|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Legia albo Leszek nie kombinują jak nam tu Nigeryjczyka podebrać, tak jak to stolicaki próbowali z Hristovem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masada ja to tylko tak o wrzuciłem nie myśl, że po tej akcji ja go pragnę
pzdr ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
ludzie nie róbcie ze mnie nie wiadomo kogo... Raz dobrze stanąłem, drugi raz dostałem cynka od kogoś z skwk... po prostu bylem przez ostatnie dni cały czas na wiśle.. no i jakoś tak wyszło... a ze sie sprawdziły to sie ciesze, tylko ze niepewnych bym nie podawał bo byłbym skończony na tym forum... Zresztą juz kończe z nowinami bo mi sie tu kilka razy oberwało ze sciemniam, ze podjudzam,ze robię z siebie cwaniaka... W takim razie niech teraz gigant i jemu podobni powiedzą co wiedzą... Ja wrogów nie potrzebuje, pisalem w dobrej wierze i o odśnieżaniu i o napastnikach, ale komus tu sie to nie podoba. Wszystkich normalnych pozdrawiam i dzieki za konstruktywne opinie na privie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.calciomercato.it/news/731...a-squadra.html
Z tlumaczenia wynika ze, agent pilkarza - Silvano Martina zdemenotwal plotki ze Makinwa zagra w Dinamo Bukareszt i ze pilkarz nie zagra w Rumunii, a w Polsce. W ciagu kilku dni ma byc wszystko jasne. Takze...albo lepiej poczekajmy ![]() ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wydawało się że nie będzie żadnego napastnika.. i co nagle pojawia się dwóch DOBRYCH?
oby oby ale puki nie zobaczę info na oficjalnej to nie uwierzę. możliwe też że negocjują z dwoma w razie jakby jeden nie wypalił.. tak jak to miało miejsce z Bożokiem - on też już był zaklepany, nawet był na testach! i co? i Kirm ![]() więc na razie lepiej uważać z hurraoptymizmem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Hristov byl krolem strzelcow I i II ligi bulgarskiej, wiec troche szacunku do jego osiagniec i umiejetnosci...facet w dodatku ma dopiero 25 lat(o rok starszy od Cwielonga, a jakie statystyki...).
Makinwa to tez bardzo interesujacy grajek, tylko ta ilosc goli...ale liga jedna z najlepszych na swiecie, poza tym nie wiem jakie mial zadania na boisku .Boguski na prawej? Nie wyobrazam sobie tego. Taki pilkarz, z takim przegladem pola i umiejetnoscia zagrania pilki prostopadlej, tylko i wylacznie podwieszony za wysunietym napastnikiem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam tamten mecz:
http://www.youtube.com/watch?v=OP-3kqPRcMs Wtedy Makinwa to był jeden z lepszych napastników w Serie A. Taki Brożek tylko ze 3 razy szybszy. Potem po przejściu do Lazio jakby stracił formę, szczerze mówiąc nie wiem dlaczego tak się stało. Myślę ze w polskiej lidze jak będzie grał w połowie tak jak w Palermo, to będzie lepszy niż Brożek, Boguski, Garguła i Bługar razem wzięci. http://www.youtube.com/watch?v=BVEOb...eature=related
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 26.02.2010 o godz. 03:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
I właśnie w takim kierunku powinna iść polityka transferowa naszego ubogiego w kase klubu. Brać takich piłkarzy na krótkie wypożyczenia, oczywiśćie mam nadzieje że klub zostawił sobie furtke na ich poźniejsze zaklepanie w kontrakcie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem tak: jak na naszą paździerzową ligę na pewno wystarczy, powiem więcej będzie w niej gwiazdą... tylko najpierw muszę go zobaczyć w koszulce z Białą Gwiazdą na piersi
amen![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Chłopaki, ja mam naprawde info, że nie ma tak, ze jeden lub drugi. Ma być dwóch nowych napastników!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno 13:30 konferencja wszystko bedzie wiadomo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwłaszcza ostatnio - patrz sprawa Costly'ego i informacja, że Ba był naszym ostatnim transferem w tym okienku.
