The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2010, 19:07
Chłopaki czytajcie stronke skwk
Najbardziej wiarygodna strona o Wiśle bo mają wtyki w klubie... Jak oni piszą z nazwiska o piłkarzu tzn ze faktycznie Wisła z nim rozmawia... Poza tym na ich spotkaniach zarząd i rzecznik mówią więcej niz normalnie
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 26.02.2010, 19:10
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Mówiłem ze widziałem?
Balice też masz obstawione?
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej wiarygodna strona to oficjalna.
Oficjalna podaje informacje tylko wtedy jak jest stuprocentowa pewność.
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 26.02.2010 o godz. 19:18.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.02.2010, 19:11
Zawsze czytam teksty zamieszczane na stronach Wiślackich i o tym, że Costly trafi nie bylo chyba typowo napisane, a ze jest bardzo blisko klubu. A to, ze go Rumuni podkupili i podbili cenę może się zdarzyc w kazdej transakcji.

Z tego co kiedys pytalem droga mailowa to maja tam sprawdzone źródła odnosnie transferów.
Zreszta pozyjemy, zobaczymy

Oby to byla prawda, bo wszystkim zalezy na Naszym Klubie.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.02.2010, 19:12
Pamiętam jak na S.K.W.K. było napisane że Jodłowiec w Wiśle. Najbardziej wiarygodna strona to oficjalna.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 26.02.2010, 19:15
http://www.90minut.pl/news/116/news1...w-w-Wisle.html

Mistrz Polski negocjuje także transfer jeszcze jednego napastnika. Według nieoficjalnych informacji ma być to Stephen Ayodele Makinwa z SS Lazio.

Myślę, że będzie tak jak mówi maci0s
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.02.2010, 19:22
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Pamiętam jak na S.K.W.K. było napisane że Jodłowiec w Wiśle. Najbardziej wiarygodna strona to oficjalna.

Sorry, ale pamiętam tytuł : "Jodłowiec na 99 % w Wiśle" albo "Jodłowiec jedną nogą w Wiśle"
99% to nie 100% a jedna noga to nie dwie Więc nie było powiedziane że NAPEWNO będzie Wiślakiem.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 26.02.2010, 19:23
bearex napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale pamiętam tytuł : "Jodłowiec na 99 % w Wiśle" albo "Jodłowiec jedną nogą w Wiśle"
99% to nie 100% a jedna noga to nie dwie Więc nie było powiedziane że NAPEWNO będzie Wiślakiem.
Tez pamiętam te 99%
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 26.02.2010, 19:24
a ja jestem bardzo ciekawy co mi napiszesz jeśli będzie... bardzo ciekawy

pierwszy sceptyk RP albo asekurant... w Bułgara tez mi nie wierzyłeś...
Na temat Bułgara sie nie wypowiadałem,bo nie czytałem.Dla mnie ten temat (jak pisałem wcześniej) przypominał coraz bardziej lamenty stetryczałych bab.Jeżeli wypali drugi napastnik to napiszę,ze rzeczywiscie miałeś rację i szacun dla Ciebie ,a jak nie to ,ze jestes frajer bajkopoisarz,jak nie jeden jaki był na tym forum ,który utrzymywał się krótko lub ciut dłuzej dzięki sprzyjajacym zbiegom okoliczności....
Mówiłem ze widziałem?
Ale oczywiście Griszka30kr wie lepiej co widział maci0s...
Widze ,ze trafiłem w czuły punky,że mnie tak cytujesz ).Czy ja gdzieś coś pisałem na temat Twoich widzeń?Pierwszy post( i chyba ostatni)napisałem jakąs godzine temu...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 26.02.2010 o godz. 19:28.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.02.2010, 19:27
http://futbolnet.pl/wiadomosci/pawel...-wisly-krakow-
czytaliscie?
chyba osoby pracujacy dla tej strony czytaja to forum ;]

Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 26.02.2010, 19:27
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Na temat Bułgara sie nie wypowiadałem,bo nie czytałem.Dla mnie ten temat (jak pisałem wcześniej) przypominał coraz bardziej lamenty stetryczałych bab.Jeżeli wypali drugi napastnik to napiszę,ze rzeczywiscie miałeś rację i szacun dla Ciebie ,a jak nie to ,ze jestes frajer bajkopoisarz,jak nie jeden jaki był na tym forum ,który utrzymywał się krótko lub ciut dłuzej dzięki sprzyjajacym zbiegom okoliczności....
Frajer to jestes Ty! Obraź mnie jeszcze raz!! Oświadczam ze Pana Griszkę ignoruje od tej pory... a Tobie będzie jeszcze głupio.. Póki co fakty przemawiają za mną, ale nie szczycę się tym bo nie o to tu chodzi

OCzywiście ze pisałes, juz sie ze mną u bułgara kłociłes i przepowiadałes ze zadnego nie będzie transferu, tylko admin potem pousuwał posty... krótka pamieć
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.02.2010 o godz. 19:38.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.02.2010, 19:28
Jedna rzecz. To co pisali na wisła-online.pl my dajemy 400 tysięcy Euro a oni żądają milion za pierwokup. Czyli suma wypożyczenia został ustalona rozumiem i to jest pewne.Tylko testy i na rok jest nasz. Bijemy się o wykup,ale pytanie rodzi się następujące. Kupić to jedno, ale on śrutów w Lazio nie zarabia i czy będzie go nas stać na kontrakt rzędu 600 tysięcy? Wskoczyliśmy tym samym na internatiional level w kwestii transferów czy po wypożyczeniu zwrócimy chłopa? Bo coś mi tu nie pasuje.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.02.2010, 19:30
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
http://futbolnet.pl/wiadomosci/pawel...-wisly-krakow-
czytaliscie?
chyba osoby pracujacy dla tej strony czytaja to forum ;]
Tylko w tej chwili jest 2154 gosci, w tym pewnie pelno dziennikarzy ktorzy szukaja sensacji. Dla tego trzeba byc ostrzoznym co sie pisze bo moze isc w swiat
,
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.02.2010, 19:32
maci0s: Nikt nie kwestionuje, że w umowie z Bułgarami jest taki zapis, jak mówisz. Po prostu mylisz pojęcia. Coś takiego, że płacimy określoną kwotę i mamy zawodnika to kwota odstępnego. Pierwokup to zupełnie coś innego i mogę ci zagwarantować, że tego w tej umowie nie ma
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 26.02.2010, 19:33
ludzie, połowie osób dałbym bana, dziw bierze ze moderatorzy pozwalają na chaty w tym wątku. widział,nie widział,frajer nie frajer,do ku** nędzy.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 26.02.2010, 19:38
Frajer to jestes Ty! Obraź mnie jeszcze raz!! Oświadczam ze Pana Griszkę ignoruje od tej pory... a Tobie będzie jeszcze głupio.. Póki co fakty przemawiają za mną, ale nie szczycę się tym bo nie o to tu chodzi

Stwierdzając,ze cie obraziłem,poniekąd stwierdziłeś ,ze nie bedzie drugiego transferu...Gdyż nigdzie nie napisałem,ze nim jestes,tylko,ze będziesz, jak twoje zpowiedzi nie wypalą.W przeciwnym razie wyraże słowa szacunku.Więc gdzie tu obraza.Apropo drugiego zdania ,to co mi zrobisz .Nie pisz ,ze mnie ignorujesz ,tylko,ze nie masz narzie argumentów na poparcie swojej tezy.To Ty mnie obrazies,ale cóż, zapewne młody jeszcze jestes po tonie reakcji...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.02.2010, 19:39
Kurde balans 14 pechowy numer:/

Grała z nią największa pomyłka transferowa Wisły za ery Cupiała.

Kto wie?
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.02.2010, 19:40
Kryszałowicz grał z 14
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2010, 19:40
maci0s Wiesz coś może o bramkarzu ? Jak Makinw przyjdzie to mistrz w 100% zostaje na Reymonta, wygrać z Cracovią,Legią i Lechem ważne mecze.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Wisslak
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.02.2010, 19:42
Ten nowy napastnik wystąpi w meczu z Bełchatowem ?
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Stary 26.02.2010, 19:42
na bramkarza nie liczmy ;d ale jak makinwa dojdzie to zajebiscie ;d
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 26.02.2010, 19:45
Wisslak napisał(a):Wyświetl post
Ten nowy napastnik wystąpi w meczu z Bełchatowem ?
Jest w kadrze meczowej, a Skorża powiedział, że przepracował okres przygotowawczy z Lewskim i jest gotowy na grę przez 90 minut.

