory m.in wybierajac slaby sztab trenerski doprowadzil do takiej sytuacji.
Powiem szczerze - za to ze przez 2 lata nie mozemy wygrac z Legia i z Lechem, za przegrana z Cracovia, za kompromitacje z Levadia - to mnie g**** obchodzi ile tytulow zdobyl.
Co oni graja? Widzisz cokolwiek? Jaka taktyka? Gdzie mlodzi pilkarze? Brak motywacji. Rozleniwienie gwiazdek. Marnotrawienie pieniedzy na niewykorzstane obozy przygotowawcze. Mozna tak wymieniac i wymieniac. Ja po prostu pragne, zeby Skorza przyznal sie w koncu do bledu i zostal zwolniony. Przez 1,5 roku nie zagralismy ANI JEDNEGO LADNEGO MECZU. To jest smutne. Gdzie jest ta slynna krakowska pilka? Juz Cracovia gra lepiej...
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

MacieqLeo napisał(a):Wyświetl post
pierwszy raz równolegle z oglądaniem meczu odświeżam ten temat na forum co pare minut i żałuje , że to zrobiłem bo niektórzy takie brednie piszą że nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać; wszystkim tym klaunom radzę żeby ze zwalnianiem trenera i bluzganiem na zawodników radze by zaczekali do końca meczu
Domyślam się, że jest to twój pierwszy mecz Wisły jaki oglądasz. Dotychczasowe info o drużynie i jej meczach czerpałeś z internetu...
Odpowiedz cytując
korzychxp
Member

Od: 01.2007

Stary 05.03.2010, 21:06
tak czy siak, Jirsak (Mączynski) i Hristov do wpuszczenia za najsłabszych na boisku (i to najlepiej defensywnych), co my mamy do stracenia ?
Odpowiedz cytując
michalg
Member

Od: 11.2009

W 11 minucie zastanawiałem się kiedy Wisła wymieni 3 celene podania na połowie rywala. Miałem chwilę, gdy nie patrzyłem zbyt uwaznie, ale chyba do tej pory się nie udało. Mecz brzydki, szkoda że Wiselka gra na poziomie Arki.
Odpowiedz cytując
Rafee
Member

Od: 06.2006

Pięknie grają, jak widziałem jak marnują (brozek 100metrów nad bramka, babol Bogukiego itp...) te sytuacji, to tyko modlilem sie żeby się to nie zemściło.. no i mam:/

Diaz i Kirm , Pi Brozek i Alvarez.... reszta dno.....
Odpowiedz cytując
robertos
Member

Od: 01.2009

K..wa mać Wisła grać ,Skorża wyjazd z Wisły razem z pajacem Pawełkiem
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

nie ma feelingu w tej drużynie, sami nie potrafia sie faceci zmobiliozwac do lepszej gry, Ci zawodnicy naprawde maja umiejetnosci ale nie ma druzyny ;/
potencjal ludzki jest ogromny w naszym zespole, Pawełek niech się bardziej koncetruje na grze
moze nowa miotla ma przyjsc i cos to pomoze...co nie ktorzy zawodnicy nie beda pewni gry...

Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Stary 05.03.2010, 21:07
A pilkarze tez przynoszą wstyd. Jeszce boisko im odsniezac...
Tylko Wisła...

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Tak! Wywalmy Skorżę i weźmy Engela, albo Motykę...
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

matizaq napisał(a):Wyświetl post
Zabijacie mnie takimi tekstami ......Pan Skorża faktycznie hańbi nasz klub - 2 mistrzostwa praktycznie bez żadnych wzmocnień , zdziesiątkowanym składem. Może nie gramy rewelacyjnie ,ale przynajmniej gramy a Arka wybija po prostu piłki na oślep. Czasem się tak zdarza- jeden błąd i nawet najwięksi frajerzy zdobywają bramkę. Wierzę ,że sie podniesiemy , tak jak z Ruchem ! Do boju Wisełka !
ZAMILCZ !!!
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 05.03.2010, 21:08
FFutbol na tak! Tak, nie mamy piłkarzy! Tak, nie mamy trenera! Tak, nie ma nawet kibiców!! 3 razy TAK! Panowie żeby zagrać w takim meczu wystarczy tylko biegać! Nie trzeba mieć żadnych umiejętsności!! Wsytarczy mieć wytrzymałość i nic więcej. Ponownie zapytam po co był sparing z IV ligową drużyną z Hiszpanii Ahhhhhha żeby zgrać drużynę. No zgrani jesteśmy. Wszyscy chu** grają!!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

W obecnej formie w każdym meczu będziemy walczyć o każdy kawałek boiska i o każdy punkt.
Mam nadzieję że forma przyjdzie szybko i w tych topowych meczach pokażemy że w piłkię umiemy grać
Coś czuję żę druga połowa będzie o wiele lepsza i przy odrobinie szczęścia wygramy ten mecz....

wiarzyć trzeba! Niektóre posty to szkoda komentować bo nóż w kieszeni się otwiera!
Mam nadzieję że modowie szybko będą reagować na debilne wpisy
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

ano i Pan Skorza wpusci pupila Łobodzinskiego za zaslugi że mu tytuł zdobył w zeszłym sezonie...to i my trzymajmy Skorże za to że dorzucił nam wczesniej tytuł...
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Takie tematy nie powinny byc otwarte, bo pojawia sie tutaj cała zgraja jakis pseudo dzieci neo ktorzy obrażają non stop zawodnikow i trenera, pisząc całkowicie bez ładu i sensu. żenada. Mecz wyglada jak wyglada, ale zachowajcie umiar. Arka gra kompletne dno, poprostu nic a nic, ale prowadzi, taka jest piłka. W Wiśle najgorzej Sobolewski i Boguski, Diaza to ja nie wiem za co obrazacie, jeden z niewielu ktorym sie chce, i jeden z niewielu ktory biega i cofa sie po pilke jak obroncy stoją wmurowani w ziemie i mysla co zrobic.
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Maciuś napisał(a):Wyświetl post
No to teraz polski Benitez pewnie wpusci Ba.
chyba przez telefon;-)
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

A Paweełek jaki tępy w zyciu i podczas wywiadów to taki na boisku.
Tylko Wisła...

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów