The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2010, 15:47
P.e.c.h napisał(a):Wyświetl post
A może Ty , dasz jakis opis swoich rowerowych podróży ze zdjeciami?

Kiedyś już chyba gdzieś pisałeś, i od tego czasu planuje jakaś (krótszą) tego typu podroż, ale sie zebrać nie mogę...
hehe no kilka wypraw już mam za sobą, ostatnia w Himalaje
więcej na priv

panew napisał(a):Wyświetl post
ale na rowerze do szkodry?
jak ty przejechałeś Czarnogórę
o kurna, trza było żonę położyć spać i iść postrzelać, zajebista zabawa mogła być
akcja z cyganem jak z filmu akcji hehehe
ale w okolicach tego drewnianego mostu też mieliśmy stracha, tam jakieś slumsy były i miejscowi, chyba cyganie, nie wyglądali na przyjaźnie nastawionych, na dodatek rozbierali jakieś auto, jeszcze sie jarał wrak i ogólnie syf...

no na rowerze dojechaliśmy, wyprawa w 2005, kraków-słowacja-węgry-serbia-bośnia-chorwacja-czarnogóra-albania, 4tygodnie, 2000km przejechane, niesamowita sprawa

czarnogórę jak przejechaliśmy? no wzdłuż wybrzeża, pięknie i dużo taniej niż w chorwacji a równie fajnie,
bardzo pozytywne wrażenie zrobiła na mnie bośnia i hercegowina, piękny kraj, bardzo mili ludzie, dobre jedzonko i ładne dziewczyny
niestety nie mam żadnej relacji z tej wyprawy, fotki na dysku są
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 21.02.2010, 16:02
no o tym samym moście mówie przy tej akcji z cyganami
most jest wąski i ruch wahadłowy jest i trzeba sie było zatrzymac
a pech że koło cygańskich slumsów - gdziekolwiek na świecie nie byłem to wszedzie tak samo nienawidzi sie cyganów
co do akcji to co byś zrobił jak wrzucasz dwójkę i gaz do dechy a on wisi na relingu i nie chce odpaść
dopiero policje zobaczył przy moście i odpadł do rowu
czarnogóra owszem piękna ale bardzo rozczarowałem sie ludźmi - niemiluchy jebane - to to co o nich myślę
jedyni przyjaźi ludzie tam spotkani to w Ulcinie - ale z tych co tam mieszka ponad 90 procent to albańczycy
tak to cały czas odczuwałem taką atmosfere niechęci i braku jakiejkolwiek sympatii
a jechałeś może tędy?
http://www.youtube.com/watch?v=ml8OcZbY83c
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 21.02.2010, 16:31
kurde nie jechałem tamtędy, ale już widzę że trzeba się będzie tam kiedyś wybrać
the future's uncertain
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.02.2010, 16:32
Właśnie a Czarnogórzanki(?) też ładne? Bo rozważam właśnie jakąś wycieczkę tam... Albo Czarnogóra, albo Chorwacja, albo coś jeszcze bardziej komercyjnego... ale ta Czarnogóra cenami mnie kusi...
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Stary 21.02.2010, 16:37
zastanawiam się jak przeżyłeś czarnogóre bo to są najwięksi wariaci jeśli chodzi o styl jazdy z jakim kiedykolwiek sie spotkałem

tam rowerzysta to chyba samobójca jest

na chorwacji bylem juz trzy razy , pierwszy raz w 1998 roku , jeszcze było kupe zniszczeń
teraz ten kraj już sie robi taki jak kraje zachodnie a to mnie dosc zniechęca - zawsze staram się szukać jakiś przygód a nie nudnej plaży czy basenu

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Właśnie a Czarnogórzanki(?) też ładne? Bo rozważam właśnie jakąś wycieczkę tam... Albo Czarnogóra, albo Chorwacja, albo coś jeszcze bardziej komercyjnego... ale ta Czarnogóra cenami mnie kusi...
no powiem ci że jest na czym oko zawiesić,to jest naprawde mocny argument za wyjazdem właśnie tam, zarówno w dawnej jugosławii jak i w Albanii, która mimo że jest krajem z dominującym islamem to mają na to kompletnie wyjebane
jedzą wieprzowine zapijając piwem czy winem

