|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobrze Skorza przygotowal zespol do ligi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A możecie poczekać z tymi żalami, do pierwszego meczu?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
dokladnie,chociaz jak caly czas optymista jestem to zaczyna mnie cala sytuacja flustrowac i chodzi mi taka mysl po glowie zeby zebrac sie w pare tys pod klubem w czasie jakiegos treningu/zebrania i przedstawic oczekwiania kibicow glosnymi okrzykami
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dokładnie! Skoro dzis nie strzelilismy gola, to juz nigdy nie strzelimy. Przegramy wszystkie mecze i spadniemy. Nigdy juz nie bedziemy potrafili skladac akcji, bo dzis sie nie udalo!
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Powiem Wam, że byłem dziś na tym meczu do 85 min i nie wyglądało to najlepiej. Tzn wynik mnie nie interesuje i nie mam zamiaru narzekać ale w meczu Mistrza Polski z drużyną z 2 ligi powinno to trochę lepiej wyglądać i nie chodzi mi o bramki tylko sytuacje a nawet zwykłe strzały. W pierwszej połowie gdzie graliśmy prawie najsilniejszym składem mieliśmy 2, góra 3 jeżeli coś przeoczylem, sytuacje w których dało się coś strzelić. Ogólnie mimo, ze czasami zagłębie nie potrafiło wyjść z połowy przez dłuższy czas to nic z tego nie wynikało. Po prostu podawanie od nogi do nogi i nic więcej. W drugiej połowie jeśli dobrze pamiętam to była chyba tylko 1 klarowna sytuacja ( poprzeczka ) do zdobycia bramki. Mam nadzieję, że naszym się nie chciało po prostu zbytnio grać i tylko sobie pobiegali. Natomiast jeśli taka jest autentyczna forma drużyny to mamy prawidziwy dramat. Ale wątpie by było aż tak źle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie no, jak im się nie chciało to w porządku.. wszystko OK.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 20.02.2010 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gorzej może być teraz ze składem na Bełchatów.. Prawdopodobnie może Marcelo wypaść ,Ba narzeka na jakichś uraz nie wiadomo na jaki... Łobodzińskiego występ również zagrożony , Małecki nie zagra , nie wiadomo jak dokładnie będzie z przygotowaniem Rafała i Pawła w ataku. Także pierwszy mecz może być najtrudniejszy. Jak uda nam się go wygrać to potem musi byś tylko lepiej !! Zawodnicy kontuzjowani powinni wrócić, Patryk także . No i pierwsze trudne starcie spowodowane sytuacją kadrową było by juz za sobą. To dodało by chłopakom skrzydeł! Tylko , żeby właśnie ten mecz zwyciężyć. Bo sytuacja kadrowa i obecna forma nie wróża niczego dobrego..
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
Niestety ale jak dla mnie to jest 100% 1 u bukmachera! Chciałbym się mylić.Serce mówi jedno a glowa drugie.Nie ma podstaw do tego by liczyć że w Bełchatowie będzie OK.Niestety ale jest masakra! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No na dzień dzisiejszy to prawda , jest po prosty źle... Co jakiś mecz czy cięższy trening ktoś nam z tego składu wypada. I to jeszcze wypadają nam ci gracze co maja stanowić trzon zespołu. Patrząc na Lecha i Legie naprawdę obrona mistrzostwa może być jeszcze cięższa niż dokładnie w tamtym sezonie gdy nie przystępowaliśmy do wiosny z pierwszej pozycji
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To sporo zarobisz kolego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ze skrótu widać że mecz był....zajebiście ciekawy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie mecz nie za ciekawy, szkoda tylko najlepszej akcji Jiraska z 17 minuty. Powinien to zmieścić w bramce. W ostatnim sparingu z 4-ligowcem hiszpańskim trafił z trudniejszej pozycji. Czyli znów trapi nas to co zazwyczaj trapiło- skuteczność. Podczas obozów nie było z nią źle , czyżby teraz znów to wróciło
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mówcie co chcecie ale sytuacja Brożka? gdzie dostaje prostopadłą piłkę i mając przed sobą leżącego bramkarza, gość strzela a piłka idzie obok bramki ?
Lepsza sytuacja to jest chyba tylko wtedy gdy jesteś sam na sam z bramką jakieś 2m od niej i zastanawiasz się którą częścią ciała strzelić, po dłuższym namyśle wbijasz ją głową ot tak dla zabawy Boli straszne niechlujstwo które później wchodzi w krew i potem marnujemy pare setek na mecz - a to moze się zemścić. Co do wyniku to nie ma się co podpalać. Sparing to sparing. Liga przyjdzie, liga zweryfikuje ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trochę nie rozumiem tych spazmów po sparingu.Było się chyba przyzwyczaić do tego,że Maciusiowi nie bardzo wychodzi przygotowanie zespołu na początek sezonu.Przed rokiem były przeprosiny naszego że tak powiem "coucha"po meczu z Polonią Bytom.Potem było kajanie się po Tallinerloo,więc radzę spokojnie oczekiwać na następne przeprosiny.W końcu niechże ta liga"będzie ciekawsza".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieje że Isaa Ba wyzdrowieje na Bełchatów, przecież nie po to go sprowadzono żeby leczył kontuzje tylko grał
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.02.2010 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś ma rozkecić naszą grę w pomocy, to chyba tylko on. Do Jirsaka już straciłem nadzieję. Runda ostatniej szansy Tomasa.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Levadię też fetowałeś na Rynku? Człowieku,czytaj ze zrozumieniem.Ja pisze o przygotowaniu startowym(głównie z myślą o pucharach),a Ty o całej rundzie.Skorża nie umie przygotować zespołu,by od razu prezentował jakąś jakość.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z jednej strony to tylko sparring, z drugiej próba generalna przed liga, która wyszła bardzo kiepsko - Jeśli skrót obejmuje wszystko co się ciekawego działo a tak pewnie jest.
Za tydzień o tej porze będziemy o wiele mądrzejsi - przeciwnik jak dla mnie idealny na start - ani wyjątkowo mocny ale też nie słaby ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie Skorża nie umie, tylko nasze gwiazdki nie są w stanie wytrzymać całej rundy... więc mając wybór początek i środek czy środek i koniec sezonu wybiera się raczej to drugie...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Boje sie ze ten zespoł ma mocno "rozregulowany" przód i dopoki Brozek z Boguskim nie wejda na wysokie obroty doputy Wisla najgroznjsza w ataku bedzie po stalych ragmentach i glowkach Marcelo.
Ciekawe kto wezmnie odpowiedzialnosc za nieudolnosc i caloksowita niekompetencje w stosunku do pozyskania jakiegos wartosciwoego napastnika ,ktory bylby lekiem na naszą chorobe. nawet po tym sparingu ja juz sobie wyobrazam mozolnnosc w kosntruowaniu akcjii pod bramka czyli cala runda jesienna przd oczami. no coz ,podziekujmy po czesci Skorzy.Edkowi ,Jozkowi ze nie potraflil przez 4 miesiace sciagnac kogolwiek do ataku tak zeby mogl zagrac wlasnie chocby na szpicy z tym Belchatowem. Apetyt na kolejna Levadie rosnie,widze ze zmierzamy "wlasciwym " torem/ ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Poza tym prawie 3 lata pracy z zespołem to w pełni wystarczający czas by nawet wbrew kalendarzowi - przygotować zespół tak kondycyjnie jak i taktycznie - w sposób bardzo dobry. 1.5 miesiąca przygotowań, przy 13 meczach do rozegrania....Forma ma być od 1 do ostatniego meczu.Oczywiście nikt nie wymaga by zespół od razu grał wspaniale bo 1, 2 mecze o stawkę są niezbędne by wejść w rytm, tyle że nic nie usprawiedliwi braku sił bądź jakiegokolwiek pomysłu w grze. Dla mnie osobiście możemy nawet przegrać w Bełchatowie, przy niesprzyjających okolicznościach, ale chcę widzieć agresje od 1 do ost. minuty i jakiś pomysł w grze ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepszy Łobo. Nigdy nie jest w stanie wytrzymać okresu przygotowawczego
Jedyna sportowa bestia w składzie to Kirm, Marcelo, Diaz, Alvarez, czyli co nie dziwi obcokrajowcy. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Ale za to sezon wytrzymuje bez kontuzji, bo ma wysoki kontrakt motywacyjny i dostaje za wejściówki ![]() ![]() (to oczywiście żart )![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
a Jirsak z Pawłem 2 asysty i brama, najwięcej z wszystkich. Tak mało kreatywny gość a i tak najlepszy u nas. Więc kto tu ma grać, sami defensywni chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przecież on prawie cały czas gra.
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=1179&id_sezon=75 ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|