The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2010, 20:51
Ja mam trochę odbiegające pytanie od tematu czy wszystkie zespoły w naszej ekstraklasie mają ten sam wzór cyfr na koszulkach? Zastanawiam się czy może przypadkiem ktoś wpadł, żeby wzorować się na takich ligach jak angielska.

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.02.2010, 20:57
ZAJEBISTE TE KOSZULKI Z "Tele-Fonika"... Sam bym sobie takową zakupił jakby były w sprzedaży , ale tak jak koledzy wyżej trzeba sie otworzyc na media, ja nie mówie żeby sprzedawać swoją nazwe albo żeby zamiast gwiazdy na trybunach było logo jakiejś firmy dresów, ale trzeba jakoś to podkręcić. Zauważcie np. kibice Barcy kupują tylko, a przynajmniej w większości ubrania NaJk , a nie adidasa, czyli sponsora realu. Co do sponsora na koszulkach to też niewiele się to różni... tyle że u nas nie ma takiego upodabniania się całkowicie z klubem, cuż... może byłoby wtedy lepiej ze sponsorem i całym marketingiem, który u nas jest b.b.b.słabym poziomie ;/ Moim zdaniem musimy mieć dużego sponsora takiego jak Samsung czy Simens, ogólnie duże firmy rtv agd... jest to gigant w porównaniu do bukmacherów...
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 28.02.2010, 21:09
Racja , przypominają się stare dobre czasy Ale nawet nie wiedziałem nic o tym , że zagramy z Tele-Fonika na koszulkach. Kiedy dokładnie zapadła ta decyzja o tym aby grać w dawnym sponsorze Bo w sparingach nasi grali jeszcze bez sponsora na trykocie
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.02.2010, 21:22
To było wiadome w ok 90% po wprowadzeniu w życie ustawy 'hazardowej'. Chyba mało osób było w stanie sobie wyobrazić, że nasi działacze będą potrafili sprowadzić na R22 poważnego sponsora. Jedynym zaskoczeniem to jest to że zamiast TF Kabel na koszulkach mamy logo jak za dawnych lat.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 28.02.2010, 21:43
A no przecież.. nie pomyślałem , dzięki kolego za info TF Kabel : No właśnie to też jest dla mnie zaskoczenie , ale nie ma to tamto według mnie nic nie brakuje tym koszulkom
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 28.02.2010, 22:09
Oglądałem skróty pozostałych meczy, na większości stadionów były reklamy bet at home. Odra na koszulkach miała reklamę firmy bukmacherskiej. Jak to w końcu jest z tym, że Wisła nie może a inni mogą?
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 28.02.2010, 22:30
Sponsor Odry - Fortuna - to stary Profesjonal. Z tego co wiem nie mają w ofercie pokera itp. a więc nie podlegają pod gry hazardowe.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 28.02.2010, 22:32
Tak zastanawiając się innym tropem to widać, że Adidas wchodzi do Wisły Korki Adidasa mieli Boguski, Sobolewski, chyba Głowacki , którzy wcześniej kopali w Umbro =)
Odpowiedz cytując
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.02.2010, 22:54
Adidas szczerze wolałbym Nike jak za starych dobrych lat

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.02.2010, 22:55
Na Odrze był bet-at-home na bandach. Tutaj chyba jednak chodzi o to, że niektóre drużyny ryzykują, a Wisła nie chce ryzykować ewentualnej kary finansowej, która może być wysoka
Odpowiedz cytując
Arturo
Member

Od: 02.2004

Stary 01.03.2010, 08:44
Na Polonii też był bah na bandach, aż waliło po oczach. Mocno ryzykują.

Swoją drogą już KE dobiera się do tyłka Polsce, pierwszym zarzutem jest zbyt szybkie tempo prac i brak notyfikacji Komisji o planowanych zmianach. KE reprezentuje ten sam koleś, który doprowadził do zmiany antyhazardowych przepisów w Grecji. Miejmy nadzieję, że w najbliższym czasie dojdzie pzynajmniej do zawieszenia tymczasowego ustawy na czas sporu. Bo to, że ustawę w końcu trzeba będzie zmienić/uchylić jest pewne.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Arturo : 01.03.2010 o godz. 08:44.
Visca el Barça!
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.03.2010, 16:18
W RMF podali, że Polonia Warszawa będzie miała duży kłopot, bo w związku z banerami bukmacherów na meczu rozpoczęło się postepowanie....
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.03.2010, 16:25
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
W RMF podali, że Polonia Warszawa będzie miała duży kłopot, bo w związku z banerami bukmacherów na meczu rozpoczęło się postepowanie....
Bardzo dobrze za błędy się kara.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.03.2010, 17:51
Super, niech jeszcze zakażą zdobywania goli przez Polskie drużyny.
By na drugi dzień po meczu polityków z kimś tam słuchać ich .......enia na temat poziomu Polskiej piłki.
Ostatnio edytowane przez element : 01.03.2010 o godz. 17:57.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 01.03.2010, 18:00
Chory przepis, wszyscy mówią, że Polska piłka słaba i mało w niej kasy. Znalazły się w końcu firmy, które inwestowały sporo pieniędzy w naszą ligę to ci niby politycy wszystko zepsuli. Mam nadzieje, że niedługo Unia się do nas przypierdzieli za tą ustawę i zmienią to na korzyść klubów.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.03.2010, 18:05
Dokładnie no ale co my możemy my nie reklamujemy bet-at-home wiec inni też niech nie reklamują.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 02.03.2010, 15:02
Nie uważacie, że to trochę dziwne?
http://www.allegro.pl/item944307825_...hia_slask.html

Pamiętam, że w Wiślackim Świecie gdy była zmiana sponsora na koszulkach i nowy wzór, czekało się około miesiąca. Poza tym to logo jest zdecydowanie mniejsze niż na koszulkach, w których grali w Bełchatowie...

Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.03.2010, 22:47
Koszulka z logo TF jest tu http://www.tswisla.eu/k69/Koszulka-M...BRO,p1083.html
Sam się przymierzam do jej kupna zanim wejdzie adaś
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 05.03.2010, 10:48
Może ktoś tam jednak z marketingu myśli. Telefonika wygląda o wiele lepiej od TFKable. Jednak gdyby do tego doszła biała gwiazda a logo SA zostało na spodenkach wtedy byłoby jeszcze lepiej.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.03.2010, 11:25
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Może ktoś tam jednak z marketingu myśli. Telefonika wygląda o wiele lepiej od TFKable. Jednak gdyby do tego doszła biała gwiazda a logo SA zostało na spodenkach wtedy byłoby jeszcze lepiej.
Naprawdę trzeba mózgów od marketingu ze 100-letnim doświadczeniem żeby zmienić napis TFKable na Telefonika
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.03.2010, 19:33
Cholera, z tym adidasem to już pewne? :/
Odpowiedz cytując
Xiński
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 16.03.2010, 16:31
Mnie bardziej od sponsora technicznego interesuje kiedy Wisła pozyska sponsora strategicznego. W końcu z każdym meczem to też strata gotówki.
Dziś Lech oficjalnie podpisał umowę z s.Oliver i już w meczu z Jagiellonią zagrają w koszulkach z tym sponsorem.
Odpowiedz cytując
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Stary 22.03.2010, 17:32
sharkey napisał(a):Wyświetl post
Adidas szczerze wolałbym Nike jak za starych dobrych lat
Za starych dobrych lat był Adidas Nike to chwilowe zaćmienie
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Stary 22.03.2010, 18:09
z Adasiem to chyba pewne, Głowacki, Boguski, Sobolewski grają już w adidasach
Odpowiedz cytując
chester
Senior Member

Stary 22.03.2010, 18:35
a Marcelo i Paweł Brożek w Nike... i ch uj?
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Stary 22.03.2010, 18:36
chester napisał(a):Wyświetl post
a Marcelo i Paweł Brożek w Nike... i ch uj?
Zmienili Umbro, na Adasia. Zobaczymy za pół roku wspomnisz moje słowa
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.03.2010, 13:58
To nie ma nic do rzeczy. Oni nie mają kontraktów z nikim,mogą grać w butach w jakich tylko zechcą i pokazywać się publicznie w dowolnej marki ciuchach.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Komend
Member

Od: 10.2006

Stary 30.03.2010, 17:16

Jezeli tak ma wygladac koszulka, to ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu, ogolnie elegancko sie prezentuje i jestem stanowczo bardziej za Adidas niz Nike
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.03.2010, 17:59
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Zmienili Umbro, na Adasia. Zobaczymy za pół roku wspomnisz moje słowa
Dobre To coś na zasadzie, Brożek i Marcelo już nie kupują w Realu, teraz kupują w Almie. Według Twoich wywodów niedługo taka przykładowa Alma zostanie naszym sponsorem...

Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 30.03.2010, 18:16
Komend napisał(a):Wyświetl post

Jezeli tak ma wygladac koszulka, to ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu, ogolnie elegancko sie prezentuje i jestem stanowczo bardziej za Adidas niz Nike

racja ładna, ciekawie czy cenowo tez wzrosnie ladnie?
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów