|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
może jednak BG na koszulce
Ten "stworek" mógł by pozostać na wszystkich materiałach związanych z Wisłą Kraków S.A., na spodenkach "piłkarzy" logo a na koszulkach BG. Jak podczas jubileuszu. Wilk syty i owca cała. Nikt Nie traci, a Wisła jako S.A i T.S mogło by zyskać. No ale chyba nikt w klubie nie ma głowy na karku i nie wpadnie na taki genialny pomysł, a szkoda. Czy są tutaj jacyś ludzie którzy myślą inaczej NIKE ![]() ADIDAS ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ostatnia i przedostatnia wizualizacja rewelacja, choc ta ostatnia mnie bardziej przypada do gustu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
łoł niesamowite podgląd, z biała gwiazda i było kupić koszulki. A miły szczegółów można napisz na szyi "Wiślak" jaki representacji nike z Polska
![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Uważam ,że jesłi już mamy mieć tego Adidasa, to te dwa projekty są najlepsze, szczególnie ten niebieski paseczek, dodaje delikatnie takiej klasy. Lux pomysł
![]() ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no ta z tym niebieskim paseczkiem faktycznie "daje rade"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem nie pasuje ten niebieski pasek ładniej wygląda bez no ale to jest moje zdanie.Najlepiej poczekać do lipca wtedy sie rozstrzygnie czy Adidas będzie sponsorował koszuli Wisły.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a wiecie moze co bedzie na koszulkach Wisły? TF kable, beta at home czy nic nie bedzie?
![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zrobiłbym, ale to jest bez stylu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Yyy Nie czytałem ostanich postów dokłandnie, ale z tego co wiem to NIE MOŻEMY mieć na strojach gwiazdy zamiast herbu, gwiazda możę być obok. Nie jestem pewny, ale jakiś czas temu poruszany był ten temat.
P |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś co bet-at-home?czy już definitywnie współpraca zakończona i będziemy grać bez sponsora na koszulkach?...
Takie Amiki zerwały z betClickiem i prawdopodobnie będą mieli Samsunga....a u nas działacze nie potrafią znaleźć żadnego sponsora |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Będą mieli jakiś koncern odzieżowy z Niemiec - S.Oliver czy coś takiego =P Dawny sponsor Borussi Dortmund . To już jest raczej info oficjalne ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^^no ale i to dobre, lepsze niż nasze gołe koszulki.......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Bo "banerami reklamowymi" to sobie mogą być koszulki siatkarskie... ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm To ciekawe, skąd pewność? a może ktoś spróbuje wlkeić S.Olivier na nasze obecne trykoty Umbro, a może też Adidasa?
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Zarzekali się , że prawda , że kontrakt juz podpisany ... |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Samsung-czy-sOliver-zastapia-BetClicka,wid,12004507,wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez Żurawek : 24.02.2010 o godz. 16:11.
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Take me down
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wp.pl
Wisła zagra bez sponsora na koszulkach Ważą się losy współpracy Wisły Kraków ze sponsorem strategicznym, firmą bet-at-home. Wiadomo, że na inaugurację ligi krakowianie zagrają bez logo bukmachera na koszulkach. O decyzji poinformowała "Gazeta Wyborcza". Wisła zdecydowała się zagrać bez reklamy sponsora, bo boi się potężnych, wielomilionowych kar. Jak wiadomo, zgodnie z nową ustawą hazardową od 1 stycznia zakazana jest reklama internetowych zakładów bukmacherskich. W Bełchatowie Biała Gwiazda zagra więc z logo firmy właściciela klubu Bogusława Cupiała. Za kilka dni okaże się także, czy współpraca z bet-at-home będzie kontynuowana. W przyszłym tygodniu dojdzie do decydujących rozmów w tej sprawie. Przedstawiciele firmy bukmacherskiej twierdzą, że działają zgodnie z prawem unijnym i kary im nie straszne. Wisła się jednak obawia. Jak na razie klubowi nie udało się dojść do porozumienia z bukmacherem. W niemal identycznej sytuacji jest Lech Poznań, który jednak musiał się rozstać z BetClickiem. Kolejorz na dniach ma jednak przedstawić nowego sponsora. Jeśli Wisła nie porozumie się z bet-at-home, wówczas straci ok 4 mln zł. Tyle powinna dostawać za rok współpracy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wszystko jasne, przecież jesteśmy tak bogaci że nie potrzebujemy szukać sponsorów.
Pisaliście o sponsorze Amiki "indukcyjni" Poznań i ktoś poprosił żeby inny ktoś pokazał jak tyo by u NAS wyglądało: ![]() ps. Z pierwszej ręki informacja: nijaki Lew Mesik podpisał półroczny kontrakt z Wisłą. ![]() ![]() Skorża o nim powiedział: "Nie jest to zbyt wysoki zawodnik i nie jest typem lisa pola karnego, ale postanowiłem dać mu szansę. Niestety nie pasuje do mojej koncepcji, ale spróbujemy go wprowadzać na końcówki spotkań." tak na rozluźnienie :] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sumie fajnie wygląda "moje " złożenie S. Oliviera i Wisły
![]() ![]() a co do Lwa to wiele o nim słyszałem i jest mistrzem ostanich kwadransów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobre ![]()
Take me down
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No i mamy stare dobre logo telefoniki. Jak za tych dobrych czasów kiedy była niezła ekipa pod Wawelem. Dziwi mnie fakt że jak na mistrza polski przystało, nie możemy znaleźć porządnego sponsora takiego jak np Samsung chociażby.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nawet podoba mi sie ta ,,stara" telefonika jak kiedys w Uefa co ladnie pykalismy
![]() Niemniej jednak przydalby sie nowy sponsor zeby kasa byla ![]() ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta stara Telefonika wygląda Oldschoolowo, wszystkim się dobrze kojarzy, byłem w knajpce na meczu i każdy zaczął wspominać dobre czasy ......
hmm ze sponsorem ciężko, nie pchają się drzwiami i oknami, a po deszczu też nie rosną Mam nadzieję, jak to już tuu ktoś kiedyś napisał, że: nowy stadion = więcej kibiców= zainteresowanie wzrasta = kumaty sponsor![]()
Take me down
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na te pół roku przydałby się jakiś sponsor nawet za ten 1-1,5 mln zł bo nie ma co marnwać pustego miejsca na koszulkach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, Tele-Fonika na koszulkach przywołuje miłe wspomnienie, ale klub tak utytułowany i 'jeszcze' medialny nie może sobie pozwalać na straty pierniędzy z tytułu braku sponsora. Nasz dział marketingu i zajmujący się 'finansami' w Wiśle okropnie kuleje. Tak jak powiedział dzisiaj Borek w studiu Cafe Futbol, polskie kluby powinny się otworzyć na media. Powinien być czas na trening i czas na wywiad dla naszych 'piłkarzy'!
W 80% to media moim zdaniem kreują wielkie kluby z którymi chętnie wiążą się inwestorzy i rzesze kibiców, którzy przychodzą na mecze i robią zakupy w klubowych sklepach. Także panie w działu 'marketing' do roboty! Samo się nie zrobi! Klub ma być wielki nie tylko na boisku ale też poza nim! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|