|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szkoda że nie wpuścili Mariusza
Wtedy każdy Wiślak miałby gola na koncie w tym meczu ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Komentarz o 1B i meczu z nią na Ursynowie mnie zmiażdżył
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gra Małeckiego woła o pomstę do nieba. Jemu nic , kompletnie nic nie wychodziło. Nie strzelił chyba z metra do pustej bramki, nawet lekkie dośrodkowanie z boku pola karnego mu nie wyszło dzięki czemu strzelił bramkę , kilka razy podął do przeciwnika , czasami nie wiedział co zrobić z piłką nawet raz przeszkodził Pietii w dojściu do piłki, sam Piotrek Brożek miał do małego kilka razy spore pretensje że ten mu źle podał albo nawet nie podał i w ogóle porażka. Nawet piłkarz Mistrza Polski bez przygotowania powinien coś sobą reprezentować, chyba że nie wytrzymał "presji"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Razi mnie ta nonszalancja w grze naszych reprezentantów.
To piętka, to jakieś dziwne zagrania, jakby byli mistrzami świata. Smuda powinien przywrócić ich na ziemie... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem narzekania.
Czy wy naprawde sie spodziewaliście, że zbieranina kopaczy z polskiej ligi, oderwana w środku zimy od PESa(jak ktoś to ładnie ujął wcześniej) zagra tu pare piłek z klepki, zaprezentuje kombinacyjne akcje itp? Że Małecki, który w szczycie formy nie potrafi przyjąc dobrze piłki teraz będzie czarował jak Messi? Tosik, Sadlok, Nowak jeden z drugim, itp itd zagrali tak jak umieją, czyli słabo. Nie widzę powodów do narzekania, wszak cały turniej przebiegł planowo! Bęcki od w miare rozgarniętych Duńczyków, wygrane z amatorami. Poziom przewidywalny, wyniki oczywiste, wystarczyło sobie poprostu nie robić nadziei na jakieś przejawy wirtuozerii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co Wy narzekacie, przed strzeleniem bramki przez Piotrka Brożka wymieniliśmy więcej podań jak Barcelona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
może jestem mało obiektywny, ale wg mnie najlepszym zawodnikiem na placu był Maciej Iwański.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wy tak na poważnie grą reprezentacji się przejmujecie he, he, he. Czy tak z nudów bo liga nie gra ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polska - Singapur 6-1 (2010.01.23)
Wszystkie bramki w 1 pliku, bez hasła Kod:
http://hotfile.com/dl/25437615/b3c1031/2010-01-23_Polska-Singapur_6-1.zip.html
Ostatnio edytowane przez Szymonito : 23.01.2010 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnie 10 minut meczu nadawałoby się na kasetę "futbolowe jaja"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Też właśnie końcówkę widziałem i obrona Singapuru skojarzyła mi się z tym filmikiem http://www.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czyli mecz 'kupiony'
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html - jesli to jest prawda, to kolejne kompromitujace zachowanie ze strony Smudy, a to dopiero kilka miesiiecy pracy... Cos mi sie wydaje, ze Franciszek nie doczeka do EURO.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobrze Smuda zrobil, drugi raz juz nas nie zaprosza na to gowno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A mnie się nie podoba, gdy ktokolwiek z orzełkiem na piersi zachowuje się jak burak.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Oczywiscie.
Reprezentujac kraj reprezentuje kazdego Polaka. Zachował sie jak burak, bo jest burak. tyle. na takie tajlandzkie turniejej, to powinni w znacznikach biegać, bez NIKE, orzełków, herbów ani czegokolwiek co moglo by oznaczac, ze ta przypadkowa zbieranina ludzi nazywa sie REPREZENTACJA ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Smuda jedzie do Polańskiego.
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,75...lanskiego.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,R...wiadomosc.html
Dla reprezentacji Polski i nie tylko to bardzo wazna wiadomosc. Kto wie czy to nie jest pierwsza udana rzecz jaka zrobil PZPN w ciagu ostatnich 15 lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeśli w sierpniu nasz stadion bedzie oddany do uzytku to rozergrany na nim zostanie mecz Polska-Wlochy
info sportowefakty.pl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Delura chce grac dla Polski.
http://www.efakt.pl/Michal-Delura-mo...y,65153,1.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nowe stroje naszej reprezentacji. Co to ku**a jest? Prima aprilis?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
nike jak koszulkę rozkmini(zwłaszcza wyjazdowe patrz- Barcelona) to nie wiadomo czy śmiać czy płakać. Ten granatowy wzięty głęboko z dupy, rękawy przynajmniej by zrobili normalnie a nie Monako(olimpiada się kłania).
Poza tematem ciekawa strona, oglądałem stroje reprezentacji na MŚ to widzę kapitalną koszulkę Holandii. Ciekawy pomysł na Słowenię, chociaż ten seledyn też trochę z dupy. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może , czy Hristov zagra jutro przeciwko naszej reprezentacji ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale mnie wkurzyli tymi koszulkami. Ludzie, to są jakieś jaja!
Troche szacunku dla barw narodowych!!! Kto zaakceptował ten projekt Bo to, że ktoś w firmie tekstylnej NAJKI coś takiego wymyślił to mnie akurat nie dziwi |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Plastman. Pamiętaj że firma Nike lubi ZASKAKIWAĆ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
TO jet skandal takie koszulki mieć ten kto zaakceptował ten projekt ma chyba nie równo pod sufitem to,że reprezentacja gra beznadziejnie nie znaczy,że piłkarze mają beznadziejnie wyglądać szacunku trochę dla barw.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Może to miało być Holland a nie Poland? Barwy wzięte z flagi Holandii, akurat były wolne, bo oni sobie grają w pomarańczowych...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|