|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie chodzi o to że Skorża hańbi klub , tylko o to że gra Wisły się COFA w rozwoju pod jego skrzydłami - jak 2 sezony temu graliśmy pięknie , skrzydłami tak teraz klepiemy trawe!
Nie moge patrzeć na Diaza - WON!!! Ruch bije Arke w Gdyni 3-0 a my przegrywamy!Oni nie mają jaj - taka prawda!Walczy Sobol , próbuje Kirm a reszta Jest godzina 21 a ja już zasypiałem przed telewizorem.... TEGO SIĘ NIE DA OGLĄDAĆ!!!Czołokopy i tyle!! HEJ WISŁA KOSZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Kibic_1906 : 05.03.2010 o godz. 21:05.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
**** tam wy.......ić Skorże w kolejce już czekają bobo, liczka, radolski Kulawik, Moskal, Motyka...
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ochłoń, wsadź głowę pod zimną wodę, zrób przebieżkę wokół bloku, zapal sobie. Inwektywów sobie oszczędź.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dla mnie osobiscie i pewnie dla Was też to jest SKANDAL !
jedyna nadzieja że te grajki co biegają z Białą Gwiazdą na sercu kapną się że są na boisku do piłki nożnej o wymiarach ok 100 na 50 metrów i pokażą pazur jak w pamiętnym meczu derbowym (0-1)4-1 ![]()
Krakowska Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
3 miesiące przygotowań i jak zwykle Maciuś nie trafił z formą. Zespół dramatycznie nieprzygotowany do rundy. Nawet z broniącą się przed spadkiem Arką przegrywamy. Totalna niemoc, kopanina, parodia futbolu. W tej albo przyszłej kolejce zmiana lidera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Piłka nożna to gra zespołowa. Wina jest całego zespołu w tym, że przegrywamy 1-0. Tyle.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gra jest ok, pressing ok, ale k**** goli nie nuczyli ich strzelac?! Franek wroc i pokaz gwiazdkom co to znaczy snajper. Marcelo obciaza glownie ta bramka, jak to p*****a to juz nie mam slow,a Zlotousty out!! Pawelek zrobil co mogl, wiec nie najezdzajcie tak na niego.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przerażający jest poziom tego meczu, koszmarny obraz gry Wisły. Niechlujstwo aż kipi w każdym zagraniu, lekceważenie rywali i własnych obowiązków kuje w oczy, tragedia. Oni w ogóle nie biegają, nie walczą, nie są myślami na boisku.
Ciężko to oglądać i komentować. Wstyd mi, że tak gra moja drużyna i tak nieprofesjonalnie wyglądają nasi zawodnicy i ich podejście do zawodu. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W tym sezonie jak co roku bijemy się o Ligę Mistrzów. Tylko czy zdobędziemy mistrzostwo? Póki co zapowiada się walka o puchary..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dla mnie czas Skorzy skończył sie po Levadii...niech ktoś mi powie jak to jest że zawodnicy którzy trenowali przez cały obóz wyglądają tak słabo, brak koncentracji, taktyki....w Bełchatowie wchodzi Ba którego jeszcze Skorza nie zepsół i gra najlepiej. Kiedy bramkę ostatnio strzelił napastnik....chyba z Odrą...a więc brak skuteczności, przygotowania taktycznego, koncentracji...do tego gra cały czas schematycznie jednym składem i Diazem na środku razem z Sobolewskim. gramy piach aż zal, skoro mamy grać skrzydłami to czemu te wrzutki są takie niedokładne...co oni robią na trenigach, czemu nikogo nie ma w polu karnym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
już o tym pisałem kolejny ewidentnie spieprzony okres przed rundą GKS i Arka to takie Levadie z poczatku sezonu..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
............
Powód: do usunięcia
Ostatnio edytowane przez masterlag : 05.03.2010 o godz. 21:06.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dalej bedzie 1906 poparcia dla Skorzy? Panowie trzeba skonczyc z tym biadoleniem chocby zdobyl mistrza.Rownież to, ze 2lata temu grali tak swietnie to nie znaczy, ze jest On wielki i swietyi. To laluś nie trener.
