|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czas rozpocząc marsz po 13 tytuł Mistrza Polski.Bełchatów zazwyczaj ma słaby początek rundy, dopiero z czasem sie rozkręca.Licze wiec na na spokojne 3 punkty.Fajnie jakby sie wykurował Marcelo bo licze na jego bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko zwycięstwo !
Legia traci punkty z Cracovią, a Leszek z Polonią. I na dzień dobry 8pkt przewagi. ![]() + Oczywiście świetna zabawa kibiców Wisełki w Bełchatowie. http://www.futbolnews.pl/informacje/...olnews-pl.html Powód: coś o Bełchatowie ;)
Ostatnio edytowane przez Dean : 22.02.2010 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ja także liczę na 3 pkt
Najlepiej by było wygrać pewnie 3:0 , żeby w chłopakach obudziła sie pewność siebie . Cos czuje , że mecz wygramy bez problemu . Mam nadzieję , że dopisze pogoda . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie wiem na czym opieracie swój optymizm. 0-0 z ZS, czy 3-0 z jakimiś amatorami z Hiszpanii? Nie zdziwię się jak polegniemy w tym Bełchatowie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to za pytanie? Zastanów się o co Ci chodzi i do czego zmierzasz. Nie grają na 100% w lidze (chociaż może grają, tylko taktyka jest nieodpowiednia?), to i w sparingach mają nie grać, ale z Bełchatowem już będą gryźć trawę?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mnie nie zdziwi żadne rozstrzygnięcie meczu, nie wynik, bo wysokiego zwycięstwa ani wysokiej porażki jednak nie przewiduję. Pewnie czeka nas kopanina.
Inna sprawa to szok jaki może czekać co poniektórych - już nieco przyzwyczajonych do ambitnych i uśmiechniętych dziewczyn z hali - jak zobaczą rozkapryszone gesty i lica nieangażujących się piłkarzy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
****a a mozeby tak oddać mecz walkowerem ?.....................płaczki
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co się nie-płaczko napinasz? Zobacz co pokazała nasza drużyna w próbie generalnej przed startem rundy, a potem bryluj hurraoptymizmem, tylko nie zdziw się, jak ktoś rozsądnie myślący nazwie Cię kretynem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba niepotrzebnie ten temat został założony...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
pesymistyczne prognozy są jednak uzasadnione: drużyna w przerwie zimowej ani się poważnie nie wzmocniła, ani nie poprawiła swojej skuteczności (patrz: sparingi, gdzie poziom skuteczności wola o pomstę do nieba), a nie wiemy, co nowego w sprawach taktycznych wprowadził trener-menadżer, nie wspominając o sprawach motywacyjnych.
Oczywiście, wiślacy pewnie nie zapomnieli jak gra się w pilkę, a ich indywidualny poziom jest średnio wyższy od poziomu graczy z Bełchatowa, stąd czerpię nadzieję, że jednak może być chociaż skromne 0-1. Z drugiej strony, w rundzie jesiennej, najlepsze wyniki wiślacy uzyskiwali na stadionach z dużą liczbą kibiców dopingujacych przeciwnika. W Bełchatowie pod tym względem aż tak różowo nie jest, więc też nastawiam się na kopaninę. Przypadkowa bramka może zadecydować o zwycięstwie jednej z drużyn. Chciałbym zostać miło rozczarowany... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mysle, ze wygramy, aczkolwiek nie zdziwi mnie strata punktow w tym meczu. Coz, pozyjemy zobaczymy...
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Prawdopodobnie bedzie tak ze wygramy po meczarniach. W slabym stylu ale wygramy ... Trzeba pamietac rowniez ze Malecki nie bedzie mogl zagrac w meczu z Belachatowem :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Proponuję wznowić dyskusję w sobotę po meczu. Wtedy będzie już dużo wiadome
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Raczej wygramy, chociaż może być też remis, ale nie zdziwię się jeśli przegramy
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
kibic Wisly powinien wierzyc w swoj klub dla mnie mecz z Belchatowem bedzie wazny bo znowu wraca moja Wiselka do gry!! Zobaczycie ze grac chlopaki potrafia licze na Bogusia i Brozka ze sie rozkreca i pokaza jak sie bawi nasz TS
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wygrana byłaby sporym krokiem do MP, wszak to wyjazd do szerokiej czołówki.
