The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2010, 15:05
Pytanie: Gdzie w okolicach ul.Starowiślnej mógłbym kupic dobre halówki i jaki przedział cenowy? Po meczu o F4 jadę sobie pograc lecz nie mam odpowiedniego obuwia. Pomoże ktoś?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Guciu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.03.2010, 01:05
Ma ktos z Was do sprzedania albo orientujecie sie gdzie dostane taniej niz za 200 zeta (bo tyle chca w serwisie) ekranik do nokii 6700 classic takiej?
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.03.2010, 01:20
Guciu napisał(a):Wyświetl post
Ma ktos z Was do sprzedania albo orientujecie sie gdzie dostane taniej niz za 200 zeta (bo tyle chca w serwisie) ekranik do nokii 6700 classic takiej?
Pozdrawiam
na allegro?

wymienic samemu to jest banał, wystarczy 2 piwka i śrubokręt torx
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 04.03.2010, 02:14
Jak wyłączyć w klawiaturze denerwującą mnie opcję powodującą włączanie różnych programów czy też okno wylogowywania kompa. Mianowicie kupiłem do laptopa zewnętrzną klawiaturę dosyć małych rozmiarów i niekiedy zdarzy mi się zamiast klawisza prawy alt nacisnąć umiejscowiony obok klawisz "okienko windows" z literką L co daje efekt w postaci wylogowania komputera. Mega w****iające to jest niech ktoś pomoże !

@

Dzięki szprotson !
Ostatnio edytowane przez tomo : 04.03.2010 o godz. 17:56.
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 04.03.2010, 13:08
gdzie znajdę sklep firmy ZARA wiem że w galerii krk, na bonarce... ale tam byłem i nie znalazłem interesujących mnie butów
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.03.2010, 13:30
Można gdzieś na Dębnikach mecz w dobrych warunkach i przy nie za bardzo rozcieńczonym piwie ogląnąć?

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 04.03.2010, 13:34
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
gdzie znajdę sklep firmy ZARA wiem że w galerii krk, na bonarce... ale tam byłem i nie znalazłem interesujących mnie butów
Sprawdz jeszcze w gal. kazimierz
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.03.2010, 14:05
W plazie jest zara a jako że tam mało kto bywa może być tam to czego szukasz.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.03.2010, 14:31
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Jak wyłączyć w klawiaturze denerwującą mnie opcję powodującą włączanie różnych programów czy też okno wylogowywania kompa. Mianowicie kupiłem do laptopa zewnętrzną klawiaturę dosyć małych rozmiarów i niekiedy zdarzy mi się zamiast klawisza prawy alt nacisnąć umiejscowiony obok klawisz "okienko windows" z literką L co daje efekt w postaci wylogowania komputera. Mega w****iające to jest niech ktoś pomoże !
http://www.darmoweprogramy.org/progr...klawiatury.php

keytweak
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.03.2010, 15:55
Muszę wysłać paczkę za granicę nigdy tego nie robiłem robię to pierwszy raz,wziąłem druczek z poczty a tam Szczegółowe określenie zawartości,czy muszę pisać wszystko co wysyłam?Bo chce wysłać mamie cyfrowy polsat jak i rzeczy prywatne.Druga sprawa chciałem wysłać to kurierem np. DHL ale widzę,że ceny są z kosmosu za paczkę 7 kg opłata 660 zł Czy, w ogóle jest możliwa taka cena? Nie bardzo, się znam bo wysyłam pierwszy raz paczkę za granicę.

edit:

Anglia
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 04.03.2010 o godz. 16:50.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
FLI
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.03.2010, 16:48
A w jakim kraju Mama jest?
Ja wysyłałem firmą taką jak ta (http://www.green-express.co.uk/pl_PL/pricing/) niestety nie mam namiaru na nią teraz, może ktoś z emigrantów Ci poleci jakąs sprawdzoną firmę
pzdr.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 04.03.2010, 16:48
Czy w Krakowie jest jakiś punkt drukujący PDF-y? Chodzi mi o to, że np. wyśle im PDFa przez internet i będę mógł go odebrać wydrukowanego?

Dostanę gdzieś w Krakowie książkę (2 tomy) Jerzego Grębosza ,,Symfonia C++" (a może ktoś z forumowiczów ma odsprzedać )
Odpowiedz cytując
Zaza
Member

Od: 11.2006

Stary 04.03.2010, 17:20
Witam
Potrzebuje tej tapety w całości

Niestety z głownej nie da rady pobrać jej w całości, gdyż ściąga się tylko kawałek.
Ale może ma ktoś tą tapetę na kompie i mógłby mi wysłać...
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 04.03.2010, 18:12
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
Można gdzieś na Dębnikach mecz w dobrych warunkach i przy nie za bardzo rozcieńczonym piwie ogląnąć?
Ciężko. Koło za skrzyżowaniem Zielińskiego z Praską jest Europizza i chyba jest tam TV. Warunki dość...no kameralne to mało powiedziane. Jest jeszcze jakaś knajpa w samym rynku Dębnickim (za kapliczką) ale nigdy tam nie byłam.
A, no jeszcze jest taki bar przy Monte Cassino - ale też nigdy nie byłam.
Trochę dalej można na Podwawelskie się wybrać - przy Wierzbowej jest knajpa. Tylko zapewne zbierze się tam żydowska elita osiedla (15-letnia). Czy to zaleta czy wada, to kwestia gustu

Więcej knajp w okolicy chyba nie ma niestety
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.03.2010, 19:07
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Czy w Krakowie jest jakiś punkt drukujący PDF-y? Chodzi mi o to, że np. wyśle im PDFa przez internet i będę mógł go odebrać wydrukowanego?

