|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
co do mandatu to mam jeszcze niezapłacony po meczu z Barcą 200PLN
postanowiłem już na starcie, że sprawdzę dzięki niemu nasz system mimo kilku przypomnień nie przeszkadza mi on w życiu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
a sposób taki jak każdy czyli... ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Pozdrawiam. ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Spoko nawet sie nie zastanawiałem.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
W jakich godzinach jest czynna Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna na Makuszyńskiego?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jest gdzieś stream do canalu+ sport, zeby obejrzec dzisiejsze nba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy we Francji też obowiązuje ustawa hazardowa?Bo oglądając mecz Lyon-Real nie widziałem na koszulkach obu drużyn sponsora,a z tego co kojarzę to oba kluby mają jako sponsora firmy bukmacherskie.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Szukam tłumaczenia tej piosenki
http://www.youtube.com/watch?v=4N31oFeinFY |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Chodziło mi o ichniejszą,a nie tą samą co w Polsce,bo to przecież oczywiste że Tusk nie będzie francuzom ustaw uchwalał
,tylko zaciekawiło mnie czemu Real grał w czystej koszulce bez logo Bwin.Czyli na chłopski rozum:Czy francuzi tez mają zakaz reklamowania firm bukmacherskich na zawodach sportowych? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co w koszykówce oznaczają te skróty?
2 c/w, 3 c/w, z g. c/w, 1 c/w, za/zo, a, f, fw, s, p, b, bo, eval np/ z tej strony: http://plkk.pl/index.php?p=games&id=2587 i drugie pytanie. zainstalowałem Aplle Quick i nadalmi nie działa kamerka. Cały czas pisze że rozłączono. Da się coś z tym zrobić? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
nie jestem fanem koszykówki, wręcz moznaby powiedzieć, że jestem laikiem tej dyscypliny, ale może:
rzuty za 2 oddane (celne?)/wrzucone; %; za 3pkt, za 1 pkt, z gry... ? ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zna ktos jakies stereotypy o Litiwnach? pilne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś perfumerię na allegro? Dobre ceny i żeby nie były podróby.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Poleci mi ktoś jakiś sklep w promieniu 3-5 km od rynku z dobrym dojazdem z tanimi oryginalnymi ciuchami ? Bo w galerii krakowskiej? koło dworca to ceny kosmos. Jeszcze się zapytam o antykwariat z używanymi książkami i tanie jadło w okolicach dworca PKP tego koło galerii. Znajdę jakąś knajpkę na rynku dla palących abym mógł skorzystać z WIFI ?
z góry dzięki ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
cześć,
poszukuję zdjęcia sektoru Widzewa z tego meczu: Wisła Kraków 3:1 Widzew Łódź 2 maja 2004, 19:15 (http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=87952) poratuje ktoś ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie mamuśka chce abym wziął jej cyfrowy polast w tym, ze jest za granią w Anglii.Pytanie czy będzie odbierać tam? a jak nie to może Telewizja na kartę?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
zbiórki w ataku/obronie asysty faule ile razy dana zawodnicznka była faulowana straty przechwyty bloki ile razy została zablokowana a eval to taki wspólcznik w którym sie dodaje te pozytywne rzeczy a oddejmuje te negatywne, tak w skrócie ;] ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
2 celne/wykonane, 3c/w, z gry c/w, zbiorki atak/zbiorki obrona, asysta, faulowal, faulowany, zs- zbiorek lacznie, strat, przechwytow, blokował, zablokowany, eval nie wiem co znaczy ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
http://i47.tinypic.com/1zejm1s.jpg wiekszego ci nie dam bo nie jestes za Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Uwaga !
Kto podrzuci jakiś pomysł na prezent dla obchodzącego niedługo półwiecze ojca ? Górna granica $$ generalnie nie gra roli ale wszystko w ramach zdrowego rozsądku. Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te dwie gwiazdki z Twojego avatara.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam panowie. Poszukuję obrazka lub vlepki ponieważ taką widziałem. Był na niej zarys tak jakby Krakowa, budowli. Był na niej Wawel i stadion sukiennice itp. Wszystko było czarne. Nie wiem jak wam to sprecyzować. Jeśli ktoś wie o co mi chodzi bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|