Mnie nie chodzi o to, czy ściągniemy Nigeryjczyka. Mnie chodzi o uzasadnienie. Brak gola z Levadią, Lechem, Legią i Craxą to pan pikuś. Natomiast brak gola w sparingu z Zagłębiem -ooo...to Cupiała zabolało najbardziej ![]()
Ostatnio edytowane przez it : 26.02.2010 o godz. 08:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeżeli te plotki się sprawdzą, to będę bardzo zadowolony. Zmiana w polityce transferowej polegająca na wypozyczaniu zawodników z mocnych, zachodnich lig, to doskonały pomysł.
Oby tak dalej! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dlatego mam nadzieję że ich transfery wymuszą na Pawle super grę. Konkurencja może być ogromna. Tak ma być.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
W ogóle ciekawe jest, że chciały go Timisoara i Dinamo.
A on stwierdził, że liga rumuńska jest nieatrakcyjna ![]() http://www.gsp.ro/english/football/l...-o-178570.html A w ogóle jest zachwycony możliwością przeprowadzki do Polski. Coś mi się wydaję, że maczał w tym palce Pablo Alvarez. W końcu razem grali o czym świadczy poniższy wywiad. http://futbolnet.pl/wiadomosci/pablo...to-baszczynski EDIT: Włosi też już piszą o tym transferze. http://www.cittaceleste.it/notizia.php?newsID=22974
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 26.02.2010 o godz. 09:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
No i żeby nie było OT, to myślę, że ten Makinwa to byłby jeden z najbardziej spektakularnych transferów Wisły i naszej ligi, jeśli oczywiście do niego dojdzie. JAk już wcześniej ktoś pisał byłoby to wynagrodzenie za ostatnią posuchę na rynku |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wreszcie coś ruszyło z polityka transferową, kto wiem może to będzie najbardziej udane "polowanie" w przeciągu kilku ostatnich lat . Wreszcie przestajemy sprowadzać szrot 3 sortu z buraczanych lig . Pomimo , że zawodnicy nie byli gwiazdami w swoich klubach a jedynie przesiadywali na ławce bądź leczyli kontuzje ale jednak posmakowali futbolu na wyższym poziomie niż nasza marna liga . Który polski zawodnik na dzień dzisiejszy załapałby się chociaż na ławkę rezerwowych w Lazio , swego czasu wielka gwiazda Matusiak nie łapał się w przeciętnym Palermo.Co do doniesień niektórych mediów nie chce mi się wierzyć za bardzo , że napastników zaczęto szukać po reakcji Bosa na bezbramkowy remis z Zagłębiem , przecież żeby do ściągnięcia takich zawodników na Wisłę trzeba niemałych umiejętności negocjacyjnych. Choć mogę się mylić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Makinta jest w drodze do Polski? pojawi sie dzis w Krakowie? czy jest to jedynie wymysł jednego z dziennikarzy.iLU JUZ BYŁO TU PIŁKARZY KUPOWANYCH,PRZYLATUJĄCYCH W OSTTANIM DNIU OKIENKA - NIE POTRAFIĘ ZLICZYĆ.Tak,wiem,po 13 konferencja,bedzie wszySTko wiadomo.
Ostatnio edytowane przez Dubi : 26.02.2010 o godz. 08:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To poczekaj cierpliwie i potem zweryfikujesz... Jakbys nie wiedział to mówiłem o tym troszke wcześniej, przeczytaj forum z kilku dni jak sie nie orientujesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nawet jeżeli tylko jeden z dwóch anonsowanych ostatnio zawodników zasili Wisłę to będzie to jedno z bardziej udanych okienek transferowych. Jesli zakontraktujemy obydwu to będzie wiadomo jak wielki kredyt zaufania ma Skorża u Cupiała. Dobrze, że mówi się o rocznych wypożyczeniach bo mam nadzieje że przez pół roku wkomponują się dobrze w zespół i na eliminacje LM będziemy mieli wreszcie naprawdę mocną pakę.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|