jak masz jakies pytania co do Czarnogóry to dawaj
Ostatnio edytowane przez panew : 21.02.2010 o godz. 16:41.
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 21.02.2010, 16:44
No które na przykład miejsca warto tam zwiedzić? W jakim okresie czasu najlepiej pojechać? W sensie czy jeszcze przed sezonem czy już po? No i w sumie jak z czystością tamtejszych hoteli, plaż, bezpieczeństwem itd?
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 21.02.2010, 16:55
zarówno w bośni, w chorwacji jak i w czarnogórze zdecydowanie jest na kim oko zawiesić, nie powinieneś być rozczarowany

pamiętam jak wbiliśmy na imprezkę na plaży w czarnogórze, miejscowość o wdzięcznej nazwie bar
super knajpka, muza na żywo grana przez jakichś kubańczyków czy innych papuasów, rewelacja! no i te dziewczyny

panew - kierowcy w czarnogórze nei byli tacy źli, najgorsze były autokary, ze dwa razy było ostro
ale najgorsza akcja była w bośni, zajebisty zjazd, ze 60 na budziku, a tu ****a nagle na zakręcie jeden tir wyprzedza drugiego, pod górę, zero widoczności miał, już myślałem że po mnie, na szczęście był z metr miejsca między nim a poboczem (pionowa skała), jakimś cudem sie zmieściłem...

a jak chcesz zobaczyć wariatów na drodze to jedź do indii, to co się tam dzieje to przechodzi wszelkie pojęcie
the future's uncertain
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Stary 21.02.2010, 16:56
ja byłem w połowie sierpnia. trochę ludzi było ale jak się miało autko to można pojechać gdzieś kawałek za miasto i fajną plażę znaleźć. od ulcina do granicy albańskiej ciągnie sie plaża długości około 15 km , piaszczysta jak u nas a tak to tylko kamieniste
ja mieszkałem w kwaterze i całkiem ok było 12 euro za dzień z klimą
jednak gospodarz podprowadził nam pilota do niej żeby zaoszczedzic na pradzie, skończyło sie aferą
polecam stary bar , bokę kotorską no i jak masz czas to wnetrze kraju np. ten kanion pivy
najlepiej pojechac autem bo warto tam pojeździc
co do czystości to można mieć spore zastrzeżenia, są syfiarzami
plaże prywatne czyste
ale płacisz za leżaki i parasole 5 euro za dzień wiec taniej kupic w Polsce i nawet zostawic na miejscu
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 22.02.2010, 09:03
mi ta wybrzeżowa Czarnogóra poza Zatoką Kotorską się średnio podobała. Co innego wnętrze Czarnogóry, bez ludzi, hałasu, wody
udało mi się tez nielegalnie przedostać z Kosowa do Czarnogóry, ogólnie fajny jest klimat na Bałkanach, wszystko się DA

Co do Albanii, mi również bardzo spasował ten bazjel, ale warto mieć na Uwadze, ze inna jest zachodnia Albania i okolice dróg głównych, a co innego na wschodzie. Kilkoro znajomych miało tam średnio przyjemne akcje, typu macanie po cyckach, dzici i kamienie, łapanie sie wszytkiego itp.
Warto meić tego świadomość, że tam jest prawdziwa dzicz, bo potem sa rozczarowania i pretensje o zachwalanie Albanii.
Podobna albańska dzicz jest tez w zach. Macedonii.

Co do linku który wkleiłeś, to widze, ze brakuje tam wisienki na torcie czyli podjazdu z Kanionu, w stronę Durmitoru, poprzez wąskie tunele, jeden nawet ze skrzyżowaniem.

