|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zaczyna się,znów wesoło na konwiktorskiej. Powiem Wam tak,dwa meczu i Bakero nie ma między nami
Dwa remisy albo jedna porażka i gość leci. http://www.weszlo.com/news/4563 ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Wojciechowski może za trenerkę się weźmie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ten cały Wojciechowski to myśli pewnie , że każdy trener którego musi sprowadzić ma prowadzić od zwycięstwa do zwycięstwa Polonie. Nie z takim składem panie Wojciechowski. Drużyną jak na nasze warunki uważam , że przeciętna , daleko jej do Mistrzostwa ,Pucharów a tym bardziej do LM o której Wojciechowski chyba myśli przy zatrudnieniu jakiegoś szkoleniowca z dość dobrze znanym nazwiskiem
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie powiedział nic nowego w stosunku do tego co jest w biografii. Nadal Legia jest jedynym klubem pozbawionym mistrza ze wzgledów korupcyjnych, bo tak chciał teren. Mimo ze w ciagu ostatnich 20 lat pewnie 50% mistrzów bylo kupionych. I takie jest przesłanie tego wywiadu.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
a po drugie to dalej domagacie sie tego MP? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To juz napisałeś Ty, nie ja.
Cytat:
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
i mam ku temu przesłanki aby "święcie" w to wierzyć
![]() pytanie co jest żenada domaganie sie takiego MP ?
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 01.03.2010 o godz. 17:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Amica chyba klepnie Rodionowa i podejzrewam ze bedzie to dla nich duze wzmocnienie.
Jakby nie bylo atak beda miec calkowicie kompletny pod kazdym wzgledem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niestety kolejny gracz,którym interesowaliśmy się przejdzie nam koło nosa przez naszą chytrość wiem wiem klub jest w dołku finansowym ale czy nie warto zaryzykować?
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Przy obecnym trenerze? Nie warto...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zazdroszcze dobrego samopoczucia wiec
![]() Cytat:
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
ps. pisanie o tym, że 'my ochoczo wzięliśmy sobie ten tytuł i się nim cieszymy' może sobie odpuścić, bo jest równie żenujące. ps2. ten nowy Mołdawianin z Cracovii jest niesamowicie szybki. Jeśli będzie miał choć zalążek techniki to pare bramek dla nich strzeli. ps3 - cholera, mówią żeby dziś nie włączać
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 01.03.2010 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby miał zalążek techniki to by do nich nie trafił. Dwa mecze i chłop zniknie w szarzyźnie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
]. Dlaczego mam uwazac, ze Legia kupila, a te mecze byly czyste? Mam dokładnie takie same podstawy by twierdzic to i to. Ot, po prostu teren przegłosował jedno, a drugie miał w dupie. Myslisz, ze jakby Legia wygrala 2-0 w KrK, a ŁKS 7-1 z Olimpia to ktos by sie przejał?Cytat:
Cytat:
![]()
Habemus Dubletum
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jedno pytanie - czemu piszesz "teren" ? Co to jest teren?
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prezydium Związku PZPN - Ci co głosowali decyzje. Z Warszawy chyba tylko Kulesza (byly gracz... Gwardii i Polonii Warszawa). Wynik 5-4. Nie 9-0.
Proponuje przenieść się na pw, a nie zasmiecać temat ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Owszem, nie złapano. Cóż, pozostanie nam zrzec się mistrzostwa na rzecz Legii. Żeby była jasność - to nie moje czasy, wtedy byłem naiwnym gówniarzem. Bardzo możliwe, że każdy wtedy kupował/sprzedawał. I nawet rozumiem rozgoryczenie, że tylko wojskowym zabrano tytuł. Ale gdyby Lech był w sytuacji Legii, nie miałbym czelności domagać się odzyskania tego tytułu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, trzeba honorowo przyznać się do winy. A tak na marginesie, to na licencji jakiej gracie i czemu?Jakieś niejasności były a nie jestem w temacie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie osobiście mierzi, kiedy zarząd Lecha próbuje uniknąć odpowiedzialności poprzez odcięcie się od czynów korupcyjnych WKP. Ale ja nie jestem w zarządzie, nie mam na to wpływu. I wbrew temu co sądzisz, nie jest to dla mnie (i wielu mi podobnych) komfortowa sytuacja. Ale oczywiście nie przestanę z tego powodu kibicować mojemu klubowi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie można zrzec się czegoś czego się nie posiada
![]() ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Troche dystansu
![]() ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,76...__nie_gra.html Jak niewiele potrzeba do szczęścia dziennikarza
Rozumiem , że po jednej porażce będą zwalniać Zielinskiego hehe ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
http://www.efakt.pl/Wisniewski-chce-...y,64536,1.html
to ten od Hydrozagadki? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...-na,nId,239987
Polonia Warszawa zostanie ukarana za reklamę hazardu? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale "Fortuna" o ile o to Ci chodzi, jest to firma zarejestrowana w Polsce, a takie mogą się reklamować
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 02.03.2010 o godz. 13:30.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
022 - Ty mówisz, że powinni wam wrócić Mistrza, bo ciała dawali wszyscy. To żaden argument
Bo ja twierdzę, że skoro wszyscy byli s.wieni, to MP nie należało w ogóle przyznawać. Ale się Tobie nie dziwię, bo argumenty Legionistów za 93 rok wymykają się jakiejkolwiek logice. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|