|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ciężko prognozować tak wcześnie, niemniej uważam,że raczej wygramy. Liczę tutaj na dzień konia w wykonaniu Ba. Zazwyczaj kopacze,których pozyskiwaliśmy mieli nieprawdopodobne pierwsze mecze w naszych barwach,debiuty. Sądzę,że może z dwie niekonwencjonalne piłki powinien rzucić napastnikom, może sam coś ukłuje. I tylko w tym bym widział nasze szansę. Wiadomo,że indywidualnie jesteśmy lepsi,ale nie są to aż takie indywidualności aby same rozstrzygnęły mecz. Wyjątkiem może być Ba,ale tak jak mówię, tylko jeden raz. A mecz pewnie będzie szarpany, aż zęby będą pewnie bolały od doglądania.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Obstawiam nudny remis 0-0 po dużej kopaninie. Co do składu to skrzydła Piotr Brożek i Kirm, Diaz lewa obrona, w środku Ba,Sobolewski,Jirska. Brożek pierwszy skład z 60 minut i póxniej zmieniony przez Boguskiego. Głupio ich wpuszczac od pierwszej minuty razem, bo obaj po kontuzji i tak nie wytrzymaja 90 minut, a jeszcze któryś znów złapie kontuzje na całą runde. Ech nędza kadrowa...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja typuje, że będziemy prowadzić 2:0 i jak to mamy zakodowane, zamiast dobić przeciwnika, oddamy inicjatywe, Bełchatów się rozkręci, strzeli gola, nerwowa końcówka i... 2:1 dla Wisły.
Pawełek-Brożek-Głowacki-Marcelo-Alvarez-Diaz-Sobol-Ba-Kirm-Boguś-Brożek Ach, nie mogę się już doczekać. Wreszcie rusza najlepsza liga świata. Żeby tylko nie było żadnych corocznych numerów z przełożeniem kolejki na za dwa tygodnie bo śniegi i mrozy... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy Jop jest wogóle brany pod uwage na Bełchatów ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.02.2010 o godz. 22:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja typuje skład taki sam jak Kordel, za wyjątkiem Ba, zamiast którego wystawiłbym Jirsaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś o cenach biletów na Hutniku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie zostały jeszcze ustalone. Wisła nie dogadała się jeszcze z Hutnikiem odnośnie zapłaty za użytkowanie stadionu. Dopiero po sfinalizowaniu rozmów ceny zostaną ustalone.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ja mysle ze spokojnie wygramy. 0:2
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a i ostatnie mecze Wisly w Belchatowie to walenie glowa w mur, a raczej naszych grajkow w trybuny. Nigdy nie zapomne sytuacji Sobola bodaj sprzed roku
![]() ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ba raczej nie zagra od pierwszej minuty. Skorża dosyć wolno wprowadza nowych, zwłaszcza obcokrajowców. No i Senegalczyk nie jest przygotowany jeszcze na grę od 1 minuty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Hah jak sobe przypomne ten mecz w Belchatowie rok temu jak Pawel tej kontuzji nieszczesnej doznal i jak zmarnowalismy chyba z 30 sytuacji bramkowych (rodzaj rekordu zdajsie padl
Napewo wroci dysyplina w nasze szeregi .Sobol ,Glowa i Cleber utemperuja gorące głowy i gwiazdorzenie. Obrona i pomoc zostala wzmocniona (Ba ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No drużyna odzyska charakter dzieki Głowie i Sobolowi
to jest pewne. mam nadzieję , że Baa pokaże przebejowość niczym Uche lub Paulista nie ukrywam ze liczę na niego ,że coś pokaże ciekawego . Następna sprawa to Kirm - Andraz to musi być Twoja runda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lekarze robią wszytsko żeby postawic Isse na nogi.Mam nadzieje że jak wyleczy pachwiny to już do końca sezonu bedzie zdrowy a nie okaże sie drugim Gargułą
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/wys...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ezpieczenstwa/
kilka razy radzę to sobie przeczytać i się zastanowić nad tym ![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jak się patrzy na Bełchatów to także są osłabieni , brak : pauzującego za kartki Janusza Gola oraz kontuzjowanych Janusza Dziedzica i Macieja Korzyma. No i dochodzi im Zakrzewski, ale jego lata już raczej minęły co nie oznacza , że będzie łatwym piłkarzem do zatrzymania ale powinna nasza defensywa sobie poradzić. Napastnicy dwaj wypadają , kluczowy zawodnik obok Cetnarskiego z 2 lini także wypada. Zostaję z lepszych zawodników tylko Wróbel wspomniany Cetnarski , Rachwał , Adamiec i Tosik. Walka w środku pola powinna być wygrana co według mnie będzie kluczem do wygranej. A jak to wspomina trener Ulatowsksi , Wisła to jedna z nielicznych drużyn które potrafią narzucić GKS-owi swój własny styl gry
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To Wróbel u nich w końcu został?
Edit: No tak, skoro został, to musiał podpisać nowy kontrakt W każdym razie- dobrze, bo żydziaszki też ostrzyły na niego swoje popsute zęby.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 25.02.2010 o godz. 13:30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podpisał nawet nowy kontrakt z tego co pamiętam.
A kontrakt nie wygasał mu w czerwcu dopiero? ![]()
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 25.02.2010 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mecz jest o 16:15 czy 18:30
Oficjalna podaje 16:15, TWSD 18:30 dzieki za odpowiedz
Ostatnio edytowane przez grogoriogreg : 26.02.2010 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Radek Sobolewski.
Niezależnie od tego, czy ktoś jeszcze przyjdzie, czy nie, to będzie nasze największe wzmocnienie. Wraz z Sobolem wróci do tej drużyny charakter. Jestem przekonany, że z nim w składzie porażek z Lechem, Legią i Cracovią by nie było, a już na pewno nie wszystkie trzy. Jutro 0-1 po golu Marcelo, na fajerwerki przyjdzie może czas później, tu trzeba po prostu wygrać. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak samo pomysalem. Z Sobolem czy Glową porazka z pejsami by nie preszla.jakis remis w najgorszym wypadku a nie granie w chodzonego i porazka w DERBACH. Dlatego super ze oni wracaja ,uswiadomią wszytkim ze gramy w 100% w kazdym meczu. Co do meczu to Belchatow u siebie jest grozny ,w zeszlym sezonie mogl spokojnie pyknac Legie. Zobaczymy czy zgagra Hristov ,jak sam mowi przepracowal caly okres przygotowawczy ..wiec jest do gry gotowy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Powrót Głowy, Sobola i Clebera to świetne wiadomości - Daje to szanse tak większego zaangażowania jak i ukrócenia ciągłych kłótni, bądź też przełożenia tego na pozytywną mobilizację.
Ja wiem że piłka to nie szachy i czasami trzeba coś sobie wygarnąć ale gołym okiem było widać że u nas te kłótnie, wymachiwanie łąpami itp - nie dawały niczego dobrego, a wręcz przeciwnie - wprowadzały nerwowość i irytacje, czego koronnym przykładem był tekst - 'sam se zagraj lepiej' ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ba raczej nie zagra od pierwszej minuty, przecież tyle co dopiero dziś zaczął treningi. Typuje 2-0 lub 2-1 dla Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wg mnie zagra. Jirsak się nie sprawdza, a Skorża pozytywnie nastawiony jest do Issy od początku. I pewnie Senegalczyk zagra te 60 minut, a później zmieni go Jirsak albo Mączyński.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nowy napastnik - CHristow bedzie gral jutro