The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
massoud
Banita

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2010, 18:14
jak na Mistrzów Polski - powinni się wstydzić.
i jak nie mieliśmy napastników - to nadal nie mamy.
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.02.2010, 18:14
"Czy wygrywasz, czy nie..."

Dzisiaj mecz fatalny. Ale na upartego patrząc zabrakło szczęścia i remis a nawet 3 punkty by były.
Najgorszy na boisku dziś Diaz, chociaż Pawełek też niezłe cuda odpieprzał... przynajmniej gola nie zawinił...

Za to doskonale pokazał się Ba, który w krótkim czasie zrobił więcej niż cała reszta.
Hristov przeciętnie, ale są nadzieje.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 27.02.2010, 18:15
mic napisał(a):Wyświetl post
To nie sa kibice Wisly, to sa kibice sukcesu
Co Ty mi tu będziesz morały prawił! Chodzę na Wisłę od 1978 roku i mam prawo krytykować, jeśli mi się coś nie podoba! A k...wsko mi się nie podoba! Co, moim obowiązkiem jest pianie z zachwytu nad każdym , nawet zrypanym meczem? Bo co, bo jak nie to nie jestem prawdziwym kibicem?

Trzeba być ślepym jak kret żeby nie widzieć, że na polskie warunki mamy najlepszy skład a jedyne, czego nam jeszcze trzeba, to normalnego trenera! Maciej "Liga będzie ciekawsza" Skorża" od miesięcy nie jest w stanie poukładać tych klocków!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Przynajmniej liga będzie ciekawsza.
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stwierdzic trzeba jedno Wisla nie ma zadnego najmniejszego pomyslu na gre... Zawodnicy nie graja zle nawet i Diaz moglby byc pozytkiem ale nie to ustawienie i nie ten kompletny brak taktyki... Niestety Skorza (choc dlugo w niego wierzylem) nie dal rady...
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Naprawdę, to co pokazały te piłkarzyny dziś to tragedia, prawdziwa tragedia. W pierwszej połowie wogóle podań nie potrafili wymienić. Dlaczego grał Diaz? Spartolił tyle akcji, że najlepiej by go wysłać na Księżyc.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 27.02.2010, 18:16
Andraż, Issa dwie wyróżniające się postacie, szczególnie Ba zrobił na mnie wrażenie i myślę że jednak się nam sprzyda.

Dla tych co tak narzekają ciekawe, czy jakby zamiast tego słupka i poprzeczki wpadły bramki czy wy, eksperci piłki nożnej byliście tacy anty?
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
Szary007
Member

Stary 27.02.2010, 18:17
Przynajmniej Issa Ba cos probowal pod koniec. Nie chce mowic, ze wszedl za pozno itd., ale wg. mnie to on dzis zaslugiwal na wiecej niz 15 minut.
Wielkie Derby Krakowa
- są częścią polskiej piłki, a w ich losach, niczym w lustrze, odbija się historia Polski. Przetrwały zabory i dwie wojny światowe. Nie udało się ich zniszczyć nawet Adolfowi Hitlerowi.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.02.2010, 18:18
Diaz zajebał mecz w moim przekonaniu. Brawo dla Ba , Kirma, Hristova jak na 1 raz, Sobola, Głowy.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Niestety, 12 zawodnikow prezentujacych jako taki poziom w kadrze na to spotkanie, to zdecydowanie za malo. Przynajmniej jeszcze tych 3-4 pilkarzy potrzebujemy.

Pierwszy mecz ligowy w tym roku i praktycznie walka o MP zaczyna sie od nowa.

P.S - Diaz nie jest od rozgrywania pilki...to Jirsak zgral slabiutko.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 27.02.2010 o godz. 18:20.
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Posłuchajcie!
Nie tylko ja mam dość kibiców sukcesu i innych niby-fanatyków!
Przegraliśmy- stało się. graliśmy na wyjeździe, z drużyną z czołówki, bez kilku podstawowych graczy!
Dajcie sobie do cholery spokój! Czasem przegrać czas. Piłkare (w większosci) nie popisali się, ale to nie koniec świata! mamy dużo kolejek! i dwa punkty przewagi! AŻ DWA PUNKTY!
Odpowiedz cytując
matssman
Junior Member

Od: 02.2010

Oj nie placzcie tak liga dopiero ruszyla nawet dobrze ze przegralismy - zimny prysznic sie przyda no i runda bedzie ciekawsza.. Wisła TO MY a nie ta zgraja najemnikow, pamietajcie.
Odpowiedz cytując
tomaso
Senior Member

Stary 27.02.2010, 18:19
tragedia! i oni beda mowic ze graja sparing z 3 liga zeby dobrze zagrac w belchatowie?! poziom i zaangazowanie dramatycznie slabe ! ile mielismy skladnych akcji ile okazji w calym meczu 2 , 3? kopacze i tyle...
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

massoud napisał(a):Wyświetl post
Oceniasz zawodnika który przyszedł dzień przed meczem właśnie po tym jednym meczu?!

Coraz więksi deb.ile na tym forum...
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Wszyscy zagrali kichę a to oznacza że wina jest w przygotowaniach....
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Kirm, Ba i Malecki, Marcelo to w tej chwili cztery nasze najwieksze gwiazdy.

Panowie. Ok rozumiem ze moglo wam sie nie podobac. Mnie tez sie nie podobalo, ale jesli krytykujecie to chociaz wezcie przyklad z kolegi DarekK_11 i krytykujcie konstruktywnie, a nie po jednej porazce Skorza Won, out czy **** wie tam jak wy mowicie. Wyzywac kazdy potrafi. Krytykowac juz nie.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Dzisiaj nie bylo niczego.

Nie ma zespolu.

Nie ma pomyslu.

Nie ma gry.

Nie istniejemy...porownujac to my niestety z meczu na mecz gramy coraz gorzej i ta tendencja sie utrzymuje od kilku lat...
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 27.02.2010, 18:20
Wszyscy zagrali kichę a to oznacza że wina jest w przygotowaniach.... Terzotti out
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Słabizna. Ciężko kogokolwiek wyróżnić. Może kilka akcji Kirma na plus, nieźle rokujący Ba, a Hristova można zrozumieć. Reszta, niestety łącznie z Sobolem zdecydowanie zawiodła. W pierwszej połowie to chyba im się nie chciało, z prawdziwą determinacją zaczęli grać momentami od około 60 min, co miało potwierdzenie w sytuacjach, które wtedy były najgroźniejsze... Przykro!

W okolicach 83 min. było wyraźnie słychać krzyk jakieś osoby zza boiska (Skorży?) - "Jezus Maria, ludzie!" - i to chyba najlepiej oddaje dzisiejszą postawę naszych gwiazdek.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Normalka.... czego sie spodziewaliscie? Bez napinki.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Powiedz mi czym niby Kirm się wyróżniał? Bo dla mnie to jeden z najsłabszych zawodników meczu? Szczególnie na jego chujowość gry wpływa fakt ze przeszedł caly cykl treningowy w przeciwienstwie do np ultra słabego Sobola.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.02.2010, 18:21
Nawet jakbyśmy wygrali to nie usprawiedliwiało by to naszej słabej gry..
Mam nadzieję że Issa będzie gotów na 90 min w następnym meczu

emocje opadają... pozostaje tylko smutek...

Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 27.02.2010, 18:22
Kiepsko to wygląda, nie dlatego że przegraliśmy i Legia traci już tylko 2 tygodnie, ale dlatego, że wszytko się poplątało.

W obronie burdel, przy bramce piłkarz który dośrodkował miał 2 wyjścia które można by zamienić na setkę, wybrał jedną no i bramka, a to przecież Głowacki Marcelo stanowili trzon drużyny w tamtej rundzie.

W pomocy nie widoczny Boguski, na tak którego liczyłem, Jirsak tragedia, Ba coś próbwał, ale z różynm skutkiem.

W Ataku Hristov którego ciężko oceniać, niby pierwszy mecz, ale kiepsko...

Jak zobaczyłem krzyżyki przy nazwiskach naszych grajków na C+;które oznaczają kontuzję; to faktycznie pomyślałem jakby ten skład wyglądał gdyby grał Brożek, Małecki, Cleber, Garguła, Łobodziński itd...

Ale jedno jest pewne gra dzisiaj nie szła, cięzko było dochodzić do klarownej okazji, będzie ciężko utrzymać pozycję lidera...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 27.02.2010 o godz. 18:27.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.02.2010, 18:22
Druga połowa mi się podobała, cholera szkoda pierwszego meczu ale jestem optymistą ;-) Ba nam się przyda, Hristov też dobrze rokuje. Szkoda słabego meczu Diaza ale on też miał przebłyski.

Czy wygrywasz czy nie!!!
Odpowiedz cytując
ABG-TSW
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.02.2010, 18:23
Można powiedziec że graliśmy w "10" bo Jirsaka to wogóle przy piłce nie było:/ Bez Ofensywy, która za czasów Cupiała była najmocniejsza stroną Wisły to o Pucharach można zapomniec. Mistrz Polski a nawet nie mamy napastnika na ławce. Na plus dziś napewno Kirm i Ba
,,Polscy piłkarze powinni przestać myśleć o Lidze Mistrzów, a zacząć grać"- Kamil Kosowski
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

OL Lyonaise napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy zagrali kichę a to oznacza że wina jest w przygotowaniach.... Terzotti out
To powaliles na kolacha chyba wszystkich
Co ma wspolnego trener od przygotowania fizycznego i fizjolog, do stylu i pomyslu na gre (a raczej jego braku) jaki prezentuje Wisla ?
Bileterka tez out !

Ostatnio edytowane przez mic : 27.02.2010 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Mecz to taka kopanina z naszej strony plus troche agresji i tyle. Co oni robili na obozach to ja nie wiem, ale chyba powinni troche lepiej wygladac i poruszac sie po boisku. Pozostaje tylko zaspiewac :"Czy wygrywasz czy nie ..."
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.02.2010, 18:24
Wrócili Głowa, Sobol i chuja to dało. Tak ich każdy wyczekiwał, a prawda jest taka, że jak drużyna nie wie co ma grać, to nawet Messi i Ronaldo nie pomogą.
Zawiedli mnie bardzo. Nawet nie poszczególni piłkarze, ale jako drużyna. Zero gry jako zespół, tylko dziwne zrywy poszczegolnych piłkarzy. Tak nie może być, drużyna musi mieć pomysł na grę i go ćwiczyć, realizować. Tutaj nikt nie wie co ma grać!
Nie mam pojęcia kogo za to winić...w****iony jestem strasznie.

Jeszcze moje pierwsze wrażenie na temat nowo pozyskanych Ba i Hristova. Ten pierwszy to kawał grajka. Myślący, techniczny piłkarz. Takich nam na pewno w pomocy brakuje. Bo Jirsak się nadaje do rezerw, a Diaz nie jest w każdym razie pomocnikiem, który mógłby być odpowiedzialny za akcje ofensywne zespołu.
Natomiast Hristov sprawia wrażenie gracza, który żyje z podań. Zobaczymy jak z jego skutecznością, bo w dzisiejszym meczu nie miał okazji zaprezentować swoich umiejętności strzeleckich.
Ostatnio edytowane przez tofik : 27.02.2010 o godz. 18:26.
..
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Nigdy nie graliśmy dobrej opiłki w pierwszym meczu po zimie i trzeba dzisiejszą porażkę jakoś przełknąć.
7 KONTUZJOWANYCH to jest nasz największy przeciwnik w walce o mistrzostwo!
W pierwszej połowie nie było widać pomysłu na grę, zawodnicy ustawieni nie na swoich pozycjach.. ba, nie wiedzieli jak, gdzie, z kim i do kogo grać.

W 2 połowie obraz gry naszej drużyny był o niebo lepszy niż w 1 połowie. Przynajmniej widzieliśmy kto gdzie ma grać. Jedynymi zawodnikami,którym piłka nie przeszkadzała byli KIRM i wprowadzony dobrze rokujący i wyróżniający się techniką i wszystkim innym ISSA BA. Hristova nie mam zamiaru krytykować, bo na tle całej drużyny nie odstawał.

WISŁA MISTRZEM 2009/2010 myślę, że nie może być inaczej.
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

massoud napisał(a):Wyświetl post
jak na Mistrzów Polski - powinni się wstydzić.
Od lat się w tym klubie nie zmieniło. Zmieniają się tylko jacyś dziwni ludzie na jakiś śmiesznych stanowiskach. P zastąpi N. N odejdzie a w jego miejsce przyjdzie C. C treż odchodzi i jego miejsce zajmie Z. Itd. itd.
Nikt za nic nie odpowiada. Tak jak w rządzie. Ludzi się tylko dymisjonuje nie wyciągając wobec nich żadnych konsekwencji.
Cupiał praktycznie nie dokłada do tego "interesu" ani złotówki i chce awansować do LM z tą zgrają wypalonych kopaczy bez ambicji i honoru. Ponadto odnoszę wrażenie, że jego to zaczyn coraz bardziej walić ...
Wielki z niego biznesmen a daje się doić jakimś cwaniaczkom i amatorom łatwej kasy (mam na myśli RN) ?!
Do tego znalazł się pożal się Boże "trener", który po pierwsze nie ma żadnej koncepcji a także, jak widać gołym okiem nie wymaga zbyt wiele od swoich pożal się Boże podopiecznych. Efekt ?
Levadia
Legia
Lech
Parchy
Bełchatów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów