|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
prawda jest taka niechcemy w Wiśle Łaciaka ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie no, Diaz katastrofa. Alvarez nie lepszy. Bulgar miał może ze 3 razy piłkę przy nodze co i tak jak dla mnie to 200% jego skuteczności.
Mecz z gatunku tych smutnych. Zero gry. Bełchatów nas goli jak dzieciaki. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ta bramka ustawiła cały mecz ,Belchatów sie broni w 11 i wyprowadza kontry ,a nasi bija glowa w mur ,jak zwykle sie musieli zdrzemnac w 2 minucie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dokładnie tak - brakuje ruchu w grze, do tego zero jakichkolwiek wyuczonych akcji, strzelanie byle do przodu bez pomysłu. Na razie - beznadzieja. Do tego dla Bełchatowa sytuacja wprost wymarzona - szybki gol i można w miarę spokojnie kontrolować grę, a ponieważ Nowak czy Małkowski dzisiaj grają bardzo dobrze to mogą rozgrywać szybkie akcje z kontry. Mam nadzieję, że GKS-owi braknie sił w drugiej połowie na tak wysoki pressing i zrobi się więcej miejsca no i, że Wiślacy się obudzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jirsak nie umie walczyć. Ten chłopak się nie nadaje. 1/13 rundy już prawie spaprał i trzeba go pożegnać. Tylko miejsce zajmuje. Który to już dość ważny mecz. Już go widzę z Lechem czy Legią. On nie istnieje na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zdecydowanie za krótkie, ponieważ nasz "trener" nie zdążył wpoić swoim zawodnikom jego "stylu" gry... cytując słowa naszego Maćka - "Liga będzie ciekawsza".
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Patrzac na powtorke gola ,Marcelo stanal w momencie dosrodkowania , jakby pobiegl dalej to by wybil , co on zrobil ku*wa ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
O ! A skąd tak dobrze znasz charakterystykę Hristova ?!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wystarczy tylko żeby Skorża im wytłumaczył, że w każdej akcji piłka nie musi przejść przez wszystkich naszych piłkarzy i w każdej akcji nie trzeba podawać do tyłu, a powinno być dobrze.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Diaz jednak zaczął II połowę
![]() ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Blagam placzki wezcie poprawke na kilka rzeczy. Hristov nie ma zgrania z druzyna, chujowa murawa a przede wszystkim, multum absencji.
P.S. mam wrazenie ze naszym brakuje troche swiezosci. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ładnie- obudzili się... może Diaz (jak jeszcze jest na boisku bo nie wiem) zmienił buty bo tam mokro na murawie to lepiej zagra...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jest mi smutno... Wy się nazywacie kibicami Wisły (z małymi wyjątkami) matko, płakać to mi się chce nad Wami a nie nad naszą grą... choć nie, nie naszą, bo Wisła najwyraźniej nie jest waszą drużyną, Wy kibicujecie sukcesowi...
Maciej Skorża jest NASZYM trenerem i dopóki nim będzie zawsze będę mu kibicował! Diaz jest NASZYM piłkarzem i będę mu kibicował nawet jeśli urwie mu nogę! Wracam do meczu KIBICOWAĆ!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Może ktoś podać kanal do tego meczu na Socpcasie z soccer-live.pl? bo mi tam nie odnosi sie do tego...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecz bez wysprejowanej szmaty meczem straconym..? "Prawda jest taka, nie chcemy w Wiśle Łaciaka" - wywieszono w naszym sektorze. Wczoraj ten transparent wisiał w Brnie na meczu koszykarek. Słowa skierowane do nowego trenera bramkarzy pierwszej drużyny Wisły. A jak pracował z juniorami Wisły to było okej? Szkoda, że pewne sprawy znów są załatwiane na forum publicznym, mimo że "klub współpracuje z kibicami i jest z tej współpracy zadowolony" <- to często powtarzany cytat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jesoooossssssssss maryjaaaaaaaaaaa Pawelek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pawełek ;-*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pawełek Show ;D
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wezcie tego Pawelka ,bo sie patrzec na to nie da
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co oni KWA MAĆ grają!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
hahaha Pawelek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po raz kolejny brawo Mariusz,niech odchodzi trzeba nowego bramkarza
kur....a ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mario w formie ewidentnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wiecej szczescia niz rozumu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
PAWEŁEK KIEDY TY ZAPŁACISZ ZA TE bŁĘDY? BRAWO dla Ujka <3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kur*a nie mamy bramkarza!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
aaaaaachhhh! kurde no... ładnie mogło być
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
1. "Brawo" kopacze !
2. "Brawo" trenerku ! 3. M. Ujek - dziękujemy |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
****a, Małecki by się przydał jak ch*j w tym meczu:/ No teraz na początku tej 2. połowy coś się rusyzło, moze coś się uda strzelić, ale ciezko bedzie w ****
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|