Zresztą tamta okolica jest dość specyficzna: przez 60km nie było wioski ani sklepu, i jadąc rowerem umierałem już z głodu. Jedzenie kupiłem gdzieś dopiero w Foczy w BiHu
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Stary 22.02.2010, 11:31
rozmawiałem z ludzmi którzy pojechali do Albanii pochodzić po górach właśnie w okolicy granicy z kosowem
zwłaszcza w okolicy jeziora Koman, spali w ogródkach ludzi , którzy ich zapraszali do domów , ale oni sa zajawieni na namiot
generalnie tylko raz się spotkali z dziwną akcja , mianowicie usłyszeli serie z karabinu, potem okazało się że to młodzież z Tirany ze studiów wróciła na wakacje i sie nudzili więc strzelali do butelek z kałacha
co do zachwalania to już ze dwa razy pisałem że nie jest to kraj dla ludzi co chcą spędzić wakacje w spokoju, nad basenem z drinkiem w dłoni , tylko dla osób raczej szukających przygody
właśnie mam w te wakacje plany żeby objechac bośnie czarnogóre w głębi lądu macedonie i albanie (tu mi zależy na tych dwóch jeziorach zaporowych w polnocno wschodniej czesci) może grecja jak nie zamkną jej całkiem no i powrót przez kosowotyle że już potem można mieć problem na granicy z serbią bo nie uznają wiz kosowskich w paszportach i mogą go nawet zatrzymać
tyle że jade autem a nie ROWEREM :O
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 22.02.2010, 11:51
żeby była jasność: na chamstwo albańskie narzekali ludzie głodni przygód
co do podóży po pólnocnej i środkowej Albanii, pewnie przyda ci się terenówka

ja w tym roku myśle o powrocie na Bałkany, konkretnie pd Serbia, Sandżak może Bosnia a może trochę Bułgarii ..
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Stary 22.02.2010, 12:22
ja się nie spotkałem z agresja czy chamstwem na szczęscie
no może oprócz tej akcji z cyganami, ale wiadomo że człowiek ma to zawsze gdzieś z tyłu głowy , bo to w końcu Albania.Sporo kumpli martwiło sie czy żywi stamtąd wrócimy .Może to że jak jedziesz z przekonaniem że bedzie dramat to każde pozytywne zaskoczenie poprawia znacznie obraz kraju, no bo nie spodziewałem sie bankomatów, stacji paliw czy nawet prądu .Więc jak to wszystko znalazłem to się dość mocno ucieszyłem a rezta , czyli syf , drogi i cygany to tak jak myślałem
to tak jak kumpel wrócił ostatnio z Paryża , spodziewał sie prawie że raju na ziemi, a jedyne co powiedział to nigdy więcej , syf, araby i murzyni

czekam na jakąś relacje z wakacji , bo ja napewno się fotamki podziele, o ile oczywiście wrócę cały
a może się gdzies spotkamy w tamtych rejonach
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez panew : 22.02.2010 o godz. 12:24.
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
hudinho
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.03.2010, 07:49
polecicie jakis fajny nocleg nad polskim morzem? myslalem o chałupach,bo chcialem wyskoczyc z dziewczyna pod koniec kwietnia na 3-4dni. Zeby byla fajna cena, fajna lokalizacja no i pokoj 2osobowy z lazienka

raczej chodzi mi o mała miejscowosc, tylko chcialbym miec molo....

pomocy.... ;p
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.03.2010, 20:38
Hej! Mam w planach jechać na weekend majowy do Pragi. Czy mógłby ktoś napisać jakiś kosztorys- co, gdzie, za ile? Byłbym bardzo wdzięczny.

Pzdr!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 29.03.2010, 22:40
Krzysiek napisał(a):Wyświetl post
Hej! Mam w planach jechać na weekend majowy do Pragi. Czy mógłby ktoś napisać jakiś kosztorys- co, gdzie, za ile? Byłbym bardzo wdzięczny.

Pzdr!
Też myślę nad takim wyjazdem więc jak ktoś może coś doradzić, prosimy o taką informację.

Sam byłem w Pradze kilka lat temu, mieszkałem w najtańszym hostelu. Dawniej był to akademik. Warunki szczerze mówiąc bardzo średnie, żeby nie powiedzieć słabe. Wiem, że cena z kolei była dość dobra ale zabijcie mnie nie powiem Wam ile bo nie pamiętam.

Wydaje mi się tylko, że nie ma co przepłacać (jeśli ktoś chce w rozsądnych pieniądzach jechać) na spanie tuż przy Starym Mieście. Lepiej znaleźć coś przy stacji metra, które w Pradze znakomicie funkcjonuje i szybko można być w centrum nawet z kilka km od ścisłego centrum. Poza tym, można dzięki temu pospacerować nie tylko po utartych szlakach, ale też po "zwykłej" Pradze.