Dostanę gdzieś w Krakowie książkę (2 tomy) Jerzego Grębosza ,,Symfonia C++" (a może ktoś z forumowiczów ma odsprzedać )
Kazda drukarnia cyfrowa, kazdy lepszy punkt ksero.Zależy jaki to PDF.
Podejrzewam, że raczej będą chcieli, żebyś zamówienie złożył osobiście, bo jaka gwarancja, że potem zaplaciśz
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 04.03.2010, 19:09
Takie trochę nietypowe pytanie:
Czy można w jakimś urzędzie dostać informację na temat danego domu starości(czy jest legalny jak wygląda tam obsługa itp),i w ogóle gdzie można szukać takich informacji?
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 04.03.2010 o godz. 19:18.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.03.2010, 19:34
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post

W większości dobrych punktów ksero wydrukujesz. Ja nieraz drukuję w punkcie na rogu Karmelickiej i Batorego. Najlepiej wrzuć na jakiegoś pendrive i po problemie.

CO do Symfoni: na pewno kupisz w dobrych księgarniach. Ja szukając taniej trafiłem na ul. Moniuszki. Kupujesz na allegro i odbierasz osobiście u gościa (w piwnicy ma urządzoną małą księgarnie).

"Bo nasza ARMIA to potęga"
Odpowiedz cytując
syeb
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.03.2010, 20:05
jak sie nazywa program do odtwarzania plikow 3.gp
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 04.03.2010, 20:09
Zaza napisał(a):Wyświetl post
Witam
Potrzebuje tej tapety w całości
http://i47.tinypic.com/s66dmv.jpg
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.03.2010, 20:27
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Muszę wysłać paczkę za granicę nigdy tego nie robiłem robię to pierwszy raz,wziąłem druczek z poczty a tam Szczegółowe określenie zawartości,czy muszę pisać wszystko co wysyłam?Bo chce wysłać mamie cyfrowy polsat jak i rzeczy prywatne.Druga sprawa chciałem wysłać to kurierem np. DHL ale widzę,że ceny są z kosmosu za paczkę 7 kg opłata 660 zł Czy, w ogóle jest możliwa taka cena? Nie bardzo, się znam bo wysyłam pierwszy raz paczkę za granicę.

edit:

Anglia
Wes poszukaj w internecie naszych rodzimych kurierow, wiele osob jezdzi busami i za nie wielka oplata(z Anglii biora 1funta za kilo) dostarczy pod wskazany adres- wile razy tak robilem i nigdy nie bylo problemu lub jaka kolwiek firma kurierska ktora swiadczy uslugi zagranica np szybka paczka.

Ale zdecydowanie polecam kuriera male ryzyko ze paczka zaginie a nawet zerowe tak samo uszkodzenie, moze tylko wiecej czasu zajac dostawa bo nik pol polski nie bedzie jechal po mala paczuszke za pare funtow, mi szla paczka tydzien.

http://polskapaczka.co.uk/documents/home.html
http://www.polskastrefa.eu/ogloszeni...170_13939.html
,
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.03.2010, 20:29
syeb napisał(a):Wyświetl post
jak sie nazywa program do odtwarzania plikow 3.gp
Quick Time odtwarza pliki 3gp.
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 04.03.2010, 21:40
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Ciężko. Koło za skrzyżowaniem Zielińskiego z Praską jest Europizza i chyba jest tam TV. Warunki dość...no kameralne to mało powiedziane. Jest jeszcze jakaś knajpa w samym rynku Dębnickim (za kapliczką) ale nigdy tam nie byłam.
A, no jeszcze jest taki bar przy Monte Cassino - ale też nigdy nie byłam.
Trochę dalej można na Podwawelskie się wybrać - przy Wierzbowej jest knajpa. Tylko zapewne zbierze się tam żydowska elita osiedla (15-letnia). Czy to zaleta czy wada, to kwestia gustu

Więcej knajp w okolicy chyba nie ma niestety
Ta na Rynku Dębnickim to jest też pizzeria, jest telewizorek, ale również warunki bardziej niż kameralne, poza tym nie wiem czy tam w ogóle mają C+ Przy Monte Cassino jest "Cafe Best" jeśli dobrze pamiętam - nie byłem w środku, ale też nie sądzę. Ogólnie jeśli chodzi o oglądanie meczów na Dębnikach, to najlepiej u ziomka przy piwie
Odpowiedz cytując
Piettras
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 04.03.2010, 22:08
Wie ktoś jak nazywa się zwierzątko, które oglądało dziś trening naszych piłkarzy? Zdjęcia: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...c_na_treningu/
Odpowiedz cytując
Kaszalot
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.03.2010, 22:16
fretka to jest chyba
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Piettras napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś jak nazywa się zwierzątko, które oglądało dziś trening naszych piłkarzy? Zdjęcia: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...c_na_treningu/
to mi na kune wyglada. tylko w futerku zimowym
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Wygląda jak łasica ale głowy nie daje
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Misiek570
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 04.03.2010, 22:19
A mnie to wyglada na Gronostaja

http://www.msw-pttk.org.pl/galeria/g...gronostaj2.jpg
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 04.03.2010, 22:19
Łasica albo kuna tak mi się wydaje.Chociaż aż takiej białej to nigdy nie widziałem,ale może przegryzła któremuś gwiazdorowi chociaż kable w aucie
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.03.2010, 22:20
jakiś suseł?
a tak na poważnie to jest kuna
Odpowiedz cytując
Rudi5555
Member

Stary 04.03.2010, 22:47
Na bank gronostaj.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów