|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeszcze qrwa najeżdżajcie na Marcelo. Obrońce, który strzelił tyle bramek dla Wisły. Żal mi się robi jak czytam niektóre wpisy. Byle zawodnik z zagranicznej ligi gra w ****ę lepiej niż gwiazda z Polski. Jedno słowo: D N O. To słowo obrazuje polską piłkę.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy ale ja sie w sercu raduje na mysl ze za pare dni przeczytam rano w gazecie ze Skorza zostal pogoniony z Wiselki - Niech ta lamaga przestanie hanbic nasz klub!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Takie mamy szczeście, że piłkarze, którymi się interesujemy, albo ich testujemy, ale nie przechodzą do Wisły, z czasem stają się naszymi katami. Lewandowski, Nowak a teraz czekam tylko co ten Bożok wymyśli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
hahah, a mamy go chwalic za to ? krytykujemy za to co zrobił, należy sie mu. za zasługi DAWNE nie mozna ciagle chwalic.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
pierwszy raz równolegle z oglądaniem meczu odświeżam ten temat na forum co pare minut i żałuje , że to zrobiłem bo niektórzy takie brednie piszą że nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać; wszystkim tym klaunom radzę żeby ze zwalnianiem trenera i bluzganiem na zawodników radze by zaczekali do końca meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Co Wy pi...cie? Golem dzieli się Marcelo z Pawełkiem.... masakra
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Marcelo znowu zawalił bramkę! Czarna rozpacz - myślałem że Jop nie gra, a tu Marcelo go dzielnie zastępuje!
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ależ jesteśmy chujowi, żal na to patrzeć...
Mają 45 minut na pokazanie, że mają jaja. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
@MacieqLeo
Zobaczymy co bedziesz mowil po meczu ... |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Frajerstwo wstyd Wisle przynosza i niechodzi o wynik bo mozna przegrac ale ZERO AMBICJI
![]()
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Teraz czekamy na wpier*ol od Lecha,Legii i Cracovii ,co z taka gra jak teraz jest bardzo realne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Niezależnie od wyniku końcowego tego meczu, muszę powiedzieć, że Bogusław Cupiał musi .......nąć ręką w stól Wiślacki, bo bez potężnego wstrząsu, gra Wisły osiągnie dno moralne i piłkarskie.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Panowie, przestańcie ku**a pier***ić, będziecie narzekać po meczu jeżeli się wynik nie zmieni. A ja mam nadzieje i wierze, że się zmieni i ten mecz wygramy.
Co nie zmnienia faktu, że w pierwszej połowie graliśmy niesamowity piach, i to z Arką :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
5 kobiet gra 2 razy bardziej walecznie niż 11 facetów...
coś tu jest kur*a nie tak!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zabijacie mnie takimi tekstami ......Pan Skorża faktycznie hańbi nasz klub - 2 mistrzostwa praktycznie bez żadnych wzmocnień , zdziesiątkowanym składem. Może nie gramy rewelacyjnie ,ale przynajmniej gramy a Arka wybija po prostu piłki na oślep. Czasem się tak zdarza- jeden błąd i nawet najwięksi frajerzy zdobywają bramkę. Wierzę ,że sie podniesiemy , tak jak z Ruchem ! Do boju Wisełka !
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To Marcelo nie może popełnic błędu i Pawełek a reszta co, nietykalna? ^^
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przecież na to się nawet patrzeć nie da. Nie zauważyłem żadnego zawodnika, któremu by się chciało grać...
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zobaczcie, jak teraz graja, a jak bede grac kolo 70 - 80 minuty, gdyby sie taki wynik utrzymywal tfu tfu Teraz spacerowe tempo...Czemu nie moga grac z pelnym zangazowaniem calego meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Rozumiem, że jest ogólne wqrw*** itp. ale niektórzy walą takie wpisy, że sie zastanawiam czy przypadkiem Arce nie kibicują... Wszelkie lole, qrews*** minki proponuje w dupę sobie wsadzić!!!
Ostatnio edytowane przez Mamba : 05.03.2010 o godz. 21:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Profesor Marcelo...
Prawda jest taka ze naszym gwiazdorzynom sie w dupach popzrewracalo. Marcelo wielki profesor czul sie az tak pewny ze osmieszy goscia ze osmieszyl sam siebie. I przwda jest taka ze plyniemy mecz z takimi cieciami ze az zal sie robi ... Zenada... |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Czekam na komentarze koyoota i oldpary. Jak tam Panowie, dzisiaj również widzicie europejską myśl taktyczną Skorży? Przepraszam, że jestem złośliwy, ale ile jeszcze takich meczów Wam potrzeba, żeby Wam klapki z oczu zeszły? |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No to teraz polski Benitez pewnie wpusci Ba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
żaden Marcelo tylko Sobolewski, i to nawet nie raz, a już dwukrotnie nie potrafił przyjąć piłki lecącej na nogę, co doprowadziło dwa razy do groźnej kontry, wystarczyła jedna i przegrywamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie zwalać winy na Pawełka ! On nie nauczył się wybijać piłki - swoją drogą, ale przy bramce 100% winy Marcelo. :/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Dzisiaj fatalnie Sobolewski, Diaz jest zupelnie osamotniony w srodku pola. Poraz kolejny widzimy rowniez, dlaczego Alvarez nie zrobil kariery w Serie A...chlopak nie ma zupelnie dosrodkowania, a ogladalem wszystko spotkania w tym sezonie i nie bylo chocby jednego przyzwoitego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Niech wreszcie Skorża coś z nimi zrobi bo nawet po głupich okrzykach słysze że się z nimi pi.erdoli :/ słychać tylko : gramy gramy, taaaaak taaaaak i brawo brawo jak któryś poda celnie piłke do kolegi ustawionego 5 metrów dalej...
Licze że w szatni padną ostre słowa i w drugiej połowie coś ruszy bo niewyobrażam sobie straty punktów w tym meczu... Jedzeimy z nimi !!!!!!!! ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zespół bez formy, cóż poradzić. Modlić się o remis.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nasze gwiazdy,niech w końcu obudzą sie z zimowego snu i niech zaczną grać porzadna piłke.. Jak narazie jest słabo aż przykre..
Mam cichą nadzieje,ze 3pkt pójda do nas,choć wiem ze cięzko będzie.. pzdr. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|