|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To są koszulki MECZOWE naszej repry
Ostatnio edytowane przez ciacho : 02.03.2010 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
wyp ..... c z takim strojami !! http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html to nie granat - to jakis inne gowno ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tylko żeby domowe były białe! A te jak to określają w kolorze 'obsydianu' mógłbym jako kibic zaakceptować ale jako stroje alternatywne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To sa jawne zarty z naszego narodu przez ta firme. Pomijam juz to cos dziwnego na klacie. Na rekawach kolory Polskiej Flagi sa w odworotnej kolejnosci!! Cyrk i wstyd, przebole jeszcze sytuacje która miala miejsce na igrzyskach z Tomaszem Sikora ale jesli w tym calym betonowym PZPNie sa jakies dziady które mienia sie Polakami i traktuja wlasny kraj(to jest nasza wizytówka za granica) i swoja prace powaznie powinni to wysmiac i nakazac im to zmienic.
Co do odwróconych kolorów to moze ci debile nie wiedza jak wyglada nasza flaga i zaczerpneli wzór z loga Euro 2012? swietny komentarz na onecie mowiacy o tym ze w tych szmatach beda musieli nasi kopacze biegac z rekami do góry..
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 02.03.2010 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To jest jakiś skandal! Jeśli Nike chce sobie robić dziwne kolorowe koszulki to niech eksperymentują na kim innym.
Wysłałem email do PZPN z żądaniem podania kto i dlaczego zaakceptował taki haniebny wzór. Ciekawe czy mendy odpiszą. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
To jest żenada panowie i panie. Jakby to miało coś wspólnego z naszymi barwami narodowymi a tu jakiś granat nie wiadomo skąd zaczerpnięty, który stanowi 95% koszulki i flaga na rękawku Monako czy Indonezji... a ten złoty paseczek na rękawie to już w ogóle mistrzostwo...
szkoda słów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Za słaby jest na to by dostac choc powołanie do formacji ataku reprezentacji Bułgarii obecnie.
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Obecnie w Bułgarii są lepsi napastnicy niż Hristov(berbatov)
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pierwsza 11 na jutrzejszy mecz:
Tomasz Kuszczak - Marcin Kowalczyk, Michał Żewłakow, Kamil Glik, Dariusz Dudka - Sławomir Peszko, Rafał Murawski, Radosław Majewski - Jakub Błaszczykowski, Robert Lewandowski, Ludovic Obraniak. Nareszcie Darek Dudka wrócił na pozycje, która wg. mnie jest dla niego najlepszą i jedynie ją jakoś w miare ogarnia ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może i lepiej żeby stroje były granatowe? Przynajmniej swoją grą nie będą hańbic naszych prawdziwych barw? ^^
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A niech nawet będą różowe byle orzełek na piersi był
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Bo nie umie kopać lewą nogą.![]()
.
. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.nike.com/nikeos/p/nikefoo...02&pgid=&p=PDP
Zdjęcie nr dwa. Poland, Holland - what's the difference?!
Ostatnio edytowane przez Krissu : 03.03.2010 o godz. 14:47.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciekawe czy wybiegną z napisem Nederland dzisiaj
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.03.2010 o godz. 14:50.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na olimpiadzie występujemy pod barwami Monako, koszulki piłkarskie mamy w kolorach Holandii z orłem na piersi i napisem 'Holandia' na plecach? Czy to jest zbieg okoliczności, a może sobie robią z nas jaja na arenie międzynarodowej. Oby wyciągnęli wnioski na przyszłość i raz na zawsze zapamiętali
POLSKA (ang. Poland) Barwy: BIAŁO-CZERWONE Flaga: BIAŁY na górze, CZERWONY na dole. Jeżeli jest powieszona pionowo to BIAŁY ma być z lewej strony a CZERWONY z prawej!! Czy to kur*a tak trudno tym tępakom zrozumieć |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() WTF? o której mecz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Postawiłem u bukmachera na wygraną Bułgarii. Niech reprezentacja PZPN mnie nie zawiedzie ^^
Ale odlatują fuszerkę - już 2 raz puszczają hymn Bułgarii - goście są zaskoczeni |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
poje**** ptaszka w dup**
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Słychać, że dużo Legii na stadionie bo lecą bluzgi na KSP i "pozdrowienia" dla ITI.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Najlepszy byl komentarz po tym jak trybuny zaspiewaly ,,PZPN,PZPN J..C,J...C PZPN" - ,,Najwidoczniej kibicom na trybunach nie podobaja sie stroje naszych pilkarzy"HAHAHA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To parodia a nie mecz - stadion jak w Kopydłowie , stroje jak z wiejskiej drużyny i te czereśniaki z Legii z tym ITI są już irytujący!W dupie mam ich konflikty z właścicielem!niech się wykastrują publicznie to może wtedy zwrócąna siebie uwagę,,MAło tego , śpiewają na Polonie że jest stara k...!Na meczu kadry!Jak byłem młodszy to z niecierpliwością czekałem na mecze S-kadry a teraz?ehh... Jesteśmy w D.U.P.I.E.!!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Włączam mecz i się zastanawiam gdzie Polska? myślałem, że w tych granatowych strojach to...Bułgarzy a na biało zielono to my
![]() Bati_NS_TSW Maciej Szczęsny Endrju 1906 a na Sportklub Anglia-Egipt zaraz przełączam bo usnąć można....
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 03.03.2010 o godz. 21:13.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam nurtujace pytanie, kto to komentuje, jakis pilkarz byly tylko nie moge przypomniec jak sie nazywa
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyzby stroje narodowe to uklon w strone stadionu na Konwiktorskiej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś woli na niemieckim ZDF leci meczyk Niemcy -Argentyna , a na RaiUno Włochy - Kamerun .
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fantom nie pij jak masz wolne te stroje sa granatowe
![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009