The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2010, 22:51
może jednak BG na koszulce Panie Bogusławie Nasz dziele marketingu, który u NAS nie istnieje. Przecież Biała Gwiazda jest bardziej rozpoznawalnym znakiem niż stwór który nosi miano "herbu/loga" Wisła Kraków S.A..
Ten "stworek" mógł by pozostać na wszystkich materiałach związanych z Wisłą Kraków S.A., na spodenkach "piłkarzy" logo a na koszulkach BG. Jak podczas jubileuszu. Wilk syty i owca cała. Nikt Nie traci, a Wisła jako S.A i T.S mogło by zyskać. No ale chyba nikt w klubie nie ma głowy na karku i nie wpadnie na taki genialny pomysł, a szkoda. Czy są tutaj jacyś ludzie którzy myślą inaczej

NIKE

ADIDAS
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.02.2010, 00:25
Ostatnia i przedostatnia wizualizacja rewelacja, choc ta ostatnia mnie bardziej przypada do gustu.
Odpowiedz cytując
ChinoRios
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.02.2010, 00:49
łoł niesamowite podgląd, z biała gwiazda i było kupić koszulki. A miły szczegółów można napisz na szyi "Wiślak" jaki representacji nike z Polska

Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.02.2010, 07:57
jesli mamy miec adidasa to jak dla mnie te opcje najlepsze:

Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.02.2010, 10:08
Coglin napisał(a):Wyświetl post
jesli mamy miec adidasa to jak dla mnie te opcje najlepsze:

Uważam ,że jesłi już mamy mieć tego Adidasa, to te dwa projekty są najlepsze, szczególnie ten niebieski paseczek, dodaje delikatnie takiej klasy. Lux pomysł
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 15.02.2010, 11:29
no ta z tym niebieskim paseczkiem faktycznie "daje rade"
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 17.02.2010, 19:26
Moim zdaniem nie pasuje ten niebieski pasek ładniej wygląda bez no ale to jest moje zdanie.Najlepiej poczekać do lipca wtedy sie rozstrzygnie czy Adidas będzie sponsorował koszuli Wisły.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
surdut
Member

Od: 09.2007

Stary 18.02.2010, 16:52
a wiecie moze co bedzie na koszulkach Wisły? TF kable, beta at home czy nic nie bedzie?
Wisła 1906 Kraków
Odpowiedz cytując
Mango
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.02.2010, 18:11
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem nie pasuje ten niebieski pasek ładniej wygląda bez no ale to jest moje zdanie.Najlepiej poczekać do lipca wtedy sie rozstrzygnie czy Adidas będzie sponsorował koszuli Wisły.
My kibice dowiemy sie o tym na szarym końcu
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.02.2010, 13:44
wonski_eNHa mógłbyś zrobić projekt stroju Wisełki w TYM stylu? Jeśli pozostalibyśmy przy UMBRO, to myślę, że te koszulki prezentowałyby się miło dla oka
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 21.02.2010, 22:57
zrobiłbym, ale to jest bez stylu
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.02.2010, 23:09
Yyy Nie czytałem ostanich postów dokłandnie, ale z tego co wiem to NIE MOŻEMY mieć na strojach gwiazdy zamiast herbu, gwiazda możę być obok. Nie jestem pewny, ale jakiś czas temu poruszany był ten temat. P
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.02.2010, 10:28
Wie ktoś co bet-at-home?czy już definitywnie współpraca zakończona i będziemy grać bez sponsora na koszulkach?...
Takie Amiki zerwały z betClickiem i prawdopodobnie będą mieli Samsunga....a u nas działacze nie potrafią znaleźć żadnego sponsora?
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.02.2010, 10:35
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś co bet-at-home?czy już definitywnie współpraca zakończona i będziemy grać bez sponsora na koszulkach?...
Takie Amiki zerwały z betClickiem i prawdopodobnie będą mieli Samsunga....a u nas działacze nie potrafią znaleźć żadnego sponsora?
Będą mieli jakiś koncern odzieżowy z Niemiec - S.Oliver czy coś takiego =P Dawny sponsor Borussi Dortmund . To już jest raczej info oficjalne ;-)
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Stary 24.02.2010, 10:56
^^^no ale i to dobre, lepsze niż nasze gołe koszulki.......
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.02.2010, 11:48
kangurekm napisał(a):Wyświetl post
Będą mieli jakiś koncern odzieżowy z Niemiec - S.Oliver czy coś takiego =P Dawny sponsor Borussi Dortmund . To już jest raczej info oficjalne ;-)
S.Oliver to kojarzy mi się z butami. W Krk raz byłam i ceny "za nic" mnie powaliły. Ale nie wiem czy o to chodzi... W każdym bądź razie mam nadzieję, że nie będzie nasza koszulka tak paskudna jak zanosi się być trykot Ruchu: http://www.weszlo.com/fotonews/12668...eenShot247.jpg
Bo "banerami reklamowymi" to sobie mogą być koszulki siatkarskie...
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.02.2010, 12:12
masterlag napisał(a):Wyświetl post
S.Oliver to kojarzy mi się z butami. W Krk raz byłam i ceny "za nic" mnie powaliły. Ale nie wiem czy o to chodzi... W każdym bądź razie mam nadzieję, że nie będzie nasza koszulka tak paskudna jak zanosi się być trykot Ruchu: http://www.weszlo.com/fotonews/12668...eenShot247.jpg
Bo "banerami reklamowymi" to sobie mogą być koszulki siatkarskie...
Omg. Te koszulki Ruchu są na prawde paskudne. Pierwsze skojarzenie to "tanie koszulki turniejowe".
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Stary 24.02.2010, 12:29
kangurekm napisał(a):Wyświetl post
Hmm To ciekawe, skąd pewność? a może ktoś spróbuje wlkeić S.Olivier na nasze obecne trykoty Umbro, a może też Adidasa?
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty

G 'n' R
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.02.2010, 12:44
filoo napisał(a):Wyświetl post
Hmm To ciekawe, skąd pewność? a może ktoś spróbuje wlkeić S.Olivier na nasze obecne trykoty Umbro, a może też Adidasa?
Nie potrafie teraz przytoczyć w jakiej ,ale czytałem o tym parę dni temu w jakiejś wielkopolskiej gazecie ;-)
Zarzekali się , że prawda , że kontrakt juz podpisany ...
Odpowiedz cytując
Żurawek
Member

Od: 02.2008

Stary 24.02.2010, 16:09
filoo napisał(a):Wyświetl post
s.Oliver przecież dotyczy koszulek Lecha...

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Samsung-czy-sOliver-zastapia-BetClicka,wid,12004507,wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez Żurawek : 24.02.2010 o godz. 16:11.
Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]

Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Stary 25.02.2010, 02:28
Rety noprawda....eh czytanie ze zrozumieniem.... :0 Sorry
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty

G 'n' R
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Stary 25.02.2010, 10:32
wp.pl

Wisła zagra bez sponsora na koszulkach

Ważą się losy współpracy Wisły Kraków ze sponsorem strategicznym, firmą bet-at-home. Wiadomo, że na inaugurację ligi krakowianie zagrają bez logo bukmachera na koszulkach.

O decyzji poinformowała "Gazeta Wyborcza". Wisła zdecydowała się zagrać bez reklamy sponsora, bo boi się potężnych, wielomilionowych kar. Jak wiadomo, zgodnie z nową ustawą hazardową od 1 stycznia zakazana jest reklama internetowych zakładów bukmacherskich.

W Bełchatowie Biała Gwiazda zagra więc z logo firmy właściciela klubu Bogusława Cupiała.

Za kilka dni okaże się także, czy współpraca z bet-at-home będzie kontynuowana. W przyszłym tygodniu dojdzie do decydujących rozmów w tej sprawie. Przedstawiciele firmy bukmacherskiej twierdzą, że działają zgodnie z prawem unijnym i kary im nie straszne. Wisła się jednak obawia.

Jak na razie klubowi nie udało się dojść do porozumienia z bukmacherem. W niemal identycznej sytuacji jest Lech Poznań, który jednak musiał się rozstać z BetClickiem. Kolejorz na dniach ma jednak przedstawić nowego sponsora.

Jeśli Wisła nie porozumie się z bet-at-home, wówczas straci ok 4 mln zł. Tyle powinna dostawać za rok współpracy.
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 25.02.2010, 22:37
To wszystko jasne, przecież jesteśmy tak bogaci że nie potrzebujemy szukać sponsorów.

Pisaliście o sponsorze Amiki "indukcyjni" Poznań i ktoś poprosił żeby inny ktoś pokazał jak tyo by u NAS wyglądało:

ps. Z pierwszej ręki informacja: nijaki Lew Mesik podpisał półroczny kontrakt z Wisłą.

Skorża o nim powiedział: "Nie jest to zbyt wysoki zawodnik i nie jest typem lisa pola karnego, ale postanowiłem dać mu szansę. Niestety nie pasuje do mojej koncepcji, ale spróbujemy go wprowadzać na końcówki spotkań."

tak na rozluźnienie :]
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Stary 26.02.2010, 00:56
w sumie fajnie wygląda "moje " złożenie S. Oliviera i Wisły

a co do Lwa to wiele o nim słyszałem i jest mistrzem ostanich kwadransów

dobre
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty

G 'n' R
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.02.2010, 12:00
No i mamy stare dobre logo telefoniki. Jak za tych dobrych czasów kiedy była niezła ekipa pod Wawelem. Dziwi mnie fakt że jak na mistrza polski przystało, nie możemy znaleźć porządnego sponsora takiego jak np Samsung chociażby.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.02.2010, 12:10
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
No i mamy stare dobre logo telefoniki. Jak za tych dobrych czasów kiedy była niezła ekipa pod Wawelem. Dziwi mnie fakt że jak na mistrza polski przystało, nie możemy znaleźć porządnego sponsora takiego jak np Samsung chociażby.
Samsung przejął Amice i dlatego będzie u Koziołków a nie pod Wawelem. Mnie by pasowała do tych czerwonych strojów Coca-Cola
Odpowiedz cytując
surdut
Member

Od: 09.2007

Stary 28.02.2010, 12:20
Nawet podoba mi sie ta ,,stara" telefonika jak kiedys w Uefa co ladnie pykalismy
Niemniej jednak przydalby sie nowy sponsor zeby kasa byla
Wisła 1906 Kraków
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Stary 28.02.2010, 14:18
Ta stara Telefonika wygląda Oldschoolowo, wszystkim się dobrze kojarzy, byłem w knajpce na meczu i każdy zaczął wspominać dobre czasy ......

hmm ze sponsorem ciężko, nie pchają się drzwiami i oknami, a po deszczu też nie rosną Mam nadzieję, jak to już tuu ktoś kiedyś napisał, że: nowy stadion = więcej kibiców= zainteresowanie wzrasta = kumaty sponsor
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty

G 'n' R
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.02.2010, 14:50
Na te pół roku przydałby się jakiś sponsor nawet za ten 1-1,5 mln zł bo nie ma co marnwać pustego miejsca na koszulkach
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 28.02.2010, 15:01
Dokładnie, Tele-Fonika na koszulkach przywołuje miłe wspomnienie, ale klub tak utytułowany i 'jeszcze' medialny nie może sobie pozwalać na straty pierniędzy z tytułu braku sponsora. Nasz dział marketingu i zajmujący się 'finansami' w Wiśle okropnie kuleje. Tak jak powiedział dzisiaj Borek w studiu Cafe Futbol, polskie kluby powinny się otworzyć na media. Powinien być czas na trening i czas na wywiad dla naszych 'piłkarzy'!
W 80% to media moim zdaniem kreują wielkie kluby z którymi chętnie wiążą się inwestorzy i rzesze kibiców, którzy przychodzą na mecze i robią zakupy w klubowych sklepach. Także panie w działu 'marketing' do roboty! Samo się nie zrobi! Klub ma być wielki nie tylko na boisku ale też poza nim!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów