|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Polecam Ci tego użytkownika, z Krakowa, odbiór osobisty:
http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=10891710 Kupowałem tam na prezent na święta, na 100% oryginał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam problem z netem... a dokładnie z allegro...
wszystko działa bez zastrzeżenia, tylko jak mam listę rzeczy to nie widać miniatur, zamiast niej jest słowny opis... jak zrobić żeby wróciły miniaturki? co zainstalować? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pytanie o PITy
Może ktos polecic jakies biuro rachunkowe w Krakowie,gdzie moglbym oddac pity do rozliczenia ? Ile sie czeka i ile kosztuje taka usługa ? Mam 2 pity z 2 miejsc pracy z zeszłego roku jak cos. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może to zależeć od wielu czynników. Nie napisałeś też jaką masz przeglądarkę. Np. w Operze: Narzędzia/Preferencje/Strony WWW/Obrazki/ i tam zaznaczasz "wyświetlaj obrazki". Zacznij może najpierw właśnie od tego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam, proszę o informację, kiedy powstało to forum kibiców. Informacja taka potrzebna mi jest do licencjatu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
działa i jak wręczysz prezent wszyscy boki zrywajaps. gdzie w centrum kupie takie małe róże - miniaturki albo jak sie one zwią Powód: róże
Ostatnio edytowane przez Danton : 23.02.2010 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie wiem czy chodzi Ci o centrum tj. np rynek czy centrum w NH.Jeżeli to pierwsze to na Starym Kleparzu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj w ktorymś wydaniu dzienników jest dodatek z płytą do rozliczania pitów poprzednie lata sam tak robiłem wytłumaczone łopatologicznie proste łatwe, jesli juz nie kupisz to w necie znajdziesz darmowy program Powodzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
I to prawda, że jak przyjdzie, to doplacasz tylko 8 złotych do mandatu. Nie ma żadnych odsetek, żadnych innych kosztów. Wiem, bo zawsze tak robię. A jak jestem wredny, to w dniu kiedy przyjdzie, mowię, że dziś nie mam kasy i proszę, żeby przyszedł jutro. Niech sobe połazi za te 8 złotych. Oczywiście, jutro niekoniecznie jestem w domu. Miło jest oglądać wkur...ego poborcę edit: jest coś jeszcze - zdaje się, że urząd ma prawo odjąc kwote mandatu od ewentualnego podatku do zwrotu jaki ci przysluguje na podstawie rocznego zeznania podatkowego. Wtedy już poborca nie łazi. Pomniejsza ci zwrot nadpłaconego podatku. Bezboleśnie.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 23.02.2010 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam problem z photoshopem.Robie nowy dokument i chce przystapic do dalszych prac i wybieram kolor.np niebieski i wybieram sobie i w okienku wykakuje mi kolor szary zamiast niebieskiego.
Wiecie co się z tym dzieje ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Musisz zmienić tryb dokumentu, pewnie Ci się przestawil na jakąś skalę szarośći albo GIF czy coś takiego.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:44.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Znacie tytuł utworu, który leciał kilkakrotnie i najczęściej w przerwie dzisiejszego meczu koszykarek? Uchwyciłem jedynie słowo "babe". Z góry dzięki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W jakim banku można wykonać przelew z najniższą opłatą? Bank taki w miarę w okolicach Rynku w Krakowie.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Najtaniej jest po prostu wpłacić na konto w banku, w którym odbiorca ma konto = 0zł. Ale radze wtedy dobrze opisać tytuł, bo nie będzie danych wpłacającego. Ty za to otrzymasz potwierdzenie wpłaty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szybkie pytanie do narciarzy i ludzi z myślenic . Na Chełmie jest stok południowy ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, gdzie w Zakopanem mogę obejrzeć najbliższy mecz Wisły
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Skąd jadą busy w stronę Olkusza? I czy zatrzymują się przy czymś co nazywa się HOTEL PARK
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Glowy nie dam, ale wydaje mi sie ze w strone Olkusza busy wyjezdzaja z Nowego Kleparza, jezeli przy Hotel Park jest jakikolwiek przystanek (zatoczka itd) to napewno sie zatrzyma
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wyjeżdżają również z dworca autobusowego RDA, chyba dolna płyta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Do ludzi którzy mają własne szaliki lub np. szkolne: Jak coś takiego zrobić? Chodzi mi dokladniej o szalik szkoły.
2. wiem, że dawniej jak sie kupowało koszulke Wisły w Carrefourze lub M1 to można było jakiś napis zamówić na niej. Czy dalej tak jest i czy można zrobić napis na włąsnej koszulce? Tzn przynieśc jakąs koszulke i zamówić na niej napis? 3. Nie widział ktoś w sprzedaży takich vlep? I jak tak to gdzie? http://pl.tinypic.com/view.php?pic=juclmc&s=6 Powód: Pytanie
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 24.02.2010 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wyjeżdżają i z RDA i z Kleparza a dokładniej z parkingu przy bazarze na Kleparzu. Te z Kleparza chyba jeżdżą częściej niż z dworca. Co do zatrzymywania sie to najlepiej zapytaj kierowcy.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|