|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nawiasem mówiąc, obaj zawodnicy którzy są łączeni z Wisłą spotkali się w tym sezonie na boisku. W meczu LE Lazio - Lewski(0:1) Makinwa grał cały mecz, a Christow od 76 minuty.
To taka ciekawostka. Też oczywiście jak przy każdej ''sensacji transferowej'' w Wiśle, muszę powtórzyć stary slogan: Nie uwierzę dopóki nie zobaczę newsa na głównej.
Ostatnio edytowane przez Proximus : 25.02.2010 o godz. 23:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=oNN9gOMcfZk tu bramka Makinwy niczego sobie
![]() panowie nie ma co się spinać i szukać różnych teorii wszystko się wyjaśni w ciągu najbliższych godzin ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://sport.interia.pl/news/skorza-...tnisku,1413263 Coś widać było na rzeczy jeżeli chodzi o kierunek transferowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jakoś mi się nie chce wierzyć...
Już się przyzwycziłem się do myśli o wygrywaniu Ligi grając połową składu, gdy druga połowa się leczy, i do dziury budżetowej i gorzkich żalów wylewanych na tym forum... ![]() A tu może się okazać, że Wisła staje się królem polowania, poważnie przewietrza, a być może wzmacnia skład (na pewno wzmacnia konurencje w formacjach ofensywnych) graczami z niebagatelnym jak na polskie realia CV i to...... za pół darmo, z możliwością rezygnacji po roku jak się nie sprawdzą... Sam nie wiem, czy to wyjdzie i ile w tym prawdy, ale ..... jak wyjdzie to chyba część forumowiczów będzie musiała zrewidować swój negatywny stosunek do "bezproduktywnej wiślackiej siatki skautów" ![]() Nawet jak by się goście nie sprawdzili, to przynajmniej przez chwilę Brożek i Łobodziński poczują konkurencje i na dobre im wyjdzie. A niełatwo znaleźć takich, za których płaci się grosze, i po roku można zrezygnować. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Paweł sie martwił ,ze nie ma konkurencji to teraz bedzie miał.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oby z Nigeryjczykiem to była prawda, bo byłoby to naprawdę realne wzmocnienie
Ale z drugiej strony, to bodajże Białoński obwieszczał na łamach "interii", że Costly jest już wiślakiem. Także na razie umiarkowany optymizm. Hristov też sprawia solidne wrażenie. Będzie się działo, ech... Zobaczymy |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A myślałem ze sie dluzej w tajemnicy utrzyma... Teraz zobaczymy tylko czy przejdą testy
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mamy Hristova, po co drugi napastnik? Lepiej byłoby jakiegoś bramkarza dorwac :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Chyba byloby za dobrze. Rozumiem ze to nie sa czolowi pilkarze w swoich klubach, jednak na nasza lige byla by to wielka bomba. Zakladajac ze obaj byliby w formie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Takie 'last minuty' to mogą być - czas akurat tu nie jest zbytnio istotny bo wiadomo że priorytetem są puchary a do nich sporo czasu.
Faktycznie szczególnie ten Nigeryjczyk mógłby być strzałem w 10tkę - To że mało strzelał we Włoszech nic nie znaczy bo najpewniej najlepsi strzelcy z naszej ligi, w ogóle by sobie tam nie poradzili ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Boguski pójdzie na prawe... Mówiłem Wam ze trener juz we wtorek był w bardzo dobrym humorze...
Super... To są transfery!! Teraz to mi nawet ten krievets czy jak mu tam nie straszny...:] ale będzie ofensywa... Bułgar tez może grać na skrzydle |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bo tego że Costly Wiślakiem nie będzie, to nawet Costly do końca nie wiedział
Czas pokaże, natomiast ciekawe co, zakładając powodzenie transferów, z Brożkiem? Ławka, czy będziemy mieli niezwykle ciekawy skład ME, czy też może zaczniemy grać 4-3-3? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja juz sam nie wiem....
pamiatam jak last minute sprowadzili niby to super zawodnika z Boavisty Baretto... ale to tylko dowodzi ze potrafimy takie rzeczy robic natomiast widac Cupial zwyczajnie sie wk**** po tym co pisze Bialonski ,jak zobaczyl nasza "moc" w ataku w sparingu z Sosnowcem to stwierdzil ze i ten Mistrz nawet nie jest pewny... stad na gwałt kazal robic transfery napastnikow lepiej pozno niz wcale do soboty bedzie ciekawie ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Brożek w formie mimo wszystko jest wg mnie lepszym napastnikiem od tej dwójki..Brożek w formie tj mam na mysli Brożka jak Wisła zdobywała pierwsze mistrzostwo ze Skorzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ogladałem troche na necie poczynania tego Hristova i powiem, że moim zdaniem to będzie strzał w "10". Bardzo aktywny piłkarz, taki troche dzikus ( w pozytywnym sensie), ktoś taki na szpicy był nam potrzebny. A co do Brożka to ja sądze, że Paweł i Hristov to będzie kapitalny duet, ten drugi gra troche podobnie do Boguskiego. Będzie dobrze Panowie i Panie!!! Będzie dobrze!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skad ta pewnosc ? Wcale nie jestem przekonany, ze Brozkowi udaloby sie zagrac ponad 100 meczow w Serie A i zdobyc nawet te 15 bramek. Matusiak w swojej najlepszej formie sobie tam nie poradzil. To jest najtrudniejsza liga dla napasnitkow i jesli Wlosi placa za takiego po 7 mln Euro to znaczy, ze to jest ktos. I taki transfer to byloby rozgrzeszenie za te ostatnie lata transferowej posuchy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
?Ja tylko mam nadzieje że gdyby to o czym dziś gadamy, stało się faktem - tym razem Skorża podejdzie do sprawy konkurencji w drużynie bardzo profesjonalnie i uczciwie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
maciu0s wielki szacun ode mnie, już wiem kto bedzie nam relacjonował polityke transferowa klubu w nastepnym okienku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie wierzę, w to nie wierzę, taka poruta całe okno a tu nale w 88 minucie strzelamy takich dwóch, chociaż jeden jeszcze nie doleciał
![]() ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie no... daj spokój,,, po prostu mi sie akurat udalo dobrze stanąc.. tyle.. w przyszlym okienku sie po sobie zbyt wiele nie spodziewam...
![]() ale obiecuje się kręcić ![]()
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.02.2010 o godz. 00:57.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|