A jego gra, bedzie zalezna od wyniku meczu w Bełchatowie.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Griszka.. jeszcze przeprosisz... :] a tak pisac to ja tez moge... mogę sobie teraz wymyślac jak ja Cie nazwę jak przyjdzie... "co mi zrobisz?" <- to jest reakcja... ;]

do innych nic nie wiem o innyc transferach, zadnym bramkarzu...
ma byc do niedzieli drugi napadzior to zadna tajemnica dla tych którzy byli wczoraj wieczorem na spotkaniu skwk...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

OCzywiście ze pisałes, juz sie ze mną u bułgara kłociłes i przepowiadałes ze zadnego nie będzie transferu, tylko admin potem pousuwał posty... krótka pamieć
Oczywiście...No juz nie chciej wyjść sucha noga z tego.Nie pamiętam takiej sytuacji.Jeżeli to potwiedzi jakis moderator(nie zaprzyjaźniony z Tobą,najlepiej poparte dowodem) to Cie przeproszę

Griszka.. jeszcze przeprosisz... :] a tak
Zrobie to jak napisałem wyżej.
Hello ,czy nie miałeś mnie czasem już ignorowac?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 26.02.2010 o godz. 19:51.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.02.2010, 19:46
bramkarza niestety nie udało nam się pozyskać i to jest problem. Mam kilku na języku ale nie bd się wypowiadał bo dostane jeszcze bana xD. Jak przyjdzie Makinwa to będzie hicior tego lata i wisła będzie królem tego okienka transferowego
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.02.2010, 19:47
Wisslak: Jak dojdzie certifikat piłkarza i jeśli trener Skorża uzna za potrzebuje go na boisku to bedzie to jego debiut w oficjalnym meczu Wisły ;]
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 26.02.2010, 19:48
ja jestem cierpliwy i czekam na przeprosiny jesli będzie drugi napastnik.. koniec dyskusji z Griszką

biorę obecnych na forum na świadkow
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.02.2010, 19:49
Ten wypożyczony napastnik ma przynajmniej:
a) papiery na grę (nic wielkiego, ale w porównaniu z potencjalnymi konkurentami wymiata)
b) motywację - jeżeli nie poradzi sobie w tak słabej lidze jak nasza, to może pożegnać się z perspektywami wyjazdu do jakiegokolwiek zamożnego klubu. Na razie zrobił krok wstecz przychodząc do nas - jeżeli teraz nie zrobi dwóch do przodu, to nie zrobi ich już nigdy.

Biorąc pod uwagę naszą sytuację kadrową oraz klasę testowanych zawodników: transfer-marzenie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.02.2010, 19:51
Jutro będzie tak:
Wariant A - Przegrywamy lub remisujemy, Skorża nie będzie wpuszczał niezgranego napastnika jak przegrywamy bo bez sensu.
Wariant B - Wygrywamy, Skorża wpuści go na tyle co młodych czyli na doliczony czas.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.02.2010, 19:51
Ale to jak... Jesli nie uda sie porozumiec z Lazio w kwestii wysokosci klauzuli pierwokupu to Wisla rezygnuje w ogole z wypozyczenia czy wypozycza bez takowego zapisu ?
Odpowiedz cytując
korzychxp
Member

Od: 01.2007

Stary 26.02.2010, 19:52
wolfy, myśle tak samo. nie jest anonimowy (statystyki), ma kontrakt z inym zespołem (wiec jest w treningu), jest z ligi która jest mysle bardzo dostępna ale i silniejsza od naszej. Tak samo Makinwa, mimo że ten już nie grał za wiele, od Dudu pewnie gorszy nie będzie. Wypożyczenia to bardzo tania sprawa, więc jesli tylko ustalą dobry kontrakt... transfery marzenie. Ale ładnie by było gdybysmy zakontraktowali Makinwe, chociaz po co nam az tylu napastnikow ? Brozek, Boguski, Małecki i oni dawaj, a moze kogos pominąłem ? No chyba że Boguś z Małym będą grali w pomocya reszta bedzie kontuzjowana No ale silna ławka ; )
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów