|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na Reymonta też "śmiesznie", choć nieco dziurawo:
http://s24.pl/dziurawo_na_reymonta-s70037.html A poza tym Jodłowiec przedłużył kontrakt z Polonią i podpisali umowę z tym Chilijczykiem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Aczkolwiek ksiazka (i film!) niezła. P.S. Polecam encyklopedie Fuji "Legia to potęga" oraz "Polonia, Warszawianka, Gwardia". I na frekwencje przed II wojną ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
. Chyba Naszą Legię będą tłumaczyć |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Na Tandecie tego pełno a klubu piłkarskiego nikt nie kupował. Samo przyjechało.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To prędzej powinni ściągnąć Wietnamczyka, Chinoli w Polsce raczej nie za wiele. Chyba, że iti liczy na migrację kibicowską, zaleje nas teraz żółta fala tsunami Dong-fanów.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trwa mecz Odra - Lechia. Wszyscy z niecierpliwością czekaliśmy na start ligi, obyśmy równie niecierpliwie nie czekali na jej zakończenie
![]() Zobaczymy co pokaże Wisła, Legia, Lech...bo o tym to nawet szkoda się wypowiadac. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Legia przegra tak czuję a co do Wisły i Lecha to jestem przekonany,że jednak Wisła wygra a Lech albo wygra albo będzie remis.Ciekawy mecz natomiast będzie w Kielcach gdzie Korona zagra z Jagą.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odra - Lechia ,tego sie nei da ogladac ,za co oni biora tyle kasy jak sa tak tragicznie slabi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A gra Mauro?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
przecież napisał, że gra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
UUU Nowak z Lechii dostał Czerwoną kartkę nie po drugiej żółtej tylko od razu czerwona.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mecz Odra - Lechia to się oglądało jak w trybie "slow-motion"
O dziwo , sędzia nie popełnił żadnych błędów . |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() 10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda że Lechia nie wygrała tego meczu bo Odra jest bardzo słaba i MUSI spaść.Z drugiej strony dziwimy się ,że nasza liga jest słaba ale odpowiedzmy sobie szczerze czy kluby w jakikolwiek sposób starają się poprawić poziom naszej ligi? Prosty przykład murawa.Ta murawa to jest kpina wygląda jakby stado krów tam wypasali(całkiem możliwe).Przecież na takim klepisku nie da się grać.Zawsze fajnie mi się oglądało zachodnie ligi gdzie murawa jest bardzo dobrze przygotowana do Sezonu i mecze są szybkie,dynamiczne a u nas ?U nas to jest klepisko i choćby w Wodzisławiu grała Barcelona z Realem to ni hu** nie będzie się dało grać szykiej i technicznej piłki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Teraz czekam na mecz naszych przyjaciol, Cracovia- Legia Ciekawe czy tam bedzie cos ciekawszego. Czlowiek sie napali na te mecze, z duzym zaciekawieniem podchodzi do tego chociazby chcac zobaczyc jak wypadnie nowa wzmocniona Odra i Nasza zgoda Lechia a tu kurde taka kaszana ;/ szkoda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cabaj w formie
będzie ciekawie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dajcie jakiegoś linka do transmisji z meczu icków z ległą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://meczyki.pl/ ja akurat oglądam przez sopcasta
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na Public Sport 2 [80249]
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak widzę te trybuny to mam nieodparte wrażenie że gumiaków było niewiele mniej na meczu z nami a graliśmy o 11
Razem z nami to frekwencja na pewno większa![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no Cabaj na poczatku popisał sie pięknym wybiciem(podaniem) do Grzelaka, ciekawe ile Grzelak wytrzyma meczy w tej rundzie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Hohoho...1
... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pawlusiński 1-0, po pięknym strzale Suworowa w słupek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
2 kaleki Grzelak i Matusiak bramkowe sytuacje, a oni nawet nie oddają strzału.
BTW to gol Cracovii ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pejsy 1-0 ,widac ze fizycznie dobrze sa przygotowani przez Lenczyka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja na razie obie drużyny biegają
Choto czerwień. Ale raczej nie za faul.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 26.02.2010 o godz. 20:31.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|