|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Balice też masz obstawione?
Oficjalna podaje informacje tylko wtedy jak jest stuprocentowa pewność.
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 26.02.2010 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pamiętam jak na S.K.W.K. było napisane że Jodłowiec w Wiśle. Najbardziej wiarygodna strona to oficjalna.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/116/news1...w-w-Wisle.html
Mistrz Polski negocjuje także transfer jeszcze jednego napastnika. Według nieoficjalnych informacji ma być to Stephen Ayodele Makinwa z SS Lazio. Myślę, że będzie tak jak mówi maci0s |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Widze ,ze trafiłem w czuły punky,że mnie tak cytujesz ).Czy ja gdzieś coś pisałem na temat Twoich widzeń
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 26.02.2010 o godz. 19:28.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://futbolnet.pl/wiadomosci/pawel...-wisly-krakow-
czytaliscie? chyba osoby pracujacy dla tej strony czytaja to forum ;] ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
OCzywiście ze pisałes, juz sie ze mną u bułgara kłociłes i przepowiadałes ze zadnego nie będzie transferu, tylko admin potem pousuwał posty... krótka pamieć
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.02.2010 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jedna rzecz. To co pisali na wisła-online.pl my dajemy 400 tysięcy Euro a oni żądają milion za pierwokup. Czyli suma wypożyczenia został ustalona rozumiem i to jest pewne.Tylko testy i na rok jest nasz. Bijemy się o wykup,ale pytanie rodzi się następujące. Kupić to jedno, ale on śrutów w Lazio nie zarabia i czy będzie go nas stać na kontrakt rzędu 600 tysięcy? Wskoczyliśmy tym samym na internatiional level w kwestii transferów czy po wypożyczeniu zwrócimy chłopa? Bo coś mi tu nie pasuje.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
maci0s: Nikt nie kwestionuje, że w umowie z Bułgarami jest taki zapis, jak mówisz. Po prostu mylisz pojęcia. Coś takiego, że płacimy określoną kwotę i mamy zawodnika to kwota odstępnego. Pierwokup to zupełnie coś innego i mogę ci zagwarantować, że tego w tej umowie nie ma
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ludzie, połowie osób dałbym bana, dziw bierze ze moderatorzy pozwalają na chaty w tym wątku. widział,nie widział,frajer nie frajer,do ku** nędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Stwierdzając,ze cie obraziłem,poniekąd stwierdziłeś ,ze nie bedzie drugiego transferu...Gdyż nigdzie nie napisałem,ze nim jestes,tylko,ze będziesz, jak twoje zpowiedzi nie wypalą.W przeciwnym razie wyraże słowa szacunku.Więc gdzie tu obraza.Apropo drugiego zdania ,to co mi zrobisz .Nie pisz ,ze mnie ignorujesz ,tylko,ze nie masz narzie argumentów na poparcie swojej tezy.To Ty mnie obrazies,ale cóż, zapewne młody jeszcze jestes po tonie reakcji...![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Kurde balans 14 pechowy numer:/
Grała z nią największa pomyłka transferowa Wisły za ery Cupiała. Kto wie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kryszałowicz grał z 14
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
maci0s Wiesz coś może o bramkarzu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ten nowy napastnik wystąpi w meczu z Bełchatowem ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na bramkarza nie liczmy ;d ale jak makinwa dojdzie to zajebiscie ;d
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest w kadrze meczowej, a Skorża powiedział, że przepracował okres przygotowawczy z Lewskim i jest gotowy na grę przez 90 minut.
A jego gra, bedzie zalezna od wyniku meczu w Bełchatowie. ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Griszka.. jeszcze przeprosisz... :] a tak pisac to ja tez moge... mogę sobie teraz wymyślac jak ja Cie nazwę jak przyjdzie... "co mi zrobisz?" <- to jest reakcja... ;]
do innych nic nie wiem o innyc transferach, zadnym bramkarzu... ma byc do niedzieli drugi napadzior to zadna tajemnica dla tych którzy byli wczoraj wieczorem na spotkaniu skwk... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zrobie to jak napisałem wyżej. Hello ,czy nie miałeś mnie czasem już ignorowac?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 26.02.2010 o godz. 19:51.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
bramkarza niestety nie udało nam się pozyskać i to jest problem. Mam kilku na języku ale nie bd się wypowiadał bo dostane jeszcze bana xD. Jak przyjdzie Makinwa to będzie hicior tego lata i wisła będzie królem tego okienka transferowego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wisslak: Jak dojdzie certifikat piłkarza i jeśli trener Skorża uzna za potrzebuje go na boisku to bedzie to jego debiut w oficjalnym meczu Wisły ;]
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja jestem cierpliwy i czekam na przeprosiny jesli będzie drugi napastnik.. koniec dyskusji z Griszką
biorę obecnych na forum na świadkow |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ten wypożyczony napastnik ma przynajmniej:
a) papiery na grę (nic wielkiego, ale w porównaniu z potencjalnymi konkurentami wymiata) b) motywację - jeżeli nie poradzi sobie w tak słabej lidze jak nasza, to może pożegnać się z perspektywami wyjazdu do jakiegokolwiek zamożnego klubu. Na razie zrobił krok wstecz przychodząc do nas - jeżeli teraz nie zrobi dwóch do przodu, to nie zrobi ich już nigdy. Biorąc pod uwagę naszą sytuację kadrową oraz klasę testowanych zawodników: transfer-marzenie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jutro będzie tak:
Wariant A - Przegrywamy lub remisujemy, Skorża nie będzie wpuszczał niezgranego napastnika jak przegrywamy bo bez sensu. Wariant B - Wygrywamy, Skorża wpuści go na tyle co młodych czyli na doliczony czas. |
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
wolfy, myśle tak samo. nie jest anonimowy (statystyki), ma kontrakt z inym zespołem (wiec jest w treningu), jest z ligi która jest mysle bardzo dostępna ale i silniejsza od naszej. Tak samo Makinwa, mimo że ten już nie grał za wiele, od Dudu pewnie gorszy nie będzie. Wypożyczenia to bardzo tania sprawa, więc jesli tylko ustalą dobry kontrakt... transfery marzenie. Ale ładnie by było gdybysmy zakontraktowali Makinwe, chociaz po co nam az tylu napastnikow ? Brozek, Boguski, Małecki i oni dawaj, a moze kogos pominąłem ? No chyba że Boguś z Małym będą grali w pomocya reszta bedzie kontuzjowana
No ale silna ławka ; ) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|