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Powiem szczerze - za to ze przez 2 lata nie mozemy wygrac z Legia i z Lechem, za przegrana z Cracovia, za kompromitacje z Levadia - to mnie g**** obchodzi ile tytulow zdobyl. Co oni graja? Widzisz cokolwiek? Jaka taktyka? Gdzie mlodzi pilkarze? Brak motywacji. Rozleniwienie gwiazdek. Marnotrawienie pieniedzy na niewykorzstane obozy przygotowawcze. Mozna tak wymieniac i wymieniac. Ja po prostu pragne, zeby Skorza przyznal sie w koncu do bledu i zostal zwolniony. Przez 1,5 roku nie zagralismy ANI JEDNEGO LADNEGO MECZU. To jest smutne. Gdzie jest ta slynna krakowska pilka? Juz Cracovia gra lepiej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
tak czy siak, Jirsak (Mączynski) i Hristov do wpuszczenia za najsłabszych na boisku (i to najlepiej defensywnych), co my mamy do stracenia ?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
W 11 minucie zastanawiałem się kiedy Wisła wymieni 3 celene podania na połowie rywala. Miałem chwilę, gdy nie patrzyłem zbyt uwaznie, ale chyba do tej pory się nie udało. Mecz brzydki, szkoda że Wiselka gra na poziomie Arki.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pięknie grają, jak widziałem jak marnują (brozek 100metrów nad bramka, babol Bogukiego itp...) te sytuacji, to tyko modlilem sie żeby się to nie zemściło.. no i mam:/
Diaz i Kirm , Pi Brozek i Alvarez.... reszta dno..... |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
K..wa mać Wisła grać ,Skorża wyjazd z Wisły razem z pajacem Pawełkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie ma feelingu w tej drużynie, sami nie potrafia sie faceci zmobiliozwac do lepszej gry, Ci zawodnicy naprawde maja umiejetnosci ale nie ma druzyny ;/
potencjal ludzki jest ogromny w naszym zespole, Pawełek niech się bardziej koncetruje na grze moze nowa miotla ma przyjsc i cos to pomoze...co nie ktorzy zawodnicy nie beda pewni gry... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A pilkarze tez przynoszą wstyd. Jeszce boisko im odsniezac...
![]()
Tylko Wisła...
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak! Wywalmy Skorżę i weźmy Engela, albo Motykę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
FFutbol na tak! Tak, nie mamy piłkarzy! Tak, nie mamy trenera! Tak, nie ma nawet kibiców!! 3 razy TAK! Panowie żeby zagrać w takim meczu wystarczy tylko biegać! Nie trzeba mieć żadnych umiejętsności!! Wsytarczy mieć wytrzymałość i nic więcej. Ponownie zapytam po co był sparing z IV ligową drużyną z Hiszpanii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W obecnej formie w każdym meczu będziemy walczyć o każdy kawałek boiska i o każdy punkt.
Mam nadzieję że forma przyjdzie szybko i w tych topowych meczach pokażemy że w piłkię umiemy grać Coś czuję żę druga połowa będzie o wiele lepsza i przy odrobinie szczęścia wygramy ten mecz.... wiarzyć trzeba! Niektóre posty to szkoda komentować bo nóż w kieszeni się otwiera! Mam nadzieję że modowie szybko będą reagować na debilne wpisy ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ano i Pan Skorza wpusci pupila Łobodzinskiego za zaslugi że mu tytuł zdobył w zeszłym sezonie...to i my trzymajmy Skorże za to że dorzucił nam wczesniej tytuł...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Takie tematy nie powinny byc otwarte, bo pojawia sie tutaj cała zgraja jakis pseudo dzieci neo ktorzy obrażają non stop zawodnikow i trenera, pisząc całkowicie bez ładu i sensu. żenada. Mecz wyglada jak wyglada, ale zachowajcie umiar. Arka gra kompletne dno, poprostu nic a nic, ale prowadzi, taka jest piłka. W Wiśle najgorzej Sobolewski i Boguski, Diaza to ja nie wiem za co obrazacie, jeden z niewielu ktorym sie chce, i jeden z niewielu ktory biega i cofa sie po pilke jak obroncy stoją wmurowani w ziemie i mysla co zrobic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Paweełek jaki tępy w zyciu i podczas wywiadów to taki na boisku.
![]()
Tylko Wisła...
|
|

|
||||||
![]() |
|
|