|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
. I mistrzostwo tych drugich ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pffff....
Finowie nawet w 1/2 nie zagrają. ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Chłopaki, nie po to zarywam noc, żeby Finlandia do półfinału nie weszła ;>.
![]() edit: Finlandia 2:0 Czechy Powód: Suomi
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 25.02.2010 o godz. 06:15.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
A Słowacja ograła Szwedów 3:4, może jeszcze Kanadzie stawią taki opór i wygrają?
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie spodziewałem się takiego lania dla Ruskich i Słowacji w półfinale
Ale jak to mawiał kiedyś jeden trener KH Sanok "to se ne da, to je hokej" ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja chcialbym zobaczyc jak zagra Kanada przeciwko jakiemus dobremu bramkarzowi , bo narazie jedyny mecz w ktorym miala taką okazje przegrała. Rosjanie robili bledy w obronie, ale ten Nabukov tez dawal konkretne jaja na bramce. Halak ze Słowacji jest 10 razy lepszy od niego, wiec polfinal moze byc ciekawy, chociaz mysle ze spokojnie Kanada sobie poradzi. Licze na finał Kanada - Finlandia i wygraną Finów .. a teraz ide spać bo prawie 11 godzin z hokejem to za duzo nawet jak dla mnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja liczę na finał Kanada-USA
Finlandia wygra o 3 miejsce ze Słowacją ![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ależ był kapitalny mecz, szczególnie pierwsze minuty, totalna walka z obu stron ;] a potem Kanada gładko ;]
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja niestety nie widziałem meczu Kanadyjczyków. Można gdzieś zobaczyć skrót?
Ale bym chciał żeby Słowacja weszła do finału. Nikt na nich nie stawiał przed turniejem. Że niby stara drużyna., wypalona... itp a tu taka niespodzianka. ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Suomi mi Jarka Jagra pokonali. Ale mecz Rusków lepszy
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Bonusem jest tutaj ,,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....." Szpakowskiego po każdej bramce ![]() |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bez kitu reszte meczów hokejowych oglądam na Eurosporcie.
Nie wytrzymam już tych krzyków Szpakowskiego i Czerkawskiego. To darcie ryja po każdym golu AAAAAAAAAAAAAAAA! Jebnięci. I jeszcze Czerkawski z tym swoim WOW! :| Dramat! ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A ja bede bronic Czerkawskiego. Bardzo mi sie podoba jego komentarz. Widac ze gosc sie zna na tym o czym mowi, zna tych ludzi o ktorych mowi i pasjonuje sie tym sportem, a te jego krzyki są zawsze zwiazane z jakims wyjatkowym zagraniem, wiec to tez mi nie przeszkadza. Jest to chyba jedyna dyscyplina na olimpiadzie dobrze komentowana w TVP. Przypomina mi on troche Bońka jak komentowal Euro2008, i tez był w tym świetny.
I wbrew pozorom Szpakowski wg mnie tez sie sprawdza przy hokeju. Jest na to bardzo proste wyjasnienie - tu nie ma czasu na pieprzenie bzdur i wlasnych przemyslen. W piłce noznej jak obroncy kopią sobie piłke przez połowe meczu to musi czyms to zapełnic, a tutaj tempo jest astronomiczne, wiec on nawet nie ma czasu na zastanowienie sie nad jakąs bzdurą |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
curling (coś dla oka)
http://www.facebook.com/photo_search...80793&view=all chyba zaczne sie interesowac curlingiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Zgadzam się z Tiramisu złoto dla Suomi
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja do tej pory nie mogę wyjść z podziwu dla Kanadyjczyków. Oglądalem w zasadzie do stanu 5:1, później mi się usnęło, i obudziłem się w połowie 3.tercji.
Gdy ujrzałem 7:3 - zwątpiłem. ![]() Co do komentarzy SzpaQ i Czerkawskiego mnie się podoba, aczkolwiek to AAAAAAA.. mogli se odpuścić. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Stawiam na finał Kanada-USA.
Nie ma opcji żeby inny finał był. Dla mnie odpadnięcie Czechów to nie jest niespodzianka, bardziej odpadnięcie Szwecji. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ależ Kowalczyk pędzi na drugiej zmianie. Przez 2,5 km odrobiła z 35 sekund conajmniej, masakra. Z 10 na 4 miejsce
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dobry trening ma,teraz spadniemy na około 14 miejsce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no ładnie pobiegła i mocno, bardzo mocny trening
![]() 30km to będzie dzień prawdy, mam nadzieje ze dobrze to rozegra taktycznie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przejebana jest ta Kowalczyk... w sensie pozytywnym... coś niesamowitego..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie moge sie już doczekac biegu na 30km, mam nadzieje ze dobrze bedzie
marzy mi sie zeby Justyna pokazala pani Bjorgen plecy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kowalczyk jest niesamowita, ogólnie pozytywny występ naszych dziewczyn, przynajmniej one zrobiły swoje minimum w sztafecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ta Bjorgen jest jaki Ammann.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Spadliśmy qrwa na 14?! Nienawidze takich ludzi jak Ty;/
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wow dzięki
Jeden małolat z głowy na forum przynajmniej Daj mnie proszę na ignora,bo ja właśnie to zrobiłem ![]()
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 25.02.2010 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale gość ma trochę racji.
Bez samej Kowalczyk by zajęły miejsc 8 albo 9 jakby biegła Nowakowska a Maciuszek klasykiem także nie na miejscu była ta uwaga z 14 miejscem i się zemściła. Jaśkowiec miała 4 czas zmiany. Powód: .......
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 25.02.2010 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mecz Kanady z Rosją ciekawy ale niestety tylko ze względu na grę gospodarzy. Rosjanie nie istnieli a niektórzy zawodnicy sprawiali wrażenie jakby dopiero uczyli się gry w hokeja. I trochę zawiodłem się bo jednak spodziewałem się wymiany ciosów, twardej gry z obu stron.
Finał typuję Kanada-Finlandia. Co do dzisiejszej sztafety to panie zaprezentowały się dobrze na swoim poziomie, brakuje jeszcze przynajmniej jednej solidnej zawodniczki i może powalczylibyśmy o medal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobry występ naszych biegaczek. To co zrobiła Justyna, to jest po prostu inna liga ... rewelacja!!!
Mimo to jednak podchodzę ostrożnie do biegu na 30km, bo obawiam się, że na Bjoergen nie będzie mocnych. Justyna jest oczywiście w świetnej formie i z pewnością zostawi w tyle ogromne rzesze zawodniczek, bo je po prostu zamęczy, ale układ tych tras wymaga dodatkowo świetnej techniki. I tu będzie zyskiwać Bjoergen. Jestem pełna podziwu dla Justyny, ale trzeba przyznać, że te Igrzyska pokazały, że ma braki techniczne przede wszystkim na zjazdach, które to nie pozwalają jej na dorównanie Bjoergen. Z drugiej strony może Marit na tak długim dystansie jednak nie wytrzyma biegu w tempie Justyny ... A tak na marginesie - nie lubię teorii spiskowych, w tej całej - nazwijmy to - "aferze astmatyczek" drażni mnie bardzo brak konkretów, np. jaki lek dokładnie zażywa Marit, czy on nadal jest zakazany (bo słyszałam też wersję, iż każda biegaczka może go zażywać od stycznia tego roku), jak on oddziałuje na osobę zdrową, itd., natomiast widok Marit po ukończeniu dzisiejszego biegu, która z jednej strony wypracowuje taką przewagę, a z drugiej w ogóle, ale to - w ogóle nie jest zmęczona - był naprawdę zadziwiający ... |
|
|