Macie jakieś warte polecenia miejsca noclegowe? Może jakieś apartamenty? Albo hostele?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 29.03.2010, 22:48
Też se pozwolę podbić. ;]

Pasiłby mi taki wyjazd na dwa - trzy noclegi. Nocleg do 50-60 zł za osobę.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.03.2010, 23:10
A łazienka/kibel łączony czy w pokoju?
Pytanie o tyle ważne że wiadomo - coś za coś
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 29.03.2010 o godz. 23:13.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 29.03.2010, 23:17
Łączony tzn na ile pokoi?

Lepiej w pokoju, ale.. jeśli jedna łazienka na mniej niż 10 pokoi to damy rade
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.03.2010, 23:48
Łączony tzn na ile pokoi?

Lepiej w pokoju, ale.. jeśli jedna łazienka na mniej niż 10 pokoi to damy rade
Coś poszukam, a co do zasad , kiedyś już chyba pisałem.

Kasę wymienić w pl - W Pradze znaleźć kantor który nie robi przewałów jest bardzo ciężko.
Podróż
- auto, fajna i dosyć szybka trasa - tyle że jest problem z parkowaniem -parkingi drogie, duża część miasta opleciona niebieską linią - zostawienie tam auta zazwyczaj kończy się wywiezieniem go

- pociąg - jak nie będzie jakiś promocji to najlepszy wariant łączony - dostać się do czeskiego cieszyna(bus/autobus/pociąg) i tam kupienie biletu grupowego(2 osoby to już grupa) na ekspres do Pragi.

Jeść i pić po za ścisłym centrum - są bardzo fajne knajpki gdzie można się najeść za 80-150 koron , browar 0.5 -12ekstrakt - max 35 koron(często trafiałem za nawet 25) - oczywiście chodzi mi tu o maksymalną cenę, która jest warta zapłacenia , małe piwo za 50 koron, lub rozwodniony sikacz w dyskotekach w centrum(gdzie sobie jeszcze naliczą napiwek) nie należą do rzadkości - Swego czasu jeden czeski wiarus tak ponad 50 lat - kibic Victorii Żiżkov(swoją drogą koleś znał dobrze polskie kluby, z Wisłą i Górnikiem na czele - o parchach nie wspominał - wyznał mi prawdę że mam nie wchodzić do knajp gdzie browar kosztuje ponad 30 koron - czego od lat +-5 koron - przestrzegam - alkohol można spożywać wszędzie więc nie ma nic lepszego niż kupić w sklepie - wyłożyć się w dobrej miejscówce i delektować się
Zakupy tez najlepiej po za centrum - sklepiki opanowane przez kitajców ale ceny przyzwoite.
Komunikacja wyśmienita - od 5 rano do 1 w nocy(tak mi się wydaje) metro którym wszędzie się dojedzie -później autobusy nocne i tramwaje - raz tylko spotkałem kontrole ale oczywiście nie zachęcam do jazdy na gapę.

Jak ktoś ma szczegółowe pytania to walić śmiało.

/edit
Co do noclegów to opcji jest sporo, ja o swoich nie piszę ,bo ta którą najbardziej lubię jest tylko w wakacje dostępna(warunki poniżej przeciętnej - obskurny akademik, ale czyste łóżka , świetne położenie i oczywiście cena), reszta była droższa, bądź akurat była fajna promocja - np minimum 5 noclegów w ful wypasionym hotelu 4 gwiazdowym za jakieś 80 zeta za osobę.

Jest kupe stronek gdzie możecie sobie coś wybrać ale jeśli sam bym się wybierał to zastanowił bym się nad ta opcją

http://www.akatpension.com

sekcja hostel
http://www.akatpension.com/?page=str...=pl&vyberstyl=

62 zeta(w przeliczeniu) od osoby za pokój 2 osobowy -tv, kibel,łazienka + darmowy parking jak by ktoś się autem wybierał.
To oczywiście dla tych co nie lubią zgiełku - ogólnie fajna dzielnica, tuż obok rzeki rzut beretem od metra - z dworca spora odległość ale w drugą stronę 2 przystanki i już w zasadzie jest się w centrum
Tyle że chyba szybko trza zarezerwować bo pokoi jest niewiele.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.03.2010 o godz. 03:20.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 30.03.2010, 14:10
mogłby ktoś podać jakieś biuro podróży, lub stronkę, gdzie najlepiej szukać wczasów last minute np do Egiptu, zeby ceny byly atrakcyjne i dobre zakwaterowanie

Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 11.04.2010, 12:12
W te wakacje planujemy wybrać sie nad morze do Włoch tylko zastanawiam sie gdzie sie udać,oczywiście cena gra tutaj znaczącą rolę.Był ktoś może w Bibione?Oczywiście nie tylko to wchodzi w grę,interesowały by mnie noclegi (hotele,domki do wynajęcia,apartamenty) i jakie są ceny podstawowych rzeczy.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.04.2010, 00:54
Mam pytanie, był ktoś z was może w miejscowości Sielpia Wielka Warto wybrać się tan na weekend majowy Bo słyszałem, że w ciągu roku miejscowość wymiera i tylko w sezonie coś się dzieje? Może polecicie jakieś noclegi,pola namiotowe
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2010, 05:37
W Sielpi nic się nie dzieje, jednakże w długi weekend w przypadku dobrej pogody powinno być sporo ludzi. Głównie scyzoryki i włókiennicy. Byłem 3 lata temu za domek z prysznicem, kuchnią płaciliśmy coś koło 100 zł na 6 osób. Jak chcesz to dam Ci namiary.
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
Zarko42
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 16.04.2010, 12:25
Czy w Krakowie jakieś biuro podróży organizuje weekendowe wycieczki do Lwowa? Czy ktoś był kiedyś w Lwowie, jakie wrażenie? Warto jechać?
Odpowiedz cytując
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 16.04.2010, 12:55
Abdar na Piłsudskiego miało kiedyś tego typu wycieczki
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.04.2010, 13:18
ja byłem we Lwowie dwa razy i gorąco polecam. Można w łatwy sposób dojechać tam na własną rękę ( pociąg, bus ). Pobyt jest tani, a wrażeń masa. Pokój kosztował mnie chyba 50 zł (od osoby, ale ręki nie dam sobie uciąć) za noc, ale nie wysilałem się zbytnio z szukaniem. Poszliśmy do hotelu w samym centrum miasta i tam zostaliśmy. Jedzenie dobre, wódka też , nie polecam MC Donaldsa, który jest wyjątkowo drogi.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 18.04.2010, 13:22
Rozważam możliwość wyjazdu nad Balaton. Ktoś był ? jakie wrażenia, ceny, gdzie się udać - do Siofok czy gdzie indziej ?
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 18.04.2010, 14:13
Balaton piękne miejsce. Ceny znośne, tylko musisz wybrać odpowiedni moment żeby się wybrać. Akurat jestem ekspertem w sprawach węgierskich (studiuje fil. węg.) i jeżdżę tam raz na jakiś czas. Jeśli chodzi o kąpiel, to najlepszym miejscem (ale i niewątpliwe najbardziej zatłoczonym) jest Siófok. Mają piękne plaże, zwłaszcza Nagy Strand. Ceny są przyzwoite, ale należy spodziewać się najazdu Niemców, Austriaków i ostatnio Ruskich w sezonie Przyznam, że sam też się tam wybieram do znajomego. Jeśli chodzi o kąpiele termalne to lepsze miejsca są po północnej stronie: Tapolca, Heviz. Są tam też ciekawe miejsca do zwiedzania. Np Keszthely, Balatonfured, Tihany. Można też wędrować po pięknych górach Bakony, oraz kosztować miejscowych, jakże wspaniałych win. Polecam zwłaszcza Badacsonyi Szürkebarát Cenowo, za nocleg można się zmieścić w prywatnych kwaterach w granicach 40-60 zł za noc. Czasami zdarzają się okazje. Jedzenie - trochę drożej jak u nas, tanie i dobre wina. Jak najbardziej polecam, zwłaszcza, że o tej porze roku jest tam świetna pogoda
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.04.2010, 20:46
Wybieram się do Tunezji. Prosiłbym serdecznie osoby które były o wszelkie cenne wskazówki. Czego unikać? Po angielsku się dogadam? Jak z jedzeniem i wodą? Podobnie jak w Egipcie czy mniej zatruć? Dolary i Euro podobnie przyjmują? Wszelkie cenne rady. Proszę.

Pozdrawiam,
Wojtek.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 18.04.2010, 20:53
Był ktoś w Turcji? Które rejony najfajniejsze względem wypoczynkowym? Co najbardziej warto zwiedzić?

Wybieram się też do Warszawy na weekend majowy - ma ktoś namiary na tańsze hotele/hostele/kwatery..?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów