|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja mam trochę odbiegające pytanie od tematu czy wszystkie zespoły w naszej ekstraklasie mają ten sam wzór cyfr na koszulkach? Zastanawiam się czy może przypadkiem ktoś wpadł, żeby wzorować się na takich ligach jak angielska.
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ZAJEBISTE TE KOSZULKI Z "Tele-Fonika"... Sam bym sobie takową zakupił jakby były w sprzedaży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Racja , przypominają się stare dobre czasy
Ale nawet nie wiedziałem nic o tym , że zagramy z Tele-Fonika na koszulkach. Kiedy dokładnie zapadła ta decyzja o tym aby grać w dawnym sponsorze ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To było wiadome w ok 90% po wprowadzeniu w życie ustawy 'hazardowej'. Chyba mało osób było w stanie sobie wyobrazić, że nasi działacze będą potrafili sprowadzić na R22 poważnego sponsora. Jedynym zaskoczeniem to jest to że zamiast TF Kabel na koszulkach mamy logo jak za dawnych lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A no przecież.. nie pomyślałem , dzięki kolego za info
TF Kabel : No właśnie to też jest dla mnie zaskoczenie , ale nie ma to tamto według mnie nic nie brakuje tym koszulkom![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Oglądałem skróty pozostałych meczy, na większości stadionów były reklamy bet at home. Odra na koszulkach miała reklamę firmy bukmacherskiej. Jak to w końcu jest z tym, że Wisła nie może a inni mogą?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Sponsor Odry - Fortuna - to stary Profesjonal. Z tego co wiem nie mają w ofercie pokera itp. a więc nie podlegają pod gry hazardowe.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak zastanawiając się innym tropem to widać, że Adidas wchodzi do Wisły
Korki Adidasa mieli Boguski, Sobolewski, chyba Głowacki , którzy wcześniej kopali w Umbro =) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Adidas szczerze wolałbym Nike jak za starych dobrych lat
![]() ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na Odrze był bet-at-home na bandach. Tutaj chyba jednak chodzi o to, że niektóre drużyny ryzykują, a Wisła nie chce ryzykować ewentualnej kary finansowej, która może być wysoka
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na Polonii też był bah na bandach, aż waliło po oczach. Mocno ryzykują.
Swoją drogą już KE dobiera się do tyłka Polsce, pierwszym zarzutem jest zbyt szybkie tempo prac i brak notyfikacji Komisji o planowanych zmianach. KE reprezentuje ten sam koleś, który doprowadził do zmiany antyhazardowych przepisów w Grecji. Miejmy nadzieję, że w najbliższym czasie dojdzie pzynajmniej do zawieszenia tymczasowego ustawy na czas sporu. Bo to, że ustawę w końcu trzeba będzie zmienić/uchylić jest pewne. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Arturo : 01.03.2010 o godz. 08:44.
![]()
Visca el Barça!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W RMF podali, że Polonia Warszawa będzie miała duży kłopot, bo w związku z banerami bukmacherów na meczu rozpoczęło się postepowanie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobrze za błędy się kara.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super, niech jeszcze zakażą zdobywania goli przez Polskie drużyny.
By na drugi dzień po meczu polityków z kimś tam słuchać ich .......enia na temat poziomu Polskiej piłki.
Ostatnio edytowane przez element : 01.03.2010 o godz. 17:57.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Chory przepis, wszyscy mówią, że Polska piłka słaba i mało w niej kasy. Znalazły się w końcu firmy, które inwestowały sporo pieniędzy w naszą ligę to ci niby politycy wszystko zepsuli. Mam nadzieje, że niedługo Unia się do nas przypierdzieli za tą ustawę i zmienią to na korzyść klubów.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dokładnie no ale co my możemy my nie reklamujemy bet-at-home wiec inni też niech nie reklamują.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie uważacie, że to trochę dziwne?
http://www.allegro.pl/item944307825_...hia_slask.html Pamiętam, że w Wiślackim Świecie gdy była zmiana sponsora na koszulkach i nowy wzór, czekało się około miesiąca. Poza tym to logo jest zdecydowanie mniejsze niż na koszulkach, w których grali w Bełchatowie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Koszulka z logo TF jest tu http://www.tswisla.eu/k69/Koszulka-M...BRO,p1083.html
Sam się przymierzam do jej kupna zanim wejdzie adaś ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Może ktoś tam jednak z marketingu myśli. Telefonika wygląda o wiele lepiej od TFKable. Jednak gdyby do tego doszła biała gwiazda a logo SA zostało na spodenkach wtedy byłoby jeszcze lepiej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Cholera, z tym adidasem to już pewne? :/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Mnie bardziej od sponsora technicznego interesuje kiedy Wisła pozyska sponsora strategicznego. W końcu z każdym meczem to też strata gotówki.
Dziś Lech oficjalnie podpisał umowę z s.Oliver i już w meczu z Jagiellonią zagrają w koszulkach z tym sponsorem. |
|
|
|
Звезда изнад свега
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Za starych dobrych lat był Adidas
Nike to chwilowe zaćmienie![]() ![]()
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z Adasiem to chyba pewne, Głowacki, Boguski, Sobolewski grają już w adidasach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Marcelo i Paweł Brożek w Nike... i ch uj?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To nie ma nic do rzeczy. Oni nie mają kontraktów z nikim,mogą grać w butach w jakich tylko zechcą i pokazywać się publicznie w dowolnej marki ciuchach.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Jezeli tak ma wygladac koszulka, to ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu, ogolnie elegancko sie prezentuje i jestem stanowczo bardziej za Adidas niz Nike ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dobre
To coś na zasadzie, Brożek i Marcelo już nie kupują w Realu, teraz kupują w Almie. Według Twoich wywodów niedługo taka przykładowa Alma zostanie naszym sponsorem...![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
racja ładna, ciekawie czy cenowo tez wzrosnie ladnie? ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|