|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czy ktoś z Was może wie gdzie można sobie zobaczyc w internecie mecz naszej ekstraklasy Korona-Jagiellonia ? Z góry dziękuje za jakiś adres
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
linki sa na www.soccer-live.pl albo meczyki.pl
- ibutti: sproboj sciagnac banner killera (http://bk2.prv.pl/) moze cos pomoze |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Internet od UPC na bierzanowie ktos urzytkuje w tym pakiecie Fiber 25?
Przerywa działa dobrze? Jak z rozdzieleniem sygnału przez router? Jest jakiś problem? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kamil Dzięki dobry człowieku
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie do grających w Wygraj Ligę: czy wysłanie SMS'a jest konieczne, aby dokonać transferu/zmian w składzie!? Z góry dzięki za odp.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Przerywa w sumie rzadko z rozdzieleniem nie ma żadnego problemu. Inna sprawa czy to 25 będzie rzeczywiście 25. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy jest dostępna gdzieś jakaś lista nsazych fanklubów ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
mógłby ktoś kto zna niemiecki napisać jak odmieniają sie czasowniki z auf? i podać kilka prostych przykładów do tego. Z góry dziekuje
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pomoże mi ktoś z rozszyfrowaniem pozostałych, nieodganiętych autografów - ważna sprawa.
http://i46.tinypic.com/rt0377.jpg 1. Mauro Cantoro 2. Mariusz Pawełek 3. Marcin Baszczyński 4. Wojciech Łobodziski 5. 6. 7. Sebastian Janik (?) 8. Pablo Alvarez 9. Junior Diaz 10. Sebastian Leszczak 11. Ilie Cebanu 12. 13. 14. 15. Tomasz Dawidowski 16. Mariusz Jop 17. Radosław Sobolewski 18. Piotr Brożek 19. Piotr Ćwielong 20. Rafał Boguski 21. Filip Kurto 22. Łukasz Jarosiński 23. 24. Cleber |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy 13 i 14 to nie jeden autograf? Kamil Rado?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Też mi się tak wydaję ze to jeden autograf.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A to se przywłaszczył miejsca skurczybyk
, a jak z innymi? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pozostałych nie wiem niestety.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://img.webme.com/pic/k/kolekcjas...oporczyki1.jpg
Czy proporzec po lewej ktoś by kupił? Ile byłby wart? Fotka zapozyczona ze strony o kolekcji forumowicza putinm. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
np czasownik aufstehen (wstawać) robimy to w taki sposób, zeauf dajemy na koniec zdania! np Ja wstaje o 8. Ich stehe um 8 Uhr auf. a jeżeli Ci chodzi o samą odmianę to zapisuje się to: ich stehe auf wir stehen auf du stehst auf ihr steht auf Er/ sie/ es steht auf sie/ Sie stehen auf |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
jakie są zasady dogrywki teraz w finale hokeja? nagła śmierc czy do końca graja i w razie remisu karne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jest na forum ktoś z serwisów Wislaportal i Wislasoccer?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na olimpiadzie graja 20 minut dogrywki i pozniej rzuty karne. W NHL w sezonie gra sie 5 minut i karne, w fazie playoff gra sie do strzelenia gola. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ma ktos Nokie 5130
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ojciec korzysta z tego modelu. Ogólnie chwali. Z moich doświadczeń wynika, że ma trwały( jeśli chodzi o zarysowania), jasny, ładny wyświetlacz.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A nie zawiesza mu się lub coś w tym stylu?
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Posiadam prawie 2 rok (5130XM). Nie wiem do jakich celów (oprócz telefonowania) zamierzasz ją jeszcze wykorzystywać ale mogę powiedzieć że to dobry telefon. Nie zdarzyło mi się żeby się zawiesił. Od nowości praktycznie nie wyłączany a bateria trzyma dobrze. Jak najbardziej polecam.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja mam ten model telefonu i nie narzekam, nie zawiesza się, nie rysuje bateria też w miarę trzyma.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma z was ktoś Sony Ericsson W595s czy polecacie go?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie jakie byscie jeszcze polecili strony pokrkoju:
osloskop.net czy osiolek.pl Co jeszcze jest wartego uwagi |
|
|