|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
11 miejsce Sikory, w sumie i tak jakoś medalu dziś nie oczekiwałem, szkoda tego strzelania, bo biegowo było naprawdę całkiem nieźle.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na Sikorę nie liczyłem w tych igrzyskach - ale 3 pudła to fatalny wynik. Strzelanie mu nie szło przez całą imprezę, a to absolutnie kluczowy element.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
forma biegowa dobra u Tomka, ale strzelecka slaba,
a wracajac do Norwegow to chyba oni mieli na celu zaklocic spokoj Justynie, chca ja pewnie wyprowadzic z równowagi, a ja wierze ze Justyna pokaze plecy norwezkom na 30km i wygra pewnie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wczoraj tego nie zrobiłem wiec robię dziś - SERDECZNE GRATULACJE ZA DRUGI SREBRNY MEDAL DLA ADAMA I WIELKIE UZNANIE ORAZ SZACUNEK DLA TEGO MULTIMEDALISTY OLIMPIJSKIEGO !!
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/4513
Oficjalnie przyznaję, że skur**enie portalu weszlo.com sięgnęło zenitu.. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Przecież nie chodzi o oglądanie czy nieoglądanie, tylko o styl ogłoszenia tego.
Można bylo napisać normalnie: sorry, jesteśmy portalem pilkarskim i w związku z tym piszemy tylko o sprawach piłkarskich. Zachowali się jak żałośni, zakompleksieni prostacy, chamy i bydło. Tyle. |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Taki piłkarski Wojewódzki tudzież Majewski. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wąsem to mogą kogoś u siebie w rodzinie nazywać a nie wielkiego sportowca.
Buraki i tyle w temacie. Zgrywają szpanerów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ależ mecz Czechów z Rosjanami. Hokej z najwyższej półki. Po pierwszej tercji 1:1
Także jeśli tylko macie TVP Sport......trzeba zobaczyć. ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
mecz faktycznie znakomity,ale uprzedzając fakty powiem że Rosja wygra ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no przeciez to jest na tvp stronie zaraz link wkleje
http://sport.tvp.pl/vancouver2010/dy...roslaw-krzoska komentarz krzoski i czerkawskiego, da sie tego sluchac. ja wszystkie mecze tam ogladam, widze ze sa jeszcze tacy co nie wiedzą o tej mozliwosci ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zupełnie nie rozumiem tego co robi TVP. Za przeproszeniem ale po **** leci teraz na TVP1 i TVP Sport ta sama transmisja. Mogli zostawić mecz hokeja na TVPS a kto chce oglądać Biatlon to włączy sobie TVP1.
Co z tego że są 2 kanały pokazujące IO jak na obu jest to samo. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
****a u mnie wyskakuje, że muszę wnieść opłatę techniczną żeby tam cokolwiek oglądnąć
wtf? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3.tercja ma byc teraz na Eurosporcie na zywo
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Teraz grają na jurosporcie. A te lodowiska są takie jak w enhaleu czy mają wymiary europejskie? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
vancouver.tvp.pl tu znajdziesz transmisje z wszystkich dyscyplin osobno, możesz oglądać co tylko zechcesz Ja już się na to przerzuciłem, bo na TVP 1 to więcej w studiu rozmawiają ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Marszałek,takie jak w NHL czyli dużo mniejsze,i niektórym z Europy ciężko się przestawić.Ja czekam na świętą wojnę skandynawską w hokeju
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to Rosja pokazala ze remis ze Słowacja to byl wypadek przy pracy
dzis kontrolowali mecz niemal od poczatku do konca,a stac ich na duzo lepsza gre.teraz czekamy na nastepne hiciory![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o technikę to Ruscy są niesamowici. Do tego fizycznie Czechów zdominowali.
Teraz danie główne: Kanada - USA. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do wielkości lodowisk... trzeba to traktorać z przymrużeniem oka bo wcześniejsze IO/MŚ były rozgrywane na lodowiskach normalnych a turniej wygrali ci co zwykle. PS: to co zrobił dziś Ovechkin z Jagrem na środku lodu to totalna masakra. Bodajże 4 lata temu tak samo załatwił innego weterana Chrisa Cheliosa ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wejście w Jagra było mistrzowskie
Pytanie: Kto się nie umie przestawić na lodowiska NHL jak tam większość z NHL gra ?![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ależ mecz! Niesamowite tempo! Coś pięknego!
Nawet Szpakowski nie jest w stanie spieprzyć przyjemności z oglądania tego meczu. Cytując Czerkawskiego.. ŁAŁ! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Piękny mecz... i żal że piłka tylko dlatego że mamy frajerów wśród rządzących, nie może podobnie wyglądać.Tu błędy sędziowskie bardzo rzadko się zdarzają, aktorstwa czy kłótni z sędziami praktycznie nie ma.Czemu? bo sędziowanie i technika idą ze sobą w parze.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie interesują się bardzo hokejem więc mógłby mnie ktoś podratować jakąś stronką gdzie sa przejrzyste tabele?
I o co chodzi z "kwalifikacjami do ćwierćfinałów"? Że niby jakieś baraże? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Bezpośrednio do ćwierćfinałów awansują zwycięzcy 3 grup + najlepsza drużyna z drugiego miejsca.
Reszta drużyn jest sklasyfikowana wg punktów i bramek zdobytych w swoich grupach. I tak miejsca od 5-12 graja ze sobą w systemie play off i zwycięscy tych meczów awansują również do ćwierćfinałów (zespół z miejsca 5 gra z zespołem z miejsca 12, 6-11,7-10, 8-9). Bezpośrednio do ćwierćfinałów awansowały: USA, Szwecja, Rosja, Finlandia. Reszta play off wg tego co napisałem wyżej. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://www.vancouver2010.com/olympic...minary-Vj.html Bardziej przejrzyście się już chyba nie da Dla innych dyscyplin i transmisji live również polecamJeszcze link do drabinki play-offs http://www.vancouver2010.com/olympic...layoff-dE.html Ładnie widać, kto z kim i kiedy Powód: Play-offs link
Ostatnio edytowane przez RoS : 22.02.2010 o godz. 09:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki wielkie za wytłumaczenie i dzięki za stronkę. Też z niej korzystam dla innych dyscyplin ale jakoś nie zauważyłem tabeli
Ciekawy system ale jak dla mnie to trochę dziwna sytuacja że nikt nie odpada. No ale może tak jest ciekawiej |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wojewódzki bardziej. Arogancja, ignorancja i chamstwo.
Pojęcie szacunku obce. Dziś w skokach drużynowo możemy powalczyć o brąz. Liczę na podobne wpadki Niemców i Finów jakie pozaliczali w 2 serii konkursu indywidualnego ![]() |
|
|