|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To pozostaje nam czekać.
Liczę na jakąś niespodziankę jeszcze. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to sie wszyscy mocno roczarujecie
nikt juz nie przyjdzie,poza tym jesli jakimś cudem ktos by sie trafił to i tak o 24 nikt Wam o tym na stronce nie napisze bo nikt nic do jutra wiedział nie bedzie :] |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jesli nie przyjdzie nowy napastnik do 24 to trzeba bedzie kogos spalic na stosie.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie i Panie Ba, Hristov , Brożek czy nam się to podoba czy nie to już piłkarze Wisły Kraków i piszemy o Nich w temacie Nasi Piłkarze – fakty …………….a nie tu
I bardzo proszę jeśli komuś chcecie wyrazić swoją a) Sympatię b) Poparcie c) Złość d) Rozczarowanie e) Niewiarę Róbcie to privie a nie zaśmiecajcie tematu |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No i okienko zamknięte. Ciekawe czy coś sie wydarzyło dobrego dla nas ?
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Makinwe mozna juz wlozyc w półke z Bajkami dla dzieci.
Dołaczy ona do innych tytułow "Bajka o Kluivercie w butach ","O dwoch takich co w samolocie siedziało ","Kapitan Nei","Mohamed Kallon i 40 rozbójników" ,"Appiah w krainie Liliputów" zawsze lubiłem bajki ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 02.03.2010 o godz. 00:56.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Hahahah, Kapitan Nei mnie rozniosl!
Ta bajka o Makinwie nosi tytul "Quo vadis" i ma bardzo smutne zakonczenie! Dobranoc, do nastepnego okienka! ![]() Powód: :O
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 02.03.2010 o godz. 00:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Przynajmniej można było się łudzić, że coś w klubie się ruszyło... Budowa drużyny na LM itp. Niestety to jest Polska i dalej jesteśmy w dup... pośladkach. Wzmocnień żadnych... tylko uzupełnienia składu. Możecie mówić, że czego wymagam, że nie ma pieniędzy itd. Tyle, że to gó.no prawda. Chce się istnieć w Europie trzeba inwestować pieniążki w klub, a nie ściemniać kibiców "transferami", których tak naprawdę nie ma... Gdzie jest bramkarz który umie wybić prosto piłkę i nie puszczać w co drugim meczu babolów, gdzie jest rozgrywający, który potrafi podać prostopadłą piłkę do napastników (Ba miał obiecujące 10 minut w Bełchatowie, jest nadzieja) i na deser gdzie jest napastnik, który wykorzystuje chociaż 50% sytuacji sam na sam (przepraszam, ale jaki poważny klub ściąga do siebie zawodników bez ogrania i w tzw. dołku)? Nawet Cleber zauważył co się dzieje z klubem i odważył się na wypowiedź o ściągnięciu do klubu obiecującego zawodnika, po zakończeniu kariery... Ehhh czy kiedyś ****. dożyję dnia, że Wisła będzie walczyć o najwyższe cele w Europie? Bo na razie kopiemy piłkę na krajowym podwórku, które jak się okazuje jest jednym, wielkim bagnem...
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Piettras : 02.03.2010 o godz. 01:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Byle Ba był w stanie grac i Bułgar okazał się wzmocnieniem a będzie dobrze.Budowa drużyny na LM...Było by fajnie przejść Estończyków,Węgrów,Kazachów i tym podobnych ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
|
Podpisał, nie podpisał, moze nigdy nie bylo tematu?
Nie rozumiem za bardzo dlaczego dzisiaj mowicie z tak wielka pewnoscia o tym co zaszlo. Przeciez padlo juz w tym temacie kilka razy stwierdzenie (ktore jest dosc oczywista prawda nie od dzs), ze nawet JESLI ktokolwiek zostal zakontraktowany w godzinach wieczornych (a moze nawet popludniowych), to dowiemy sie tego J U T R O na konferencji (ktora zostanie zorganizowana, jezeli jeden lub wiecej XYZ dostalo angaz w Wiśle).
Cytat:
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 02.03.2010 o godz. 02:06.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.03.2010 o godz. 02:47.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Z tego co pamietam to Andre Barreto zakontraktowalismy zaraz przed zamknieciem okienka, tylko wtedy chyba odrazu byl komunikat.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a może po dzisiejszym treningu coś się dowiemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos kiedy jest najblizsza konferencja prasowa Wisly , oraz w jakich godzinach?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nikogo już nie będzie. Gdyby został zakontraktowany wczoraj przed północą, to co najmniej od dzisiaj od 8-rano wisiała by już o tym informacja na oficjalnej stronie klubu
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Więc teraz kluczowe pytanie to co dolega Pawłowi i jaka będzie przerwa. Jeśli dłuższa to mamy poważny problem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sytuacje kadrową mamy lepszą niż w zeszłym sezonie a tu panika jakbyśmy spadali z ligi.
Problemem jest to jak Skorża przygotował drużynę do sezonu... Kolejny sezon wybijanki na oślep z pominięciem pomocy, zero akcji na jeden kontakt, brak schematów rozgrywania piłki.Mecz z Bełchatowem to jeden wielki chaos. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiedż z oficjalnej- Na dziś nie jest planowana żadna konferencja prasowa czyli juz definitywnie po transferach dla tych co jeszcze się łudzili
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
zawsze można podpisać z zawodnikiem z kartą na ręku, ale bądź mądry i znajdź zawodnika wysokiej klasy!:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ale to chyba obowiązuje z zawodnikami z polskiej ligi? Nie można w ten sposób ściągnąć nikogo z innej ligi... Nie wiem, tak mi sie obiło o uszy....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
:FraMat Nie ma znaczenia z jakiej ligi - ważne żeby nie był związany kontraktem z klubem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@FraMat - Z jakiej ligi
Jeśli zawodnik jest bez klubu z kartą na ręku to znaczy, że nie gra w żadnej lidze ![]() Dudu został pozyskany w środku sezonu bez problemu. Niech skauci ostro pracują teraz bez czekania na rozwój wydarzeń. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Oj Wiecie, marzy mi się, żeby nasza Wisełka stała na poziomie organizacyjnym i sportowym takim jak prezentuje np. CELTIC. Tam wszystko jest wiadomo z góry, brakuje napastnika- kupują napastnika, wykładają kasę na niezłych młodych zawodników i zarabiają. Tak generalnie funkcjonuje większość klubów francuskich, a liga francuska stoi na wysokim poziomie. Dlaczego u nas się tak nie da?:( Mam nadzieje, że jak powstanie stadion i centrum treningowe (są jakieś plany?) to coś się ruszy, bo na razie nędza i marazm, aż szkoda tegorocznej edycji europejskich pucharów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
NIE KU***! Przez kilka lat mielismy druzyny utworzoną przez najlepszych ligowców, i oni grali na swoim poziomie i reprezentowali pewien styl. Niestety upłynęło troszke wody w Wiśle, i juz nie sa tak szybcy tak niezli jak byli kiedyś. W tym momencie, na miejsce starych wyjadaczy przychodzą młodzi zawodnicy, wychowankowie. Etap ten jest powolny, gdyz nie mozna calej druzyny od razu wymienic. (Orest Lenczyk ktorego uwazam za dobrego trenera powiedział że jak grali z juniorkami Dynama Kijów, to 10 z nich by wział i by mieli plac w jego zespole.) A czy my mamy takich juniorów, którzy od razu uzupełnia druzyne? Niech kazdy sam sobie odpowie na to pytanie. Jeśli takich graczy NIE MA, to starych wyjadaczy zastepuje sie innymi wyjadaczami. A co jesli na takich wyjadaczy nie ma pieniedzy? Wtedy sie szuka WOLNYCH zawodnikow, ktorzy skoro są WOLNI najwidoczniej są słabsi od zawodnikow majacych kontrakty. Oczywiscie licze ze taki Issa Ba, nie bedzie hitem meczu z PGE tylko bedzie naszym motorem napędowym. Przykład Marcelo pokazuje ze da sie sciagnac za darmo wolnych zawodnikow. TYlko ile czasu mozna jechac na jednym farmazonie? Udało sie 2 dobrych, to nie znaczy ze reszta zawodnikow z karta na ręce bedzie rownie ciekawa. Dlatego jesli ma mi zalezec na budowaniu polityki transferowej klubu, i odpowiednich pionów szkoleniowych, jestem swiadom tego ze nie bedzie to trwało rok czy dwa tylko z 10 lat. I jestem świadom tego ze bedzie w ch** męki by przez to przejsc. I to nie byle porażka z Gks Bełchatów. Pamietajmy ze mamy 8 zawodnikow kontuzjowanych !! I to nie byle jakich, tylko zawodnikow wzmacniajacych skład. Nie ogladajcie Barcelony i Realu, to zrozumiecie polską pilkę.24 liga w Europie, a wy oczekujecie cudów na kiju ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Koniec spekulacji - nikogo już więcej nie pozyskaliśmy:
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...5,7618395.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie ma co wpadać w panikę cud ze chociaż tych zawodników ściągnęli. Teraz musimy obronić MP a jak będzie stadion nowy sponsor może sie pojawi to i jakis zawodnik przyjdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No nic trudno pozostaje tylko wygrać ligę i myślę,że Boguś da trochę kasy na LM tym razem może będzie lepiej.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|