Przegrać myślę, że nie powinniśmy, a czy się uda wygrać... zobaczymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja obstawiam nudne widowisko i 0:0. Nie będzie Małego, Brożek, Boguski nie są w pełnej dyspozycji, Marcelo kontuzja to kto te bramki ma zdobyć.
Wygrana będzie dla mnie dużym zaskoczeniem. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na pewni mecz łatwy nie będzie ale faktycznie u Bełchatowa jest taka tendencja że początki rund mają słabe. Na przykład pół roku temu 0:1 na dzień dobry z Polonią B. Także jeśli nie powtórzy się sytuacja z poprzedniego meczu(5-6 setek plus ogólna przewaga przez cały mecz - 0 bramek) powinniśmy wygrać.
Jeśli chodzi o inne drużyny. Legia z Cracovią(oprócz 1 sezony parchów w lidze) z Cracovią problemów raczej nie miała. Także tu nie liczę na stratę punktów. Chociaż w tej rundzie na Ł3 było 0-0 więc kto wie, to wie. Ziemniaki grają na wyjeździe z Polonią i tu liczę na remis lub nawet na wygraną drużyny ze stolicy. Reasumują przed naszym pierwszym meczem jestem optymistą ale przed przesadnym optymizmem przestrzegam bo równie dobrze zamiast 8 pkt przewagi mogą to być 2 pkt... |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Jak będą cały czas z uporem maniaka grali "krakowską piłkę" na 6 metr w gąszcz obrońców, do napastnika, który tam gdzieś podobno stoi i jest nie w pełni formy to nic z tego nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Obstawiam 0:0 i typowy mecz po przerwie zimowej, czyli szukanie formy i to słynne "pierwsze koty za płoty"!! 3-4 rundy na załapanie rytmu meczowego, 4-6 rund na dopracowanie skuteczności, 3 ostatnie rundy na końcówce sił i z myślą o zaplanowanym w lutym wypoczynku. No i na koniec feta na rynku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Ci Stary wyszło. Smutne, prawdziwe...ale i śmieszne
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wisła jest w polskiej lidze hegemonem. Każdy inny wynik niz zwycięstwo uznam za niespodziankę.
Wierzę, że nowy nabytek Issa Ba da nam trochę kreatywności w pomocy. Dla mnie jest on niewiadomą, no ale skoro obiecuje 6 bramek (może chodziło o asysty ? ktoś wpadł na to ? )
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.02.2010 o godz. 17:46.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Bedzie 200 naszych to napewno wygramy
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Bardzo przykre ale niestety 1-0 plecak.Nie ma absolutnie(na ten moment) żadnych przesłanek by miało być inaczej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ciężki mecz, łatwo nie będzie. Tylko mój optymizm każe mi wierzyć w zwycięstwo, 1-0 dla Wisły
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jestem realista i powiem ze wygramy ten mecz. I **** mnie obchodzi styl i wynik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
ja rozumiem, że mamy problemy zdrowotne, że się nie wzmocniliśmy, że piłkarze nie imponują skutecznością, absencje... ale czy stało się nagle coś niezwykłego, że Bełchatów jest super wzmocniony i w tak super formie, że liczyć można tylko na najniższy wymiar kary? pesymizm pesymizmem, ale ludzie - nie widzieliśmy (chyba, że się mylę) ani Wisły, ani Bełchatowa w oficjalnym meczu w tym roku, więc skąd nagle takie czarne proroctwa? Nie wiadomo co będzie. Ja liczę na wygraną Wisły, bo bądź co bądź, jesteśmy aktualnym mistrzem kraju i liderem tabeli. A jak wyjdzie - zobaczymy ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
wygramy 1:0. teraz już styl się nie liczy, nie jesteśmy Barceloną gdzie to jest najważniejsze. najważniejsze teraz są 3 punkty.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Także typuje , że 1 : 0 lecz po bardzo ciężkim meczu , czuje także ,iż jak wygramy to potem już będzie tylko z górki , wrócą nieobecni i na pewno będzie łatwiej. Jeszcze po zwycięstwie
Ale niczego nie można być pewnym , to może być najtrudniejszy mecz w rundzie rewanżowej![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|